|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 19, 2023 20:37:19 GMT 1
Dziękuję pięknie. Wrzuciłbym Luci do rady mędrców na trzeciego, ale mam cholera obawy, że "głośne" nicki się wybijają nawzajem, a mafia siedzi sobie cichutko i się śmieje. Przemyślę po mordzie
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 20:49:40 GMT 1
wolałbym wierzyć, że jestem ruchany przez montiego vulgarda i kshaqa niż przez gang świeżaków jakbyś był w mieście, to byś właśnie miał kociokwik i podejrzenie zdrady ze wszystkich stron, przede wszystkim od Harriera, a Ty kurwa ubzdurałeś sobie coś i nie potrafisz podać NIC co nie jest po twojej klapkonaocznej linii a ja chciałem z Tobą gadać normalnie nie napisałeś o Harriecie nic przez całą edycję co by było do zapamiętania, nie wierzę w takie uniewinnianie na ryj, ja poświęciłem dużo czasu żeby napisać co sądzę o Grubolu i dlaczego jest niewinny napisałem, że harriet jest najlepszym diggerem po mniej niż dobie gry, a potem od niego zaczynałem koalicje. To jest więcej niż do zapamiętania, to jest w kanonie tej gierki
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 20:50:50 GMT 1
jakbyś był w mieście, to byś właśnie miał kociokwik i podejrzenie zdrady ze wszystkich stron, przede wszystkim od Harriera, a Ty kurwa ubzdurałeś sobie coś i nie potrafisz podać NIC co nie jest po twojej klapkonaocznej linii a ja chciałem z Tobą gadać normalnie nie napisałeś o Harriecie nic przez całą edycję co by było do zapamiętania, nie wierzę w takie uniewinnianie na ryj, ja poświęciłem dużo czasu żeby napisać co sądzę o Grubolu i dlaczego jest niewinny napisałem, że harriet jest najlepszym diggerem po mniej niż dobie gry, a potem od niego zaczynałem koalicje. To jest więcej niż do zapamiętania, to jest w kanonie tej gierki i co wykopał?
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 20:51:20 GMT 1
a rozjebunde mam taką, że w tej chwili uwierzyłbym nawet w leppera w mafii
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 20:52:03 GMT 1
dużo dobrego wykopał, ja podbijałem jego posty i mówiłem o!
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 19, 2023 20:52:13 GMT 1
Ja wierzę tylko w swoją niewinność aktualnie.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 20:53:24 GMT 1
mi nawet kurwa po tym mordzie ulży
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 19, 2023 20:54:32 GMT 1
Słusznie, tego nam potrzeba. Lucille Lucifer, zwana Luci (zwany? wybacz, jeśli Cię misgenderuję), zostajesz trzecim członkiem rady mędrców. To tak jakby jakimś cudem mafia mnie jednak zajebała.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 19, 2023 20:56:02 GMT 1
Luz, Papież też się mylił cały czas Postać Lucille to facet ogólnie.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 19, 2023 21:00:35 GMT 1
Mord mafii 4: luci - [*]
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 21:01:07 GMT 1
mord na obsraniu a tfu
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 21:01:18 GMT 1
WSZYSCY WYSKAKUJA Z TESTAMENTOW
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 19, 2023 21:01:49 GMT 1
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 21:03:15 GMT 1
krotko bo czasu nie ma: volv byl niewinny lepper jest niewinny niedzwiedz jest niewinny ja jestem niewinny co ma niewinny miastowy? niewinność czego nie ma niewinny miastowy na pewno? celności ale jeśli masz czterech niewinnych miastowych, to już jest jak cztery razy celność winni: krokiet (no muszę tu zaufać volvowi do końca, bo inaczej robi się ciężar w chuj) harrier doda 50/50 centrysta tytus maximus luci niewinni: niedzwiedz lepper na podstawie pozostalych odczytow wezcie najpewniejsza opcje na mafioze i zacznijcie od niej jesli jest traf, to potem za kazdym razem sie zastanawiacie na nowo tytusbanka, Maximus, to ze was teraz nie ma to nie jest dobrze, jakim cudem nie macie nic do powiedzenia? ANDRZEJ LEPPER, kurwa, budzimy sie, POTRZEBUJE CIE
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 19, 2023 21:03:49 GMT 1
Wybacz Luci, że nie udało mi się Cię ocalić. Twoje poświęcenie nie pójdzie na marne, a twój epizod w radzie mędrców, choć krótki, będzie zapamiętany na wieki. Spoczywaj w pokoju *cue The Star-Spangled Banner*
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 21:05:11 GMT 1
daj testamemnt niedzwiedz, tak dla rekordu
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 19, 2023 21:06:13 GMT 1
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 19, 2023 21:06:22 GMT 1
luci props, jak na drugą gierkę w naszym towarzystwie mega fajnie i niewinnie pograne
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 19, 2023 21:07:46 GMT 1
WSZYSCY WYSKAKUJA Z TESTAMENTOW
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 19, 2023 21:07:50 GMT 1
Moj testament:
niewinny bezrolny
NIEWINNI:
Stary Niedźwiedź - obstaje przy tym ze jest ksiedzem ANDRZEJ LEPPER - za duzy luz przez cala gre
NIEPEWNI:
Słony Krokiet - mieszana opinia, bardziej sklaniam sie ku mafii, ale czasami wydaje mi sie, ze po prostu taki typ czlowieka. Ale tutaj moge sie mylic, bo totalnie nie mam pogladu na to, jak moze wygladac jego gra Oświecony Centrysta - blizej mi do opcji miasta. Podejrzenia kieruje glownie przez poczatek, pozniej zdecydowanie bardziej miastowa gra. luci - nie mam tutaj zadnych konkretnych odczytow. Bardziej sklaniam sie ku opcji miastowej Harrier Du Bois - glowny znak zapytania to bycie calkowicie poza radarem. Wiekszosc graczy przewijala sie w rozwazaniach, a Harrier zawsze byl gdzies z boku
MAFIA:
Maximus - doswiadczenie, wywazenie, spokoj. zero nerwowych ruchow, probowal pchac linczujacych Olinka, bo wiedzial ze nie znajdzie tam zbyt wiele mafii Dawid Ozdoba - zanim doszlo do linczowania Sleutha wydawalo mi sie, ze obaj moga byc w mafii. Po propozycji tego linczu w zasadzie szybko poklepal Grubola po plecach i zostal przy nim juz do samego konca Doda - ciezko mi to okreslic, ale zdecydowanie mafijny vibe bije od tej osoby
|
|