|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 21:09:18 GMT 1
Typy Volva: 1. Krokiet 2. Harrier 3. Doda
4. Jeśli manna z nieba nam spadnie i wyjdzie tak, że wciąż gramy dalej po takich linczach, to tutaj uderzałbym w Centrystę. Ale można w tym momencie rozważyć również Maximusa/Tytusa.
Typy Luci: Ozdoba>Centrysta>Maximus, później bym się zastanawiał pomiędzy Du Bois (jako twist), Tytus jako ostateczny as i na samym końcu Krokiet (również jako twist).
Typy Ozdoby: krokiet harrier doda
centrysta tytus maximus luci
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 19, 2023 21:11:43 GMT 1
dobra sorry panowie, ja muszę zrobić przerwę bo planuję urlop z kobitą, ale będę myślał co i jak później wieczorem
EOT na dwie godzinki
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 21:16:24 GMT 1
Moj testament: niewinny bezrolny NIEWINNI: Stary Niedźwiedź - obstaje przy tym ze jest ksiedzem ANDRZEJ LEPPER - za duzy luz przez cala gre NIEPEWNI: Słony Krokiet - mieszana opinia, bardziej sklaniam sie ku mafii, ale czasami wydaje mi sie, ze po prostu taki typ czlowieka. Ale tutaj moge sie mylic, bo totalnie nie mam pogladu na to, jak moze wygladac jego gra Oświecony Centrysta - blizej mi do opcji miasta. Podejrzenia kieruje glownie przez poczatek, pozniej zdecydowanie bardziej miastowa gra. luci - nie mam tutaj zadnych konkretnych odczytow. Bardziej sklaniam sie ku opcji miastowej Harrier Du Bois - glowny znak zapytania to bycie calkowicie poza radarem. Wiekszosc graczy przewijala sie w rozwazaniach, a Harrier zawsze byl gdzies z boku MAFIA: Maximus - doswiadczenie, wywazenie, spokoj. zero nerwowych ruchow, probowal pchac linczujacych Olinka, bo wiedzial ze nie znajdzie tam zbyt wiele mafii Dawid Ozdoba - zanim doszlo do linczowania Sleutha wydawalo mi sie, ze obaj moga byc w mafii. Po propozycji tego linczu w zasadzie szybko poklepal Grubola po plecach i zostal przy nim juz do samego koncaDoda - ciezko mi to okreslic, ale zdecydowanie mafijny vibe bije od tej osoby jesteś w mafii? bo zadałem sobie aż trud sprawdzenia czy aby na pewno głośno deklarowałem to co myślę, czy może coś mi się pojebało Czyli na kogo i co to może powiedzieć dalej? grubol jak jesteś winny to cię prześladuję od tej pory co edycję JA JESTEM TEAM GRUBOL JAKBY CO I KROKIET TYM MENTORSKIM TONEM TO SOBIE PRZEJEBAŁEŚ czemu nagle tak manipulujesz Tytusek w moją stronę, a w stronę każdego innego jesteś bardzo nijaki przez całą rozgrywkę?
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 21:17:40 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/77924dla przypomnienia, lincz na Sleucie odbył się 3 dni po tym jak propsowałem Grubola w chuj i byłem jego groupie właśnie za niewinność i styl gry co tu się zadziało
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 21:23:53 GMT 1
ozdoba, tak Cię przekonała ta analiza grubola na mnie? czy masz jakieś swoje odczyty?
bo mi to wygląda jakbyś dalej podpinał się pod posty już nieżywego niewinnego, który co jak co, ale typów nie miał wybitnych.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 21:24:34 GMT 1
i to, że razem z maximusem to perfidnie robiliście to dla mnie dalej najbardziej prawdopodobny scenariusz
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 19, 2023 21:26:29 GMT 1
Wiedziałem.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 21:27:44 GMT 1
ozdoba, tak Cię przekonała ta analiza grubola na mnie? czy masz jakieś swoje odczyty? bo mi to wygląda jakbyś dalej podpinał się pod posty już nieżywego niewinnego, który co jak co, ale typów nie miał wybitnych. trzeba mu oddać, że jako jedyny zlinczował mafiozę. więc po części zobowiązanie, po części czegoś się trzeba trzymać, a po części - mówiłeś, że jak grubol winny to będziemy gadać. grubol niewinny, a ty mnie wrzucasz w mafię bez żadnej refleksji, że od czterech dni jestem na pierwszej linii frontu i krwawię z każdej dziury. i gadki nie było. gadka się zaczyna, jak Cię wrzuciłem niejednoznacznie do winnych. to mi się nie podoba, bo wyciągałem do Ciebie rękę cały czas. cały czas. a Ty leciałeś na odczycie Papieża, który był jeszcze gorszy niż Grubola. no i w ogóle pomijasz Harriera, CAŁKOWICIE, nie wierzę, że po takich traumach które przeżyliśmy razem jedyne co jesteś w stanie zrobić to zamknąć oczy i walić na oślep. już o wiele bardziej wyważoną postawę prezentuje kshaq, po którym mam wrażenie widać, że chuja wie.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 19, 2023 21:29:18 GMT 1
Nie wiem, lećmy może po prostu za odczytami Grubola.
Chociaż dalej mam pewne uczucie, że czerwonemu Krokietowi nie opłacało się tak grać, jak zagrał. Szczerze uderzyłbym najpierw w Dodę, a potem może w Tytusa.
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 19, 2023 21:31:32 GMT 1
Moj testament: niewinny bezrolny NIEWINNI: Stary Niedźwiedź - obstaje przy tym ze jest ksiedzem ANDRZEJ LEPPER - za duzy luz przez cala gre NIEPEWNI: Słony Krokiet - mieszana opinia, bardziej sklaniam sie ku mafii, ale czasami wydaje mi sie, ze po prostu taki typ czlowieka. Ale tutaj moge sie mylic, bo totalnie nie mam pogladu na to, jak moze wygladac jego gra Oświecony Centrysta - blizej mi do opcji miasta. Podejrzenia kieruje glownie przez poczatek, pozniej zdecydowanie bardziej miastowa gra. luci - nie mam tutaj zadnych konkretnych odczytow. Bardziej sklaniam sie ku opcji miastowej Harrier Du Bois - glowny znak zapytania to bycie calkowicie poza radarem. Wiekszosc graczy przewijala sie w rozwazaniach, a Harrier zawsze byl gdzies z boku MAFIA: Maximus - doswiadczenie, wywazenie, spokoj. zero nerwowych ruchow, probowal pchac linczujacych Olinka, bo wiedzial ze nie znajdzie tam zbyt wiele mafii Dawid Ozdoba - zanim doszlo do linczowania Sleutha wydawalo mi sie, ze obaj moga byc w mafii. Po propozycji tego linczu w zasadzie szybko poklepal Grubola po plecach i zostal przy nim juz do samego koncaDoda - ciezko mi to okreslic, ale zdecydowanie mafijny vibe bije od tej osoby jesteś w mafii? bo zadałem sobie aż trud sprawdzenia czy aby na pewno głośno deklarowałem to co myślę, czy może coś mi się pojebało grubol jak jesteś winny to cię prześladuję od tej pory co edycję JA JESTEM TEAM GRUBOL JAKBY CO I KROKIET TYM MENTORSKIM TONEM TO SOBIE PRZEJEBAŁEŚ czemu nagle tak manipulujesz Tytusek w moją stronę, a w stronę każdego innego jesteś bardzo nijaki przez całą rozgrywkę? moze zbyt duzy skrot myslowy zastosowalem - chodzilo mi o to, ze trzymales mocno przy Grubolu, nawet w gorszych momentach, gdzie sporo ludzi (tez niewinnych) miala momenty zawahania. ja sam dlugo sie glowilem czy glosowac na Grubola czy Papieza, a wybralem ostatecznie dopiero po deklaracji Niedzwiedzia. zreszta nawet jak jestes niewinny to nie moge miec zlych odczytow? nie moge miec innego zdania? moj glos oczywiscie pojdzie zgodnie z wyborem miasta, nie mam zamiaru sie wylamywac z jednomyslnosci
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 21:33:39 GMT 1
nie, wyjebane w odczyty, chodziło mi o to czy jest tam zła wola czy nie, czy celowo manipulujesz i się na tym sparzysz, czy będziesz w stanie sklecić odpowiedź
to jest istotne
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 19, 2023 21:35:08 GMT 1
pisalem testament z glowy, napisalem moje odczucia odnosnie graczy
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 21:37:39 GMT 1
ozdoba, tak Cię przekonała ta analiza grubola na mnie? czy masz jakieś swoje odczyty? bo mi to wygląda jakbyś dalej podpinał się pod posty już nieżywego niewinnego, który co jak co, ale typów nie miał wybitnych. trzeba mu oddać, że jako jedyny zlinczował mafiozę. więc po części zobowiązanie, po części czegoś się trzeba trzymać, a po części - mówiłeś, że jak grubol winny to będziemy gadać. grubol niewinny, a ty mnie wrzucasz w mafię bez żadnej refleksji, że od czterech dni jestem na pierwszej linii frontu i krwawię z każdej dziury. i gadki nie było. gadka się zaczyna, jak Cię wrzuciłem niejednoznacznie do winnych. to mi się nie podoba, bo wyciągałem do Ciebie rękę cały czas. cały czas. a Ty leciałeś na odczycie Papieża, który był jeszcze gorszy niż Grubola. no i w ogóle pomijasz Harriera, CAŁKOWICIE, nie wierzę, że po takich traumach które przeżyliśmy razem jedyne co jesteś w stanie zrobić to zamknąć oczy i walić na oślep. już o wiele bardziej wyważoną postawę prezentuje kshaq, po którym mam wrażenie widać, że chuja wie. gadka sie kurwa zaczyna jak grubol umarł kolego
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 19, 2023 21:39:14 GMT 1
Nie wiem, chyba ludzie tutaj nie ochłonęli po wydarzeniach sprzed dwóch dni.
Stało się, co się stało, trzeba teraz uderzyć w mafię. Ja proponuję Dodę.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 21:41:04 GMT 1
i oprócz tego, że gadam do Ciebie to gadam do każdego bo Grubol był moim jedynym błędem i grałem pchając te gierke do przodu. Nie sądzę żebym zasłużył na przejebanie gry na swojej osobie przez zaszczucie wynikające ze słabej edycji kolegi i testamentu podsyconego zdaniem mafii
a wiem, że jeżeli mafia nie składa się z samych glonów to właśnie w ten sposób kończy grę
więc to co robie jest jedyną właściwą postawą
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 21:56:40 GMT 1
grając ostatnie 2v2 byłem w mafii oglądając jak dwóch stunelowanych na siebie niewinnych się napierdala
stałem z boku jak jedyny rozsądny i mówiłem chłopaki, przestańcie się biasować to ten trzeci jest w mafii!
pomysły z tego mi przyszły 2
pierwszy taki, że ozdoba był tym najbardziej stunelowanym więc jeżeli nie ma pamięci muszki owocówki to powinien mieć bardziej plastyczny pogląd na podobną sytuacje w tej edycji w której ofiarą tunelu padł jego kumpel
a drugi taki, że muszę teraz zobaczyć kto był tym rozsądnym stojącym z boku
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 21:59:43 GMT 1
grając ostatnie 2v2 byłem w mafii oglądając jak dwóch stunelowanych na siebie niewinnych się napierdala stałem z boku jak jedyny rozsądny i mówiłem chłopaki, przestańcie się biasować to ten trzeci jest w mafii! pomysły z tego mi przyszły 2 pierwszy taki, że ozdoba był tym najbardziej stunelowanym więc jeżeli nie ma pamięci muszki owocówki to powinien mieć bardziej plastyczny pogląd na podobną sytuacje w tej edycji w której ofiarą tunelu padł jego kumpela drugi taki, że muszę teraz zobaczyć kto był tym rozsądnym stojącym z boku kurwa, ale jedna rzecz obaj jesteśmy najbardziej stunelowani ja zajebałem Papieża, biorę to na klatę Ty zajebałeś Grubola, którego ja broniłem swoją krwawicą i po linczu waliłeś dalej tunneling a po mordzie jesteś od zastanawiania się kto rozsądny stał z boku w międzyczasie przestałem pisać o Tobie jako o podejrzanym, tylko zacząłem jako o winnym to mi teraz nie pasuje, rozumiesz ten punkt widzenia?
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 22:15:49 GMT 1
Vulgard za to z tym pójściem w Dode robi teraz coś ładnie popierdolonego, co o tym sądzisz?
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 19, 2023 22:17:49 GMT 1
a jaki masz odczyt Dody?
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 19, 2023 22:19:14 GMT 1
gdyby gambit krokieta się dokonał miasto miałoby +1 lincz
gdyby gambit volverina się udał może i +2
nie no nie ma szans tego wyciągnąć, jak chcecie jutro skończyć to głos na krokieta
|
|