|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 19:00:27 GMT 1
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 20, 2023 19:00:50 GMT 1
już wszystko dobrze chyba, myślałem, że od 45x do 459 mam zamiast tego 49x do 499, ale 460 mnie olśniło XD
no ale nie ma czasu i tak, więcej niż te dwa spojrzenia nie wykrzeszę
patrzę głównie na powiązania Tytus/Maxmus/Doda/Krokiet
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 20, 2023 19:03:01 GMT 1
tak, ja wolałbym ozdobe niż tytusa
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 20, 2023 19:03:13 GMT 1
Nie no, mi się zdawało, że jakieś pół godziny temu miałeś mniej postów do limitu xd
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 20, 2023 19:04:06 GMT 1
Niedźwiedź czy ty dajesz 1% szans, żeby tego ozdobę rozważać
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2023 19:04:20 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 20, 2023 19:04:20 GMT 1
Nie no, mi się zdawało, że jakieś pół godziny temu miałeś mniej postów do limitu xd kurwa no mi właśnie też, czyli to może nie moja wada wzroku xd
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2023 19:05:20 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 20, 2023 19:05:20 GMT 1
Panowie co wy odpierdalacie z tym ozdobą
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2023 19:05:34 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 20, 2023 19:05:34 GMT 1
piękna wędka Lepper <3
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 20, 2023 19:05:56 GMT 1
Nie sądzę. Nie widzę tego, ni chuja. Plus trzymam się testamentu Grubola
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 20, 2023 19:06:36 GMT 1
Nie sądzę. Nie widzę tego, ni chuja. Plus trzymam się testamentu Grubola w takim razie zakaz wajchy na ozdobę, mimo chęci skoro niedźwiedź nie zagłosuje, to zawsze będziemy przegłosowani przez mafię
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2023 19:06:36 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 20, 2023 19:06:36 GMT 1
Krokiet wjebany po uszy
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 20, 2023 19:07:02 GMT 1
Czy to Dawid Ozdoba z postami liczonymi z podforum? xDD
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 20, 2023 19:08:38 GMT 1
nie ukrywałem nigdy że najbliżej mi do Ciebie i maximusa
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 20, 2023 19:13:25 GMT 1
no ja w maximusa mogę, o 20:12 to prawie jak wajcha niedźwiedź też mógłby być chętny, ozdoba patrząc co pisze też powinien dwie pieczenie na jednym ogniu
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 20, 2023 19:14:20 GMT 1
Szykuje się Maximus, yup
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 20, 2023 19:16:20 GMT 1
Tytus BankaTytus gra, jakby miał kompletnie wyjebane. Pojawia się tylko przy linczach, głosuje zawsze na głównego podejrzanego, tak naprawdę próbuje czytać chyba tylko Ozdobę, a Ozdoba się nim specjalnie nie interesuje (oprócz faktu, że go broni). Tytus teraz nawet lekko atakuje Ozdobę, jakby nie wiedział, że Ozdoba go broni. Oczywiście że widziałem. Wrzucałem wczoraj mój testament, w którym zastanawiałem się co jest mu bardziej na rękę (zakładając, że jest w mafii). Tytus gra, jakby miał kompletnie wyjebane. Pojawia się tylko przy linczach, głosuje zawsze na głównego podejrzanego, tak naprawdę próbuje czytać chyba tylko Ozdobę, a Ozdoba się nim specjalnie nie interesuje (oprócz faktu, że go broni). Tytus teraz nawet lekko atakuje Ozdobę, jakby nie wiedział, że Ozdoba go broni. Oczywiście że widziałem. Wrzucałem wczoraj mój testament, w którym zastanawiałem się co jest mu bardziej na rękę (zakładając, że jest w mafii). Maximus - bardzo ciezko mi sie wypowiedziec. Niby doswiadczony gracz, niby miastowy, ale nie widze jakiegos duzego przepychania swoich racji. Słony Krokiet - bardzo lubie konfrontacyjny styl. Na poczatku mocno palilo mu sie pod dupa, ale w moich oczach zyskuje z rozwojem rozgrywki. Doda - nie mam zbyt mocno wyrobionej opinii, jedyne co zapadlo mi w pamiec to szybka chec odjebania Tygrysa. Centrysta mafia -> było kogo ratować -> pełno mafii na Olinku (Tytus i/lub Niedźwiedź). Centrysta miastowy -> nie było kogo ratować -> nie ma podstaw, żeby na Olinku było dużo mafii (a czerwona pokazała się już Laura). Myślę, że potencjalnie działa to w dwie strony (Tytus i/lub Niedźwiedź mafia -> Centrysta mafia). Dokladnie to pisalem dzisiaj w nocy. Rozwazani do linczu byli Tygrys, Olinek i Centrysta. Tylko jeden z nich zyje. Jezeli Centrysta jest miastowy, to mafia nie musiala nic robic, bo nie ma wielkiej roznicy ktora z tych trzech glow spadnie. E: niech mi ktoś powie ile mam postów bo z komórki nie widać 328/341 JEDYNA INTERAKCJA Z KROKIETEM, KTÓRY W PEWNYM MOMENCIE ZACZĄŁ GO BRONIĆ No te lincze to jest dobra rozkmina. Ciezko mi isc w uniewinnienie Maximusa, ktory po linczu Olinka byl przekonany, ze tam siedzialo wiecej niz jedna mafia i chcial to leciec po kolei. Z tamtego grona Laura to mafia, ja niewinny, Niedzwiedz ksiadz, Tygrys niewinny i zostaje Centrysta. Olinek Okrąglinek - 5 - Laura Pergolizzi, Oświecony Centrysta, Przyczajony Tygrys, Stary Niedźwiedź, Tytus Bańka Oświecony Centrysta - 3 - ANDRZEJ LEPPER, Maximus, Olinek Okrąglinek Przyczajony Tygrys - 2 - Doda, Papież Doda - 2 - Dawid Ozdoba, Melania Trump Papież - 2 - Grubol, Thane Słony Krokiet 2 - luci, sleuthhound Stary Niedźwiedź - 1 - Harrier Du Bois Czy mozliwe jest tu rozlozenie glosow 1-1-1-1-1? Wtedy mamy: Lepper/Maximus Doda Ozdoba Grubol Luci Harrier edit: oczywiscie dwie "grupy" sa tu czyste Moj testament: Słony Krokiet - mieszana opinia, bardziej sklaniam sie ku mafii, ale czasami wydaje mi sie, ze po prostu taki typ czlowieka. Ale tutaj moge sie mylic, bo totalnie nie mam pogladu na to, jak moze wygladac jego gra MAFIA: Maximus - doswiadczenie, wywazenie, spokoj. zero nerwowych ruchow, probowal pchac linczujacych Olinka, bo wiedzial ze nie znajdzie tam zbyt wiele mafii Doda - ciezko mi to okreslic, ale zdecydowanie mafijny vibe bije od tej osoby Przez całą grę nic nie szło od Krokieta do Tytusa ani od Tytusa do Krokieta bezpośrednio. Z Maximusem miał interakcje, ale wrzuca go jako mafię w testamencie. Krokiet propsował Tytusa w pewnym momencie, jak poprosiłem Tytusa, żeby cokolwiek dał o graczach. Ta rozkmina z głosami ciekawa - tam nie ma Krokieta, bo Krokiet nie oddał wtedy głosu.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 19:18:01 GMT 1
DZIĘKUJĘ ZA UDZIAŁ W ZABAWIE
OGŁASZAM ŻE W PARZE OZDOBA-KROKIET MAMY JEDNEGO NIEWINNEGO!
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 19:19:01 GMT 1
TZN ŻE ICH KWESTIE TRZEBA BĘDZIE WYJAŚNIĆ
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 20, 2023 19:19:23 GMT 1
zacząłem go bronić jakieś 2 dni zanim podał mi ile miałem postów oszuście manipulancie i skoro łapiesz się takich argumentów żeby próbować wpychać jego i mnie to o co Ci chodzi gościu w co Ty grasz!
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 20, 2023 19:22:50 GMT 1
TZN ŻE ICH KWESTIE TRZEBA BĘDZIE WYJAŚNIĆ Owszem. W niedzielę. Dziś pada Maximus, jutro Tytus, w niedzielę możemy się pomylić, więc możemy zlinczować obu. Tak to sobie zaplanowałem.
|
|