|
Post by dawidozdoba on Oct 20, 2023 19:23:36 GMT 1
Dalszy ciąg odczytów oderwanych. Krokiet - Jeśli jest mafią, to właśnie mnie świetnie zmanipulował. Raczej miasto...? Nadal myślę o tym, jak bardzo różni się od gry na MU, ale różnica między tą stroną a MU może to wyjaśnić. Wydaje mi się wycofany, jakby nieszczególnie chciał się angażować w główne konflikty i procesy myślowe innych graczy, ale jego posty same w sobie w sumie są w porządku. Lista ogólna: dawidozdoba Grubol Harrier Lepper Melania Krokiet Luci Centrysta Tytus Doda Papież sleuthhound Laura Niedźwiedź Kolejność w grupach jest losowa, kolejność grup jest od góry miastowi -> mafijni. wymyśliłbym sobie pewnie z 5 lepszych powiązań wykluczających niż akurat z centrystą ale podoba mi się pierwsze zdanie. Jakieś takie świeże Patrzę na twój awatar i robię się głodny. ciekawa interakcja, z rodzaju Tytusowej do Krokieta Krokiet/Papież/Tytus/Niedźwiedź/Doda - pozostali, siedzą tu 4 mafie z tej listy winni mogą być tylko Krokiet, Tytus i Doda, ale Krokiet nie jest pchany Ja bym się czuł najpewniej, jakbyśmy najpierw sprawdzili Krokieta Jak winny to można wtedy rozejrzeć się w reszcie odczytów Grubola, spojrzeć na Papieża, Dodę Jeżeli padnie zielony, no to w złym świetle to stawia Grubola, który z drugiej strony dał mimo wszystko mega z wątroby w tym poście, i dziwne że taki krokiet tego nie zauważa tylko z góry zakłada złą wolę ______ Jeszcze jedna rzecz o której myślę, a którą WSZYSCY OBECNIE MAJĄ W DUPIE PRZEZ TEN SAJGON to to że w linczu poleciała Melania, która dość mocno przez sporą część gry chciała iść w Maximusa zapraszam do dyskusji też na ten temat Ja nawet przy zielonym krokiecie przejechałbym się po pozostałych. W mojej opinii ozdoba jest po prostu niewinny. Bardzo miastowe spojrzenie. Jak wykluczę jednak krokieta, to czwartym musi być Niedźwiedź albo Harrier. Bardzo jestem ciekaw, co powie Harrier. Wykluczenie Krokieta 17 Maximus, Ozdoba - was tez proszę o napisanie takiego posta Absolutnie nie lecę w ciebie przed Papieżem, musimy zgromadzić głosy na jednym graczu i wolałbym wyrzucić Papieża zgodnie z planem Grubola. Jak Papież jest zielony, to mogę iść w Grubola, bo w takim wypadku zawierzyłem złej osobie. Jak jest czerwony, to absolutnie idę dalej w tym samym kierunku. Krokiet > Papież Podjęliście taką decyzję na forum mafii? Anyway, jakoś nie widzi mi się po prostu zlinczowanie Grubola dzisiaj, ale zakładam taką możliwość tylko ze względu na oczyszczenie atmosfery i skończenie wojny wśród miastowych. Nie wiem, ja to tak widzę, że Grubol/Papież zawsze ma jedną mafię i po prostu trzeba ją zlinczować. Jeden czerwony = drugi zielony. Moim zdaniem Papież gra mafijniej i chcę go dzisiaj wyrzucić. Potem tego Grubola bronił Musimy zgromadzić głosy na jednym graczu, i ja to widzę tak, że dziś się organizujemy Grubol/Papież. Nie żaden Krokiet. Jeden spada czerwony, drugi jest niewinny, i wice wersa. To jest bardzo ciekawe - ja szedłem w Papieża, bo uważałem, że Papież jest winny Maximus szedł w Papieża, bo chciał oszczędzić Krokieta
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 19:25:29 GMT 1
TZN ŻE ICH KWESTIE TRZEBA BĘDZIE WYJAŚNIĆ Owszem. W niedzielę. Dziś pada Maximus, jutro Tytus, w niedzielę możemy się pomylić, więc możemy zlinczować obu. Tak to sobie zaplanowałem. NO I SUPER NIEDŹWIEDŹ GŁOSUJEMY NA MAXIMUSA
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 19:25:45 GMT 1
DZIĘKUJĘ ZA UDZIAŁ W ZABAWIE OGŁASZAM ŻE W PARZE OZDOBA-KROKIET MAMY JEDNEGO NIEWINNEGO! Też tak myślę. Siedzę tu do końca dnia. Swoje spojrzenie na grę już przedstawiłem. Zagrałem najbardziej miastową grę, jaką potrafię. Zaproponowałem wam sposób na czytanie mnie -- absolutnie nikt z niego nie skorzystał, trudno. Jak spadnę -- to przynajmniej nie będę mógł powiedzieć, że nie próbowałem. Mam nadzieję, że w mojej czwórce mam przynajmniej 3 mafie. Na tym etapie nie byłbym usatysfakcjonowany niczym mniej, mówiąc szczerze.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 19:28:15 GMT 1
Dalszy ciąg odczytów oderwanych. Krokiet - Jeśli jest mafią, to właśnie mnie świetnie zmanipulował. Raczej miasto...? Nadal myślę o tym, jak bardzo różni się od gry na MU, ale różnica między tą stroną a MU może to wyjaśnić. Wydaje mi się wycofany, jakby nieszczególnie chciał się angażować w główne konflikty i procesy myślowe innych graczy, ale jego posty same w sobie w sumie są w porządku. Lista ogólna: dawidozdoba Grubol Harrier Lepper Melania Krokiet Luci Centrysta Tytus Doda Papież sleuthhound Laura Niedźwiedź Kolejność w grupach jest losowa, kolejność grup jest od góry miastowi -> mafijni. Patrzę na twój awatar i robię się głodny. ciekawa interakcja, z rodzaju Tytusowej do Krokieta Krokiet/Papież/Tytus/Niedźwiedź/Doda - pozostali, siedzą tu 4 mafie z tej listy winni mogą być tylko Krokiet, Tytus i Doda, ale Krokiet nie jest pchany Ja nawet przy zielonym krokiecie przejechałbym się po pozostałych. W mojej opinii ozdoba jest po prostu niewinny. Bardzo miastowe spojrzenie. Jak wykluczę jednak krokieta, to czwartym musi być Niedźwiedź albo Harrier. Bardzo jestem ciekaw, co powie Harrier. Wykluczenie Krokieta 17 Absolutnie nie lecę w ciebie przed Papieżem, musimy zgromadzić głosy na jednym graczu i wolałbym wyrzucić Papieża zgodnie z planem Grubola. Jak Papież jest zielony, to mogę iść w Grubola, bo w takim wypadku zawierzyłem złej osobie. Jak jest czerwony, to absolutnie idę dalej w tym samym kierunku. Krokiet > Papież Nie wiem, ja to tak widzę, że Grubol/Papież zawsze ma jedną mafię i po prostu trzeba ją zlinczować. Jeden czerwony = drugi zielony. Moim zdaniem Papież gra mafijniej i chcę go dzisiaj wyrzucić. Potem tego Grubola bronił Musimy zgromadzić głosy na jednym graczu, i ja to widzę tak, że dziś się organizujemy Grubol/Papież. Nie żaden Krokiet. Jeden spada czerwony, drugi jest niewinny, i wice wersa. To jest bardzo ciekawe - ja szedłem w Papieża, bo uważałem, że Papież jest winny Maximus szedł w Papieża, bo chciał oszczędzić KrokietaAle to jest confbias. (nie wiem, czy jest na to polskie określenie) Maximus szedł w Papieża, bo był zdania, że między Papieżem a Grubolem znajduje się jedna mafia. Krokiet nie miał tam znaczenia. Swoją drogą, ta cała sytuacja to jest do tej pory główny powód, dlaczego uniewinniam Krokieta. Nie mam pojęcia, dlaczego zasugerowałby siebie zamiast Papieża/Grubola, skoro jako mafia wiedziałby, że to jest konflikt miasto/miasto. Po jaką cholerę. Przecież jakby to się przyjęło, to by był throw. Można by argumentować, że może Krokiet wiedział, iż to się nie przyjmie, ale nie wiem, czy to było takie oczywiste. Grubol miał Krokieta za mafiozę i chciał najpierw iść w niego, więc jakaś szansa była.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 20, 2023 19:28:19 GMT 1
czemu nie możemy być oboje niewinni? bym wiedział to bym inaczej w niego bił
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 19:30:00 GMT 1
Zaraz, przeczytałem to jako Krokiet-Harrier. Mój błąd.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 20, 2023 19:30:05 GMT 1
ja pierdole i on pisze takiego konkreta i ja mam na niego oddać głos nieeeee no ludzie trzymajcie mnie
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 20, 2023 19:30:28 GMT 1
mnie to załamuje idźmy w tego tytusa jak inni odpadają
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 19:31:28 GMT 1
Dobra, mam 30 minut. Czuję się jak Papież.
Wiem, że są na mnie głosy. Swoją czwórkę już zaprezentowałem. Doda -> Tytus -> Centrysta -> Harrier.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 20, 2023 19:31:47 GMT 1
zacząłem go bronić jakieś 2 dni zanim podał mi ile miałem postów oszuście manipulancie i skoro łapiesz się takich argumentów żeby próbować wpychać jego i mnie to o co Ci chodzi gościu w co Ty grasz! Sprawdziłem czy czegoś nie pomieszałem. 18 jest post o liczbie postów. 15 jest ten Twój post: Kurwa, ale teamwork. Czyli to określone zachowanie nie powoduje dyskomfortu przy Papieżu i Centryście (u mnie przy Centryście to konkretne mniej, przy Papieżu trochę bardziej), ale generalnie meta jest bardzo ważna i to jak daleko jesteś od siebie? przy Centryście bardziej na minus, czekam na dzisiejszą twórczość ale czuję, że przekładanie tego tematu i wrzucanie randomowych niewypracowanych linczów przed niego jak wczoraj to robienie sobie krzywdy albo przed takiego tytusa, no ja patrze na chłopa 2 dni i wiem, że on się nie uniewinni, olinek na przykład miał ku temu potencjał
przy papieżu mnie nie mierzi, pasuje mi do niego takie chujowe granie jakie prezentuje, a rozpieszczał nas ostatnio mocno w drugą stronę i ten: Kurwa, ale teamwork. Czyli to określone zachowanie nie powoduje dyskomfortu przy Papieżu i Centryście (u mnie przy Centryście to konkretne mniej, przy Papieżu trochę bardziej), ale generalnie meta jest bardzo ważna i to jak daleko jesteś od siebie? przy Centryście bardziej na minus, czekam na dzisiejszą twórczość ale czuję, że przekładanie tego tematu i wrzucanie randomowych niewypracowanych linczów przed niego jak wczoraj to robienie sobie krzywdy albo przed takiego tytusa, no ja patrze na chłopa 2 dni i wiem, że on się nie uniewinni, olinek na przykład miał ku temu potencjał przy papieżu mnie nie mierzi, pasuje mi do niego takie chujowe granie jakie prezentuje, a rozpieszczał nas ostatnio mocno w drugą stronę i ten jakie są minusy linczu na tytusie jaka jest szansa, że tytus nam się wyklaruje rozumiem, że tytus to jakiś kolega dawida i dlatego ten próbuje za niego poręczać? i ten Zielony tytus ma jednak ten minus ze jutro będzie bardzo zle w temacie tutaj widoczna lekka zmiana Centrysta zielony w razie czego pozwala przeczytać cały pierwszy dzień z mocną pewną zmienną. Kolor Tytusa chuja daje tu te dwa dni wczesniej: niespecjalnie mnie obchodzi czym Ci to pachnie ozdoba, graj ze mną albo się przyglądaj bo udaje mentora i krzywde może mi zrobić tylko mafia w mordzie albo wspólne odcięcie prądu Twojego i grubola Bardzo podobają mi się te odczyty. Uważam, że wyglądają dokładnie tak jak powinny przy uważnym śledzeniu gierki, ale bez liźnięcia mety. W CZYM PROBLEM? ANO W TYM, ŻE KROKIET PISZE ZE ZACZAL PROPSOWAC TYTUSA ZANIM PODAL MU LICZNIK POSTOW TYLKO WCZESNIEJ I MOWI ZE KLAMIĘ A PRZECIEZ DOKLADNIE TO NAPISALEM Tytus BankaKrokiet propsował Tytusa w pewnym momencie, jak poprosiłem Tytusa, żeby cokolwiek dał o graczach. Ta rozkmina z głosami ciekawa - tam nie ma Krokieta, bo Krokiet nie oddał wtedy głosu. W MOMENCIE JAK TYTUS NAPISAL OKEJ W SWOIM PODSUMOWANIU DWA CYTATY WYZEJ O KROKIECIE, TO KROKIET ZE STANCE DNIA 16 PAZDZIERNIKA - MOZE JEDNAK TEN TYTUS ALE NIE WIEM TAKI JESTEM NIEZDECYDOWANY PRZESZEDL W STANCE DNIA 17 PAZDZIERNIKA PT - TYTUS DOBRZE DAJE
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 19:32:48 GMT 1
mnie to załamuje idźmy w tego tytusa jak inni odpadają Jeśli wybór jest Tytus/Maximus, to oczywiście zawsze idę w Tytusa, haha. Jest drugi na mojej liście, a nie pierwszy, bo miewałem czasami przesłanki, że może jest miastowym, a nigdy nie miałem tego z Dodą. Ale na tym etapie gry nie jest to wystarczające, dlatego w ogóle znajduje się na mojej liście zamiast kogoś innego.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 20, 2023 19:34:08 GMT 1
ciekawa interakcja, z rodzaju Tytusowej do Krokieta z tej listy winni mogą być tylko Krokiet, Tytus i Doda, ale Krokiet nie jest pchany Wykluczenie Krokieta 17 Krokiet > Papież Potem tego Grubola bronił To jest bardzo ciekawe - ja szedłem w Papieża, bo uważałem, że Papież jest winny Maximus szedł w Papieża, bo chciał oszczędzić Krokieta Ale to jest confbias. (nie wiem, czy jest na to polskie określenie)
Maximus szedł w Papieża, bo był zdania, że między Papieżem a Grubolem znajduje się jedna mafia. Krokiet nie miał tam znaczenia. Swoją drogą, ta cała sytuacja to jest do tej pory główny powód, dlaczego uniewinniam Krokieta. Nie mam pojęcia, dlaczego zasugerowałby siebie zamiast Papieża/Grubola, skoro jako mafia wiedziałby, że to jest konflikt miasto/miasto. Po jaką cholerę. Przecież jakby to się przyjęło, to by był throw. Można by argumentować, że może Krokiet wiedział, iż to się nie przyjmie, ale nie wiem, czy to było takie oczywiste. Grubol miał Krokieta za mafiozę i chciał najpierw iść w niego, więc jakaś szansa była. Może jest, uważam, że jesteś mafią, a w coś muszę wierzyć, ale tutaj jest druga strona - następnego dnia już twierdziłeś, że Grubol niewinny i nie chciałeś go linczować. Mówiłeś, że pójdziesz za Niedźwiedziem, ale głos oddałeś na Tytusa. Dzisiaj tego Tytusa stawiasz za Dodą.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 19:36:07 GMT 1
Niedźwiedź teraz chce iść we mnie, dlaczego miałbym iść teraz za nim? Mam sam na siebie głosować?
Wcześniej zaprezentowałem swoją wizję gry, bo Niedźwiedzia nie było w temacie. Planowałem później spojrzeć na jego wizję i zweryfikować, czy jest dla mnie do przyjęcia. Z oczywistych względów nie jest.
Twierdziłem, że Grubol niewinny, bo mimo zieloności Papieża prezentował się bardzo miastowo. No i był miastowym.
Głos na Tytusa był głosem sumienia. Nie chciałem głosować na Grubola. Zbłaźniłbym się wtedy, gdyby był czerwony, ale wiedziałem, że i tak spadnie, a nie chciałem głosować niezgodnie ze swoim sumieniem.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 19:37:28 GMT 1
NO TO BROŃ SIĘ MAXIMUS JA MOGĘ ZWAJCHOWAOĆ NA TYTUSA ŚMIAŁO ALE NIEDŹWIEDŹ MUSI DAC MI ZGODE
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 19:38:30 GMT 1
NO TO BROŃ SIĘ MAXIMUS JA MOGĘ ZWAJCHOWAOĆ NA TYTUSA ŚMIAŁO ALE NIEDŹWIEDŹ MUSI DAC MI ZGODE A co właśnie robię? W tej chwili mam głos na Tytusie, bo lepiej on niż ja. Możecie nazywać to wyrachowaniem, ja to nazywam pragmatyzmem. Nie wiem, czy Niedźwiedź się jeszcze pojawi. Jak się nie pojawi, to co wtedy?
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 20, 2023 19:38:35 GMT 1
A chuj, nie, Tytus xD
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 20, 2023 19:39:21 GMT 1
Jezus Maria, musiałeś przychodzić Koniu?
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 19:40:05 GMT 1
Jeśli mam być całkowicie szczery, to ozdoba bardzo spadł w moich oczach po tym, jak tak we mnie wszedł. Nie chcę jednak skończyć jak Grubol i go tunelować tylko dlatego, że mnie oskarża.
Rozważyłbym go, jeśli nadal byłby przy życiu przez kolejne kilka linczy. Podobny powód, dlaczego mam Harriera na końcu. Harrier moim zdaniem ma największe szanse się uniewinnić, biorąc pod uwagę jego dotychczasową grę.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 19:41:13 GMT 1
JA PIERDOLE MAXIMUS CZEMU MASZ NAGLE ODCZYTY JAK JA?
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 20, 2023 19:41:18 GMT 1
Będę siedział jutro jak głupi, trudno (znaczy no, zakładając, że Tytus jest winny).
Lecimy w TYTUSA
|
|