|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 14:45:48 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 14:45:48 GMT 1
Zdecydowanie za szybko ale przynajmniej celnie
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 14:46:19 GMT 1
Z kolei Jego Ekscelencja stara się utrzymywać nad wyraz wysoki poziom adrenaliny. Czy jest to już moment, kiedy dostał wiatru w żagle i nie zamierza odpuścić? A może w dobie koniunkturalnej hossy stara się działać tak, aby zyskać w oczach innych? Panie Olinku, od rana kręcisz się Pan jak gówno w przeręblu i próbujesz Pan atakować kolejnych ludzi: - thane'a (roboczo, bo tam są dwa posty o 10 graczach, no ale powiedzmy, że zacząłeś od Thane'a) mafiacorner.boards.net/post/74787- konia mafiacorner.boards.net/post/74808/thread- Lucille Lucifer (luci) mafiacorner.boards.net/post/74909- Grubola mafiacorner.boards.net/post/75006/threadto nie tak, że ja się teraz pruję o agresywną grę, o to to nie, sam lubię komuś zdrowo huknąć. Mam pytanie jednak: wg jakiego klucza dobrałeś ww., przede wszystkim chodzi mi tutaj o Lucille Lucifer (luci) i Grubola, bo ten Thane jak pisałem to w tłumie było, a Konia też traktuję jako luźną wymianę. A te dwa ostatnie przypadki to już tak bardziej wyselekcjonowane się wydają.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 14:46:32 GMT 1
Jakbym miał być złośliwy, to powiedziałbym, że w byciu celnym zbyt szybcy są częściej mafiozi niż mieszkańcy.
Edit: Na szczęście Ozdoba gra tak, że jeśli miałbym go atakować, to na mocniejszych podstawach.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 14:53:06 GMT 1
Przeczytałem wszystkie posty Pabla Picassa i nie mam podstaw, żeby go roboczo uniewinnić. Ktoś się nie zgadza? Jakbym miał być złośliwy, to powiedziałbym, że w byciu celnym zbyt szybcy są częściej mafiozi niż mieszkańcy. Edit: Na szczęście Ozdoba gra tak, że jeśli miałbym go atakować, to na mocniejszych podstawach.xD
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 14:58:25 GMT 1
Mógłbyś dokładnie zacytować i uargumentować, że tak zrobił? No jeżeli ktoś pisze coś takiego to dla mnie oczywiste jest, że zadaje pytanie Centryście o poparcie przykładem swojego argumentu przeciwko Borysowi. Czyli jego celem jest ustosunkowanie się przede wszystkim do Borysa na podstawie przykładu, którego oczekuje od Centrysty. Celem pobocznym może być co najwyżej ustosunkowanie się też do Centrysty na podstawie tego jaki poda przykład. Edit: Krokiet, no ale przecież ja na Leppera dużo rzuciłem z merytoryki, to, że sporo pisze z kreacji, to był tylko dodatek. Mnie zresztą bardziej interesował rozstrzał w jakości pomiędzy jego pisaniem kreacyjnym/merytorycznym, a nie sam fakt, że pisze w kreacji.
Na przykład Olinek też dużo pisze w kreacji, ale jak napisze raz na jakiś czas coś merytorycznego, to rozstrzału w jakości nie ma. W sumie to jest dobry post Kriosa, szkoda że zignorowałeś ten pogrubiony fragment, Krokiet, ty o formie, on o treści i szansa na dyskusję przeszła nam koło nosa.
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 13, 2023 14:58:47 GMT 1
Z kolei Jego Ekscelencja stara się utrzymywać nad wyraz wysoki poziom adrenaliny. Czy jest to już moment, kiedy dostał wiatru w żagle i nie zamierza odpuścić? A może w dobie koniunkturalnej hossy stara się działać tak, aby zyskać w oczach innych? Panie Olinku, od rana kręcisz się Pan jak gówno w przeręblu i próbujesz Pan atakować kolejnych ludzi: - thane'a (roboczo, bo tam są dwa posty o 10 graczach, no ale powiedzmy, że zacząłeś od Thane'a) mafiacorner.boards.net/post/74787- konia mafiacorner.boards.net/post/74808/thread- Lucille Lucifer (luci) mafiacorner.boards.net/post/74909- Grubola mafiacorner.boards.net/post/75006/threadto nie tak, że ja się teraz pruję o agresywną grę, o to to nie, sam lubię komuś zdrowo huknąć. Mam pytanie jednak: wg jakiego klucza dobrałeś ww., przede wszystkim chodzi mi tutaj o Lucille Lucifer (luci) i Grubola, bo ten Thane jak pisałem to w tłumie było, a Konia też traktuję jako luźną wymianę. A te dwa ostatnie przypadki to już tak bardziej wyselekcjonowane się wydają. Moje kręcenie się, jak gówno w przeręblu jest zabiegiem celowym. Przy tak dużej liczbie posłów i tak intensywnych dyskusjach nie czuję na ten moment potrzeby, aby cokolwiek w swoim założeniu zmieniać. Nie zamierzam również na tym etapie argumentować swoich podejrzeń. Wolę je zachować dla siebie i najzwyczajniej w świecie przyglądać się sytuacji z bocznego fotela. Zostawiam jedynie delikatny ślad w postaci wspomnienia o danym pośle. I uważam, że nazywanie ich atakami, jest lekką przesadą z Pana strony. Cieszy mnie natomiast to, że zwrócił Pan na mnie uwagę. Mam nadzieję, że wspomniani przeze mnie parlamentarzyści również odniosą się do moich spostrzeżeń.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 15:02:28 GMT 1
Panie Olinku, od rana kręcisz się Pan jak gówno w przeręblu i próbujesz Pan atakować kolejnych ludzi: - thane'a (roboczo, bo tam są dwa posty o 10 graczach, no ale powiedzmy, że zacząłeś od Thane'a) mafiacorner.boards.net/post/74787- konia mafiacorner.boards.net/post/74808/thread- Lucille Lucifer (luci) mafiacorner.boards.net/post/74909- Grubola mafiacorner.boards.net/post/75006/threadto nie tak, że ja się teraz pruję o agresywną grę, o to to nie, sam lubię komuś zdrowo huknąć. Mam pytanie jednak: wg jakiego klucza dobrałeś ww., przede wszystkim chodzi mi tutaj o Lucille Lucifer (luci) i Grubola, bo ten Thane jak pisałem to w tłumie było, a Konia też traktuję jako luźną wymianę. A te dwa ostatnie przypadki to już tak bardziej wyselekcjonowane się wydają. Moje kręcenie się, jak gówno w przeręblu jest zabiegiem celowym. Przy tak dużej liczbie posłów i tak intensywnych dyskusjach nie czuję na ten moment potrzeby, aby cokolwiek w swoim założeniu zmieniać. Nie zamierzam również na tym etapie argumentować swoich podejrzeń. Wolę je zachować dla siebie i najzwyczajniej w świecie przyglądać się sytuacji z bocznego fotela. Zostawiam jedynie delikatny ślad w postaci wspomnienia o danym pośle. I uważam, że nazywanie ich atakami, jest lekką przesadą z Pana strony. Cieszy mnie natomiast to, że zwrócił Pan na mnie uwagę. Mam nadzieję, że wspomniani przeze mnie parlamentarzyści również odniosą się do moich spostrzeżeń. Ok, fair, dla klaryfikacji jedna rzecz: rozumiem, że oba nicki padły na podstawie jakichś spostrzeżeń na temat rozgrywki, a nie są pickami od czapy i łowieniem co się złapie. W tym zakresie mi się określ, na odsłanianie kart przyjdzie czas później.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 15:02:56 GMT 1
Szukanie mafiozów nie jest dla ciebie również zabawą? Pytanie na serio. DLA MNIE NIE JEST FUN JAK SOBIE PISZE KREACYJNE POSTY TEMAT OWARTY WCZORAJ O 20 A JAKIŚ DEBIL JEDEN Z DRUGIM O 10 RANO KIEDY JEST 10 NIEAKTYWNYCH OSÓB WYSRYWA SIĘ ŻE MAŁO TREŚCI W POSTACH LEPPER DAJ JAKIEŚ WNIOSKI TYLE A JESZCZE SYTUACJA Z TYM CO MNIE OBRAŻA JEGO KOLEDZY MAFIJNI POKLEPUJĄ GO PO PLECACH NIE WIEM CZY ZDĄŻE TO NAPISAĆ BO MAM 15 MINUT JA NIE MUSZE WSZYSTKIEGO PISAĆ DOSŁOWNIE ZOSTAWIAM HINTY I KTO MA ZROZUMIEĆ TEN ZROZUMIE. BYŁEM PIERWSZY BO JA WSZYSTKO WIDZE ALE NIE WSZYSTKO PISZE I TO BYŁ PIERWSZY HINT POSZŁA PRESJA ZE STRONY MIASTA PRIKAZ TŁUMACZY SIĘ A NIE POWINIEN! TYLKO WINNY SIĘ TŁUMACZY! KOLEGA THANE KRIOS WYTYKA PRZEWRAŻLIWIENIE A SAM ODNOSI SIĘ DO POSTA W KTÓRYM NAWET NIE PADŁA JEGO KSYWA! I KTO Z TEJ DWÓJKI JEST PRZEWRAŻLIWIONY? TO WYJAŚNIŁEM O CO CHODZI I NAGLE SIĘ OBUDZIŁ KOLEGA I JEGO TRZECH INNYCH ŻE ODWRACAM KOTA OGONEM? CZAS REAKCJI (Trywialny: Sukces): Lepper zrobił ponad 1/4 limitu postów i póki co wszystkie jego ataki może wytłumaczyć kreacją. TEN MI WOGÓLE WYTKNĄŁ ŻE CO? 10 MINUT ZA DŁUGO ODPOWIADAŁEM BO MOŻE JA SIEDZE W BIURZE POSELSKIM I PRACUJE? ABSURD THANE KRIOS ALE JA NAPISAŁEM JUŻ WCZORAJ O 9:17PM https://mafiacorner.boards.net/post/74597/thread TO JA ZASUGEROWAŁEM NURT NIE PODŁĄCZAŁEM SIĘ POD NIKOGO BO MYŚLE SAMODZIELNIE I W INTERESIE POLSKI I ZOSTAŁEŚ W TYM MOMENCIE PRZYŁAPANY NA KŁAMSTWIE Z RESZTY RZECZY NIE BĘDĘ SIĘ TŁUMACZYŁ BEZ KONSULTACJI Z MOIM PRAWNIKIEM TUTAJ SPRAWNA ODPOWIEDŹ Z MOJEJ STRONY O CZYM JUŻ WCZEŚNIEJ PISAŁEM DAJCIE SIĘ POBAWIĆ ROZGRYWKĄ I NAGLE MR MELANIA TRUMP ŻE ODWRACAM KOTA OGONEM? Panie Andrzeju dlaczego Pan tutaj odwraca kota ogonem i zarzuca Pan pozostałym podpinkę pod ataki w Kriosa? Wygląda to na przerzucanie odpowiedzialności na innych graczy. Twój atak w Kriosa nie będący kreacją wygląda dziwnie i potencjalnie Pan próbuje wykorzystać, że chwilowo Krios musiał przejść do defensywy po atakach ze strony innych graczy.
I KOLEJNY CENTRYSTA ŻE ODWRACAM KOTA OGONEM? A Pan Lepper jest specjalistą w odwracaniu kota ogonem. Moje pytanie o Pański program miało dość jasną intencję, a Pan raczył znów się skryć za kreacją. Dlaczego? CO WY SIĘ W MAFII UMÓWILIŚCIE NA ODWRACANIA KOTA OGONEM? W TRZY OSOBY JUŻ CHUJ TAM ŻE CO DO TEGO THANA ZMIENIŁEM ZDANIE PO SWIETNYM POŚCIE OLEKSEGO I JAK KTOŚ NIE WIDZI TEGO ŻE TO JEST ŚWIETNY POST MIEJSKI TO NIE MAMY O CZYM ROZMAWIAĆ. BORYS JELCYN NIEWINNY I TAK TEGO NIKT NIE PRZECZYTA A JAK PRZECZYTA TO NIE ZROZUMIE Jak sam Pan widział, większość tych ataków w stronę Pana nie wynikały z kreacji, a z tego że jedyną osobą atakowaną merytorycznie przez pana był Krios i część postów co Pan przestawił dotyczyły Pana ataków w stronę Kiosa a nie tego że Pan kreacyjnie sobie pisze.. Inne posty było trudniej zinterpretować, ponieważ mogły one wynikać z Pana kreacji. Jeśli Pana wkurw teraz wynika z miejskiej frustracji na to co się dzieje to ok, ale jednak wolałabym trochę bardziej przystępny sposób pisania postów nawet jeśli by Pan chciał kreację utrzymać.
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 13, 2023 15:03:47 GMT 1
Moje kręcenie się, jak gówno w przeręblu jest zabiegiem celowym. Przy tak dużej liczbie posłów i tak intensywnych dyskusjach nie czuję na ten moment potrzeby, aby cokolwiek w swoim założeniu zmieniać. Nie zamierzam również na tym etapie argumentować swoich podejrzeń. Wolę je zachować dla siebie i najzwyczajniej w świecie przyglądać się sytuacji z bocznego fotela. Zostawiam jedynie delikatny ślad w postaci wspomnienia o danym pośle. I uważam, że nazywanie ich atakami, jest lekką przesadą z Pana strony. Cieszy mnie natomiast to, że zwrócił Pan na mnie uwagę. Mam nadzieję, że wspomniani przeze mnie parlamentarzyści również odniosą się do moich spostrzeżeń. Ok, fair, dla klaryfikacji jedna rzecz: rozumiem, że oba nicki padły na podstawie jakichś spostrzeżeń na temat rozgrywki, a nie są pickami od czapy i łowieniem co się złapie. W tym zakresie mi się określ, na odsłanianie kart przyjdzie czas później. Nie, Panie Harrier, nie są to bezpodstawne typy. Miałem swoje powody, żeby akurat to ich nazwiska wyszczególnić.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 15:11:55 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 15:11:55 GMT 1
No jeżeli ktoś pisze coś takiego to dla mnie oczywiste jest, że zadaje pytanie Centryście o poparcie przykładem swojego argumentu przeciwko Borysowi. Czyli jego celem jest ustosunkowanie się przede wszystkim do Borysa na podstawie przykładu, którego oczekuje od Centrysty. Celem pobocznym może być co najwyżej ustosunkowanie się też do Centrysty na podstawie tego jaki poda przykład. Edit: Krokiet, no ale przecież ja na Leppera dużo rzuciłem z merytoryki, to, że sporo pisze z kreacji, to był tylko dodatek. Mnie zresztą bardziej interesował rozstrzał w jakości pomiędzy jego pisaniem kreacyjnym/merytorycznym, a nie sam fakt, że pisze w kreacji.
Na przykład Olinek też dużo pisze w kreacji, ale jak napisze raz na jakiś czas coś merytorycznego, to rozstrzału w jakości nie ma. W sumie to jest dobry post Kriosa, szkoda że zignorowałeś ten pogrubiony fragment, Krokiet, ty o formie, on o treści i szansa na dyskusję przeszła nam koło nosa. Zgadza się, jeżeli pisze prawdę to to jest dobry fragment A ja nie wrzucałem kamyczków Kroosowi tylko napisałem o samym zjawisku bo frustracje Leppera można powiedzieć, że kilkukrotnie czułem sam. Mimo to temat bym zamknął, bo nie sądzę żeby mogło nas to do czegoś doprowadzić więc szkoda mi postów
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 15:19:15 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 15:19:15 GMT 1
Jakbym miał być złośliwy, to powiedziałbym, że w byciu celnym zbyt szybcy są częściej mafiozi niż mieszkańcy. Edit: Na szczęście Ozdoba gra tak, że jeśli miałbym go atakować, to na mocniejszych podstawach. Dla mnie póki co ozdoba to ten sam casus co tygrys
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 13, 2023 15:29:39 GMT 1
Jakbym miał być złośliwy, to powiedziałbym, że w byciu celnym zbyt szybcy są częściej mafiozi niż mieszkańcy. Edit: Na szczęście Ozdoba gra tak, że jeśli miałbym go atakować, to na mocniejszych podstawach. Dla mnie póki co ozdoba to ten sam casus co tygrys Przecież to są zupełnie 2 różne wejścia w temat. Tygrys wszedł chujowo i uniewinniać go może paradoksalnie to, że w tym gównie zakopywał się coraz bardziej, a drąc ryja w temacie jeszcze bardziej zwracał na siebie uwagę, przy okazji ryzykując, że jak zapadnie się głębiej w to gówno, to w czasie darcia ryja może mu ono wpaść do mordy. Z kolei Ozdoba miał sporo dobrych postów, może nie zawsze zgadzam się z wnioskami, ale to raczej gość, który kreuje grę i jeśli nawet jest mafiozą, to trzeba go określić mianem mafiozy mocnego. Ozdoba gra za dobrze, żeby być celem linczu, Tygrys nie jest celem linczu, bo go nie ma. Przynajmniej ja tak to teraz widzę. Edit: Co miały na celu te 2 posty i skąd zmiana zdania w ciągu niecałych 40 minut? Z kolei Jego Ekscelencja stara się utrzymywać nad wyraz wysoki poziom adrenaliny. Czy jest to już moment, kiedy dostał wiatru w żagle i nie zamierza odpuścić? A może w dobie koniunkturalnej hossy stara się działać tak, aby zyskać w oczach innych? Jego Ekscelencja chyba jednak dobrze radzi sobie z emocjami. Czy to kwestia zawierzenia się Bogu czy może długo i sumienna praca nad sobą?
|
|
Grubol
Administrator
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 15:38:41 GMT 1
via mobile
Post by Grubol on Oct 13, 2023 15:38:41 GMT 1
Jakbym miał być złośliwy, to powiedziałbym, że w byciu celnym zbyt szybcy są częściej mafiozi niż mieszkańcy. Edit: Na szczęście Ozdoba gra tak, że jeśli miałbym go atakować, to na mocniejszych podstawach. Dla mnie póki co ozdoba to ten sam casus co tygrys Rozwiń tę myśl.
|
|
Grubol
Administrator
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 15:42:21 GMT 1
via mobile
Post by Grubol on Oct 13, 2023 15:42:21 GMT 1
Dla mnie póki co ozdoba to ten sam casus co tygrys Przecież to są zupełnie 2 różne wejścia w temat. Tygrys wszedł chujowo i uniewinniać go może paradoksalnie to, że w tym gównie zakopywał się coraz bardziej, a drąc ryja w temacie jeszcze bardziej zwracał na siebie uwagę, przy okazji ryzykując, że jak zapadnie się głębiej w to gówno, to w czasie darcia ryja może mu ono wpaść do mordy. Z kolei Ozdoba miał sporo dobrych postów, może nie zawsze zgadzam się z wnioskami, ale to raczej gość, który kreuje grę i jeśli nawet jest mafiozą, to trzeba go określić mianem mafiozy mocnego. Ozdoba gra za dobrze, żeby być celem linczu, Tygrys nie jest celem linczu, bo go nie ma. Przynajmniej ja tak to teraz widzę. Edit: Co miały na celu te 2 posty i skąd zmiana zdania w ciągu niecałych 40 minut? Z kolei Jego Ekscelencja stara się utrzymywać nad wyraz wysoki poziom adrenaliny. Czy jest to już moment, kiedy dostał wiatru w żagle i nie zamierza odpuścić? A może w dobie koniunkturalnej hossy stara się działać tak, aby zyskać w oczach innych? Jego Ekscelencja chyba jednak dobrze radzi sobie z emocjami. Czy to kwestia zawierzenia się Bogu czy może długo i sumienna praca nad sobą? Dziwnie mi się czyta twoje nasycone agresją i wulgarnym językiem posty. Skąd to się bierze?
|
|
|
Post by Laura Pergolizzi on Oct 13, 2023 15:52:05 GMT 1
Wczorajszy dzień był zdominowany przez dyskusję o Tygrysie, a ja nie wiedziałam, jak się do tego odnieść. A dzisiaj pamiętam z niej głównie to, że zgadzałam się z frustracją Tygrysa odnośnie tego, że nie mamy jeszcze ani mordu, ani linczu, z których można wyciągać jakieś wnioski, do tego duża część graczy grała mocno kreacyjnie i nie do końca było wiadomo, czy to co piszą to ich przemyślenia odnośnie rozgrywki, czy tylko coś rzucone na odlew, żeby zgadzało się z kreacją. Ja też nie wiem, jak pierwszego dnia można widzieć kogoś przynależność w jakimś zdecydowanym kontraście.
Stronę lub dwie temu miał miejsce atak na Oświeconego Centrystę, jakoby gubił się w zeznaniach i "zaplątywał w swetrze". Ale czy nie jest tak, że mafia myśli kilka kroków do przodu, jest w swojej grze o wiele bardziej metodyczna i błędy logiczne zdarzają się jej znacznie rzadziej niż płynącym z nurtem wydarzeń miastowym?
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 13, 2023 15:52:06 GMT 1
Przecież to są zupełnie 2 różne wejścia w temat. Tygrys wszedł chujowo i uniewinniać go może paradoksalnie to, że w tym gównie zakopywał się coraz bardziej, a drąc ryja w temacie jeszcze bardziej zwracał na siebie uwagę, przy okazji ryzykując, że jak zapadnie się głębiej w to gówno, to w czasie darcia ryja może mu ono wpaść do mordy. Z kolei Ozdoba miał sporo dobrych postów, może nie zawsze zgadzam się z wnioskami, ale to raczej gość, który kreuje grę i jeśli nawet jest mafiozą, to trzeba go określić mianem mafiozy mocnego. Ozdoba gra za dobrze, żeby być celem linczu, Tygrys nie jest celem linczu, bo go nie ma. Przynajmniej ja tak to teraz widzę. Edit: Co miały na celu te 2 posty i skąd zmiana zdania w ciągu niecałych 40 minut? Dziwnie mi się czyta twoje nasycone agresją i wulgarnym językiem posty. Skąd to się bierze? To pewnie kontrast między kreacją a formą wypowiedzi. Ok, wulgarny jestem, ale co Wy macie z tą agresją to naprawdę nie wiem. Przecież ja nie jestem jakoś szczególnie agresywny w tej edycji.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 15:52:55 GMT 1
Koń zaczyna się zastanawiać, czy papież chce ekskomunikować mafię, czy po prostu osoby, których nie lubi Ale masz na myśli, że nie lubię ich kreacji, ich sposobu gry czy ich jako osoby kryjące się za daną kreacją? Uważasz, że któryś z nich nie zasługuje na bycie grillowanym? Któryś nie pasuje do mafii, gra niewinnie tylko ja tego nie widzę i podejrzewasz, że jestem jakoś uprzedzony? PS. Ozdoba, wrzuciłeś Krokieta do listy gitów, nie masz obaw, że za szybko? On przecież umie naturalnie pisać po obu stronach. Oczywiście lista gitów nie jest wpisana do żadnej, nawet najmniejszej konstytucji, o Biblii czy przykazaniach nie mówiąc, ale mimo wszystko. Jego Ekscelencjo, chyba jednak wcale nie tak mało, skoro obydwu chciałby Pan widzieć na dymisyjnym afiszu. Poprawiłem swojego posta, teraz lepiej? Poza tym nie na dymisyjnym afiszu, tylko obok Giordano Bruno. A czego mam się bać? Zanim przyjdzie ewentualny dzień sznura, to takie sprawy powinny być zdecydowanie bardziej transparentne. Krokiet gra kopiuj-wklej, wajby mam dobre, ale chciałem sprawdzić, czy będzie szukał braci jak dostanie takiego gita na ciasto, czy sprawę oleje. Tempo jednostajne przyspieszone, nawet na to nie zareagował. Interesujące jest natomiast, że już kolejny raz zareagował jako drugi na fakt, że ktoś przypomina, że za szybko dostaje te uniewinnienia czy inne takie. Jakby sam nie chciał z tym wyjść. Krokiet, skąd ten brak inwencji? Kiedy goście dostaną menu?
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 15:53:52 GMT 1
Dziwnie mi się czyta twoje nasycone agresją i wulgarnym językiem posty. Skąd to się bierze? To pewnie kontrast między kreacją a formą wypowiedzi. Ok, wulgarny jestem, ale co Wy macie z tą agresją to naprawdę nie wiem. Przecież ja nie jestem jakoś szczególnie agresywny w tej edycji. A miałam się pytać o to jak się czujesz z tym że najczęstszy zarzut dotyczący twojej osoby dotyka agresji? Jakoś nie odczułam tej nadmiernej agresji z twoich postów, a nawet jeśli jest to nie zasłania ich merytoryki.
|
|
|
Post by Laura Pergolizzi on Oct 13, 2023 15:58:56 GMT 1
To pewnie kontrast między kreacją a formą wypowiedzi. Ok, wulgarny jestem, ale co Wy macie z tą agresją to naprawdę nie wiem. Przecież ja nie jestem jakoś szczególnie agresywny w tej edycji. A miałam się pytać o to jak się czujesz z tym że najczęstszy zarzut dotyczący twojej osoby dotyka agresji? Jakoś nie odczułam tej nadmiernej agresji z twoich postów, a nawet jeśli jest to nie zasłania ich merytoryki. Skoro miałaś o to pytać, to czy miał z odpowiedzi wyniknąć jakiś wniosek?
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 15:59:07 GMT 1
Jakbym miał być złośliwy, to powiedziałbym, że w byciu celnym zbyt szybcy są częściej mafiozi niż mieszkańcy. Edit: Na szczęście Ozdoba gra tak, że jeśli miałbym go atakować, to na mocniejszych podstawach. Co to znaczy? W jakich okolicznościach miałbyś mnie atakować? Skąd akurat takie wyrażenie? Ja to interpretuję jak ewentualną podpórkę, przecież tam jest warunek zawieszony zakładający pojawienie się mocniejszych podstaw. Tak zakładasz? Mam czuć zagrożenie z Twojej strony?
|
|