|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 18:27:12 GMT 1
Co uaktywnienie się Dody i Lukiego ma do postaci Picassa? Doda i Luki też mogą być w mafii, ale według mnie bardziej przekonujący od Picassa. Ale spokojnie, jeszcze mamy czas, póki co zerkam w inne miejsca pisząc podsumowanko. Jestem zdziwiony, że muszę to tłumaczyć. Cała trójka była na mojej liście z którą się zgodziłeś, albo udawałeś, że się zgadzasz. Spoko punkt startowy Ozdoba (twoja rozpiska o graczach), niedługo siadam na kompa to dodam swoje trzy grosze i robimy ich. Czekam na Twoje opus magnum o półglonach. Natomiast co do sedna - skoro Doda i Luki się pojawili, to nierozsądnym jest zdejmować z nich pressing o tej porze i już w tym momencie deklarować głos i zachęcanie. Nie widziałem w Twoim poście prowokacji i wędki, więc tym bardziej mnie dziwią takie otwarte karty. Luki ma teraz rozsądne wejście, Doda nie zareagowała źle na lekki press plus podtrzymuje bardzo wkurwiający styl, także na nieobecnego Picasso najłatwiej teraz pchać. Jednocześnie ten Picasso też mi się nie podoba - ale po co odbierać sobie atuty w godzinie wilka?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 18:28:45 GMT 1
Właśnie sobie zostawiłeś ostatniego posta na pressowanie Dudy i Luki w godzinie Wilka xD
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 18:28:49 GMT 1
może jednak ten sonny rocket
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 13, 2023 18:28:52 GMT 1
Serio Wam się ten post Luci podoba? Bo mnie ni chuja, niby słów dużo, a de facto wniosków żadnych, jedyny to taki, że zostawiamy dziś Tygrysa, bo był "częściowo miejski i go nie ma".
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 18:30:11 GMT 1
Serio Wam się ten post Luci podoba? Bo mnie ni chuja, niby słów dużo, a de facto wniosków żadnych, jedyny to taki, że zostawiamy dziś Tygrysa, bo był "częściowo miejski i go nie ma". są scenariusze w których takie coś wychodzi z rąk miastowego i wygląda autentycznie i naturalnie niestety nie do rozkminienia bez meta gry ale chłopek przynajmniej pokazuje, że gra w grę za co plus względem reszty glonków
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 18:30:30 GMT 1
Co uaktywnienie się Dody i Lukiego ma do postaci Picassa? Doda i Luki też mogą być w mafii, ale według mnie bardziej przekonujący od Picassa. Ale spokojnie, jeszcze mamy czas, póki co zerkam w inne miejsca pisząc podsumowanko. Jestem zdziwiony, że muszę to tłumaczyć. Cała trójka była na mojej liście z którą się zgodziłeś, albo udawałeś, że się zgadzasz. Spoko punkt startowy Ozdoba (twoja rozpiska o graczach), niedługo siadam na kompa to dodam swoje trzy grosze i robimy ich. Czekam na Twoje opus magnum o półglonach. Natomiast co do sedna - skoro Doda i Luki się pojawili, to nierozsądnym jest zdejmować z nich pressing o tej porze i już w tym momencie deklarować głos i zachęcanie. Nie widziałem w Twoim poście prowokacji i wędki, więc tym bardziej mnie dziwią takie otwarte karty. Luki ma teraz rozsądne wejście, Doda nie zareagowała źle na lekki press plus podtrzymuje bardzo wkurwiający styl, także na nieobecnego Picasso najłatwiej teraz pchać. Jednocześnie ten Picasso też mi się nie podoba - ale po co odbierać sobie atuty w godzinie wilka? Ale tak serio, żeby cię nie denerwować i prowokować bez sensu, z wieloma rzeczami się zgadzam, ale tak jak mówię, mam swoje trzy grosze do dodania. A to że się zgadzam, że jest sobie trójka, na którą też bym patrzył nie oznacza, że nie mam w tej trójce jakichś preferencji.
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Post by Doda on Oct 13, 2023 18:30:34 GMT 1
Pojawiały się tutaj plany zlinczowania dziś Lucyfera (luci), a o sleuthhoundzie cisza, jak dla mnie dwa różne kalibry glonów, powinno być zupełnie odwrotnie to prawda, w wariancie mafijnym luci byłaby glonem próbującym pozorować grę, a sluthound nawet nie pozorującym. W pierwszej grupie chyba większa szansa na trafienie winnego z jakiego wzoru ci to wyszło?
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 13, 2023 18:32:47 GMT 1
Serio Wam się ten post Luci podoba? Bo mnie ni chuja, niby słów dużo, a de facto wniosków żadnych, jedyny to taki, że zostawiamy dziś Tygrysa, bo był "częściowo miejski i go nie ma". są scenariusze w których takie coś wychodzi z rąk miastowego i wygląda autentycznie i naturalnie niestety nie do rozkminienia bez meta gry ale chłopek przynajmniej pokazuje, że gra w grę za co plus względem reszty glonków Nie no, ja też rozumiem, że to może być jakiś mało doświadczony gracz i jest w mieście, natomiast nie zgadzam się z dawaniem za to plusów. Ot, mogę nie dać minusa w najlepszym scenariuszu. może jednak ten sonny rocket Sonny był, ukrył obecność i spierdolił. To moim zdaniem świadczy o nim paradoksalnie na plus. Mafiozo jednak by się wytłumaczył i wiedziałby z mafijnego, że został zauważony. A on ma wyjebane. Moim zdaniem to niewinny glon, który dodatkowo może odpaść za punkty. Szkoda linczu na dziś.
|
|
Doda
Edycja#37
|
Post by Doda on Oct 13, 2023 18:34:39 GMT 1
W założeniu Picasso-winny nie pasuje mi to jego wycofanie się z atakowania Centrysty.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 13, 2023 18:35:41 GMT 1
Serio Wam się ten post Luci podoba? Bo mnie ni chuja, niby słów dużo, a de facto wniosków żadnych, jedyny to taki, że zostawiamy dziś Tygrysa, bo był "częściowo miejski i go nie ma". A co, mam Ci podać od razu całą listę kto mafia, a kto mieszkaniec?
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 13, 2023 18:38:49 GMT 1
Serio Wam się ten post Luci podoba? Bo mnie ni chuja, niby słów dużo, a de facto wniosków żadnych, jedyny to taki, że zostawiamy dziś Tygrysa, bo był "częściowo miejski i go nie ma". A co, mam Ci podać od razu całą listę kto mafia, a kto mieszkaniec? Jakbyś mógł... W założeniu Picasso-winny nie pasuje mi to jego wycofanie się z atakowania Centrysty. Może się wycofał, bo mu zarzuciłem podpięcie. Dla mnie Picasso to ten glon, który niby próbuje grać, ale mu to średnio wychodzi. A takie glony, próbujące być merytoryczne, wchodzące w pojedyncze interakcje, najbardziej śmierdzą mi mafią.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 13, 2023 18:39:31 GMT 1
No to nie podam, z kościołem mam nie po drodze.
|
|
|
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 18:40:40 GMT 1
Thane, kim jesteś? Co tam Thane, wstyd przyznać, żeś niewinny, jakześ gangster?
|
|
Doda
Edycja#37
|
Post by Doda on Oct 13, 2023 18:45:36 GMT 1
Mam na tygrysku ale w każdej chwili mogę zmienić na sleuthhounda.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 18:47:43 GMT 1
W założeniu Picasso-winny nie pasuje mi to jego wycofanie się z atakowania Centrysty. Może się wycofał, bo mu zarzuciłem podpięcie. Dla mnie Picasso to ten glon, który niby próbuje grać, ale mu to średnio wychodzi. A takie glony, próbujące być merytoryczne, wchodzące w pojedyncze interakcje, najbardziej śmierdzą mi mafią. Nie wczytywałam się za bardzo w Pablo dzisiaj. Jedynie co mam w głowie jeśli chodzi o jego grę to jego wczorajsze mafijne wejście i zgrabna ucieczka z tematu.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 18:48:55 GMT 1
Mam na tygrysku ale w każdej chwili mogę zmienić na sleuthhounda. Akurat ze względu na okoliczności zabraniam głosować na Tygryska.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 13, 2023 19:01:56 GMT 1
Mam na tygrysku ale w każdej chwili mogę zmienić na sleuthhounda. Akurat ze względu na okoliczności zabraniam głosować na Tygryska. Podbijam, żadnego Tygrysa dzisiaj, nawet jeśli jest duża szansa, że jest w mafii. Lepiej jakiegoś półglona albo ewentualnie kogoś z pary Centrysta-Lepper.
|
|
Doda
Edycja#37
|
Post by Doda on Oct 13, 2023 19:02:21 GMT 1
Dobrze, oddajemy losy miasta w twoje ręce. Na kogo mam głosować?
to do Melanie bo się papież włączył
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 19:02:51 GMT 1
via mobile
Post by Laura Pergolizzi on Oct 13, 2023 19:02:51 GMT 1
W obu obozach musi być pełne zadowolenie skoro taka tu cisza.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 19:10:36 GMT 1
Dobrze, oddajemy losy miasta w twoje ręce. Na kogo mam głosować? to do Melanie bo się papież włączył Jak tobie któryś z glonów nie pasował dzisiaj to czemu nie zagłosujesz na któregoś z nich? Ja ci nie będę podpowiadała jak głosować, bo jeśli jesteś w mafii to próbujesz mi siadać na moje plecy.
|
|