|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 19:25:46 GMT 1
Linczujemy Centrystę albo Leppera. To na poważnie? Bo w takim razie mógłbym się zabrać za czytanie jednego albo drugiego (idealnie obu), ale pan papież nie kojarzy mi się z prawdomównością i mnie pewnie trolluje CHŁOPIE MIAŁEŚ TAKĄ OKAZJE WEJŚĆ W ROZGRYWKĘ Z PIERWSZYM POSTEM "MOCNO ŚPI" I ZOSTAĆ KREACYJNYM MVP
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 19:26:35 GMT 1
Lepper w punkt.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 19:27:38 GMT 1
JAK MNIE ZLINCZUJECIE TO DOSTANIECIE NAJLEPSZY TESTAMEN W HISTORI
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 13, 2023 19:28:07 GMT 1
To na poważnie? Bo w takim razie mógłbym się zabrać za czytanie jednego albo drugiego (idealnie obu), ale pan papież nie kojarzy mi się z prawdomównością i mnie pewnie trolluje CHŁOPIE MIAŁEŚ TAKĄ OKAZJE WEJŚĆ W ROZGRYWKĘ Z PIERWSZYM POSTEM "MOCNO ŚPI" I ZOSTAĆ KREACYJNYM MVP Mordo, a myślisz, że czemu mam taką kreację? Jak ci ktoś nie napisze czarno na bialym, to nie zrozumiesz?
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 19:28:57 GMT 1
STARY NIEDWIEDŹ INTELEKTUALNIE TO WYPADA PRZECIĘTNIE
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 13, 2023 19:30:27 GMT 1
Jo, to mi ciężko przychodzi, ale co ja mogę rzec. Zwykły wieśniak ze mnie, co to swoje haruje, a tu w nocy jakaś banda zakapiorów naszło na pole i bałagan narobili. Dopiero co to uprzątnąłem po nich wszystko. Mam nadzieję, że tej nocy już spokój będzie i będę mógł się na rozmowach tu skupić.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 19:30:38 GMT 1
STARY(NIEDWIEDŹ) MASZ NAJGORSZE WEJŚCIE W ROZGRYWKE ZE WSZYSTKICH TUTAJ. KUPA W MAJTACH JEST
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 13, 2023 19:31:25 GMT 1
Nie będę zdradzała na kogo głosowałam, ale jak już to prędzej wolałabym by padł ktoś z grona Pablo,Luci może ten sleuth. Reszta na tyle mocno dzisiaj pisała, że jedynie jakieś niespodziewane przetasowania przed linczem by mogły spowodować, że ktoś aktywniejszy padnie. Może ty to w jaki sposób próbujesz wymusić na mnie konkretną deklarację.
No tak napisałem, oczekuję konkretów a nie takiego grania na może może. Tak szczerze powiedziawszy to za dużo konkretów sama nie rzuciłaś również.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 19:31:41 GMT 1
Shiet, przepraszam panie i panowie, z jednej strony mi wypadło z głowy, z drugiej nie miałem za wiele czasu. Do jutra wszystko powinienem nadrobić i podskoczę zdecydowanie z aktywnością, nie mam zamiaru glonować. Coś ciekawego się podziało? W PIERWSZYM POŚCIE SIĘ WJEBAĆ SZEF. MAFIOZI GRUBOL I NIEDWIEDŹ PADAJĄ JAK MUCHY
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 19:31:53 GMT 1
Czekamy jeszcze na sonnycrocket i będzie komplet!
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 13, 2023 19:32:42 GMT 1
Mi się tam wejście Niedźwiedzia podoba, że niby przespał cały dzień rozgrywki.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 19:32:57 GMT 1
DAWAJCIE MI ZAWODNIKA BO IDZIE ZA ŁATWO
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 13, 2023 19:34:18 GMT 1
Wtf? Tzn. w sumie to ma sens, skoro Lepper ma być jednym z dwóch kandydatów do linczu, ale wciąż xD
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 19:34:31 GMT 1
Mi się tam wejście Niedźwiedzia podoba, że niby przespał cały dzień rozgrywki. POMYSŁ SUPER ALE WYKONANIE FATALNE! ON MÓGŁ NAPISAĆ ŻE ZASPAŁ COKOLWIEK A PRZEROSŁA GO ROLA MAFIOZY I NIE WYTRZYMAŁ CIŚNIENIA. SPIĘTY JEST
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 19:34:32 GMT 1
Lepper bywa zabawny. Musiałabym nie mieć duszy by chcieć go linczować.
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Post by Doda on Oct 13, 2023 19:35:05 GMT 1
No tak napisałem, oczekuję konkretów a nie takiego grania na może może. Tak szczerze powiedziawszy to za dużo konkretów sama nie rzuciłaś również. Wypraszam sobie, mam już nawet gotowy obrazek jak dobiję do 100 postów.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 19:35:41 GMT 1
Mi się tam wejście Niedźwiedzia podoba, że niby przespał cały dzień rozgrywki. Pewnie taki był zamysł kreacji. Natomiast nie zdziwię się jeśli jest w mafii i przez to wejście nie wyszło mu super naturalnie
Lepper plusuje. Raz że wyłapał Niedźwiedzia. Dwa że wyłapał Grubola. Czas na samobójstwo Andrzeju.
|
|
|
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 19:35:42 GMT 1
Wtf? Tzn. w sumie to ma sens, skoro Lepper ma być jednym z dwóch kandydatów do linczu, ale wciąż xD Lepper Cię porobił. Lepper pisze fatalnie, bo to część jego kreacji. A ty na marnej prowokacji od razu się wysypałeś i tłumaczyłeś, że pewnych rzeczy się nie pisze wprost. I dosłownie to robi Lepper. Tjaa... plusik dla Leppera tak czy siak, bo jeden post wystarczył do zezłomowania.
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 13, 2023 19:36:22 GMT 1
Ja mocno wierzę w Pana Leppera. To człowiek, co to zawsze za nami stał, za prostym ludem z pola. Bez nas, rolników, to wy nawet nie będziecie mieli co do garnka wrzucić! Cała rodzina od zawsze z głosem na Samoobronę!
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 19:36:54 GMT 1
VOTE STARY NIEDŹWIEDŹ
|
|