|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 13, 2023 19:48:43 GMT 1
Luci, masz teraz pełne spektrum możliwości. 10 graczy w temacie. Jedna trzecia mafii trzymająca rękę na pulsie. Możliwość doświadczenia typowego cyklu mafijnych miastowych porażek! Działaj. Skąd wiesz, że akurat jedna trzecia jest w temacie?
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 19:49:01 GMT 1
A nie chcemy pozwolić jednak Niedźwiedziowi napisać więcej postów i wtedy ocenić? Jak mam do wyboru gracza, o którym mam mało informacji, ale mam gwarancję, że jutro będę miał więcej informacji, bo wierzę, że jutro będzie aktywny, to wolę na niego ewentualnie głosować jutro, a nie dzisiaj.
Edit: Czyli albo gracza, o którym już mam informacje i uważam, że jest w mafii. Albo gracza, który glonował i sądzę, że będzie glonował dalej. A nie gracza, o którym mam mało informacji, ale sądzę, że jutro będę miał więcej.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 19:49:14 GMT 1
Nie no, ja chyba też w Picasso. Był na początku rozgrywki, potem w środku, niczym nie przekonał. To będzie lincz bardziej "wypracowany".
Niedźwiedź nie zając, nie ucieknie. Obiecał aktywność jutro. Kusi, ale zostawiam.
|
|
|
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 19:49:21 GMT 1
Bo im zależy. A nam! Może nawet Tobie - niekoniecznie. My jesteśmy gotowi ponieść ofiarę, a oni... nie za bardzo.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 19:50:11 GMT 1
NIBY MOŻNA ALE JA SZCZERZE JEDNYM OKIEM CZYTAŁEM TEMAT I NAWET NIE WIEM NA KOGO GŁOSOWAĆ A BOJE SIĘ ŻE NIEDŹWIEDŹ WAS ZBAŁAMUCI PÓŹNIEJ. MOIM ZDANIEM TO MAFIA
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 13, 2023 19:51:01 GMT 1
Nie będę się z kretynem przekrzykiwać. Jak ktoś chce, to niech na mnie głosuje, przynajmniej nie zmarnowałem za wiele czasu.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 19:51:40 GMT 1
I NAWET NIE WIEM NA KOGO BYM MIAL GŁOSOWAĆ SLEUTHHOUND MUSIAŁBY MI KOGOŚ POLECIĆ BO JA CZUJE Z NIM NIĆ POROZUMIENIA
|
|
|
Post by sleuthhound on Oct 13, 2023 19:52:50 GMT 1
Niedźwiedz niech sobie spi. Chętnie zobacze jak będzie obrażał tutejszych jajoglowych w poźniejszym etapie śledztwa
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 13, 2023 19:53:19 GMT 1
A, no i wysyłam głos w Leppera. Jest mafią albo debilem, prosty wybór
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 13, 2023 19:53:41 GMT 1
A nie chcemy pozwolić jednak Niedźwiedziowi napisać więcej postów i wtedy ocenić? Jak mam do wyboru gracza, o którym mam mało informacji, ale mam gwarancję, że jutro będę miał więcej informacji, bo wierzę, że jutro będzie aktywny, to wolę na niego ewentualnie głosować jutro, a nie dzisiaj. Edit: Czyli albo gracza, o którym już mam informacje i uważam, że jest w mafii. Albo gracza, który glonował i sądzę, że będzie glonował dalej. A nie gracza, o którym mam mało informacji, ale sądzę, że jutro będę miał więcej. Kurde, wczoraj mnie wkurwiałeś, a dziś coraz bardziej z sensem grasz. Dla mnie też bez sensu walić w tego Niedźwiedzia dziś. To jego wejście marne, ale czy Picasso grał lepiej? No moim zdaniem nie. Ja zostawiam na Picassie. Ale dobrze, że się taka akcja zadziała, bo na podstawie koloru zlinczowanego będzie można powyciągać wnioski.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 19:53:41 GMT 1
Sleuth czy naprawdę mnie podejrzewasz? Bo ja nie lubię jak ktoś 10 minut przed linczem, próbuje zrobić na mnie wajchę bez argumentów.
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 13, 2023 19:54:10 GMT 1
Ja żem zaufał Grubolowi. Mój głos idzie na Picasso.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 19:54:14 GMT 1
KAŻDY JEGO POST BRZMI BARDZIEJ MAFIJNIE SIEDZI SPOCONY PRZED KOMPUTEREM ZERO POCZUCIA HUMORU NO JA ZNAM WAS WIĘKSZOŚĆ DO NIKOGO MI TO NIE PASUJE JA MOJE POSTY PISAŁEM ŻARTOBLIWYM TONEM A TU CZUJE BURACTWO I UWAŻAM ŻE JEST TO WYREŻYSEROWANE ŻE NIEDŹWIEDŹ OBRAŁ TAKĄ STRATEGIE I NIE MOŻE SIĘ JUŻ WYCOFAĆ = BRZMI CO RAZ GORZEJ I BARDZIEJ MAFIJNIE CZYSTA PSYCHOLOGIA
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 13, 2023 19:54:27 GMT 1
A, no i wysyłam głos w Leppera. Jest mafią albo debilem, prosty wybór Przeczytałeś jakieś posty sprzed swojego wejścia, czy nic nie nadrabiałeś?
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 19:55:15 GMT 1
Kusi ten niedźwiedź dzisiaj mocno. To jak atakuje Leppera przed linczem to jakiś żart jest.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 19:55:52 GMT 1
Ja żem zaufał Grubolowi. Mój głos idzie na Picasso. W sumie my o Niedźwiedziu, a Tytus też sobie niepostrzeżenie wrócił, kreacyjnie naskrobał, 5 postów nabite. Co dalej Tytusie?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 19:57:43 GMT 1
Kusi ten niedźwiedź dzisiaj mocno. To jak atakuje Leppera przed linczem to jakiś żart jest. Jutro na spokojnie myślę lepsza opcja. Taki Ozdoba pewnie by coś chciał powiedzieć o Niedźwiedziu, ale już nie może. Harrier w trasie. Bez pochopnych decyzji!
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 13, 2023 19:57:43 GMT 1
A, no i wysyłam głos w Leppera. Jest mafią albo debilem, prosty wybór Przeczytałeś jakieś posty sprzed swojego wejścia, czy nic nie nadrabiałeś? Nic nie nadrabiałem
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 19:57:56 GMT 1
Ja żem zaufał Grubolowi. Mój głos idzie na Picasso. W sumie my o Niedźwiedziu, a Tytus też sobie niepostrzeżenie wrócił, kreacyjnie naskrobał, 5 postów nabite. Co dalej Tytusie?
Tytus miał trochę lepsze wejście od niedźwiedzia w porę przedlinczową więc nie dziwię się czemu został pominięty.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 13, 2023 19:58:34 GMT 1
W obu obozach musi być pełne zadowolenie skoro taka tu cisza. Teraz jesteś zadowolona z przebiegu ostatnich stron i tego, że nie było ciszy?
|
|