|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 20:32:17 GMT 1
KACPEREK KIMKOLWIEK GRASZ JESLI MI TERAZ NIE DASZ 100% CLEARA TO PAŁA JESTEŚ Dlaczego akurat od niego chcesz cleara skoro nawet nie wiesz kim gra? Edit: Najlepszem dowodem na to, że trochę tak jest to, że na ciebie nie głosowałem.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 20:32:45 GMT 1
Moim zdaniem można budować zajebiste interakcje i popychać grę do przodu bez mówienia na kogo zagłosujesz. Na przykład ja tak zrobiłem. No ja na przykład mógłbym nic nie mówić. Ale jakby padł Lucifer dzisiaj przez to, to nie byłbym zadowolony (no chyba, że w mafii, to wiadomo, uff, fajnie, ale przed linczem daję takiemu Luciferowi troszkę większe szanse na niewinność niż Picasso). Tak więc pojawia się wtedy scenariusz, którego się obawiam, że taki Lucifer wyskakuje niewinny i mam niedosyt, bo wolałem sprawdzić Picasso.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 20:33:39 GMT 1
Krokiet, czemu ostatecznie głos na Lucifera. Mówiłeś, że serduszko mięknie
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 20:34:18 GMT 1
KACPEREK KIMKOLWIEK GRASZ JESLI MI TERAZ NIE DASZ 100% CLEARA TO PAŁA JESTEŚ Dlaczego akurat od niego chcesz cleara skoro nawet nie wiesz kim gra? Edit: Najlepszem dowodem na to, że trochę tak jest to, że na ciebie nie głosowałem. BO ON W KAŻDEJ EDYCJI WYCZUWA MOJĄ NIEWINNOŚC I JAK LECĄ WE MNIE GRZMOTY Z KAŻDEJ STRONY TO ON ZAWSZE WE MNIE WIERZY I DZIĘKI NIEMU MAM SIŁE WALCZYĆ A JA SIĘ 100% PODPALIŁEM NA NIEDŹWIEDZIA I TO BYŁO 100% AUTENTYCZNIE MIEJSKIE PODPALENIE I ON MUSI TO WIDZIEĆ
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 20:34:24 GMT 1
Moim zdaniem można budować zajebiste interakcje i popychać grę do przodu bez mówienia na kogo zagłosujesz. Na przykład ja tak zrobiłem. No ja na przykład mógłbym nic nie mówić. Ale jakby padł Lucifer dzisiaj przez to, to nie byłbym zadowolony (no chyba, że w mafii, to wiadomo, uff, fajnie, ale przed linczem daję takiemu Luciferowi troszkę większe szanse na niewinność niż Picasso). Tak więc pojawia się wtedy scenariusz, którego się obawiam, że taki Lucifer wyskakuje niewinny i mam niedosyt, bo wolałem sprawdzić Picasso. Ja nie uważam, żebym był na tyle mądry, żeby mówić reszcie graczy czy lepszym typem jest Picasso, czy Tytus, czy Luci. Mam po prostu swoją preferencje, tyle, ale nie uważam, żebym był tak mądry, żeby przy tak oszczędnie grających graczach rozstrzygać, na którego z nich mają inni głosować.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 20:36:08 GMT 1
Ja nie uważam, żebym był na tyle mądry, żeby mówić reszcie graczy czy lepszym typem jest Picasso, czy Tytus, czy Luci. Mam po prostu swoją preferencje, tyle, ale nie uważam, żebym był tak mądry, żeby przy tak oszczędnie grających graczach rozstrzygać, na którego z nich mają inni głosować. Nie mówię, że ja jestem. Też mam swoje preferencje i lubię grać w tę grę sprawczo, zachęcać do swojej wizji. Ale też nikomu nic nie kazałem.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 20:36:53 GMT 1
Dlaczego akurat od niego chcesz cleara skoro nawet nie wiesz kim gra? Edit: Najlepszem dowodem na to, że trochę tak jest to, że na ciebie nie głosowałem. BO ON W KAŻDEJ EDYCJI WYCZUWA MOJĄ NIEWINNOŚC I JAK LECĄ WE MNIE GRZMOTY Z KAŻDEJ STRONY TO ON ZAWSZE WE MNIE WIERZY I DZIĘKI NIEMU MAM SIŁE WALCZYĆ A JA SIĘ 100% PODPALIŁEM NA NIEDŹWIEDZIA I TO BYŁO 100% AUTENTYCZNIE MIEJSKIE PODPALENIE I ON MUSI TO WIDZIEĆ No jak ty tak wyskoczyłeś przed linczem takimi fajnymi postami to nie trudno było ciebie nawet roboczo uniewinnić, nawet jeśli wcześnie mogłam być dla ciebie nieprzyjemna ^^
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 20:40:14 GMT 1
MAFIOZA NIGDY NIE ZAGRA TAKICH EMOCJI I TYLE MAM DO POWIEDZENIA
A NIEDŹWIEDŹ PRZYSZEDŁ POOBRAŻAŁ MNIE NIC NIE NAPISAŁ I SCHOWAŁ SIĘ DO NORY. BĘDZIE O 2-3.... PEWNIE SIEDZI I SZYKUJE POSTY ZDENERWOWANY
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 20:41:30 GMT 1
Widziałem już mafiozów, którzy odgrywali intensywniejsze emocje od twoich. Nie wiem czy jesteś w mafii, ale argument jest inwalidą.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 20:42:24 GMT 1
TO BY BYŁO TYLE MOJEGO WYKŁADU. MYŚLE ŻE WSZYSTKIM SIĘ BARDZO PODOBAŁ
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 20:43:19 GMT 1
I THANE TWÓJ POST TEŻ JEST MAFIJNY
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 20:47:59 GMT 1
PRZEDWSTĘPNY TESTAMENT ANDRZEJA LEPPERA Mądrze, zapunktowałeś mi tym. W nagrodę masz moje uniewinnienie na dzisiaj Z NIMI CHCIAŁBYM BUDOWAĆ KOALICJE: SŁONY KROKIET, PRZYCZAJONY TYGRYS, PAPIEŻ OLEKSY? BYĆ MOŻE PANIE OLEKSY CZY PANU TAK JAK I MNIE LEŻY NA SERCU DOBRO POLSKIEJ WSI I ZWYKŁEGO PROSTEGO ROLNIKA? ZWYKŁEGO ROBOTNIKA? PANIE OLEKSY! CZY PAN JEST CZERWONY? MAFIOZI A JEST ICH KILKU BĘDĄ PODPINAĆ SIĘ POD ATAK NA PRZYCZAJONEGO TYGRYSA JA WSZYSTKO ZAPISUJE I BĘDĘ WAS KOLEDZY MAFIOZI ROZLICZAŁ CENTRYSTA BĘDZIESZ WISIAŁ! THANE KRIOS TO ORGANIZACJA TERRORYSTYCZNA Thane Krios bardzo słabo, nie dość, że jak zagubiony mafioza wkurza się na podejrzenia bez argumentów to: Zostawia sobie furtki Akurat jego odpowiedź na to pytanie nic mi nie dała. Całościowo uważam, że gdyby nie był pijany to na 85% niewinny. Alkohol jednak zwiększa szanse, że tak absurdalnie zagrał jako mafia.nie rozumie matematyki A to akurat słuszna uwaga, zresztą już wcześniej zanotowałem sobie w głowie, że jeśli Tygrys niewinny, to Krios się do niego dobiera niczym Kofola do Wednesday.THANE KRIOS TO ORGANIZACJA TERRORYSTYCZNA BYŁEM PIERWSZY BO JA WSZYSTKO WIDZE ALE NIE WSZYSTKO PISZE BRAWO BORYS JELCYN PERSPEKTYWA LEPPERA ZMIENIA SIĘ Szukanie mafiozów nie jest dla ciebie również zabawą? Pytanie na serio. DLA MNIE NIE JEST FUN JAK SOBIE PISZE KREACYJNE POSTY TEMAT OWARTY WCZORAJ O 20 A JAKIŚ DEBIL JEDEN Z DRUGIM O 10 RANO KIEDY JEST 10 NIEAKTYWNYCH OSÓB WYSRYWA SIĘ ŻE MAŁO TREŚCI W POSTACH LEPPER DAJ JAKIEŚ WNIOSKI TYLE A JESZCZE SYTUACJA Z TYM CO MNIE OBRAŻA JEGO KOLEDZY MAFIJNI POKLEPUJĄ GO PO PLECACH NIE WIEM CZY ZDĄŻE TO NAPISAĆ BO MAM 15 MINUT JA NIE MUSZE WSZYSTKIEGO PISAĆ DOSŁOWNIE ZOSTAWIAM HINTY I KTO MA ZROZUMIEĆ TEN ZROZUMIE. BYŁEM PIERWSZY BO JA WSZYSTKO WIDZE ALE NIE WSZYSTKO PISZE I TO BYŁ PIERWSZY HINT POSZŁA PRESJA ZE STRONY MIASTA PRIKAZ TŁUMACZY SIĘ A NIE POWINIEN! TYLKO WINNY SIĘ TŁUMACZY! KOLEGA THANE KRIOS WYTYKA PRZEWRAŻLIWIENIE A SAM ODNOSI SIĘ DO POSTA W KTÓRYM NAWET NIE PADŁA JEGO KSYWA! I KTO Z TEJ DWÓJKI JEST PRZEWRAŻLIWIONY? TO WYJAŚNIŁEM O CO CHODZI I NAGLE SIĘ OBUDZIŁ KOLEGA I JEGO TRZECH INNYCH ŻE ODWRACAM KOTA OGONEM? CZAS REAKCJI (Trywialny: Sukces): Lepper zrobił ponad 1/4 limitu postów i póki co wszystkie jego ataki może wytłumaczyć kreacją. TEN MI WOGÓLE WYTKNĄŁ ŻE CO? 10 MINUT ZA DŁUGO ODPOWIADAŁEM BO MOŻE JA SIEDZE W BIURZE POSELSKIM I PRACUJE? ABSURD THANE KRIOS ALE JA NAPISAŁEM JUŻ WCZORAJ O 9:17PM https://mafiacorner.boards.net/post/74597/thread TO JA ZASUGEROWAŁEM NURT NIE PODŁĄCZAŁEM SIĘ POD NIKOGO BO MYŚLE SAMODZIELNIE I W INTERESIE POLSKI I ZOSTAŁEŚ W TYM MOMENCIE PRZYŁAPANY NA KŁAMSTWIE Z RESZTY RZECZY NIE BĘDĘ SIĘ TŁUMACZYŁ BEZ KONSULTACJI Z MOIM PRAWNIKIEM TUTAJ SPRAWNA ODPOWIEDŹ Z MOJEJ STRONY O CZYM JUŻ WCZEŚNIEJ PISAŁEM DAJCIE SIĘ POBAWIĆ ROZGRYWKĄ I NAGLE MR MELANIA TRUMP ŻE ODWRACAM KOTA OGONEM? Panie Andrzeju dlaczego Pan tutaj odwraca kota ogonem i zarzuca Pan pozostałym podpinkę pod ataki w Kriosa? Wygląda to na przerzucanie odpowiedzialności na innych graczy. Twój atak w Kriosa nie będący kreacją wygląda dziwnie i potencjalnie Pan próbuje wykorzystać, że chwilowo Krios musiał przejść do defensywy po atakach ze strony innych graczy.
I KOLEJNY CENTRYSTA ŻE ODWRACAM KOTA OGONEM? A Pan Lepper jest specjalistą w odwracaniu kota ogonem. Moje pytanie o Pański program miało dość jasną intencję, a Pan raczył znów się skryć za kreacją. Dlaczego? CO WY SIĘ W MAFII UMÓWILIŚCIE NA ODWRACANIA KOTA OGONEM? W TRZY OSOBY JUŻ CHUJ TAM ŻE CO DO TEGO THANA ZMIENIŁEM ZDANIE PO SWIETNYM POŚCIE OLEKSEGO I JAK KTOŚ NIE WIDZI TEGO ŻE TO JEST ŚWIETNY POST MIEJSKI TO NIE MAMY O CZYM ROZMAWIAĆ. BORYS JELCYN NIEWINNY I TAK TEGO NIKT NIE PRZECZYTA A JAK PRZECZYTA TO NIE ZROZUMIE MAFIA = STARY NIEDŹWIEDŹ BYĆ MOŻE MAFIA = THANE KRIOS, CENTRYSTA UWAŻAJCIE I SPRAWDŹCIE W 3-4 LINCZU JEŚLI BĘDZIE SŁABA SKUTECZNOŚĆ GRUBOL NIEWINNI DLA MNIE: JELCYN, SLEUTTHUND ZA NIKOGO INNEGO NIE DAM SOBIE RĘKI ODCIĄC BO TROCHĘ SKUPIAŁEM SIĘ NA KREACJI ZAMIAST ŚLEDZENIU GRY I SZACUNEK DLA KAŻDEGO KTO ROZWAŻYŁ PRZED LIŃCZEM NIEDŹWIEDZIA BO WYMAGAŁO TO ODWAGI CAŁY WASZ: ANDRZEJ LEPPER
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 20:48:02 GMT 1
Lepper grasz fajnie teraz.
Jak mi będzie dane, robię jutro mocne wczytanko w gracza Thane, chyba mojego najsłabszego gita. Sprawdzę też moich pozostałych gitów, tu wymagana jest dogłębna analiza!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 20:50:14 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 20:50:14 GMT 1
Krokiet, czemu ostatecznie głos na Lucifera. Mówiłeś, że serduszko mięknie Jedno i drugie miało dla mnie tyle samo sensu i jedno i drugie oprócz braku walki dostało tez totalny brak pomocy z zewnątrz jeśli chodzi o podkładanie innych celów (chyba, że można za coś takiego uznać Leppera, ale z komórki nie wejdę na openmafie i nie ogarnę ile niedźwiedź dostał głosów żeby skminić czy ta teoria ma chociaż jedną nogę
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 20:50:53 GMT 1
xD nie, nie mógłbym. Podejrzenie było oparte na tym, że nie wierzyłem, że zrobiłby to na innej podstawie tak szybko i zdecydowanie. Ale dobrze było se kopnąć leżącego, nie? Jakbym miał wskazać modelową dojebkę na doczepkę, to ten post mógłbym cytować. Ja Cię nawet nie kopnąłem, jest nawet wręcz przeciwnie. Ty sam siebie kopnąłeś, udowadniając, że nie masz argumentów na poparcie tej tezy. Zresztą moje pytanie o ten cytat wynikało nie z celu wchodzenia z Tobą w konwersację, a z Borysem, który jak stwierdza: "Uważam, że miastowy nie ma potrzeby odkrywania cudzych tożsamości (a już na pewno skupiania się na tym) i na tej podstawie wyciągania wniosków o danych graczach." Dlatego zwróciłem uwagę na twój post, który mógłby przeczyć jego strategii, ale nie przeczy, bo nic takiego nie miało miejsca. Na obecny moment Borys 1 - Centrysta 0 KURWA ZABRAKŁO TEGO W MOIM TESTAMENCIE OGÓLNIE PICASSO TO MIAŁ BARDZO PODOBNE WNIOSKI DO MNIE I BORYS NAPRAWDĘ JEDNYM POSTEM SIĘ MEGA MOCNO UNIEWINNIŁ
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 20:51:38 GMT 1
Jak już będzie w temacie Jelcyn to wolałabym z nim pogadać zanim o nim osąd wydam.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 20:51:49 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 20:51:49 GMT 1
Mam taki testament ze się posracie, zagadka rozwiązana
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 13, 2023 20:52:44 GMT 1
Wystarczyło przeczytać ostatnią stronę, tam są głosy wszystkie Ed: W sensie przedostatnią.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 20:52:47 GMT 1
Jelcyn może być spokojnie niewinny, po prostu gra bez wyrazu na ten moment. Potrafi lepiej i ja liczę, że to "lepiej" pokaże. ŻAR I PASJA Jelcyn, do boju.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 20:52:50 GMT 1
via mobile
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 20:52:50 GMT 1
Mam taki testament ze się posracie, zagadka rozwiązana Ja nie mam wcale to na wszelki napiszę, że bezrolny
|
|