|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 21:05:43 GMT 1
I jaki jest stan wniosków przed rewidacją? Picasso, Lepper, Papież, Doda - potencjalne mafie, o niewinnych nie napiszę nic, muszę wyrobić sobie zdanie o Centryście, Melanii, Ozdobie, Laurze i Krokiecie, przejrzeć ich posty. TWÓJ JEDEN MAFIOZO JEST OUT JUŻ TO NIEZŁE WNIOSKI
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 13, 2023 21:05:57 GMT 1
Ja testamentu nie mam, wątpię, żeby mafia mnie odpaliła dzisiaj, to raz, a dwa to muszę zrewidować swoje wnioski mocno. A, i miałeś się odnieść do tego, że skoro konflikt wyglądał autentycznie, to czemu ktoś z nich w mafii, a nie obaj niewinni. Bo Papież mi bardziej dawaj mafijne wajby, ale to bardziej przeczucie i na obecną chwilę nie mam czym tego podeprzeć.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 21:06:14 GMT 1
Echh szkoda że nie jest mi dane pogadać z Jelcynem. a co robiłeś ostatnie dwadzieścia kilka godzin w tym kontekście? post Grubola na tyle wpłynął na to jakim nurtem idziesz? bardzo konformistyczne podejście. problem w tym, że z Jelcynem mi się łączyłeś jak obaj winni xd Melania Trump to był mój "twist" (o ile twistem można nazwać podejrzewanie gracza d1), ale póki co postanowiłem uwierzyć, że rzeczywiście wymyślił sobie, że trzyma karty przy sobie i w sobotę pokaże potęgę niewinności.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 21:07:01 GMT 1
via mobile
Post by Harrier Du Bois on Oct 13, 2023 21:07:01 GMT 1
Czuję się brany pod chuj przez jednego gracza.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 21:08:46 GMT 1
Dupa mnie boli bo Jelcyn wydawał mi się najrozsądniejszym człowiekiem w mieście.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 21:12:19 GMT 1
a co robiłeś ostatnie dwadzieścia kilka godzin w tym kontekście? post Grubola na tyle wpłynął na to jakim nurtem idziesz? bardzo konformistyczne podejście. problem w tym, że z Jelcynem mi się łączyłeś jak obaj winni xd Melania Trump to był mój "twist" (o ile twistem można nazwać podejrzewanie gracza d1), ale póki co postanowiłem uwierzyć, że rzeczywiście wymyślił sobie, że trzyma karty przy sobie i w sobotę pokaże potęgę niewinności. Grubol to tylko do ciebie pytanie. Kiedy tak zorientowałeś się że ja to ja? ^^ Bo mi to zacząłeś dzisiaj się zielenić i autentycznie jakoś czuję że martwisz się że ze mną coś nie tak było ^^
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 21:12:40 GMT 1
via mobile
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 13, 2023 21:12:40 GMT 1
Dupa mnie boli bo Jelcyn wydawał mi się najrozsądniejszym człowiekiem w mieście. A Pan Panie Thane, to się spodziewał, że zabiją Panią Trump? Dla mojego koła poselskiego to było raczej oczywiste, że poleci jeden z trzech najrozsądniejszych posłów. Borys był jednym z nich.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 21:13:42 GMT 1
Dupa mnie boli bo Jelcyn wydawał mi się najrozsądniejszym człowiekiem w mieście. A Pan Panie Thane, to się spodziewał, że zabiją Panią Trump? Dla mojego koła poselskiego to było raczej oczywiste, że poleci jeden z trzech najrozsądniejszych posłów. Borys był jednym z nich. Spodziewałem się zgonu Du Boisa chyba najbardziej. Jelcyn był w czołówce dlatego też wczoraj napisałem, "śpieszmy się chwalić Borysa". No jeszcze ty Olinek byłeś wysoko u mnie na liście prawdopodobnych mordów.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 21:14:17 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 21:14:17 GMT 1
Czemu krokiet mafia
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 21:15:08 GMT 1
Melania Trump to był mój "twist" (o ile twistem można nazwać podejrzewanie gracza d1), ale póki co postanowiłem uwierzyć, że rzeczywiście wymyślił sobie, że trzyma karty przy sobie i w sobotę pokaże potęgę niewinności. Grubol to tylko do ciebie pytanie. Kiedy tak zorientowałeś się że ja to ja? ^^ Bo mi to zacząłeś dzisiaj się zielenić i autentycznie jakoś czuję że martwisz się że ze mną coś nie tak było ^^ Szybko. Gdy użyłeś " " i "^^".
A coś nie tak, to będzie jak mi jutro nie odpalisz analizy i wniosków
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 21:15:34 GMT 1
Nie będę wklejał całego testamentu, ale punktowo + wnioski w międzyczasie:
Nie rozumiem co chce grać sleuthound i jeśli miałbym sobie wyobrażać jak zagrałby w mafii, to właśnie tak.
Dlaczego to robisz, A.? Straszny dysonans tu mam, bo z jednej strony bardzo daleko jesteś od swojej zwyczajowej gry, z drugiej strony są na to meta-przesłanki, bo spodziewałbym się przed edycją, że miałeś mocne postanowienie korekt. Ale co ma wnieść do tematu wyliczanie jakie proporcje gitów, a jakie proporcje podejrzanych, zamiast grać w mafię robisz koktajl. Idąc Twoim tropem, najprościej byłoby zacząć od najmocniejszych graczy, co Ty na to? Robimy to?
Jeśli masz coś do Kriosa, którego poszturchujesz, ale tak, żeby mu nie zrobić krzywdy, to kapiszon który wystrzeliłeś miał bardzo mały sukces, tj. Krios na to w ogóle zareagował, co mnie zdziwiło. Z drugiej strony, znowu jest mocne przewrażliwienie i selfcentryzm, ale to pasuje do tego gracza w dużej mierze i jakoś nie mam przekonania że może to o czymkolwiek świadczyć. Więc dość istotny wycinek swojej gry poświęciłeś na gówno z którego nic nie wyniknęło.
Ponawiam pytanie - dlaczego grasz jak grasz?
Sidenote o Kriosie - reakcja polinczowa mi się absolutnie nie spodobała na początku, przypomniałem sobie jak broniłem Squbańca jako Cieniutki i trafiłem na to za świecznik, a tu się trafił kontestator linczu z zupełnie drugiej strony. Ale tak - po co on by to robił w mafii? Błąd nowicjusza. I im dalej w to brnął, tym bardziej wyglądało to źle i paradoksalnie tym lepiej świadczyło na jego korzyść w moich oczach. Na minus brak emocjonalności. Krios, grasz w mafię zupełnie inaczej niż ja, ale mam Cię póki co za możliwego niewinnego, więc liczę, że uda nam się jeszcze dotrzeć.
Olinek się czai i trzeba go wyciągnąć z czajenia się.
Jak czytam jego posty, to mam wrażenie, że dostajemy kiełbasę wyborczą, ale już jest cisza wyborcza, więc czas ruszyć do akcji. Panie Olinek, Naród na Pana liczy i proszę uważać, bo rewolucja lubi pożerać swoje dzieci.
Krokiet - KONKRETY GOŚCIU. Która to już edycja jak praktycznie nic nie dokładasz do gry? Jak mam rozpoznać, czy jesteś w mafii czy nie?
Ty jesteś rurkowcem ciastek? Dostajesz na ryj co edycję zanim na nią wpłyniesz i dalej jest to samo, widzę teraz jakieś dodatkowe elementy powiedziałbym dołożenia do pieca w postaci swojej czutki, ale przypominam, że jak weszliśmy razem na obroty, to rozjebaliśmy dyskordową, a od tej pory jest zniżka. Gdzie jest emocjonalność Słoneczka i ówczesne kłótnie, jak brak zgody ze sobą traktowałeś jak wypowiedzenie wojny?
Tymczasem Centrysta gra totalny dramat, nie jest sobą, nie dałbym mu więcej niż jednego dnia na rozruch, bo mam wrażenie, że mam tu czutkę jak przy Wiśniewskim.
Nie no gościu, jesteś tak daleko od siebie, że zwalanie powodów na śmiercionkę to jakiś dziwny ambaras. Wklej numer seryjny. Albo jutro dajesz do pieca, albo idę po Ciebie.
*** Niewinnych nie wrzucam, bo spodobał mi się pomysł Kriosa, oczywiście i tak jest już spalony, ale może coś z tego jeszcze wyjdzie pozytywnego.
Nie mam dużego żalu do Picasso, nie odpadł za glonowanie, to był racjonalny lincz, ale brak pojawienia się w jego okolicach uważam za karygodny. Tyle, że nie był księdzem jak pewien osobnik jakiś czas temu.
Dobre wejście tytusabanki, kiepskie początkowo, a później mieszane wejście Niedźwiedzia. Nie można odpuszczać tropu z półglonów, tylko przynajmniej grylować i cisnąć dalej. Doda, LP, Luki -> tam dalej są duże szanse, że ktoś siedzi. LP wygląda oczywiście najlepiej, Doda mi przypomina bolca-pierdolca i uważam, że ogień trzeba rozpalać.
Bańka mi się podoba. Natomiast Niedźwiedź - no chyba wiem kto tam w gawrze ryczy i biorąc to pod uwagę ta drażliwość wydaje mi się całkiem naturalna, to jak się obruszał potem i jebał miasto (no przecież nie dostałby debilnej wajchy przy obecnym setupie) też. Tu jest fajna kwestia do rozstrzygnięcia - czy wędka Leppera jest miastowa czy nie.
Lepper mam wrażenie gra na wyjebaniu, takiej bezczelności i też chyba wiem kto tam siedzi, ale tym razem mam delikatne wrażenie, że to jest wymuszone. Fajnie się kryć za kreacją i kapitalikami, nie mam z tym problemu, ale to proszenie Kacperka o cleara na miastowość bo jest śmieszny i zabawny - no śmiesznym i zabawnym można być w mafii, przeprosić za lincz też, metowo bym powiedział raczej lekka zieleń, ale myślę, że jak najbardziej byłby w stanie to odtworzyć w mafii. Nie zgadzam się więc z readami, że jak się ktoś odpala to miastowy sto procent. No ale ciągły progres i nawet nie wiem jak ocenić, Andrzej, olałeś moje poprzednie pytania do Ciebie i jest mi z tego powodu źle.
*** Stany średnie: Maximus, Melania, Olinek wspomniany, Centrysta wspomniany - no tu jak chuj też ktoś musi siedzieć. Maximus u mnie na totalny plus póki co, myślałem, że koń został papieżem wręcz, Melania stany średnie, na pewno nie ma długich uszu w tej edycji, nie pasuje mi parę rzeczy, parę rzeczy jest ok. O Olinku i Centryście już mówiłem.
Co bym zrobił dalej? Przycisnął Lukiego, Dodę i stany średnie. Z komitywą Melania - Krios - Jelcyn (rip) zgadzam się w tym zakresie, że mafia i tak będzie jebać po mocnych, bo co innego zostaje.
Do sprawdzenia - kto deklarował głosy na Picasso i kiedy, czy było to potrzebne, jaki mógłby być interes.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 21:18:29 GMT 1
Dupa mnie boli bo Jelcyn wydawał mi się najrozsądniejszym człowiekiem w mieście. W Twoim przypadku jest tak niezależnie od tego, czy on jest w mafii czy nie, i czy Ty jesteś w mafii, czy nie.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 21:19:27 GMT 1
A, i miałeś się odnieść do tego, że skoro konflikt wyglądał autentycznie, to czemu ktoś z nich w mafii, a nie obaj niewinni. Bo Papież mi bardziej dawaj mafijne wajby, ale to bardziej przeczucie i na obecną chwilę nie mam czym tego podeprzeć. Dlaczego o 21:55 uznałeś, że musisz zrewidować swoje wnioski?
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 21:21:05 GMT 1
Grubol to tylko do ciebie pytanie. Kiedy tak zorientowałeś się że ja to ja? ^^ Bo mi to zacząłeś dzisiaj się zielenić i autentycznie jakoś czuję że martwisz się że ze mną coś nie tak było ^^ Szybko. Gdy użyłeś " " i "^^".
A coś nie tak, to będzie jak mi jutro nie odpalisz analizy i wniosków No jeśli po tym mnie poznałeś to ok ^^ Przy takim mordzie na pewno coś skrobnę dłuższego Bardziej mnie zdziwiło że Jelcyn mnie nie rozpoznał a ja go rozpoznałam.
Myślę że mi dość fajnie chociaż w d1 wyszło, że nie byłam oczywistym niewinnym i mało kto mógłby potencjalnie robić na tym wyścig
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 21:21:09 GMT 1
DLACZEGO ANDRZEJ PORZUCIŁ KAPITALIKI PRZECIESZ WZIĄŁEM UWAGI DO SERCA
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 21:21:34 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 21:21:34 GMT 1
Wkurwil mnie ten ozdoba, kim on jest żeby coś odemnie oczekiwać
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 21:22:01 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 21:22:01 GMT 1
A, on nie zdechł tylko żywy wkleił testament
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 21:22:34 GMT 1
Pytanie do Grubola i Papieża:
Czy jakby Jelcyn skumał, że Squbi gra Melanią, to by podtrzymał swój wniosek, że jest w mafii?
Z jednej strony egze jest fatalny w tożsamości, z drugiej strony może to znaczyć, że u Trumpa brakowało mu czegoś, co w miastowym Squbańcu by widział. To na niekorzyść imo.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 13, 2023 21:23:14 GMT 1
Bo najwyraźniej są błędne, biorąc pod uwagę głosowanie i aktywność przed linczem, pojawiło się też trochę nowych rzeczy i posty innych mi dały do myślenia.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 21:23:20 GMT 1
Wkurwil mnie ten ozdoba, kim on jest żeby coś odemnie oczekiwać bratem
|
|