Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 21:23:25 GMT 1
A, on nie zdechł tylko żywy wkleił testament Mamy town-slip! Krokiet niewinny!
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 21:23:53 GMT 1
Bo najwyraźniej są błędne, biorąc pod uwagę głosowanie i aktywność przed linczem, pojawiło się też trochę nowych rzeczy i posty innych mi dały do myślenia. Co w głosowaniu i aktywności przed linczem Ci na to wskazuje? Jakie trochę nowe rzeczy i posty dały do myślenia?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 13, 2023 21:24:09 GMT 1
Pytanie do Grubola i Papieża: Czy jakby Jelcyn skumał, że Squbi gra Melanią, to by podtrzymał swój wniosek, że jest w mafii? Z jednej strony egze jest fatalny w tożsamości, z drugiej strony może to znaczyć, że u Trumpa brakowało mu czegoś, co w miastowym Squbańcu by widział. To na niekorzyść imo. Nie wiem co by zrobił. Ja po prostu czekam na dalsze perypetie Trumpowej, myślę, że jak jest niewinny, to stanie się to jasne jutro.
EDIT: Ozdoba, Tygrysa nie ma w testamencie, bo niewinny według ciebie? Jaki jest twój stosunek do niego?
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 21:25:30 GMT 1
Ok, wydaje mi się to optymalne. Ale Papież odpowiedz też.
Pytanie do sleuthounda - jaka 1/3 mafii mieszała przed linczem?
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 13, 2023 21:27:02 GMT 1
Bo najwyraźniej są błędne, biorąc pod uwagę głosowanie i aktywność przed linczem, pojawiło się też trochę nowych rzeczy i posty innych mi dały do myślenia. Co w głosowaniu i aktywności przed linczem Ci na to wskazuje? Jakie trochę nowe rzeczy i posty dały do myślenia? Wyciągnąć wnioski z pojedynczych głosów, przejrzeć jeszcze posty wstecz, zwłaszcza Centrysty, Laury, Kriosa, Papieża, Melanie, pojawiły się międzyinnymi przemyślenia Grubola, a teraz wleciał również Twój post.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 21:27:25 GMT 1
A, on nie zdechł tylko żywy wkleił testament Mamy town-slip! Krokiet niewinny! w dni parzyste jestem niewinny
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 21:27:33 GMT 1
O Tygrysie nic się nie zmieniło od ostatniego wpisu, bo co mogło zmienić, jak się zlimitował jak baran albo jakby miał na imię Przemek.
Zgadzam się, że Tygrysa nie ma co dzisiaj linczować. Przekonałem się ostatnio, że lepsze jest wrogiem dobrego i czasami szukanie kwadratowych jaj niekoniecznie sprzyja celności, widziałem też analogię do pewnego argentyńskiego rozgrywającego, natomiast znowu gdzieś ten poziom absurdu i przeczenia samemu sobie jest poziomem, który może dać w D1 trochę luzu.
To nie testament, tylko niektóre punkty, które uznałem za stosowne wypuścić, wszystkich kart nie odkrywam. Powiedzmy, że lygrys jest u mnie na liście nagrody trujkonta.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 21:28:04 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 21:28:04 GMT 1
Ty ozdoba chyba ci się coś popierdoliło z tym numerem seryjnym, sam ryczysz w niebogłosy jak ktoś ci zarzuci zniżkę formy związaną z czymkolwiek co się u ciebie dzieje irl, a teraz robisz to samo i to jeszcze w tak bezczelny sposób. Chcesz tak grać to możemy. Jutro będzie ode mnie cały dzień phoneposting więc jak liczysz na jakieś opasłe analizy na 2 strony A4, to już możesz wysłać głos.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 21:28:07 GMT 1
dawidozdobaUważasz, że to co robiłem po linczu było pozbawione emocji? Nie używam emocji jako narzędzia. Jeśli się pojawiają, to same. Nie będę korzystał z emocji, żeby się uniewinniać. Zrobię to inaczej. I pytam nie z ciekawości, tylko po to, żeby mieć przed sobą twój proces myślowy i na jego podstawie cię oceniać. Dlaczego uważasz wejście Tytusa za dobre? Ja jego wejście uznałem za tak złe, że widząc jak Lepper daje w miarę niewinne posty przed linczem, postanowiłem w ostatnich minutach zmienić z Leppera na właśnie Tytusa. Właśnie za to wejście.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 21:28:50 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 21:28:50 GMT 1
Wkurwil mnie ten ozdoba, kim on jest żeby coś odemnie oczekiwać bratem 🥰
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 21:29:52 GMT 1
Krokieciarz. Określ siłę miasta.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 21:30:01 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 21:30:01 GMT 1
A to co zrobił Lepper z tym namawianiem na niedźwiedzia na 15 minut przed linczem to też niezła padaka. I potem jeszcze wzdychanie do Picassa, że on wiedział, że niewinny, no przecież dla mnie to jest katastrofa.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 21:32:34 GMT 1
DRODZY PRZYJACIELE I PRZYJACIÓŁKI,
DZIŚ MAM PRZYJEMNOŚĆ OGŁOSIĆ PEWNE WAŻNE WIĘSCI DOTYCZĄCE NASZEJ RADY MINISTRÓW I PRZYSZŁOŚCI NASZEJ OJCZYZNY. JAK WIECIE, SAMI OBYWATELE, JESTEŚMY FUNDAMENTEM NASZEJ NARODOWEJ TOŻSAMOŚCI I SIŁY. TO JEST WŁAŚNIE TO, CO CZYNI NASZĄ SAMOOBRONĘ TAK WYJĄTKOWĄ I SILNĄ!
JESTEM PRZEKONANY, ŻE W DZISIEJSZYCH CZASACH, KIEDY NASZA OJCZYZNA POTRZEBUJE SOLIDNOŚCI I JEDNOŚCI, WAŻNE JEST, ABYŚMY UTRZYMYWALI RZĄD W JAK NAJLEPSZEJ FORMIE. DLATEGO INFORMUJĘ WAS DZISIAJ, ŻE SKŁAD RADY MINISTRÓW ZOSTANIE OGŁOSZONY WKRÓTCE, JAK TYLKO BĘDZIEMY PEWNI TOŻSAMOŚCI NIEKTÓRYCH NASZYCH PRZYSZŁYCH MINISTRÓW.
NASZA SAMOOBRONA JEST FUNDAMENTEM NASZEJ WSPÓLNOTY, OPARTEJ NA DĄŻENIU DO SPRAWIEDLIWOŚCI I RÓWNOŚCI. NASZ RZĄD JEST KLUCZEM DO REALIZACJI NASZYCH CELÓW I IDEI. RAZEM TWORZYMY SIŁĘ, KTÓRA BRONI NASZEJ SUWERENNOŚCI I NARODOWEJ TOŻSAMOŚCI.
PAMIĘTAJMY, ŻE TYLKO DZIĘKI SOLIDARNOŚCI I ZAUFANIU DO SIEBIE NAWZAJEM MOŻEMY SKUTECZNIE KIEROWAĆ NASZYM KRAJEM. RAZEM OSIĄGNIEMY WIELKIE RZECZY!
CZEKAM Z NIECIERPILIWOŚCIĄ NA TO, ABY OGŁOSIĆ SKŁAD NASZEGO RZĄDU I PRACOWAĆ WSPÓLNIE DLA DOBRA NASZEJ OJCZYZNY. JEDNOCZMY SIĘ, OBYWATELE SAMOOBRONY, I POKAŻMY ŚWIATU, ŻE JESTEŚMY NIE DO POKONANIA!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 13, 2023 21:33:31 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 13, 2023 21:33:31 GMT 1
A to co zrobił Lepper z tym namawianiem na niedźwiedzia na 15 minut przed linczem to też niezła padaka. I potem jeszcze wzdychanie do Picassa, że on wiedział, że niewinny, no przecież dla mnie to jest katastrofa. Puścił se głos w niebo, jeszcze stawiając się w roli sprawiedliwego, który to wiedział, że Picasso niewinny. I oczywiście nawoływanie do głosowania na niedźwiedzia w tamtym momencie nie miało żadnych szans powodzenia - to nie te czasy kiedy ludzie wajchowali jak pojebani, zresztą dwóch głównych wajchowych było nieobecnych. Dla mnie to wyglądało jak zachowanie na pokaz gościa który wie, że w linczu padnie niewinny i chciał się na tym wybielić.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 13, 2023 21:34:00 GMT 1
Krokieciarz. Określ siłę miasta. więcej niż dwóch takich porządnych mocnych mafiozów oszustów mnie zaskoczy
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 13, 2023 21:34:46 GMT 1
Pytanie do Grubola i Papieża: Czy jakby Jelcyn skumał, że Squbi gra Melanią, to by podtrzymał swój wniosek, że jest w mafii? Z jednej strony egze jest fatalny w tożsamości, z drugiej strony może to znaczyć, że u Trumpa brakowało mu czegoś, co w miastowym Squbańcu by widział. To na niekorzyść imo. Po edycji chętnie od niego samego bym się dowiedziała czego tam według niego u mnie brakowało.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 21:35:00 GMT 1
dawidozdoba Uważasz, że to co robiłem po linczu było pozbawione emocji? Nie używam emocji jako narzędzia. Jeśli się pojawiają, to same. Nie będę korzystał z emocji, żeby się uniewinniać. Zrobię to inaczej. I pytam nie z ciekawości, tylko po to, żeby mieć przed sobą twój proces myślowy i na jego podstawie cię oceniać. Dlaczego uważasz wejście Tytusa za dobre? Ja jego wejście uznałem za tak złe, że widząc jak Lepper daje w miarę niewinne posty przed linczem, postanowiłem w ostatnich minutach zmienić z Leppera na właśnie Tytusa. Właśnie za to wejście. Porównałem Cię do siebie po prostu, w momencie jak sytuacja była w miarę tożsama (Cieniutki). Jeden, jeden kurwa raz udało nam się zagrać razem i wspólnie i wymagało to bardzo dużej dozy emocjonalności z obu stron. Nie oczekuję od Ciebie, że będziesz jak ja, ale jesteśmy na dwóch biegunach w grze tak bardzo jak można chyba, a mam wrażenie, że zazwyczaj to tylko ja wyciągam rękę. Sam sobie odpowiedz co o tym sądzisz. Bo postawę 'nie będę robił X żeby się uniewinnić', 'jestem panem swojego losu' stosujesz niezależnie od tego czy jesteś w mafii czy mieście i to jest dla mnie niewystarczający estymator. Ja uważam, że czasami trzeba wyjść naprzeciw, dyskutujemy, to mi się podoba, jest dopiero start, ale liczę na więcej. Problem w tym, że nie wiem czy mogę na to liczyć, bo moje założenie było takie, żeby uniewinniać i na tej podstawie współpracować (ale wciąż z dozą dystansu), a Ty poparłeś Jelcynowe karty zakryte. Ja wiem chyba kto to Tytus i biorąc pod uwagę tę wiedzę jestem zaskoczony jak dobrze wszedł: 1. tuż przed linczem; 2. w nieznaną społeczność. Nie możesz posiadać tej wiedzy w tym zakresie, więc akurat podejście w tym zakresie rozumiem i się nie dziwię.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 13, 2023 21:35:13 GMT 1
A to co zrobił Lepper z tym namawianiem na niedźwiedzia na 15 minut przed linczem to też niezła padaka. I potem jeszcze wzdychanie do Picassa, że on wiedział, że niewinny, no przecież dla mnie to jest katastrofa. LEPPER NIE BAŁ SIĘ PODJĄC INICJATYWY I ZARYZYKOWAĆ KIEDY POCZUŁ KREW. A TY MAFIOZO BĘDZIESZ SIEDZIAŁ NA KIBLU PRZEZ CAŁĄ ROZGRYWKĘ I MODLIŁ SIĘ O TO ŻEBY MIASTO O TOBIE ZAPOMNIAŁO
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 13, 2023 21:36:04 GMT 1
Co w głosowaniu i aktywności przed linczem Ci na to wskazuje? Jakie trochę nowe rzeczy i posty dały do myślenia? Wyciągnąć wnioski z pojedynczych głosów, przejrzeć jeszcze posty wstecz, zwłaszcza Centrysty, Laury, Kriosa, Papieża, Melanie, pojawiły się międzyinnymi przemyślenia Grubola, a teraz wleciał również Twój post. Ale stop, napisałeś, że te posty DAŁY CI DO MYŚLENIA. Chcę poznać Twój tok myślenia który pojawił się wówczas, a nie po przejrzeniu postów wstecz jeszcze. Dlaczego Twoja gra opiera się na obietnicy?
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 13, 2023 21:36:05 GMT 1
A to co zrobił Lepper z tym namawianiem na niedźwiedzia na 15 minut przed linczem to też niezła padaka. I potem jeszcze wzdychanie do Picassa, że on wiedział, że niewinny, no przecież dla mnie to jest katastrofa. Puścił se głos w niebo, jeszcze stawiając się w roli sprawiedliwego, który to wiedział, że Picasso niewinny. I oczywiście nawoływanie do głosowania na niedźwiedzia w tamtym momencie nie miało żadnych szans powodzenia - to nie te czasy kiedy ludzie wajchowali jak pojebani, zresztą dwóch głównych wajchowych było nieobecnych. Dla mnie to wyglądało jak zachowanie na pokaz gościa który wie, że w linczu padnie niewinny i chciał się na tym wybielić. A co uważasz o tezie, że gra bardzo cynicznie jak na mafię? Przeczytaj na przykład posta nad twoim, nie jest to trochę zbyt cyniczne?
|
|