|
Post by dawidozdoba on Oct 12, 2023 19:06:40 GMT 1
kto wrabia pana crocuqete panie leper? czy zwola pan sejmowa komisje sledczom? jesli tak, to kto sie w niej znajdzie?
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 12, 2023 19:07:05 GMT 1
Koń niczego nie oczekuje, koń tylko lubi pytać o zdanie. Czy koń z Pana przypinki nie pyta Pana czasami o zdanie? czasami rzy jak powiem cos glupiego czy pan tez bedzie rzal jak tkos powie cos glupeigo? jesli tak to moze nawet paniu koniowi nie bede dawal zlej latki na starcie a pan tygrys barzdo nerwowy i spienty sie wydawal na poczontku, nie rozumiem celu pytania kture zostalo zadane, wyglondalo mi na probe zbicia tak zwanych kredytow z panem orlinkiemZdaniem konia, ozdoba jest miastowym, z uwagi na myśl w trzecim akapicie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:07:40 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:07:40 GMT 1
No co wylosował, co za głupie pytanie Ale koń pozoruje aktywność i szukanie kolorów Jeśli to było w kontekście "co dawid wylosował," to zdaniem konia było to napisane w dziwny sposób, ale nieważne. Może koń wróci do tego później. Wróć do tego teraz. Wyjaśnijmy to sobie, żeby nie było niedomówień. Co tam było w dziwny sposób?
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 19:08:00 GMT 1
Edykt papieski #1:
Na wszystkich nakładam dziesięcinę. Oznacza to, że każdy jest mi winien w ramach haraczu podatku 1/10 swojego limitu postów. Czyli każdy może napisać 63 posty dziennie a ja 210.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 12, 2023 19:09:08 GMT 1
Dramaturgia (Legendarny: Porażka): Jakie są szanse na to, że chyba trzy osoby (nie chciało mi się liczyć) poczują potrzebę podzielenia się w temacie, że podobają im się wejścia innego gracza? Jaki jest tego cel poza napompowaniem własnej pozycji?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 12, 2023 19:09:20 GMT 1
Zgadzam się z Lepperino, zostawcid krokieta. Kto chętny na polowanie?
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 12, 2023 19:10:42 GMT 1
Jeśli to było w kontekście "co dawid wylosował," to zdaniem konia było to napisane w dziwny sposób, ale nieważne. Może koń wróci do tego później. Wróć do tego teraz. Wyjaśnijmy to sobie, żeby nie było niedomówień. Co tam było w dziwny sposób? Brzmiało bardziej, jakbyś pytał go, dlaczego w ogóle jest w tej grze i dlaczego gra nietypową postacią. Dlatego koń chciał wyklarować. Wydawało się to być mafijnym pytaniem z uwagi na perspektywę. Patrzenie na osoby grające dziwnie i zadawanie im pytań o ich grę tak wcześnie to domena mafiozów, którzy lubią mieć czarno na białym i którzy bardziej zwracają na coś takiego uwagę od początku rozgrywki.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:12:10 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:12:10 GMT 1
Wróć do tego teraz. Wyjaśnijmy to sobie, żeby nie było niedomówień. Co tam było w dziwny sposób? Brzmiało bardziej, jakbyś pytał go, dlaczego w ogóle jest w tej grze i dlaczego gra nietypową postacią. Dlatego koń chciał wyklarować. Wydawało się to być mafijnym pytaniem z uwagi na perspektywę. Patrzenie na osoby grające dziwnie i zadawanie im pytań o ich grę tak wcześnie to domena mafiozów, którzy lubią mieć czarno na białym i którzy bardziej zwracają na coś takiego uwagę od początku rozgrywki. Skoro to co zrobiłem to Twoim zdaniem domena mafiozów, to jak według Twojego wyobrażenia zachowałby się w tej sytuacji modelowy miastowy?
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 12, 2023 19:13:34 GMT 1
kto wrabia pana crocuqete panie leper? czy zwola pan sejmowa komisje sledczom? jesli tak, to kto sie w niej znajdzie? BĘDZIE KOMISJA, BĘDĄ GŁOWY! MY SAMOOBRONA NIE POZWOLIMY RUSZAĆ NIEWINNYCH OBYWATELI! KOLEGA SONNYQROQET, KOLEGA MAXIMUS, KOLEGA SLETHOND IDZIEMY PO WAS! A SAMOOBRONA POTRAFI MASZEROWAĆ, JAK TRZEBA TO I JAK MAO! JAK JEZUS 60 DNI NA PUSTYNI ALE DOPADNIEMY WAS I ODZYSKAMY TO CO UKRADLYSCIE KOLEGA OLEKSY KOLEGA TIGER NIE MA ZGODY NA WASZE MILCZENIE! CHODŹCIE ZE MNĄ POGONIMY ICH!!!
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 12, 2023 19:14:19 GMT 1
Dramaturgia (Legendarny: Porażka): Jakie są szanse na to, że chyba trzy osoby (nie chciało mi się liczyć) poczują potrzebę podzielenia się w temacie, że podobają im się wejścia innego gracza? Jaki jest tego cel poza napompowaniem własnej pozycji? Podzielenie się opinią? W opinii konia dobrze jest mówić, kto jest miastowym, nawet bardzo wcześnie. Pomaga to ich bronić i stworzyć jakiś konsensus, a także podyskutować na jego temat z innymi.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 12, 2023 19:16:22 GMT 1
Brzmiało bardziej, jakbyś pytał go, dlaczego w ogóle jest w tej grze i dlaczego gra nietypową postacią. Dlatego koń chciał wyklarować. Wydawało się to być mafijnym pytaniem z uwagi na perspektywę. Patrzenie na osoby grające dziwnie i zadawanie im pytań o ich grę tak wcześnie to domena mafiozów, którzy lubią mieć czarno na białym i którzy bardziej zwracają na coś takiego uwagę od początku rozgrywki. Skoro to co zrobiłem to Twoim zdaniem domena mafiozów, to jak według Twojego wyobrażenia zachowałby się w tej sytuacji modelowy miastowy? Albo by go to nie zainteresowało i dałby ozdobie gotować, albo zapytałby inaczej. W końskiej opinii.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 19:17:04 GMT 1
Jak się czujecie z tym, że większość nie ma żadnej roli a ja mam dwie: księdza oraz szefa mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:17:08 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:17:08 GMT 1
Skoro to co zrobiłem to Twoim zdaniem domena mafiozów, to jak według Twojego wyobrażenia zachowałby się w tej sytuacji modelowy miastowy? Albo by go to nie zainteresowało i dałby ozdobie gotować, albo zapytałby inaczej. W końskiej opinii. Inaczej czyli jak?
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 12, 2023 19:18:37 GMT 1
jak przyczajony tygrys nie na pisze jeszcze posta na drugiej stronie to jest w mafii Aż się zastanowiłem, czy specjalnie nie poczekać do trzeciej strony z kolejnym postem, ale stwierdziłem, że wyjebane. @ozdoba - nie wiem o jakim poście mowa. Fakt, że Tygrys czuł potrzebę w taki sposób skomentować, też się koniowi nie spodobał.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 12, 2023 19:18:52 GMT 1
Jak się czujecie z tym, że większość nie ma żadnej roli a ja mam dwie: księdza oraz szefa mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:19:27 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:19:27 GMT 1
Aż się zastanowiłem, czy specjalnie nie poczekać do trzeciej strony z kolejnym postem, ale stwierdziłem, że wyjebane. @ozdoba - nie wiem o jakim poście mowa. Fakt, że Tygrys czuł potrzebę w taki sposób skomentować, też się koniowi nie spodobał. Lepiej nie drażnij tygrysa
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:20:02 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:20:02 GMT 1
Aż się zastanowiłem, czy specjalnie nie poczekać do trzeciej strony z kolejnym postem, ale stwierdziłem, że wyjebane. @ozdoba - nie wiem o jakim poście mowa. Fakt, że Tygrys czuł potrzebę w taki sposób skomentować, też się koniowi nie spodobał. Czemu? I co Twoim zdaniem zrobiłby modelowy miastowy?
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 12, 2023 19:21:21 GMT 1
Naditerpretowanie Małej Konstytucji może prowadzić do nadmiernej aktywności, która to aktywność finalnie okazuje się szkodliwa. To trochę casus nowych posłów, którzy na początku swojej kadencji aż nadto starają się składać wnioski okazują się tymi, których perspektyw niekoniecznie jest korzystna dla dobra kraju.
Ja na sali widzę kilka osób, które przyjęło taką strategię i z biegiem czasu zamierzam zacząć ich rozliczyć z tych ich, że tak powiem, zbiorów.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 12, 2023 19:21:48 GMT 1
Albo by go to nie zainteresowało i dałby ozdobie gotować, albo zapytałby inaczej. W końskiej opinii. Inaczej czyli jak? Bardziej precyzyjnie. Twoje sformułowanie tego pytania było nieprecyzyjne. "Nie znam tego człowieka, którym grasz zupełnie, a nie ukrywam, że kwieciste (czyli ozdobione kwiatami) wyjaśnienie pomogłoby mi zdecydować, co Ty tu właściwie robisz?" W zasadzie nie wiadomo, czy chodzi tu o twoją niewiedzę na temat kreacji, czy o niewiedzę o powodzie, dlaczego gracz w ogóle jest w tej rozgrywce... czy o coś innego. Jakbyś nie szukał konkretnych odpowiedzi, tylko pytasz ogólnikowo.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 19:21:51 GMT 1
Dobrze, że w tej edycji nie gra Ali Agca.
Przypominam też przy okazji, że bicie konia to grzech.
|
|