|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 12, 2023 19:21:54 GMT 1
Jak się czujecie z tym, że większość nie ma żadnej roli a ja mam dwie: księdza oraz szefa mafii? DO CZEGO DOPROWADZONO SPOŁECZEŃSTWO? ŻEBY DZISIAJ LUDZIE W XXI W W CENTRUM EUROPY GDZIE TA ZIEMIA WYDAŁA NAJWIĘKSZEGO CZŁOWIEKA NA ŚWIECIE OJCA ŚWIĘTEGO JAN PAWŁA II ŻEBY DZISIAJ TU NA TEJ ZIEMI 70% NIE MIAŁO MINIMUM SOCJALNEGO 30% ŻYŁO PONIŻEJ GRANICY UBÓSTWA ŻEBY GÓRNIK PRZYCHODZIŁ UPOMINAĆ SIĘ O SWOJE PRAWA ZA SWOJĄ CIĘŻKĄ PRACĘ POD ZIEMIĄ ŻEBY ROLNIK NIE MIAŁ GDZIE SPRZEDAĆ SWOICH PŁODÓW ROLNYCH ALBO SPRZEDAJE ZA BEZCEN. WSTYD WSTYD WSTYD I HAŃBA OJCIEC ŚWIETY NA TO WSZYSTKO PATRZY I NA PEWNO MY ODPOWIEMY ZA TO WSZYSCY KTÓRZY JESTEŚMY WINNI I CI KTÓRZY SĄ WINNI NIECH JUŻ DZISIAJ BIJĄ SIĘ W PIERSI ZA TO CO ZROBILI Z POLSKĄ I Z NARODEM POLSKIM PRZEZ 16 LAT OJCA ŚWIĘTEGO TEGO NIE CHCIAŁ. MÓWIŁ ANI KOMUNIZM ANI KAPITALIZM ŚWIAT MUSI SZUKAĆ NOWYCH ROZWIĄZAŃ NA PIERWSZYM MIEJSCU ZAWSZE MUSI BYĆ CZŁOWIEK RODZINA PRACA I GODNE ŻYCIE
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 19:22:00 GMT 1
Mr Pope please dont be arrogant around the First Lady.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 19:22:07 GMT 1
Osoby bez Avatara proszę, niech go ustawią, żeby się myliło, kto co napisał.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:23:33 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:23:33 GMT 1
Bardziej precyzyjnie. Twoje sformułowanie tego pytania było nieprecyzyjne. "Nie znam tego człowieka, którym grasz zupełnie, a nie ukrywam, że kwieciste (czyli ozdobione kwiatami) wyjaśnienie pomogłoby mi zdecydować, co Ty tu właściwie robisz?" W zasadzie nie wiadomo, czy chodzi tu o twoją niewiedzę na temat kreacji, czy o niewiedzę o powodzie, dlaczego gracz w ogóle jest w tej rozgrywce... czy o coś innego. Jakbyś nie szukał konkretnych odpowiedzi, tylko pytasz ogólnikowo. No zapytałem o kreację, ponieważ widzę, że się kreuje i uznalem, że informacje na temat kreacji pomogą mi rozwiązać kwestię istotną, czyli to czy jest w mafii. Nie zrozumiałeś tego czy o co chodzi?
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 12, 2023 19:24:19 GMT 1
Fakt, że Tygrys czuł potrzebę w taki sposób skomentować, też się koniowi nie spodobał. Czemu? I co Twoim zdaniem zrobiłby modelowy miastowy? Miastowy albo by poczekał, albo rzeczywiście miałby wyjebane i nic by nie napisał. Ty czułeś potrzebę opisania swoich przeżyć. Mam wrażenie, że bardziej pytasz konia o jego opinie na temat teorii odczytywania kolorów, a mniej próbujesz zweryfikować jego własny kolor. Czy koń jest miastowym, czy nie?
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 19:25:34 GMT 1
Bardziej precyzyjnie. Twoje sformułowanie tego pytania było nieprecyzyjne. "Nie znam tego człowieka, którym grasz zupełnie, a nie ukrywam, że kwieciste (czyli ozdobione kwiatami) wyjaśnienie pomogłoby mi zdecydować, co Ty tu właściwie robisz?" W zasadzie nie wiadomo, czy chodzi tu o twoją niewiedzę na temat kreacji, czy o niewiedzę o powodzie, dlaczego gracz w ogóle jest w tej rozgrywce... czy o coś innego. Jakbyś nie szukał konkretnych odpowiedzi, tylko pytasz ogólnikowo. No zapytałem o kreację, ponieważ widzę, że się kreuje i uznalem, że informacje na temat kreacji pomogą mi rozwiązać kwestię istotną, czyli to czy jest w mafii. Nie zrozumiałeś tego czy o co chodzi? W jaki sposób informacje na temat kreacji gracza mogą pozwolić lub ułatwić rozstrzygnięcie czy jest w mafii?
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 19:25:36 GMT 1
Mr Pope please dont be arrogant around the First Lady. We, priests, prefer young boys, not ladies (first or last, it doesn't matter), so I don't know why should I even consider your request. Women should just give birth to the children, serve meals and please their husbends.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 12, 2023 19:25:42 GMT 1
Z NIMI CHCIAŁBYM BUDOWAĆ KOALICJE: SŁONY KROKIET, PRZYCZAJONY TYGRYS, PAPIEŻ
OLEKSY? BYĆ MOŻE PANIE OLEKSY CZY PANU TAK JAK I MNIE LEŻY NA SERCU DOBRO POLSKIEJ WSI I ZWYKŁEGO PROSTEGO ROLNIKA? ZWYKŁEGO ROBOTNIKA? PANIE OLEKSY! CZY PAN JEST CZERWONY?
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 12, 2023 19:25:56 GMT 1
Naditerpretowanie Małej Konstytucji może prowadzić do nadmiernej aktywności, która to aktywność finalnie okazuje się szkodliwa. To trochę casus nowych posłów, którzy na początku swojej kadencji aż nadto starają się składać wnioski okazują się tymi, których perspektyw niekoniecznie jest korzystna dla dobra kraju. Ja na sali widzę kilka osób, które przyjęło taką strategię i z biegiem czasu zamierzam zacząć ich rozliczyć z tych ich, że tak powiem, zbiorów. Czy mógłbyś sprecyzować, które to są osoby? Koń ma wrażenie, że mafiozów nie przestraszysz, nie wymieniając ich z imienia. Mafiozi pewnie mają świadomość, kto dokładnie robił to, co opisujesz.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:27:09 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:27:09 GMT 1
Czemu? I co Twoim zdaniem zrobiłby modelowy miastowy? Miastowy albo by poczekał, albo rzeczywiście miałby wyjebane i nic by nie napisał. Ty czułeś potrzebę opisania swoich przeżyć. Mam wrażenie, że bardziej pytasz konia o jego opinie na temat teorii odczytywania kolorów, a mniej próbujesz zweryfikować jego własny kolor. Czy koń jest miastowym, czy nie? No właśnie próbuję wybadać, co się koniu nie podoba, żeby spróbować ustalić w co wierzy i z jakich pozycji wychodzi dając opinię na mój temat. Czemu niby miastowy miałby Twoim zdaniem czekać? A poza tym, piszę co myślę, nie potrzebuję i nie będę sobie aplikował żadnych hamulców bo po co?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:27:55 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:27:55 GMT 1
No zapytałem o kreację, ponieważ widzę, że się kreuje i uznalem, że informacje na temat kreacji pomogą mi rozwiązać kwestię istotną, czyli to czy jest w mafii. Nie zrozumiałeś tego czy o co chodzi? W jaki sposób informacje na temat kreacji gracza mogą pozwolić lub ułatwić rozstrzygnięcie czy jest w mafii? Pomaga ustalić dlaczego coś napisał. Twoim zdaniem taka wiedza się nie przydaje?
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:28:36 GMT 1
via mobile
Post by Doda on Oct 12, 2023 19:28:36 GMT 1
Ale ekipę tu ktoś zmontował, same stare zboki, jeden to w dodatku ksiądz 😂😂😂
Grubol, daruj sobie te marne rysuneczki, jest jedna artystka w tej edycji - Ja.
Królowa.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 12, 2023 19:28:44 GMT 1
Bardziej precyzyjnie. Twoje sformułowanie tego pytania było nieprecyzyjne. "Nie znam tego człowieka, którym grasz zupełnie, a nie ukrywam, że kwieciste (czyli ozdobione kwiatami) wyjaśnienie pomogłoby mi zdecydować, co Ty tu właściwie robisz?" W zasadzie nie wiadomo, czy chodzi tu o twoją niewiedzę na temat kreacji, czy o niewiedzę o powodzie, dlaczego gracz w ogóle jest w tej rozgrywce... czy o coś innego. Jakbyś nie szukał konkretnych odpowiedzi, tylko pytasz ogólnikowo. No zapytałem o kreację, ponieważ widzę, że się kreuje i uznalem, że informacje na temat kreacji pomogą mi rozwiązać kwestię istotną, czyli to czy jest w mafii. Nie zrozumiałeś tego czy o co chodzi? W tym właśnie problem, że w zasadzie nie wiadomo, o co zapytałeś. "Co ty tu robisz" jest nieprecyzyjne. Tygrys może się z tym nie zgadzać, ale koń tak uważa. Koń nie chciał się o to wcześniej kłócić, bo przewidział, że doprowadziłoby to do długiego sporu, który nikogo innego nie obchodzi. Ale w każdym razie koń ma swoje zdanie.
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 19:29:25 GMT 1
Miastowy albo by poczekał, albo rzeczywiście miałby wyjebane i nic by nie napisał. Ty czułeś potrzebę opisania swoich przeżyć. Mam wrażenie, że bardziej pytasz konia o jego opinie na temat teorii odczytywania kolorów, a mniej próbujesz zweryfikować jego własny kolor. Czy koń jest miastowym, czy nie? No właśnie próbuję wybadać, co się koniu nie podoba, żeby spróbować ustalić w co wierzy i z jakich pozycji wychodzi dając opinię na mój temat. Czemu niby miastowy miałby Twoim zdaniem czekać? A poza tym, piszę co myślę, nie potrzebuję i nie będę sobie aplikował żadnych hamulców bo po co?Czemu miastowy miałby w ogóle pomyśleć o napisaniu czegoś takiego? jak przyczajony tygrys nie na pisze jeszcze posta na drugiej stronie to jest w mafii Aż się zastanowiłem, czy specjalnie nie poczekać do trzeciej strony z kolejnym postem, ale stwierdziłem, że wyjebane. @ozdoba - nie wiem o jakim poście mowa.
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 12, 2023 19:30:14 GMT 1
Miastowy albo by poczekał, albo rzeczywiście miałby wyjebane i nic by nie napisał. Ty czułeś potrzebę opisania swoich przeżyć. Mam wrażenie, że bardziej pytasz konia o jego opinie na temat teorii odczytywania kolorów, a mniej próbujesz zweryfikować jego własny kolor. Czy koń jest miastowym, czy nie? No właśnie próbuję wybadać, co się koniu nie podoba, żeby spróbować ustalić w co wierzy i z jakich pozycji wychodzi dając opinię na mój temat. Czemu niby miastowy miałby Twoim zdaniem czekać? A poza tym, piszę co myślę, nie potrzebuję i nie będę sobie aplikował żadnych hamulców bo po co? Poczekałby dla zabawy, bo kontekst jest taki, że post na trzeciej stronie = mafia. Miastowy żartowniś by tak pewnie zrobił. Koń nie sugeruje aplikowania hamulców, tylko studiuje zachowanie.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 19:30:17 GMT 1
Mr Pope please dont be arrogant around the First Lady. We, priests, prefer young boys, not ladies (first or last, it doesn't matter), so I don't know why should I even consider your request. Women should just give birth to the children, serve meals and please their husbends. Mr Pope but on my country separation of state and church and Out of courtesy, I will not comment on your views.
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:32:55 GMT 1
via mobile
Post by Doda on Oct 12, 2023 19:32:55 GMT 1
Melania wyglądasz na fajną babkę, co ty na to żeby wybrać się razem do jednego z najbardziej prestiżowych klubów nocnych w Krakowie i pozbyc się tych granic językowych które nas dziela? Wydaje mi się, że jesteśmy tutaj wyróżniającymi się intelektem postaciami 🤣
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:33:01 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:33:01 GMT 1
No zapytałem o kreację, ponieważ widzę, że się kreuje i uznalem, że informacje na temat kreacji pomogą mi rozwiązać kwestię istotną, czyli to czy jest w mafii. Nie zrozumiałeś tego czy o co chodzi? W tym właśnie problem, że w zasadzie nie wiadomo, o co zapytałeś. "Co ty tu robisz" jest nieprecyzyjne. Tygrys może się z tym nie zgadzać, ale koń tak uważa. Koń nie chciał się o to wcześniej kłócić, bo przewidział, że doprowadziłoby to do długiego sporu, który nikogo innego nie obchodzi. Ale w każdym razie koń ma swoje zdanie. No 'co tu właściwie robisz' jest dla mnie oczywistym synonimem tego 'jaki masz kolor'. Nie wiem, czego nie rozumiesz. I oczywiście, że trzeba to wyjaśnić jak najszybciej, bo jak już pisalem mnie jutro nie będzie. Jeśli jesteś niewinny, to powinno Ci na tym zależeć, zamiast zostawiać sobie furtkę do tego, żeby jutro na mnie zagłosować pod nieobecność. A teraz wygląda to dla mnie tak, jakbyś obawiał się dłuższej interakcji ze mną, żeby się na tym nie wysypać i zagrałeś podobnie jak Hobbit w Lotrowej, który był w mafii. Smh
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 12, 2023 19:33:33 GMT 1
Miastowy albo by poczekał, albo rzeczywiście miałby wyjebane i nic by nie napisał. Ty czułeś potrzebę opisania swoich przeżyć. Mam wrażenie, że bardziej pytasz konia o jego opinie na temat teorii odczytywania kolorów, a mniej próbujesz zweryfikować jego własny kolor. Czy koń jest miastowym, czy nie? No właśnie próbuję wybadać, co się koniu nie podoba, żeby spróbować ustalić w co wierzy i z jakich pozycji wychodzi dając opinię na mój temat. Czemu niby miastowy miałby Twoim zdaniem czekać? A poza tym, piszę co myślę, nie potrzebuję i nie będę sobie aplikował żadnych hamulców bo po co?
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 12, 2023 19:34:02 GMT 1
Człowieku, te PiSy, PO, to wszystko po jednych pieniądzach, OD DWUDZIESTU LAT TYM PAŃSTWEM RZĄDZI TA SAMA MAFIA, trzeba ich pogonić! Daj pan spokój, ja nie jestem wyborcą PiSu, ale ci złodzieje od ryżego przecież jeszcze gorsi byli! Przyszłością tego kraju jest doktor Mentzen, on nam pokaże, jak się obniża podatki.
|
|