|
Post by dawidozdoba on Oct 14, 2023 18:28:01 GMT 1
To ja wolę dziś Dodę niż Olinka w ramach odseparowywania półglonów. Też wolałbym Dodę z tej dwójki.
Ale najbardziej chyba Niedźwiedź kusi jednak, nie przekonuje mnie.
Na ile jesteś natomiast przekonany do Tytusa? Zakładam, że to delikatny town-lean, ale czy rzeczywiście są powody? Oceń to sobie na chłodno. Bo dla mnie chyba top2 najgorzej wyglądający z mniej aktywnych.
a) jesteś świeżakiem b) wchodzisz w nową grę c) jesteś naturszczykiem d) pojawiasz się tuż przed linczem i ściągasz na siebie wzrok e) dalej wpadasz z doskoku i atakujesz jakieś dziwne rzeczy no przekonany nie jestem, nie wiem, czy będzie grał i jak, ale myślę, że jeśli będzie, to ocena powinna być klarowniejsza. teraz uważam wejście za dobre, więcej cięzko mi powiedziec.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 18:28:48 GMT 1
To ja wolę dziś Dodę niż Olinka w ramach odseparowywania półglonów. Też wolałbym Dodę z tej dwójki.
Ale najbardziej chyba Niedźwiedź kusi jednak, nie przekonuje mnie.
Na ile jesteś natomiast przekonany do Tytusa? Zakładam, że to delikatny town-lean, ale czy rzeczywiście są powody? Oceń to sobie na chłodno. Bo dla mnie chyba top2 najgorzej wyglądający z mniej aktywnych.
Niedźwiedź poza Lepperem to też nikogo mocniej nie oskarżył. Wrażenie że gra na przetrwanie jedynie nie zniknęło od wczoraj.
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 14, 2023 18:30:31 GMT 1
Spokojnie kochani, ja ciągle czytam xD W którymś momencie się będę musiał poddać chyba, ale to jeszcze nie pora
E: Ale tak na dobrą sprawę, to ja nawet Leppera "poważnie" nie oskarżyłem
|
|
|
Post by Laura Pergolizzi on Oct 14, 2023 18:32:20 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/75790Czyli ciekawa była rozmowa, która nie dotyczyła rozgrywki jako takiej, z której nie można za bardzo wyciągać wniosków. Gdzie tu w ogóle miejsce na wpadkę? Dla mnie była ciekawa, pozornie mogła nie dotyczyć rozgrywki, ale w końcu w tej rozmowie ścierały się dwa odmienne poglądy, dwoje ludzi, którzy biorą w niej udział, ktoś mógł jednak napisać coś, co mogłoby być wykorzystane później. Zostałem zapytany o to co mnie zainteresowało poza okresem przed/po linczu, więc odpowiedziałem pierwsze co mi do głowy przyszło. Olinek Okrąglinek , co o tym myślisz?
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 14, 2023 18:33:40 GMT 1
Według mnie, może zabrzmi to trochę wrednie, ale uwagę bym zwrócił jednak na bardziej aktywnych graczy. Z tego prostego względu, że ich śmierć może więcej powiedzieć i rzucić światło w niektóre ciemne zakamarki Czyli na kogo i co to może powiedzieć dalej?
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 14, 2023 18:35:10 GMT 1
Według mnie, może zabrzmi to trochę wrednie, ale uwagę bym zwrócił jednak na bardziej aktywnych graczy. Z tego prostego względu, że ich śmierć może więcej powiedzieć i rzucić światło w niektóre ciemne zakamarki Czyli na kogo i co to może powiedzieć dalej? grubol jak jesteś winny to cię prześladuję od tej pory co edycję
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 14, 2023 18:36:18 GMT 1
podoba mi się pomysł cichego linczu dziś, powiedzmy @melania, Grubol, @krokiet, @harriet, co wy na to? kriosa nie wołam z szacunku do.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 14, 2023 18:36:18 GMT 1
Aj no chciałbym, chciałbym, ale czyściutki i sobie robię metowe kuku na przyszłość.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 14, 2023 18:36:48 GMT 1
Z jednej strony wolałbym zdecydowanie Olinka. Ciągle odnoszę wrażenie, że gra na zwłokę i przetrzymanie. Z drugiej strony, konsekwentnie trzyma się swojego "planu", mimo zagrożenia, które się dla niego pojawiło, co trochę miastem pachnie. Natomiast jeszcze może być tak, że został niejako spisany na ewentualne straty i poświęcenie, jeśli jego śmierć nie dałaby nam i tak jakichś lepszych informacji. W sumie nie wiem, skłaniam się jednak bardziej ku zlinczowaniu jego niż Dody.
|
|
|
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 14, 2023 18:37:19 GMT 1
Mi się bardzo nie podoba pomysł cichego linczu, bo może z dupy polecieć Tygrys
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 14, 2023 18:38:23 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/75790Dla mnie była ciekawa, pozornie mogła nie dotyczyć rozgrywki, ale w końcu w tej rozmowie ścierały się dwa odmienne poglądy, dwoje ludzi, którzy biorą w niej udział, ktoś mógł jednak napisać coś, co mogłoby być wykorzystane później. Zostałem zapytany o to co mnie zainteresowało poza okresem przed/po linczu, więc odpowiedziałem pierwsze co mi do głowy przyszło. Olinek Okrąglinek , co o tym myślisz? Dlaczego Ty cały czas pytasz Olinka o zdanie, mimo że wyraźnie Cię zlewa, a wczoraj bez wahania posłałaś na mnie głos?
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 14, 2023 18:39:03 GMT 1
Według mnie, może zabrzmi to trochę wrednie, ale uwagę bym zwrócił jednak na bardziej aktywnych graczy. Z tego prostego względu, że ich śmierć może więcej powiedzieć i rzucić światło w niektóre ciemne zakamarki Czyli na kogo i co to może powiedzieć dalej? Leppera
|
|
|
Post by Laura Pergolizzi on Oct 14, 2023 18:41:23 GMT 1
Dlaczego Ty cały czas pytasz Olinka o zdanie, mimo że wyraźnie Cię zlewa, a wczoraj bez wahania posłałaś na mnie głos? Napisałam o Tobie jako mojej podejrzanej jeszcze zanim Olinek zapytał mnie o głos.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 18:41:31 GMT 1
via mobile
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 14, 2023 18:41:31 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/75790Dla mnie była ciekawa, pozornie mogła nie dotyczyć rozgrywki, ale w końcu w tej rozmowie ścierały się dwa odmienne poglądy, dwoje ludzi, którzy biorą w niej udział, ktoś mógł jednak napisać coś, co mogłoby być wykorzystane później. Zostałem zapytany o to co mnie zainteresowało poza okresem przed/po linczu, więc odpowiedziałem pierwsze co mi do głowy przyszło. Olinek Okrąglinek , co o tym myślisz? Z punktu widzenia doświadczonego polityka jest to wodolejstwo. Generalnie z Panem Luciferem mam duży zgryz. UOP dał mi mocne materiały obciążające jego kark, natomiast w tle głowy pozostaje mi aspekt świadomości, a w zasadzie jej braku posła Luci.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 14, 2023 18:41:55 GMT 1
podoba mi się pomysł cichego linczu dziś, powiedzmy @melania, Grubol , @krokiet, @harriet, co wy na to? kriosa nie wołam z szacunku do. Może być, ale rzeczywiście z zastrzeżeniem, żeby oszczędzić dzisiaj Tygrysa i Centrystę.
To jakimiś wnioskami podzielę się po linczu w takim razie.
Czyli na kogo i co to może powiedzieć dalej? Leppera I co śmierć Leppera nam powie?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 18:42:37 GMT 1
via mobile
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 14, 2023 18:42:37 GMT 1
Dlaczego Ty cały czas pytasz Olinka o zdanie, mimo że wyraźnie Cię zlewa, a wczoraj bez wahania posłałaś na mnie głos? Może dlatego, że Panna Laura czuje do mnie respekt z racji ogromnego warsztatu polotycznego, którym dysponuję?
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 14, 2023 18:42:41 GMT 1
Mi się bardzo nie podoba pomysł cichego linczu, bo może z dupy polecieć Tygrys Szczerze, to koń myślał, że więcej dzisiaj z ciebie dasz. Czy chcesz tylko dzisiaj nie polecieć?
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 14, 2023 18:42:43 GMT 1
podoba mi się pomysł cichego linczu dziś, powiedzmy @melania, Grubol , @krokiet, @harriet, co wy na to? kriosa nie wołam z szacunku do. O ile nie będzie zagrożony taki Tygrys na przykład to pomysł wygląda ok.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 14, 2023 18:43:34 GMT 1
Mi się bardzo nie podoba pomysł cichego linczu, bo może z dupy polecieć Tygrys Szczerze, to koń myślał, że więcej dzisiaj z ciebie dasz. Czy chcesz tylko dzisiaj nie polecieć? Podbijam. Tygrys pokaż pazur.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 14, 2023 18:45:15 GMT 1
via mobile
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 14, 2023 18:45:15 GMT 1
Z jednej strony wolałbym zdecydowanie Olinka. Ciągle odnoszę wrażenie, że gra na zwłokę i przetrzymanie. Z drugiej strony, konsekwentnie trzyma się swojego "planu", mimo zagrożenia, które się dla niego pojawiło, co trochę miastem pachnie. Natomiast jeszcze może być tak, że został niejako spisany na ewentualne straty i poświęcenie, jeśli jego śmierć nie dałaby nam i tak jakichś lepszych informacji. W sumie nie wiem, skłaniam się jednak bardziej ku zlinczowaniu jego niż Dody. Czy uważasz Pan, że votum nieufności dla mojego rządu w tym momencie da jakieś odpowiedzi? Czy sądzi Pan, że popchnie to rozgrywkę do przodu? Jakie wnioski wyciągnie Pan z informacji o moim "kolorze"?
|
|