|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 12, 2023 20:07:41 GMT 1
Może przed przesoleniem.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 20:08:43 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 20:08:43 GMT 1
Co jest w nim złego. Poproszę o rozwinięcie. Ty ciągle prosisz o rozwinięcie i argumenty a sam żadnych nie dajesz. Niby jesteś aktywny a raczej stopujesz rozgrywkę ni ją posuwasz do przodu. No ale niech będzie, że odpowiem Dla przypomnienia tak wyglądał ten post: No 'co tu właściwie robisz' jest dla mnie oczywistym synonimem tego 'jaki masz kolor'. Nie wiem, czego nie rozumiesz. I oczywiście, że trzeba to wyjaśnić jak najszybciej, bo jak już pisalem mnie jutro nie będzie. Jeśli jesteś niewinny, to powinno Ci na tym zależeć, zamiast zostawiać sobie furtkę do tego, żeby jutro na mnie zagłosować pod nieobecność. A teraz wygląda to dla mnie tak, jakbyś obawiał się dłuższej interakcji ze mną, żeby się na tym nie wysypać i zagrałeś podobnie jak Hobbit w Lotrowej, który był w mafii. Smh 1. Zdanie: 'co tu właściwie robisz' ni chuja nie jest oczywistym synonimem pytania o kolor. Zresztą po chuj takie pytanie zadawać? Myślisz, że 5 osób odpowie, że ma czerwony i szybko skończymy grę, czy jaki był tu rzekomy proces myślowy, cel tego pytania? Wygląda jak pozorowanie aktywności, o czym pisałem zresztą wyżej. 2. Zasłonięcie się nieobecnością przy linczu, wytłumaczenie się na wyrost. Domena mafiozów. 3. Atak poprzez odwołanie się do zeszłej edycji. Raz że to mało zgrabna chęć przemycenia, że jest się bywalcem. A dwa, patrz punkt 4. Mafiozi nie wiedzą często jak zaatakować, a porównanie do innych edycji i zachowania innej kreacji z takiej edycji zawsze mafiozie łatwiej stworzyć, bo zawsze można się potem przekrzykiwać, że może inni nie widzą podobieństwa, ale osoba pisząca widzi. Czyli w skrócie wytworzyłeś mafijnego pierda i powinieneś prosić Volverina o uruchomienie jakiejś edycji zapoznawczej, żeby można było Cię tam przenieść, bo jak nie, to chyba trzeba będzie Cię spalić na stosie, w czym papieże również mają spore doświadczenie. Jakie Ty argumenty chcesz na tym etapie? Jesteśmy dwie godziny w rozgrywce, każde moje przemyslenie sie pojawia a przypominam, że moim celem nie jest wytłumaczenie swoich ruchów przed papieżem, tylko ustalenie kto winny a kto nie. AD 1. Przypominam, że cale zdanie to 'pomoże mi ustalić co tu właściwie robisz'. Nie jest to pytanie do gracza, tylko pytanie które ja sobie zadaję w tej sytuacji. Więc wygląda na to, że czegoś nie zrozumiałeś. AD 2. Pisałem o tym jeszcze przed losowaniem ról, więc słaby argument. AD 3. Oczywiście, że odwołuję się do poprzedniej edycji. Wcale nie uważam to za mafijne. Wszyscy mniej lub bardziej mamy jakieś 'mafijne robaki' w mózgu i jak widzimy posta to porównujemy go do przeszłych sytuacji. Tak jest łatwiej się odnosić. 4. Przecież ja nikogo tutaj nie zaatakowałem i wcale nie próbuję tutaj tego robić. Moim zdaniem Twoja reakcja co do tego posta jest mocno przesadzona i niepotrzebnie się tak zagotowałeś (a może jednak potrzebnie, bo wahadełko w kontekście Twojego koloru poszło wyraźnie w kontekście niewinności). Mógłbyś jednak w przyszłości czytać posty dokładnie i nie wywyższać się, to ułatwi nam rozgrywkę, dziękuję z góry.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 12, 2023 20:09:14 GMT 1
Nikt nie atakował a wszyscy bronili A przecież dobra kuchnia sama się obroni No właśnie myślałam, że przeskoczyło mi gdzieś stronę, bo dwie osoby Cię broniły, a ja nie wiem przed czym. może przed kolacją z lepperem? chociaż lepper fajny śmieszny
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 20:10:20 GMT 1
No właśnie myślałam, że przeskoczyło mi gdzieś stronę, bo dwie osoby Cię broniły, a ja nie wiem przed czym. może przed kolacją z lepperem? chociaż lepper fajny śmieszny Do you want to spend dinner with me? ^^
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 20:10:52 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 20:10:52 GMT 1
Nie podoba mi się to włączenie w kampanię na mnie jednej z osób (nie pamiętam ksywki, ale była trójka i nie chodzi mi ani o dodę ani o żółtą mordę, więc to ten trzeci) Jesteś tak przewrażliwiony, że w niewinnym pytaniu widzisz atak. Co nie podobało ci się w moim pytaniu? No właśnie nie podoba mi się to, że to nie jest atak, tylko próba wytknięcia jakiejś logicznej nieścisłości. To jest coś co w mojej opinii mafii zrobić najłatwiej, zwłaszcza jeśli chcesz zrobić podczepkę pod coś, co dzieje się w temacie.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 12, 2023 20:11:16 GMT 1
للنمر الخامل هي ردة فعل حضرية. عندما تجلس ثلاثة أشخاص فجأة على شخص واحد، هناك شيء غير صحيح. أندريه ليبير لن يدعم أبدًا العدالة الذاتية والعنف. أبدًا!
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 12, 2023 20:13:12 GMT 1
może przed kolacją z lepperem? chociaż lepper fajny śmieszny Do you want to spend dinner with me? ^^ czuje się nieswojo próbując odpowiedzieć
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 20:13:36 GMT 1
Do you want to spend dinner with me? ^^ czuje się nieswojo próbując odpowiedzieć Why?
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 20:14:12 GMT 1
Jesteś tak przewrażliwiony, że w niewinnym pytaniu widzisz atak. Co nie podobało ci się w moim pytaniu? No właśnie nie podoba mi się to, że to nie jest atak, tylko próba wytknięcia jakiejś logicznej nieścisłości. To jest coś co w mojej opinii mafii zrobić najłatwiej, zwłaszcza jeśli chcesz zrobić podczepkę pod coś, co dzieje się w temacie. Zapytałeś o rzecz moim zdaniem absurdalną, więc chciałem się dowiedzieć, po co? Tak czy inaczej, mam nadzieję, że poznasz kolor tego Ozdoby.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 20:14:20 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 20:14:20 GMT 1
Rozbawiło mnie to krokiet, muszę przyznać
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 20:16:59 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 20:16:59 GMT 1
No właśnie nie podoba mi się to, że to nie jest atak, tylko próba wytknięcia jakiejś logicznej nieścisłości. To jest coś co w mojej opinii mafii zrobić najłatwiej, zwłaszcza jeśli chcesz zrobić podczepkę pod coś, co dzieje się w temacie. Zapytałeś o rzecz moim zdaniem absurdalną, więc chciałem się dowiedzieć, po co? No właśnie. Ni to atak ni to jakieś badanie czegoś. Raczej próba odnotowania w wątku, że miałeś do mnie jakieś ale, żeby móc potem wytłumaczyć się z głosu. Nie czuję tu ani ciekawości w ustaleniu koloru, ani przekonania o mafijności, ani chęci sprawdzenia linczem.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 12, 2023 20:17:02 GMT 1
THANE KRIOS TO ORGANIZACJA TERRORYSTYCZNA
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 20:19:45 GMT 1
Zapytałeś o rzecz moim zdaniem absurdalną, więc chciałem się dowiedzieć, po co? No właśnie. Ni to atak ni to jakieś badanie czegoś. Raczej próba odnotowania w wątku, że miałeś do mnie jakieś ale, żeby móc potem wytłumaczyć się z głosu. Nie czuję tu ani ciekawości w ustaleniu koloru, ani przekonania o mafijności, ani chęci sprawdzenia linczem. Ani nie jestem przekonany, że jesteś w mafii, ani nie pomyślałem jeszcze o tym na kogo głosować.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 12, 2023 20:19:50 GMT 1
zrobiłem zbyt dobre wrażenie potrzebuje negatywnych interakcji i modlitwy księdza
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 12, 2023 20:20:06 GMT 1
natychmiast prosze przestać mnie lubić!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 20:20:54 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 20:20:54 GMT 1
Krokiet w mafii, ewidentnie skrywa coś podejrzanego w środku
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 12, 2023 20:21:36 GMT 1
Oby to były narkotyki.
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 20:23:21 GMT 1
via mobile
Post by Doda on Oct 12, 2023 20:23:21 GMT 1
Tygrys dlaczego masz głos na Melanie i dlaczego uznales, ze to ważne żeby się tym z nami podzielić?
Królowa
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 20:25:03 GMT 1
zrobiłem zbyt dobre wrażenie potrzebuje negatywnych interakcji i modlitwy księdza 1. If you are innocent, maybe its better for you looking good and you can observe, who want to cling to you too much. 2. Why you want search negative attention on force?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 20:27:02 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 20:27:02 GMT 1
Tygrys dlaczego masz głos na Melanie i dlaczego uznales, ze to ważne żeby się tym z nami podzielić? Królowa Czy to budowanie sobie podpórki pod jutrzejszy głos na mnie Doda? Nie podobają mi się zapychacze Melanii, wydaje mi się strasznie szara dotychczas. Nic wielkiego, ale co większego można mieć na tym etapie. Zostałem zapytany o opinie więc napisałem. Oznaczeniem gdzie mam głos, zasugerowałem kto jest moim największym podejrzanym i zanim się papież znowu przypierdoli - potraktowałem to jako synonim tego, że Melania jest moim głównym podejrzanym.
|
|