|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:43:26 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:43:26 GMT 1
Nie podoba mi się to włączenie w kampanię na mnie jednej z osób (nie pamiętam ksywki, ale była trójka i nie chodzi mi ani o dodę ani o żółtą mordę, więc to ten trzeci)
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 12, 2023 19:43:28 GMT 1
CENTRYSTA BĘDZIESZ WISIAŁ!
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 19:43:56 GMT 1
Ale ekipę tu ktoś zmontował, same stare zboki, jeden to w dodatku ksiądz 😂😂😂 Grubol, daruj sobie te marne rysuneczki, jest jedna artystka w tej edycji - Ja. Królowa. Pani Dodo, liczę na owocną współpracę.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 19:44:13 GMT 1
Don't be impolite. Clever people should know foreign language. A ty Polski znasz? No właśnie. Extreme nationalism is dangerous. Remember it.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 12, 2023 19:44:30 GMT 1
Koń jest roślinożerny, a tygrys mięsożerny, występuje tutaj chyba konflikt interesów.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 12, 2023 19:44:40 GMT 1
LEPPER NIGDY NIE ZOSTAWI SWOICH LEPPER BĘDZIE BRONIŁ INTERESU MIASTA LEPPEROWI NIE ZAMKNIECIE UST LEPPERA NIE ZAMKNIECIE W ZŁOTEJ KLATCE
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Post by Maximus on Oct 12, 2023 19:44:48 GMT 1
MAFIOZI A JEST ICH KILKU BĘDĄ PODPINAĆ SIĘ POD ATAK NA PRZYCZAJONEGO TYGRYSA JA WSZYSTKO ZAPISUJE I BĘDĘ WAS KOLEDZY MAFIOZI ROZLICZAŁ Jeśli koń nie ma racji nt. koloru Tygrysa, to koń się zgadza. Może nawet jeśli koń ma rację, to można się z tym zgodzić. Koń nie jest jednak pewny, jaki jest sens teraz o tym wspominać. Chociaż sposób wspominania wydaje się miastowy.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:44:49 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:44:49 GMT 1
Ale ekipę tu ktoś zmontował, same stare zboki, jeden to w dodatku ksiądz 😂😂😂 Grubol, daruj sobie te marne rysuneczki, jest jedna artystka w tej edycji - Ja. Królowa. Pani Dodo, liczę na owocną współpracę. To ten trzeci jbc
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 12, 2023 19:44:55 GMT 1
CENTRYSTA BĘDZIESZ WISIAŁ! Panie Andrzeju, to Pan mi opowie jak to jest, hehe
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:45:29 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:45:29 GMT 1
To trochę podejrzane, że Lepper mnie tak broni mówiąc szczerze
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:45:45 GMT 1
via mobile
Post by Doda on Oct 12, 2023 19:45:45 GMT 1
Panie Andrzeju 🥵
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 12, 2023 19:45:54 GMT 1
MAFIOZI A JEST ICH KILKU BĘDĄ PODPINAĆ SIĘ POD ATAK NA PRZYCZAJONEGO TYGRYSA JA WSZYSTKO ZAPISUJE I BĘDĘ WAS KOLEDZY MAFIOZI ROZLICZAŁ Jeśli koń nie ma racji nt. koloru Tygrysa, to koń się zgadza. Może nawet jeśli koń ma rację, to można się z tym zgodzić. Koń nie jest jednak pewny, jaki jest sens teraz o tym wspominać. Chociaż sposób wspominania wydaje się miastowy. Koń teraz:
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:46:42 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:46:42 GMT 1
>bądź największym orędownikiem limitu postów >najeb prawie połowę limitu w dwie godziny
xD
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 19:47:30 GMT 1
Koń przegapił informację o jutrzejszej nieobecności, ale koń nie jest pewny, czy tygrys wierzy w to, co mówi w pogrubionym zdaniu. Koń nie obawia się dłuższej interakcji. Koń rozmawia z tygrysem już o wiele więcej, niż z jakimkolwiek innym graczem. Koń po prostu nie chce scentralizować tematu na swojej interakcji i chciałby też szukać kolorów innych graczy, a toczenie tego sporu to utrudnia. Obecnie koń uważa, że tygrys jest w mafii. Czy tygrys uważa, że koń jest w mafii? Jeżeli tak, to dlaczego? Niech tygrys powie też coś o swoich opiniach. Nie mam w tym momencie za dużo opinii. Na pewno nie uważam, że koń jest w mafii, ponieważ trzyma się tej dyskusji, która wydaje mu się nie służy mu jako mafiozie. Jest jednak podejrzenie, ponieważ nie zrozumiał czegoś i nie potrafił się przyznać. Na razie mam w głowie małe plusiki przy ozdobie i lepperze. Głos mam na Melanii Trump O thank you Mr Tiger. I should win next election to First Lady on 2024 with your support ^^
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 12, 2023 19:48:05 GMT 1
PANI DODZIU PIĘKNIE CAŁUJE RĄCZKI, PIĘKNĄ KOBIETĄ JEST PANI ALE... ALE STARY CHŁOP JUŻ JESTEM SIŁY JUŻ NAWET DO PRACY BRAKUJE... ALE GDYBYM BYŁ 20 LAT MŁODSZY O PANI DODZIU...
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 19:50:11 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 19:50:11 GMT 1
W sumie to Doda też mi się trochę nie podoba, ale sam pewnie grając taką kreacją wystartowałbym podobnie, więc null
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 19:52:56 GMT 1
Ten post jest tak zły, że mam ochotę przenieść Cię do innej parafii edycji od razu, zanim się zrobi wokół Ciebie większy smród. Co jest w nim złego. Poproszę o rozwinięcie. Ty ciągle prosisz o rozwinięcie i argumenty a sam żadnych nie dajesz. Niby jesteś aktywny a raczej stopujesz rozgrywkę niż ją posuwasz do przodu. No ale niech będzie, że odpowiem Dla przypomnienia tak wyglądał ten post: W tym właśnie problem, że w zasadzie nie wiadomo, o co zapytałeś. "Co ty tu robisz" jest nieprecyzyjne. Tygrys może się z tym nie zgadzać, ale koń tak uważa. Koń nie chciał się o to wcześniej kłócić, bo przewidział, że doprowadziłoby to do długiego sporu, który nikogo innego nie obchodzi. Ale w każdym razie koń ma swoje zdanie. No 'co tu właściwie robisz' jest dla mnie oczywistym synonimem tego 'jaki masz kolor'. Nie wiem, czego nie rozumiesz. I oczywiście, że trzeba to wyjaśnić jak najszybciej, bo jak już pisalem mnie jutro nie będzie. Jeśli jesteś niewinny, to powinno Ci na tym zależeć, zamiast zostawiać sobie furtkę do tego, żeby jutro na mnie zagłosować pod nieobecność. A teraz wygląda to dla mnie tak, jakbyś obawiał się dłuższej interakcji ze mną, żeby się na tym nie wysypać i zagrałeś podobnie jak Hobbit w Lotrowej, który był w mafii. Smh 1. Zdanie: 'co tu właściwie robisz' ni chuja nie jest oczywistym synonimem pytania o kolor. Zresztą po chuj takie pytanie zadawać? Myślisz, że 5 osób odpowie, że ma czerwony i szybko skończymy grę, czy jaki był tu rzekomy proces myślowy, cel tego pytania? Wygląda jak pozorowanie aktywności, o czym pisałem zresztą wyżej. 2. Zasłonięcie się nieobecnością przy linczu, wytłumaczenie się na wyrost. Domena mafiozów. 3. Atak poprzez odwołanie się do zeszłej edycji. Raz że to mało zgrabna chęć przemycenia, że jest się bywalcem. A dwa, patrz punkt 4. Mafiozi nie wiedzą często jak zaatakować, a porównanie do innych edycji i zachowania innej kreacji z takiej edycji zawsze mafiozie łatwiej stworzyć, bo zawsze można się potem przekrzykiwać, że może inni nie widzą podobieństwa, ale osoba pisząca widzi. Czyli w skrócie wytworzyłeś mafijnego pierda i powinieneś prosić Volverina o uruchomienie jakiejś edycji zapoznawczej, żeby można było Cię tam przenieść, bo jak nie, to chyba trzeba będzie Cię spalić na stosie, w czym papieże również mają spore doświadczenie.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 12, 2023 19:59:51 GMT 1
Jaki okrutnik w tym ostatnim akapicie ja piernicze
a tygrys to chyba napisał wszystko co pomyśłał
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 20:01:57 GMT 1
Nie podoba mi się to włączenie w kampanię na mnie jednej z osób (nie pamiętam ksywki, ale była trójka i nie chodzi mi ani o dodę ani o żółtą mordę, więc to ten trzeci) Jesteś tak przewrażliwiony, że w niewinnym pytaniu widzisz atak. Co nie podobało ci się w moim pytaniu?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 20:04:43 GMT 1
via mobile
Post by Laura Pergolizzi on Oct 12, 2023 20:04:43 GMT 1
Nikt nie atakował a wszyscy bronili A przecież dobra kuchnia sama się obroni No właśnie myślałam, że przeskoczyło mi gdzieś stronę, bo dwie osoby Cię broniły, a ja nie wiem przed czym.
|
|