|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 11:55:42 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 11:55:42 GMT 1
Ten drugi by mu jebnął przecież. A po co skoro miasto może go zlinczować a on strzelić w kogoś innego?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 11:57:24 GMT 1
Dla mnie tamta twoja edycja to był swego rodzaju zawód. Najbardziej lubiałem cię jako Kawalca gdzie oddałeś mi jednak decyzyjność i się pomyliłem gdy ty miałeś rację, ale jednak walczyłeś. Smasher był tak pasywny jak się dało. Teraz widzę, że chcesz pokazać wpływ, którego nie masz. Nie chcę pokazać żadnego wpływu, chce pokazać że gram swoje i mam wyjebane A tu kreujesz rzeczywistość w tej edycji na podstawie edycji sprzed 3 miesięcy, po co to? Nie położyłem wtedy uszu po sobie i nie oddałem ci decyzji, jak twierdzisz, tylko to był efekt dyskusji i wybrania potencjalnie optymalnego strzału. Zresztą wersja zmieniała się sto razy łącznie z tobą w mafii. Czego to dowodzi? A ty czytając mojego posta próbowałeś chociaż przez chwilę zrozumieć moją perspektywę?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 11:57:57 GMT 1
Ten drugi by mu jebnął przecież. A po co skoro miasto może go zlinczować a on strzelić w kogoś innego? A jak miasto ma go zlinczować bez wiedzy że to fake?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 11:58:22 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 11:58:22 GMT 1
Nie chcę pokazać żadnego wpływu, chce pokazać że gram swoje i mam wyjebane A tu kreujesz rzeczywistość w tej edycji na podstawie edycji sprzed 3 miesięcy, po co to? Nie położyłem wtedy uszu po sobie i nie oddałem ci decyzji, jak twierdzisz, tylko to był efekt dyskusji i wybrania potencjalnie optymalnego strzału. Zresztą wersja zmieniała się sto razy łącznie z tobą w mafii. Czego to dowodzi? A ty czytając mojego posta próbowałeś chociaż przez chwilę zrozumieć moją perspektywę? próbowałem i zawiodłem
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 11:59:32 GMT 1
Odniesienia do poprzednich edycji są po to żebyś zrozumiał, że mam pewne wymagania wobec ciebie, których teraz nie spełniasz.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 12:02:50 GMT 1
bo na podstawie powyższego jak Petanka w mafii = Ziemia niewinna jak Petanka niewinna = cień na Ziemię Czemu rzuciłeś jedno przemyślenie i siedzisz cicho?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 12:05:15 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 12:05:15 GMT 1
Odniesienia do poprzednich edycji są po to żebyś zrozumiał, że mam pewne wymagania wobec ciebie, których teraz nie spełniasz. No i wzajemnie 🤷🏼♂️ W ogóle to jest bekowe xd jak mnie nie ma i nie pisze w temacie to kshaq mafia, jak mimo tego że mnie nie ma siedzę z nosem w telefonie i piszę na bieżąco, to kshaq nie spełnia oczekiwań W dupie generalnie mam te zarzuty o oczekiwania w trakcie edycji, jak chcesz to możemy o tym pogadać po edycji jak miasto znowu przejebie A jak wygra to schowaj je do kieszeni pls. Szczególnie że sam po edycji z Chińczykiem i Smasherem pisałeś, że potrzebne jest luźniejsze podejście a teraz próbujesz mi na ambicję wjeżdżać.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 12:06:13 GMT 1
Ty myślisz, że ja ci na ambicję wjeżdzam żeby cię pobudzic?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 12:09:35 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 12:09:35 GMT 1
Dobra już wyjebane mam, do niczego ta dyskusja znowu nie prowadzi, ja limit spin w tej edycji już wyczerpałem
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 12:10:49 GMT 1
Ja nie czułem spiny tbh.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 12:13:33 GMT 1
Gdzie są Bolas i Wujek gdy robię taki pressing na ich podejrzanym?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 12:14:10 GMT 1
Ciężko coś powiedzieć w sytuacji niewyklarowanej?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 12:15:14 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 12:15:14 GMT 1
Ja nie czułem pressingu tbh.
Poza tym ty chyba serio nie czytasz tej gry, Bolas dosłownie napisał dzisiaj że Żako miasto, Wujas chce ze mną współpracować 🤷🏼♂️
No ale jak tam uważasz.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 12:24:17 GMT 1
via mobile
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 12:24:17 GMT 1
mam ten sam core i ten sam plan, co żako dzisiaj leci pacyfista moja spekulacja jest taka że akainu był snajperem i zjebał z brakiem testamentu ale to się jeszcze okaże jeśli zakładasz że dziś ma lecieć pacyfista, to nie jest ten sam plan co żako jak to nazwałeś, bo to de facto mój plan, a mowa w nim o linczowaniu niedoszłego snajpera dopiero jutro bardzo po łebkach uważam przeczytałeś te posty za co mógłbym Cię uniewinnić? za moje posty, które są miastowe jak cholera sam fakt że przyszedłem w ostatnich 6 godzinach D1 i natrzaskałem ponad 100 a propos planu żako to miałem na myśli jego uniewinnienia i jazdę po grupie nieuniewinnionych
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:00:14 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 13:00:14 GMT 1
bo na podstawie powyższego jak Petanka w mafii = Ziemia niewinna jak Petanka niewinna = cień na Ziemię Czemu rzuciłeś jedno przemyślenie i siedzisz cicho? jakie jedno? czemu ty jesteś tak bardzo obok cały czas? co to za przypierdalanie się o siedzenie cicho w wykonaniu osoby z teza 'nie ma cię to nie ma'? skąd ta różnica? jak ja rzucałem przemyśleniami jak z rękawa z papuga to ty wbiles zrobić alkoposting. jestem też mega zdziwiony twoja postawa co do Petanki i prostym 'no snajper by go strzelił', kiedy dokładne scenariusze były rozpisywane przyłóż się coś kurwa
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:01:29 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 13:01:29 GMT 1
jeśli zakładasz że dziś ma lecieć pacyfista, to nie jest ten sam plan co żako jak to nazwałeś, bo to de facto mój plan, a mowa w nim o linczowaniu niedoszłego snajpera dopiero jutro bardzo po łebkach uważam przeczytałeś te posty za co mógłbym Cię uniewinnić? za moje posty, które są miastowe jak cholera sam fakt że przyszedłem w ostatnich 6 godzinach D1 i natrzaskałem ponad 100 a propos planu żako to miałem na myśli jego uniewinnienia i jazdę po grupie nieuniewinnionych nienienie, stop, napisałeś też że dzisiaj Petanka, kiedy jednoznacznie wyszło, że dzisiaj nie można linczowac Petanki
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:02:11 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 13:02:11 GMT 1
Ja nie czułem pressingu tbh. Poza tym ty chyba serio nie czytasz tej gry, Bolas dosłownie napisał dzisiaj że Żako miasto, Wujas chce ze mną współpracować 🤷🏼♂️ No ale jak tam uważasz. kurwa no właśnie też mam wrażenie że gdzieś tu się zaczęliśmy rozmijać w rozumieniu tego co się dzieje
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 13:02:35 GMT 1
Fajnie wam idzie beze mnie.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 13:05:13 GMT 1
Ty Papuga naco ty wpływasz teraz?
|
|