|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 13:11:52 GMT 1
no moim zdaniem niewinna, wczoraj miała bardzo niewinne wejście, jeśli potrafi tak symulować będąc w mafii to szacun, ale moim zdaniem jest czysty
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:12:34 GMT 1
via mobile
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 13:12:34 GMT 1
Dlaczego nie można linczować dzisiaj Petanki?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:13:21 GMT 1
via mobile
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 13:13:21 GMT 1
Nie rozumiem argumentu przeciw.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:16:21 GMT 1
via mobile
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 13:16:21 GMT 1
no moim zdaniem niewinna, wczoraj miała bardzo niewinne wejście, jeśli potrafi tak symulować będąc w mafii to szacun, ale moim zdaniem jest czysty Pewnego dnia wylosuję tu mafię i wszyscy zobaczą, jaki jest mój poziom. (W dobrym lub złym rozumieniu.)
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:17:34 GMT 1
via mobile
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 13:17:34 GMT 1
Drażni mnie ta stosunkowa cisza. Miałem z jej powodu złe przeczucia już wczoraj, kiedy linczowaliśmy Annę, i rzeczywiście była miastową. Mam wrażenie, że kręcimy się w kółko, a mafia z nami tańczy.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:17:44 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 13:17:44 GMT 1
A jeżeli Pacyfista w mafii jakimś cudem nie jest? Bo zakładam że mogę się mylić jak każdy śmiertelnik To mamy przejebane. Teoretycznie oznaczałoby to: a) prawdziwy snajper zdechł bez testamentu (dwie opcje); b) prawdziwy snajper nie chciał strzelać, bo 1. Petanka to pewna opcja, 2. Woli mieć jeszcze bardziej ograniczone pole do strzału po jutrzejszym linczu; c) Petanka jest snajperem i odjebał mocno. Ziemia Bolek i Lolek foka Wujek Dobra Rada Żako Kongijskie Pekyuya Pö Conte Baylan Skoll 8-2 jutro zakładając brak pójścia w Petankę i lincz na niewinnym 6-2 jeśli snajper strzeli niewinnego 5-2 następny dzień meczówka czysto setupowo niewiele to zmienia, jeśli nie zlinczujemy snajpera i damy Petance jeden dzień życia więcej na to, żeby strzelił jutro, jeśli jest snajperem jeśli nie strzeli jutro, to musi umrzeć w linczu pojutrze
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:17:56 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 13:17:56 GMT 1
przy strzale snajpera w niewinnego i linczu na Petance winnym pojutrze mamy: 5-1 po linczu 4-1 po mordzie następny dzień:3-1 2-1 i meczówka znowu czyli odkładamy meczówkę o jeden dzień ergo, Petankę niestety trzeba zostawić...
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:18:39 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 13:18:39 GMT 1
nie strzelasz w rolnego bez counter claima który może się mechanicznie uniewinnić po linczu a jak nie to lincz na nim pojutrze odsuwa meczówkę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:19:36 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 13:19:36 GMT 1
tylko to wymaga od nas dzisiaj pójścia bardziej skoncentrowanymi głosami żeby ewentualny skompromitowany mafiozo nie miał szans wpłynąć na wynik linczu
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:20:19 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 13:20:19 GMT 1
no moim zdaniem niewinna, wczoraj miała bardzo niewinne wejście, jeśli potrafi tak symulować będąc w mafii to szacun, ale moim zdaniem jest czysty no ja się trochę boję tej niewiadomej, bo uważam że to fajny gracz na podstawie poprzedniej edycji
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:22:00 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 13:22:00 GMT 1
Drażni mnie ta stosunkowa cisza. Miałem z jej powodu złe przeczucia już wczoraj, kiedy linczowaliśmy Annę, i rzeczywiście była miastową. Mam wrażenie, że kręcimy się w kółko, a mafia z nami tańczy. to jest fatalny post przykładowo nie chodzi o sam fakt ciszy (do której często sama Ziemia się przykłada) ale to stwierdzenie 'mafia z nami tańczy' plus egzaltowane zachowanie po wczorajszym linczu muszę przeczytać czy on miał takie ciągoty w poprzedniej
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:23:16 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 13:23:16 GMT 1
co to znaczy bo kurwa bolek wujek to moze faktycznie byc calkiem racjonalna mafia to znaczy że jak anna pacyfista to nie dwie mafie, to potem poszedłbym w bolka i w wujka, i gra powinna się skończyć szczególnie biorąc pod uwagę że dziś mówi że cisza go niepokoi i miał to przy Annie a wczoraj miał wygrywająca kolejkę ustawiona
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 13:23:56 GMT 1
Nie rozumiem argumentu przeciw. Czemu się pojawiasz jak ktoś cię oskarża?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:26:34 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 13:26:34 GMT 1
Petanka, co sądzisz o Ziemi?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:27:16 GMT 1
via mobile
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 13:27:16 GMT 1
Problem w tym, że moim zdaniem mafia nie chowa się w mniej aktywnych graczach (w mafii może być ewentualnie Laponiec), tylko rozmawia sobie tutaj z nami, daje odczyty, i ogólnie gra dobrze. Znowu. Dlatego próbuję sortować po sile uniewinnień.
Od najbardziej miastowych mam:
Żako Foka Baylan Wujek Bolek Conte Laponiec
Ale w ogóle nie jestem do tego przekonany. Mam sporo skonfliktowanych myśli. Żako mam za najbardziej niewinnego gracza pod wieloma względami i tego jestem najbardziej pewny, natomiast potem zaczynają się kłębić różne rzeczy.
Foka moim zdaniem miała bardzo miastowe posty podczas D1, ale nie jestem w stanie ocenić reszty jej gry jako turbomiastową.
Baylan gra kompletnie inaczej, niż grał w poprzedniej rozgrywce jako mafiozo, Conte to uniewinnia i chyba inni też go widzą, ale mam na uwadze testament Konduktora i mam też na uwadze fakt, że gracz stojący za Baylanem to bardzo dobry mafiozo, dlatego ciężko mi w 100% uwierzyć w ten odczyt.
Wujek w moich odczytach mocno się waha -- uważałem jego start za mafijny, potem miałem go za miastowego, potem znowu miałem go za mafijnego ze względu na reakcję na mój konflikt z Lapońcem, porównałem go też do poprzedniej rozgrywki i wydaje mi się tutaj mniej miastowy, ale teraz znowu o nim myślę i znowu mi się wydaje, że może jednak miasto, biorąc pod uwagę jego dzisiejsze podejście do gry (nadal czekam na jego posty, bo obiecał rozległe wypowiedzenie się).
Bolek to chyba mój najmniej konkretny odczyt -- miałem go za miastowego w d0, ale w zasadzie już nawet nie pamiętam, dlaczego. Coś tam miastowego napisał. Od tamtej pory moja opinia na jego temat nie jest silna -- może być w mafii, nie musi, po prostu nie wiem.
Potem jest Conte, który pisze bardzo racjonalnie, nie angażuje się emocjonalnie ani nic takiego, i do którego postów w zasadzie się nie przyczepiam, bo według mnie nie są mafijne -- ale nie mam też silnych powodów do uniewinnienia go, oprócz kilku dobrych postów w d0.
No i na końcu jest Laponiec, który moim zdaniem jest po prostu w mafii i powinien zostać zlinczowany -- nie wiem, dlaczego tego nie robimy.
Jest też fakt, że nie mam pojęcia, co teraz robi partner Lapońca, i jestem tym zirytowany.
No i jest też możliwość, że Laponiec jest niewinny. W takim wypadku nie mam pojęcia, co dalej robić, bo na 100% uniewinniłem dwie mafie -- i nie wiem, które.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:29:11 GMT 1
via mobile
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 13:29:11 GMT 1
nie strzelasz w rolnego bez counter claima który może się mechanicznie uniewinnić po linczu a jak nie to lincz na nim pojutrze odsuwa meczówkę Aha, czyli myśl jest taka, że Laponiec może jednak być snajperem? W mojej opinii wczorajszy brak strzału jest kompletnie irracjonalny, jeśli jest rolnym, ale w porządku. Proszę bardzo. Ale jeśli tak robimy i nie będzie strzału, to jutro MUSI polecieć.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 13:31:53 GMT 1
JA do meczówki zakładam, ze snajper po prostu uznał że jeszcze nie strzela.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 13:33:14 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 13:33:14 GMT 1
nie strzelasz w rolnego bez counter claima który może się mechanicznie uniewinnić po linczu a jak nie to lincz na nim pojutrze odsuwa meczówkę Aha, czyli myśl jest taka, że Laponiec może jednak być snajperem? W mojej opinii wczorajszy brak strzału jest kompletnie irracjonalny, jeśli jest rolnym, ale w porządku. Proszę bardzo. Ale jeśli tak robimy i nie będzie strzału, to jutro MUSI polecieć. tak, to aksjomat
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 13:33:25 GMT 1
Problem w tym, że moim zdaniem mafia nie chowa się w mniej aktywnych graczach (w mafii może być ewentualnie Laponiec), tylko rozmawia sobie tutaj z nami, daje odczyty, i ogólnie gra dobrze. Znowu. Dlatego próbuję sortować po sile uniewinnień. Od najbardziej miastowych mam: Żako Foka Baylan Wujek Bolek Conte Laponiec Ale w ogóle nie jestem do tego przekonany. Mam sporo skonfliktowanych myśli. Żako mam za najbardziej niewinnego gracza pod wieloma względami i tego jestem najbardziej pewny, natomiast potem zaczynają się kłębić różne rzeczy. Foka moim zdaniem miała bardzo miastowe posty podczas D1, ale nie jestem w stanie ocenić reszty jej gry jako turbomiastową. Baylan gra kompletnie inaczej, niż grał w poprzedniej rozgrywce jako mafiozo, Conte to uniewinnia i chyba inni też go widzą, ale mam na uwadze testament Konduktora i mam też na uwadze fakt, że gracz stojący za Baylanem to bardzo dobry mafiozo, dlatego ciężko mi w 100% uwierzyć w ten odczyt. Wujek w moich odczytach mocno się waha -- uważałem jego start za mafijny, potem miałem go za miastowego, potem znowu miałem go za mafijnego ze względu na reakcję na mój konflikt z Lapońcem, porównałem go też do poprzedniej rozgrywki i wydaje mi się tutaj mniej miastowy, ale teraz znowu o nim myślę i znowu mi się wydaje, że może jednak miasto, biorąc pod uwagę jego dzisiejsze podejście do gry (nadal czekam na jego posty, bo obiecał rozległe wypowiedzenie się). Bolek to chyba mój najmniej konkretny odczyt -- miałem go za miastowego w d0, ale w zasadzie już nawet nie pamiętam, dlaczego. Coś tam miastowego napisał. Od tamtej pory moja opinia na jego temat nie jest silna -- może być w mafii, nie musi, po prostu nie wiem. Potem jest Conte, który pisze bardzo racjonalnie, nie angażuje się emocjonalnie ani nic takiego, i do którego postów w zasadzie się nie przyczepiam, bo według mnie nie są mafijne -- ale nie mam też silnych powodów do uniewinnienia go, oprócz kilku dobrych postów w d0. No i na końcu jest Laponiec, który moim zdaniem jest po prostu w mafii i powinien zostać zlinczowany -- nie wiem, dlaczego tego nie robimy. Jest też fakt, że nie mam pojęcia, co teraz robi partner Lapońca, i jestem tym zirytowany.
No i jest też możliwość, że Laponiec jest niewinny. W takim wypadku nie mam pojęcia, co dalej robić, bo na 100% uniewinniłem dwie mafie -- i nie wiem, które. Dlaczego uważasz, że Partnet lapońca jest kluczem?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 13:34:09 GMT 1
Coraz bliżej mi wykurwienia Wujka.
|
|