|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:24:22 GMT 1
Bakłażan jeszcze jedna sprawa - przypomnij sobie jaki ten claim księdza przez LP był fatalny Tutaj było to bardzo zręczne, nie wprost, danie miastu dojść do tego samemu Imo on w mafii musi być że zręcznym mafiozą który by to ogarnął strategicznie i treściowo Myślisz że Antura by to pociągnął z nim tak? myślę, że to wypłynęło wszystko od samego Pekayo, wątpię, żeby oni w ogóle razem współpracowali jeśli są w mafii poza tym wcale nie był taki zręczny, przecież de facto on tylko przedłużył życie o jeden dzień, sam mówiłeś, że robi w chuja zobacz, on proponuje dzisiaj, żeby mnie zajebać a ja mu wprost mówiłem wczoraj - STRZELAJ DO MNIE myślisz, że jakby był snajperem, to by tego nie zrobił? Lewkoń (Pekayo) mafia i zagrali jak pacjenci z Tworek, a jeśli nie, to nie będzie trzeba się nad tym w ogóle zastanawiać po jebnięciu Foki gorzej, jeśli snajper nie żyje, no wtedy, to przejebane
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 15:25:26 GMT 1
No ale przecież gdyby nie te hinty to leciałby wczoraj w linczu Tak to kupił se dzien dodatkowy To nie plus w mafii dwuosobowej? No to zmienia postać rzeczy. Czyli wczoraj wieczorem, bo jak wszedłem to mi napisano że dymy i każdy wali w każdego, miasto w bólach doszło do tego, że jest masówka na Pekayo tak? I wtedy Pekayo zhintowal że jest snajperem tak? I wtedy masówka rozeszła się na głosy na innych i poleciała Anna? Dobrze mówię Papuga? jeżeli tak wyglądała sytuacja, to lincz na Pekayo ma sens. Ale chce wiedzieć jaka jest prawda o tej sytuacji Nie do końca tak było. Przyjęło się, że Pekayo powinien zostać sprawdzony snajperem. Papuga próbowała od tego odejść, na co ja zareagowałem, a Baylan wziął to za deklarację snajperstwa.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:25:44 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:25:44 GMT 1
Slepy z nienawiści.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:25:59 GMT 1
via mobile
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 15:25:59 GMT 1
Cholera wie. Jestem po prostu człowiekiem. Nie myślę o sobie w takich kategoriach. Nie obraziło cię to pytanie? Byłem obiektem nękań przez całe gimnazjum, i grałem długo w gry multiplayer typu League of Legends. Powiedzmy, że nie jestem szczególnie wrażliwy na takie zaczepki. Do Baylana się wcześniej przyczepiłem nie dlatego, że czułem się szczególnie urażony, tylko dlatego, że nie rozumiałem jego wyjątkowo agresywnej gry i mi się ona nie podobała (personalnie agresywna, w sensie że atakował graczy, a nie ich grę).
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:26:04 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:26:04 GMT 1
No to zmienia postać rzeczy. Czyli wczoraj wieczorem, bo jak wszedłem to mi napisano że dymy i każdy wali w każdego, miasto w bólach doszło do tego, że jest masówka na Pekayo tak? I wtedy Pekayo zhintowal że jest snajperem tak? I wtedy masówka rozeszła się na głosy na innych i poleciała Anna? Dobrze mówię Papuga? jeżeli tak wyglądała sytuacja, to lincz na Pekayo ma sens. Ale chce wiedzieć jaka jest prawda o tej sytuacji Nie do końca tak było. Przyjęło się, że Pekayo powinien zostać sprawdzony snajperem. Papuga próbowała od tego odejść, na co ja zareagowałem, a Baylan wziął to za deklarację snajperstwa. Odniesiesz się do tego papuga?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:26:41 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 15:26:41 GMT 1
No to zmienia postać rzeczy. Czyli wczoraj wieczorem, bo jak wszedłem to mi napisano że dymy i każdy wali w każdego, miasto w bólach doszło do tego, że jest masówka na Pekayo tak? I wtedy Pekayo zhintowal że jest snajperem tak? I wtedy masówka rozeszła się na głosy na innych i poleciała Anna? Dobrze mówię Papuga? jeżeli tak wyglądała sytuacja, to lincz na Pekayo ma sens. Ale chce wiedzieć jaka jest prawda o tej sytuacji Nie do końca tak było. Przyjęło się, że Pekayo powinien zostać sprawdzony snajperem. Papuga próbowała od tego odejść, na co ja zareagowałem, a Baylan wziął to za deklarację snajperstwa. Odejść i zajebać cię w linczu, gwoli ścisłości
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:27:03 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 15:27:03 GMT 1
Nie do końca tak było. Przyjęło się, że Pekayo powinien zostać sprawdzony snajperem. Papuga próbowała od tego odejść, na co ja zareagowałem, a Baylan wziął to za deklarację snajperstwa. Odniesiesz się do tego papuga? Odniosłem się post wyżej
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:27:30 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:27:30 GMT 1
Pekayo, jak ci się podoba edycja?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:29:03 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 15:29:03 GMT 1
Bakłażan jeszcze jedna sprawa - przypomnij sobie jaki ten claim księdza przez LP był fatalny Tutaj było to bardzo zręczne, nie wprost, danie miastu dojść do tego samemu Imo on w mafii musi być że zręcznym mafiozą który by to ogarnął strategicznie i treściowo Myślisz że Antura by to pociągnął z nim tak? myślę, że to wypłynęło wszystko od samego Pekayo, wątpię, żeby oni w ogóle razem współpracowali jeśli są w mafii poza tym wcale nie był taki zręczny, przecież de facto on tylko przedłużył życie o jeden dzień, sam mówiłeś, że robi w chuja zobacz, on proponuje dzisiaj, żeby mnie zajebać a ja mu wprost mówiłem wczoraj - STRZELAJ DO MNIE myślisz, że jakby był snajperem, to by tego nie zrobił? Lewkoń (Pekayo) mafia i zagrali jak pacjenci z Tworek, a jeśli nie, to nie będzie trzeba się nad tym w ogóle zastanawiać po jebnięciu Foki gorzej, jeśli snajper nie żyje, no wtedy, to przejebane Jeden dzień w tym formacie to dużo Teraz gra sam imo, ale moim zdaniem wczoraj zrobił to spoko, nie wiem czy tak totalnie samodzielnie by ogarnął bez chociaż jakichś high levelowych wskazówek jak do tego podejść Nie wiem, nie jestem przekonany do tej foki ale niech się reszta okrągłego stołu wypowie i zobaczymy
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 15:29:06 GMT 1
Pierwszego dnia było za dużo postów, jednak limit by się przydał.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:31:48 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:31:48 GMT 1
No ale przecież to nie wina tego że masz życie i dużo postów jest, ale W OGÓLE NIE INTERESUJESZ SIĘ ROZGRYWKA.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:33:16 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:33:16 GMT 1
Swoją drogą, to co mi zarzuca Monti jako zle zachowanie, zostało przyjęte przez większość miastowych jako dobre i zdrowe zachwowanie w konsekwencji poprzedniej edycji.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:33:46 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 15:33:46 GMT 1
Bede za kilkadziesiat minut na chacie. Z tego co wstepnie czytalem bardzo smierdzi mi to uaktywnienie sie Foki z konkretnymi zarzutami w konkretnych graczy. Szczegolnie w Brajana ktorego mam nr 1 w miastowych. Siade, doczytam z kompa co chce doczytac i lecimy z koksem
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:34:18 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:34:18 GMT 1
No nic. Conte podejrzanie milczy. Dziękuję Foka że jesteś. Chętnie zobaczę co Wuja i Bolek mają do rzucenia
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:34:33 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 15:34:33 GMT 1
Zle to sformulowalem z tymi zarzutami Foki ale kontekst pozostaje taki ze Foka mafia
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:35:37 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:35:37 GMT 1
xD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:35:43 GMT 1
via mobile
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 15:35:43 GMT 1
Foka jest miastowa, jesteś po prostu negatywnie do niej nastawiony z powodu konfliktu personalnego poza grą, Baylan.
Ja to widzę tak, że mafia jest prawdopodobnie w grupie Baylan/Conte/Wujek/Bolek. Laponiec jednak musi iść najpierw do odstrzału. Jeśli tak gra jako strzelec, to throwuje. Prawdopodobnie jest po prostu w mafii.
Żako i foka są dla mnie na takim poziomie, że nie widzę sytuacji, w której bym ich uwinnił. Po prostu postują miastowo (niestety dla ciebie w tym drugim przypadku, Baylan).
Gdzie szedłbym najpierw w tej grupie czterech? Cholera wie. Chyba Conte?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:36:48 GMT 1
via mobile
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 15:36:48 GMT 1
Człowiek się nie może zastanowić, bo postuj, postuj, postuj.
Typowa gra bez limitu postów.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:37:20 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:37:20 GMT 1
nie, patrzę wyłącznie na grę i ułożenie kart.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:37:28 GMT 1
via mobile
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 15:37:28 GMT 1
Hmm, chociaż widzę sytuację, w której foka rzeczywiście jest z Lapońcem.
Cofam to, co powiedziałem.
|
|