|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:10:29 GMT 1
Obawiam się jednak że strzał w fokę nie kończy gry Jak masz jakieś argumenty in game na niego to weź je podrzuć tutaj, pozwól ocenić reszcie bo obawiam się że w opiniach na linii Baklazan - Foka jest za dużo biasu żeby były celne nie no, ja oceniam postawę, jest destruktywna, nie jest zainteresowany grą, tylko kreacją i zabawą, ale jednocześnie nie pcha agendy tak jak pchał w poprzedniej. zresztą pisałem o tym niedawno, ciężko tu w ogóle cokolwiek oceniać typowo merytorycznego bo jest obok gry. problem w tym, że na niego nic już i tak nie wyciągniesz, nic z nim nie zrobisz, on tak będzie trwał do końca. więc czy nie lepiej wyczyścić taki temat przede ewentualnymi meczówkami, mając Pekayo jako pewną mafię?
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:11:17 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:11:17 GMT 1
Skąd teoria że Pekayo snajper? Conte, może ty mi powiesz bo Monti wchodzi w personalny konflikt, ale merytoryczne kwestie ignoruje. Hintował to cały wieczór, bądźmy poważni Nie widzę związki. Każdy miastowy powinien jak najwięcej hintowac nie wprost pod role, by mafiozo go zabił. Więc hintowac tak by nie hintowac ale hintowac. Czyli cały lincz na Pekayo ma pójść dlatego, że niby hintowal że jest snajperem, ale nie claimowal? Bo dla mnie, jeżeli to jedyny wyznacznik linczu, absurdalne.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 15:12:46 GMT 1
ja uważam że tak, ale mając dosłownie kilka postów wyżej cały wykaz wypowiedzi Pekayo, to chyba trochę przesada już i próba wygrania gry na wyjebaniu. a jeśli Foka i Pekayo są w mieście, no to cóż, można powiedzieć tylko szkoda i jedziemy dalej. Przecież wtedy to już koniec.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:13:39 GMT 1
to co zrobił Pekayo jest totalnie self-destruktywne, nie ma w ogóle sensu, żeby tak zrobić będąc w mieście i mając rolę.
ale Foka właściwie nie gra, wbija i się podpina, nie można powiedzieć, że ma przegląd pola, że coś kmini, że o czymś dyskutuje, po prostu jest i jedzie na wajbach całą grę.
ze wszystkich pozostałych graczy poza tą dwójką można wyłonić jakiś obraz myślenia, przeglądu pola, pchania gry do przodu, dyskusji, tutaj tego oczywiście nie ma, za to są dobre wajby jeśli spojrzy się z bardzo daleka, ale jak przyjrzysz się bliżej to widać rdzę, zniszczenie i zepsucie.
przykładowo wolę w meczówce mieć możliwość oceny, czy robi mnie w chuja Bolek na podstawie jego wypowiedzi z całej gry, niż, czy robi mnie w chuja Foka, bo u niej nic się nie zmieni, nic więcej nie będzie dało się powiedzieć, jest w jedną albo w drugą stronę, ale on jest totalnie niezainteresowany grą.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:14:01 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:14:01 GMT 1
Obawiam się jednak że strzał w fokę nie kończy gry Jak masz jakieś argumenty in game na niego to weź je podrzuć tutaj, pozwól ocenić reszcie bo obawiam się że w opiniach na linii Baklazan - Foka jest za dużo biasu żeby były celne nie no, ja oceniam postawę, jest destruktywna, nie jest zainteresowany grą, tylko kreacją i zabawą, ale jednocześnie nie pcha agendy tak jak pchał w poprzedniej. zresztą pisałem o tym niedawno, ciężko tu w ogóle cokolwiek oceniać typowo merytorycznego bo jest obok gry. problem w tym, że na niego nic już i tak nie wyciągniesz, nic z nim nie zrobisz, on tak będzie trwał do końca. więc czy nie lepiej wyczyścić taki temat przede ewentualnymi meczówkami, mając Pekayo jako pewną mafię? Proszę, opisz mi jaka tutaj mam wyjątkowa kreacje, że jestem zainteresowany gra kreacja, i jaka mam zabawę, że jestem zainteresowany zabawa. W tej edycji nie mam praktycznie kreacji, i nie robię żadnej zabawy. Gram dla miasta czysto. Nawet próbujac na siłę dopasować tutaj jakąś zabawę nic nie widzę, bo Moja kreacja jest totkanie byle jaka i nie ma żadnej maniery. Nie zrobiłem żadnej fajnej akcji ani dymów które można by określić zabawa. Czemu nadal kłamiesz i manipulujesz? Mam czysta jak łza grę dla miasta bez dodatków!!!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:14:03 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 15:14:03 GMT 1
Obawiam się jednak że strzał w fokę nie kończy gry Jak masz jakieś argumenty in game na niego to weź je podrzuć tutaj, pozwól ocenić reszcie bo obawiam się że w opiniach na linii Baklazan - Foka jest za dużo biasu żeby były celne nie no, ja oceniam postawę, jest destruktywna, nie jest zainteresowany grą, tylko kreacją i zabawą, ale jednocześnie nie pcha agendy tak jak pchał w poprzedniej. zresztą pisałem o tym niedawno, ciężko tu w ogóle cokolwiek oceniać typowo merytorycznego bo jest obok gry. problem w tym, że na niego nic już i tak nie wyciągniesz, nic z nim nie zrobisz, on tak będzie trwał do końca. więc czy nie lepiej wyczyścić taki temat przede ewentualnymi meczówkami, mając Pekayo jako pewną mafię? Dla mnie jest trochę za późno żeby to czyścić chyba Tzn nie licząc animozji które wyszły w temacie po wyjściu tożsamości, to moim zdaniem grał mega niewinnie Było go mało, był poza tematem sporo czasu, owszem, ale jak już wchodził, to z pewnością siebie która chyba ciężko byłoby mafii odwzorować, mimo że zbierał cęgi za niektóre posty Nie wiem, chyba bym go po prostu zostawił i liczył na to że nie jebnie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:14:47 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 15:14:47 GMT 1
Hintował to cały wieczór, bądźmy poważni Nie widzę związki. Każdy miastowy powinien jak najwięcej hintowac nie wprost pod role, by mafiozo go zabił. Więc hintowac tak by nie hintowac ale hintowac. Czyli cały lincz na Pekayo ma pójść dlatego, że niby hintowal że jest snajperem, ale nie claimowal? Bo dla mnie, jeżeli to jedyny wyznacznik linczu, absurdalne. No ale przecież gdyby nie te hinty to leciałby wczoraj w linczu Tak to kupił se dzien dodatkowy To nie plus w mafii dwuosobowej?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:15:23 GMT 1
nie no, ja oceniam postawę, jest destruktywna, nie jest zainteresowany grą, tylko kreacją i zabawą, ale jednocześnie nie pcha agendy tak jak pchał w poprzedniej. zresztą pisałem o tym niedawno, ciężko tu w ogóle cokolwiek oceniać typowo merytorycznego bo jest obok gry. problem w tym, że na niego nic już i tak nie wyciągniesz, nic z nim nie zrobisz, on tak będzie trwał do końca. więc czy nie lepiej wyczyścić taki temat przede ewentualnymi meczówkami, mając Pekayo jako pewną mafię? Dla mnie jest trochę za późno żeby to czyścić chyba Tzn nie licząc animozji które wyszły w temacie po wyjściu tożsamości, to moim zdaniem grał mega niewinnie Było go mało, był poza tematem sporo czasu, owszem, ale jak już wchodził, to z pewnością siebie która chyba ciężko byłoby mafii odwzorować, mimo że zbierał cęgi za niektóre postyNie wiem, chyba bym go po prostu zostawił i liczył na to że nie jebnie nie, kurwa, właśnie teraz nie jest za późno, ja nie mam zamiaru pozwolić, żeby on pojechał na takiej grze a to co wyboldowałem, to jest herezja, przecież to są właśnie elementy które uważam on mógłby odtworzyć, przecież jest zawsze święcie przekonany do swojej racji, co Ty, nie grałeś z nim nigdy? zawsze jest pewność i wyjebane jak to zostanie przyjęte tylko teraz nie ma żadnej agendy
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 15:16:03 GMT 1
Nie widzę związki. Każdy miastowy powinien jak najwięcej hintowac nie wprost pod role, by mafiozo go zabił. Więc hintowac tak by nie hintowac ale hintowac. Czyli cały lincz na Pekayo ma pójść dlatego, że niby hintowal że jest snajperem, ale nie claimowal? Bo dla mnie, jeżeli to jedyny wyznacznik linczu, absurdalne. No ale przecież gdyby nie te hinty to leciałby wczoraj w linczu Tak to kupił se dzien dodatkowy To nie plus w mafii dwuosobowej? Im szybciej padnie pierwszy, tym łatwiej jest drugiemu. Akurat ty powinieneś o tym wiedzieć.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:16:16 GMT 1
to, że teraz Wujek, Bolek, Conte i Ziemia siedzą cicho, to jest w ogóle jakaś kurwa abstrakcja, ruszcie dupę w końcu, przecież ta edycja powinna zostać nazwana Milczącą
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:16:22 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:16:22 GMT 1
I jeszcze kłamstwo że nie jestem zainteresowany gra.
W każdym krótkim wolnym momencie or momentu rozpoczęcia mafii siedzę w temacie, czytam, myślę, piszę i gram.
I nie marnuje czasu i życia ludzi w edycji na wpierdalanie jakis marnych sporów spoza edycji, jak robisz ty.
Jeżeli chodzi o zainteresowanie gra to bym powiedział, że mam większe niż ty, bo ty najwidoczniej jesteś tak wyluzowany i obok gry że wolisz robić prywatę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:16:57 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 15:16:57 GMT 1
Dla mnie jest trochę za późno żeby to czyścić chyba Tzn nie licząc animozji które wyszły w temacie po wyjściu tożsamości, to moim zdaniem grał mega niewinnie Było go mało, był poza tematem sporo czasu, owszem, ale jak już wchodził, to z pewnością siebie która chyba ciężko byłoby mafii odwzorować, mimo że zbierał cęgi za niektóre postyNie wiem, chyba bym go po prostu zostawił i liczył na to że nie jebnie nie, kurwa, właśnie teraz nie jest za późno, ja nie mam zamiaru pozwolić, żeby on pojechał na takiej grze a to co wyboldowałem, to jest herezja, przecież to są właśnie elementy które uważam on mógłby odtworzyć, przecież jest zawsze święcie przekonany do swojej racji, co Ty, nie grałeś z nim nigdy? zawsze jest pewność i wyjebane jak to zostanie przyjęte tylko teraz nie ma żadnej agendy No tak, i za każdym razem był niewinny Nie grał w mafii od kurwa chyba mojej pierwszej edycji, a teraz uważasz, że miałby psyche na tak na wyjebanku wjazd?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:17:43 GMT 1
nie, kurwa, właśnie teraz nie jest za późno, ja nie mam zamiaru pozwolić, żeby on pojechał na takiej grze a to co wyboldowałem, to jest herezja, przecież to są właśnie elementy które uważam on mógłby odtworzyć, przecież jest zawsze święcie przekonany do swojej racji, co Ty, nie grałeś z nim nigdy? zawsze jest pewność i wyjebane jak to zostanie przyjęte tylko teraz nie ma żadnej agendy No tak, i za każdym razem był niewinny Nie grał w mafii od kurwa chyba mojej pierwszej edycji, a teraz uważasz, że miałby psyche na tak na wyjebanku wjazd? Papuga, ale to Ty pisałeś, że siedzi Ci we łbie, że on zawsze się odgrażał, że mógłby tak zagrać w mafii...
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:18:21 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 15:18:21 GMT 1
No ale przecież gdyby nie te hinty to leciałby wczoraj w linczu Tak to kupił se dzien dodatkowy To nie plus w mafii dwuosobowej? Im szybciej padnie pierwszy, tym łatwiej jest drugiemu. Akurat ty powinieneś o tym wiedzieć. Wiem też że jak jest możliwość dociągnąć we dwóch, to się dociąga we dwóch A ty w ogóle przeciez nie rzucasz jakoś mocno odczytami, nikt do ciebie się nie przytula, żadnego powiązania się z ciebie nie wyciągnie Przeciąganie swojej śmierci to gra pod danie czasu drugiemu mafiozie
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:18:49 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:18:49 GMT 1
Nie widzę związki. Każdy miastowy powinien jak najwięcej hintowac nie wprost pod role, by mafiozo go zabił. Więc hintowac tak by nie hintowac ale hintowac. Czyli cały lincz na Pekayo ma pójść dlatego, że niby hintowal że jest snajperem, ale nie claimowal? Bo dla mnie, jeżeli to jedyny wyznacznik linczu, absurdalne. No ale przecież gdyby nie te hinty to leciałby wczoraj w linczu Tak to kupił se dzien dodatkowy To nie plus w mafii dwuosobowej? No to zmienia postać rzeczy. Czyli wczoraj wieczorem, bo jak wszedłem to mi napisano że dymy i każdy wali w każdego, miasto w bólach doszło do tego, że jest masówka na Pekayo tak? I wtedy Pekayo zhintowal że jest snajperem tak? I wtedy masówka rozeszła się na głosy na innych i poleciała Anna? Dobrze mówię Papuga? jeżeli tak wyglądała sytuacja, to lincz na Pekayo ma sens. Ale chce wiedzieć jaka jest prawda o tej sytuacji
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:19:21 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 15:19:21 GMT 1
No tak, i za każdym razem był niewinny Nie grał w mafii od kurwa chyba mojej pierwszej edycji, a teraz uważasz, że miałby psyche na tak na wyjebanku wjazd? Papuga, ale to Ty pisałeś, że siedzi Ci we łbie, że on zawsze się odgrażał, że mógłby tak zagrać w mafii... Tak, ale jedno się odgrażać a drugie zagrać Nie wiem, staram się po prostu nie dać głowie zrobić fikołka i odjebać mojego pewnego town reada tylko dlatego że to Antura xd
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:20:10 GMT 1
z punktu widzenia rozgrywki, jeśli snajper żyje, to powinno być przecież fantastyczne rozwiązanie
Pekayo musi być w mafii
Foka może być
jeśli Foka nie jest, to i tak jest niemordowalna, w mordzie pewnie padam ja, Ty albo Ziemia i jest wybór
Wujek Conte Bolek
gdzie tu są minusy?
mam Ziemię za niewinną, to jest zupełnie inny rodzaj gry niż Foki, on się brudzi, czasem walnie kocopoła, ale jest jednak zainteresowany kminą i rozgrywką, Foka jest zainteresowany tylko sobą
mam Ciebie za niewinnego chociaż jak Pekayo niewinny, a Foka winna to uważam, że będziesz miał problem z wybrnięciem z tego
potem zostanie tylko grind i rzeczowa analiza, a nie zastanawianie się, czy kurwa ktoś z kukułczego gniazda pojechał z kurwami łowić ryby
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:20:16 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 15:20:16 GMT 1
No ale przecież gdyby nie te hinty to leciałby wczoraj w linczu Tak to kupił se dzien dodatkowy To nie plus w mafii dwuosobowej? No to zmienia postać rzeczy. Czyli wczoraj wieczorem, bo jak wszedłem to mi napisano że dymy i każdy wali w każdego, miasto w bólach doszło do tego, że jest masówka na Pekayo tak? I wtedy Pekayo zhintowal że jest snajperem tak? I wtedy masówka rozeszła się na głosy na innych i poleciała Anna? Dobrze mówię Papuga? jeżeli tak wyglądała sytuacja, to lincz na Pekayo ma sens. Ale chce wiedzieć jaka jest prawda o tej sytuacji Było tak, że wyszło że Pacyfista to Lewkoń i gra jak mafijny Lewkoń Miał duże szanse polecieć A potem zaczął to hintować
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:21:57 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 15:21:57 GMT 1
Bakłażan jeszcze jedna sprawa - przypomnij sobie jaki ten claim księdza przez LP był fatalny
Tutaj było to bardzo zręczne, nie wprost, danie miastu dojść do tego samemu
Imo on w mafii musi być że zręcznym mafiozą który by to ogarnął strategicznie i treściowo
Myślisz że Antura by to pociągnął z nim tak?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:22:03 GMT 1
No ale przecież gdyby nie te hinty to leciałby wczoraj w linczu Tak to kupił se dzien dodatkowy To nie plus w mafii dwuosobowej? No to zmienia postać rzeczy. Czyli wczoraj wieczorem, bo jak wszedłem to mi napisano że dymy i każdy wali w każdego, miasto w bólach doszło do tego, że jest masówka na Pekayo tak? I wtedy Pekayo zhintowal że jest snajperem tak? I wtedy masówka rozeszła się na głosy na innych i poleciała Anna? Dobrze mówię Papuga? jeżeli tak wyglądała sytuacja, to lincz na Pekayo ma sens. Ale chce wiedzieć jaka jest prawda o tej sytuacji panowie, no nie wygłupiajmy się, on nawet nie chce stworzyć sobie poglądu na rozgrywkę i przeczytać tego co się dzieje, tylko jedzie dalej pyta kogo ma przeczytać o kim ma powiedzieć nie ma winnych, nie ma niewinnych jak takiego gracza można trzymać do meczówek, jeśli jest możliwość go odjebać jednocześnie mając pewne trafienie na mafię?
|
|