|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:50:26 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 15:50:26 GMT 1
Już sam nie wiem. Może Laponiec jakimś cudem niewinny i jakieś Bolek/Conte mafia. Nie wiem. Laponiec tak czy siak musi raczej polecieć. Z foką jest dziwnie, bo z jednej strony widzę teorię Baylan/Conte, a z drugiej strony widzę teorię Laponiec/Foka. Może jest to sytuacja, że obaj są miastowymi i i widzą po jednym mafiozie (Laponiec i Conte)...? Nie no ale teoria Baylan - Conte to chyba old news Ktoś to forsuje dzisiaj?
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:51:03 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:51:03 GMT 1
Jeżeli Bayland byłby dzisiaj w linczu i by poleciał niewinny, i odrzucany Pekayo jako mafię, no to Conte. W sensie Pekayo-Conte, czy Conte z kimś jeszcze? Conte z kimś innym. Ziemia albo Wujasem. Ale to przy dużych założeniach już ogromnych - czyli odrzuceniem dwóch graczy. Gdzie mamy dwa lincze by znaleźć jednego.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 15:51:27 GMT 1
No ale przecież to nie wina tego że masz życie i dużo postów jest, ale W OGÓLE NIE INTERESUJESZ SIĘ ROZGRYWKA. A ty się kurwa interesujesz?
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:51:38 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:51:38 GMT 1
generalnie clue jest takie, żeby w momencie w którym można pozbyć się wątpliwości co do gracza który nie da do rozgrywki żadnego inputu jest pozbycie się ich, a potem skoncentrowanie na solidnym grindzie i analizie pozostałych których będzie mniej im dalej w las. a foka jest niemordowalna. Ty też jesteś niemordowalny. Ironiczne?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 15:51:50 GMT 1
proponuję zlinczować Po skoro zbytnio nie współpracuje i nie próbuje przeforsować swojej agendy. Snajper powinien strzelać wg własnego rozeznania w kogoś kto mu się wydaje najbardziej mafijny/kogo kolor najwięcej nam może powiedzieć. Jeśli jego kolor do tej pory tez nie był pewny, to gra powinna być spokojnie do odratowania.
jeśli kręcimy sie w okół mafii Baylan, Conte to to i tak musi prędzej czy później wyjść.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:52:05 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:52:05 GMT 1
No ale przecież to nie wina tego że masz życie i dużo postów jest, ale W OGÓLE NIE INTERESUJESZ SIĘ ROZGRYWKA. A ty się kurwa interesujesz? Tak jak napisałem - każda wolna chwile podczas mojego napiętego harmonogramu zajmuje się mafią.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:52:46 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 15:52:46 GMT 1
W sensie Pekayo-Conte, czy Conte z kimś jeszcze? Conte z kimś innym. Ziemia albo Wujasem. Ale to przy dużych założeniach już ogromnych - czyli odrzuceniem dwóch graczy. Gdzie mamy dwa lincze by znaleźć jednego. Ale dlaczego odrzucasz pacyfiste w przypadku niewinnego Montiego?
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:53:26 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:53:26 GMT 1
Ba, nawet teraz, siedząc na studiach, siedzę na mafi. Wczoraj będąc z kobietą albo będąc na imprezie - siedziałem na mafi. Zamiast ja wyłączyć po wyjściu z domu i posprzątaniu, i spojrzeć jak normalny człowiek, wtedy kiedy będę miał czysty normalny moment i nie będę robił nic innego. Żeby bardziej interesować się rozgrywka, to musiałbym się rozdwoić.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:54:04 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:54:04 GMT 1
Conte z kimś innym. Ziemia albo Wujasem. Ale to przy dużych założeniach już ogromnych - czyli odrzuceniem dwóch graczy. Gdzie mamy dwa lincze by znaleźć jednego. Ale dlaczego odrzucasz pacyfiste w przypadku niewinnego Montiego? Nie odrzucam. Mówię jeżeli tak zakładamy! Jeżeli dzisiaj Bayland niewinny, to jutro Pekayo. A jeżeli razem niewinni.. To i tak koniec Założenie to uczyniłem dlatego by rozmawiać i mówić swoje myśli. Nie będę zgodnie z brzytwa Ockhama szukał banalntch rozwiązań, bo niestety wypada być gotowym na więcej wariantów.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:54:56 GMT 1
via mobile
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 15:54:56 GMT 1
Już sam nie wiem. Może Laponiec jakimś cudem niewinny i jakieś Bolek/Conte mafia. Nie wiem. Laponiec tak czy siak musi raczej polecieć. Z foką jest dziwnie, bo z jednej strony widzę teorię Baylan/Conte, a z drugiej strony widzę teorię Laponiec/Foka. Może jest to sytuacja, że obaj są miastowymi i i widzą po jednym mafiozie (Laponiec i Conte)...? Nie no ale teoria Baylan - Conte to chyba old news Ktoś to forsuje dzisiaj? Może pomyliłem teorie Pacyfisty z teorią foki. Naprawdę trudno mi procesować tą grę.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:55:29 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:56:06 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 15:56:06 GMT 1
Ale dlaczego odrzucasz pacyfiste w przypadku niewinnego Montiego? Nie odrzucam. Mówię jeżeli tak zakładamy! Jeżeli dzisiaj Bayland niewinny, to jutro Pekayo. A jeżeli razem niewinni.. To i tak koniec Założenie to uczyniłem dlatego by rozmawiać i mówić swoje myśli. Nie będę zgodnie z brzytwa Ockhama szukał banalntch rozwiązań, bo niestety wypada być gotowym na więcej wariantów. No ja ani ciebie ani Bakłażana przed pacyfista nie linczowałbym
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:56:56 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:56:56 GMT 1
No spoko, dzisiaj pacyfista. Jak mi odpowiedziałeś na cały kontekst Snajpera to to jedtem w stanie się na to zgodzić od biedy.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 15:57:15 GMT 1
panowie, na moją odpowiedzialność, bo to jest dramat jak teoretycznie solidni gracze się rozmywają.
strzał snajpera w fokę, lincz na pekayo. albo kończymy grę, albo mamy wydłużony czas do meczówki przy wzięciu pod uwagę, ze jednak ktoś musi być mordowany.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:57:36 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 15:57:36 GMT 1
Nie no ale teoria Baylan - Conte to chyba old news Ktoś to forsuje dzisiaj? Może pomyliłem teorie Pacyfisty z teorią foki. Naprawdę trudno mi procesować tą grę. Ziemia ja mam nadzieję że ty nie lecisz w chuja ze mną teraz No ale chyba za łatwo jakby mafiak miał na czymś takim wpaść, chyba jednak nieogarnięte miasto
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:57:50 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:57:50 GMT 1
Conte, czy mogę cię prosić o ekspertyza na temat Baylanda i jego frakcyjnosc w tej grze, w oparciu o twoje wszystkie doświadczenia z poprzednich gier związane z Baylandem i cała twoja wiedzę na jego temat?
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:58:44 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 15:58:44 GMT 1
panowie, na moją odpowiedzialność, bo to jest dramat jak teoretycznie solidni gracze się rozmywają. strzał snajpera w fokę, lincz na pekayo. albo kończymy grę, albo mamy wydłużony czas do meczówki przy wzięciu pod uwagę, ze jednak ktoś musi być mordowany. Cały czas zakładasz ze snajper się może ciebie posłuchać?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:59:21 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 15:59:21 GMT 1
O boże, o kurwa
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 15:59:39 GMT 1
via mobile
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 15:59:39 GMT 1
Jestem też trochę wkurwiony, bo znowu mnie zlinczowali jako niewinnego, w d2, w grze, gdzie miałem naprawdę dobre odczyty.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 16:00:18 GMT 1
Może pomyliłem teorie Pacyfisty z teorią foki. Naprawdę trudno mi procesować tą grę. Ziemia ja mam nadzieję że ty nie lecisz w chuja ze mną teraz No ale chyba za łatwo jakby mafiak miał na czymś takim wpaść, chyba jednak nieogarnięte miasto no ale to już który, czwarty raz? moim problemem jest to, że jednocześnie Wujek się pojawia i znika, Conte nie dał ani jednego mocnego wsadu, a Bolek obserwuje i czeka od zakończenia D0 jednocześnie atakując każdego i oscylując wokół każdej opcji. Foka nie gra, Pekayo robi plejs który powinien trafić do Sevres jako wzorzec najgorszego zagrania w historii. a Ty mi nie do końca ufasz. im dalej w las, tym będzie jeszcze gorzej, mówiłem już po Konduktorze, że zaraz nie będzie w ogóle z kim tu rozmawiać i tak jest. więc uważam, że jedyna szansa to całkowita minimalizacja ryzyka, że ktoś przemknie, a potem napierdalamy się na sztachety i wygrywa najsilniejszy.
|
|