|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 18:15:47 GMT 1
Papuga to jest człowiek, ktory potrafi znokautować niewinnością, a w tej grze robi nic.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 18:16:21 GMT 1
Tak żeś kurwa konduktora dojechał że ja musiałem go z Baylanem linczować, gdzie ty żeś puścił głos w bok. No właśnie wy podłapaliście mój temat. A gdy Konduktor zaczął się uszarzać, to wy trzymaliście głos sztywniutko. A ja dojrzałem w nim opcję miastową. Wy nie. To nie jest prawda. Przypominam jeszcze raz, to są posty o Konduktorze wykonane przez Wujka w ciągu, Konduktora wtedy nie było. Nie mógł się zacząć wyszarzać. To co mówi Wujek, to jest wierutne kłamstwo.ad 1 też ciekawe w kontekście analizy - czy to dojrzewająca myśl, czy sposobność która się pojawiła? w międzyczasie mnie nie było, moim zdaniem jest daleka droga od 'ot taka luźna myśl i półki może być czerwony' do 'jazda z baylanem' ad 3 też totalne zaprzeczenie tego co dzisiaj zagrał ad 4 totalne zaprzeczenie analizy, jaka tu była dziś obserwacja? No i brawo Brajan. Celnie moim zdaniem. Noni w sumie zgadzam sie w chuj ze Konduktor przez wieksza czesc dnia budowal klimat ze cos tam ma ale na konkrety przyjdzie pora. A tutaj po kilku godzinach wyjezdza z analiza na 5 stron A4 z 30ma cytatami. To Ty byłeś również zdania, żeby walnąć kogoś konkretnie. Ale Conte. Tym sposobem to nie zlinczujemy nikogo. No chyba ze chcesz linczowac w gronie ja Ty Bolek xd kurwa, CORE DO MNIE, bo się rozmywamy trochę Wujas Konciarz Manuel Akanji trzy typy na dzisiaj w kolejności od najmocniejszego według Was Pacyfistka - Konduktor - Foka Tutaj jest moment, w którym zacząłeś 'grać': No i wilalbym dzis odwalic polgloniw niz Konduktora. A nuz da troche wigoru do gry. Bo po tamtych to sie cudow nie spodziewam. Jeszcze 30 minut. Moze dam jednak poza te trojke. Zobaczymy Ale nie ma mowy o żadnym wyszarzeniu. Nie ma mowy w ogóle o tym, że coś się mogło zmienić w danych. Mogła się zmienić Twoja percepcja, ale nazywasz to teraz wyszarzeniem i spychasz odpowiedzialność na ludzi, którzy go zlinczowali, jakbyś sam się do tego nie przyłożył bardzo mocno, żeby ostatecznie umyć ręce. Ale po co ci ten głos był na ziemie? Czy na kogo tam chciałeś. No widzialem ze albo Ziemia albo Konduktor. Konduktor byl atakowany i nikt go nie bronil uznalem ze jebne w tego Ziemie. Mialem na Pacyfistce Mnie bardziej interesuje po co Wujasowi był głos tam gdzie go chciał posłać. No tlukaczylem. Wydawalo mi sie ze bedzie miedzy Ziemia a Konduktorem. Ten ostatni byl mocniej grillowany i sie nie bronil ani nikt go nie bronil wiec uznalem ze dam w Ziemie. Uważam, że bardzo dużo zrobiłeś, żeby Konduktor zleciał, natomiast w decydującym momencie poszedłeś w bok i teraz traktujesz to jako argument za sobą. Moim zdaniem jest to manipulacja. Ciężko mi uwierzyć, że robisz to z dobrą intencją. Twoje zachowanie było mocno analizowane już po linczu i zgodnie uznane za bardzo niekorzystne dla Ciebie.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 18:16:39 GMT 1
Baylan Skoll Bayland - Głos na Konduktora w G1 – wytłumacz - głos na Szmeterlin w G2 – wytłumacz Brajan, my w sumie prawie od początku byliśmy ziomy. Teraz mogę już powiedzieć, że broniłem Cię, żeby mieć Cię jak najdłużej w grze, a nie dlatego, że miałem Cię za obv miasto. Powiedz mi dwie rzeczy. Czym tak bardzo wkurwiła Cię analiza Konduktora, że wytyczyłeś mu prywatną vendettę i doprowadzając do zlinczowania. Bo imo to było takie branie losowej wypowiedzi i dopisywanie do niej mafijnej teorii. Moim zdaniem było to łatwe do wypunktownia, nikt nawet na poważnie nie podchwycił tematu. Skąd ten wkurw? Nie rozumiem tego pytania. Byłeś przy tym, sam reagowałeś na to. Dyskutowaliśmy. Jako miastowy powinieneś mieć pełne overview na temat tego, co się działo, w jakiej kolejności, bo odznaczyłeś swój stempel i miałeś pewność co do chronologii wydarzeń. Rozumiem, że możesz robić reset, ale jednocześnie mam wrażenie, że popełniasz błąd poznawczy. W jaki sposób zaznaczasz wytłumaczenie z głosu na Konduktorze, kiedy sam tego Konduktora jechałeś od góry do dołu? Nazwałeś też jego analizę tendencyjną, doskonale zdajesz sobie sprawę z tego, jaka była jej jakość.
Więcej nawet nie dodaję, przecież BYŁEŚ WÓWCZAS, tymczasem teraz zachowujesz się, jakby tego nie było, dlaczego?
Jednoczesnie piszesz, ze nie miales mnie za obv miasto, tylko chciales mnie dociagnac, tymczasem:
Bo ja Ci wytłumaczę - nie atakowałem tego Konduktora za analizę, tylko sposób w jaki do niej doszedł. Liczyły się intencje. I dobrze o tym wiesz. To co teraz robisz uznaję za próbę manipulacji.
Ogólnie co Ty taki agresywny i arogancki byłeś na początku? Dlaczego w tej edycji jesteś takim gburem, dość mocno zaangażowanym, a koniec końców walisz w gościa, który co prawda stworzył "słabą" analizę na Ciebie, ale dawał potem miastowe wajby. I nie był broniony. Trochę tak, jakbyś dostał tę analizę w prezencie i mógł izi dać w niego łatwy do wytłumaczenia głos. Tłumaczyłem co najmniej trzy razy swoje założenia na tę grę i powód takiej gry. Dlaczego zadajesz pytania w totalnym oderwaniu od tego? Ostatni raz w trakcie wczorajszej dyskusji z Papugą. Skąd ta wybiórczość?Czy na Szmeterlin poszedłeś tylko za moim wcześniejszym głosem? Czy miałeś swoje indywidualne przesłanki? Powinieneś dobrze wiedzieć, że nie poszedłem za Tobą w Szmeterling, bo nie rejestrowałem wówczas Twojego ataku na niej. I powinieneś o tym wiedzieć doskonale, bo sam się o to wkurwiłeś:
Poszedłem za swoim planem rozgrywki i kooperacją z Ziemią. AMS była niewiadomą, tak jak niewiadomą jest Foka.Niepokoi mnie to, że w dalszej perspektywie linczu puszczasz bąki w kierunku Conte i Bolka, ale jak przychodzi gorętszy moment to jakoś tak dziwnie względem nich łagodniejesz. Tak jakbyś się bał, że mogą Ci dojebać na ostatniej prostej. Czemu tak? Poświęciłem dzisiaj dużo czasu, żeby to wytłumaczyć. Czy nie widziałeś postów, w których piszę o racjonalności twardego statementu na Fokę i Pekayo? I o tym, że z pozostałych graczy da się coś wyciągnąć, poszukać, pogadać, zastanowić się? Jeśli Pekayo jest w mafii, to do meczówek jest trochę czasu, a mafia musi mordować. Nie widzę sensu w tym, żeby dzisiaj linczować Conte/Bolka biorąc pod uwagę fakt, że mordy będą oczywistą wskazówką. Niby są niemordowalni, ale można zobaczyć i porównać z mordem na Drzewku.
Wchodzić w interakcje, komentować, wymagać twardego kierunku i statementów - tak. Linczować dzisiaj, przy Foce i Pekayo w grze? Nie. I to wszystko już było. Było nawet dzisiaj.
Więc jestem ekstremalnie zdziwiony tymi pytaniami, bo mam wrażenie, że gramy w inną grę. Ciężko mi Ci zaufać w stu procentach po tym co zrobiłeś, bo oczekiwałbym, że jak jesteś niewinny, to powinieneś mieć podobny pogląd na rozgrywkę. Tymczasem w imię porządkowania gry poszedłeś w stronę wyłuszczenia czegoś, na co albo sam powinieneś znać odpowiedź - i już znałeś, albo było bardzo merytorycznie i dokładnie tłumaczone.
Rozmijamy się w efforcie moim zdaniem i to mnie martwi.
Jeśli jesteś w mieście, to powinieneś zdawać sobie sprawę z opłacalności pójścia w Fokę i Pekayo. Obawiam się, że jeśli tego nie rozumiesz, to możesz być z jednym z nich w mafii.
Dla miastowego nie może być dziś ratunku dla Pekayo.
W świetle powyższego martwi mnie, że Pekayo swoją zagrywką zniszczył miasto, a w mafii może być Foka z Wujkiem. Foka chce pojechać na ewentualnej niewinności Pekayo, a Wujek robi reset, żeby móc się ustawić pod grę tak jak mu będzie wygodnie. Nie ma mojej zgody na to. Kto nie linczuje dziś Pekayo jest szkodnikiem, albo w mafii i stawiam sprawę jasno. Nie ma zgody na odwrót. Nie wiem czy zostałeś tak omamiony przez Conte czy po prostu każdą rzecz, która ma podważać Twoją supermiejską grę odbierasz na tyle personalnie, że się odgryzasz niewspółmiernie mocno. Wydaje mi się, że to drugie i chyba za dużo ostatnie grałeś w mafii i zapomniałeś, że w mieście nie każdy atak musi powodować parkinsona emocjonalnego.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 18:18:33 GMT 1
Widzisz, problem z takim warunkiem zawieszającym jest to, że jako mafia możesz się na nim wypozycjonować. A istnieje uniwersum w którym Pekayo zagrał jak szkodnik, i na tej podstawie chcesz się uniewinnić. Zaden z Was nie możę dożyć jutra. TOTAL DELUSIONAL Ale Tylko potwierdza się że jesteś z Conte w mafii, Albo Conte absolutnie źle się czyta. Tak czy siak snajper we mnie nie strzeli Krzycz sobie o to ile chcesz, prosta piła Jeśli chcesz wygrać dlaczego zgodziłbyś się na lincz na Pekayo który może być oczywistym mafiozą, a następnie zlinczowanie siebie? Nie widzisz, że dla miastowego to jest totalnie nieopłacalny ruch dla MIASTA, natomiast dla mafiozy znającego kolory jest to oczywista okazja dla ustawki? Możesz mnie obrażać, ale fakty są takie, że stawianie swojego życia na szali przy warunku zawieszającym to jest coś całkowicie niemiastowego. Ja i Papuga to zrobiliśmy inaczej. Zaproponowaliśmy najpierw siebie. Jesteś w stanie umrzeć dzisiaj dla miasta? Jeśli Ci na nim zależy?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 18:19:09 GMT 1
Nie wiem czy zostałeś tak omamiony przez Conte czy po prostu każdą rzecz, która ma podważać Twoją supermiejską grę odbierasz na tyle personalnie, że się odgryzasz niewspółmiernie mocno. Wydaje mi się, że to drugie i chyba za dużo ostatnie grałeś w mafii i zapomniałeś, że w mieście nie każdy atak musi powodować parkinsona emocjonalnego. Ten post jest całkowicie pozbawiony emocji i znajdują się w nim wyłącznie fakty. Nie zgadzasz się z tym?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 18:19:59 GMT 1
No właśnie wy podłapaliście mój temat. A gdy Konduktor zaczął się uszarzać, to wy trzymaliście głos sztywniutko. A ja dojrzałem w nim opcję miastową. Wy nie. To nie jest prawda. Przypominam jeszcze raz, to są posty o Konduktorze wykonane przez Wujka w ciągu, Konduktora wtedy nie było. Nie mógł się zacząć wyszarzać. To co mówi Wujek, to jest wierutne kłamstwo.No i brawo Brajan. Celnie moim zdaniem. Noni w sumie zgadzam sie w chuj ze Konduktor przez wieksza czesc dnia budowal klimat ze cos tam ma ale na konkrety przyjdzie pora. A tutaj po kilku godzinach wyjezdza z analiza na 5 stron A4 z 30ma cytatami. To Ty byłeś również zdania, żeby walnąć kogoś konkretnie. Ale Conte. Tym sposobem to nie zlinczujemy nikogo. No chyba ze chcesz linczowac w gronie ja Ty Bolek xd Pacyfistka - Konduktor - Foka Tutaj jest moment, w którym zacząłeś 'grać': No i wilalbym dzis odwalic polgloniw niz Konduktora. A nuz da troche wigoru do gry. Bo po tamtych to sie cudow nie spodziewam. Jeszcze 30 minut. Moze dam jednak poza te trojke. Zobaczymy Ale nie ma mowy o żadnym wyszarzeniu. Nie ma mowy w ogóle o tym, że coś się mogło zmienić w danych. Mogła się zmienić Twoja percepcja, ale nazywasz to teraz wyszarzeniem i spychasz odpowiedzialność na ludzi, którzy go zlinczowali, jakbyś sam się do tego nie przyłożył bardzo mocno, żeby ostatecznie umyć ręce. No widzialem ze albo Ziemia albo Konduktor. Konduktor byl atakowany i nikt go nie bronil uznalem ze jebne w tego Ziemie. Mialem na Pacyfistce No tlukaczylem. Wydawalo mi sie ze bedzie miedzy Ziemia a Konduktorem. Ten ostatni byl mocniej grillowany i sie nie bronil ani nikt go nie bronil wiec uznalem ze dam w Ziemie. Uważam, że bardzo dużo zrobiłeś, żeby Konduktor zleciał, natomiast w decydującym momencie poszedłeś w bok i teraz traktujesz to jako argument za sobą. Moim zdaniem jest to manipulacja. Ciężko mi uwierzyć, że robisz to z dobrą intencją. Twoje zachowanie było mocno analizowane już po linczu i zgodnie uznane za bardzo niekorzystne dla Ciebie.Dałem w bok bo zacząłem mieć wątpliwości co do Konduktora, Ty przewrażliwiony capie. Konkretów chciałeś? Analizy na 2 strony A4 z telefonu?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 18:20:29 GMT 1
Dziś chyba dam na Papuge, ale nie jestem w stanie tłumaczyć ani narzucać nic miastu. Jeśli dasz dzisiaj na Papugę, to jutro wypierdalasz. Papuga w mafii nie jest. W mafii mogą być, w kolejności od najbardziej prawdopodobnego: Pekayo Foka Wujek Conte Bolek Uważam, że nie uczestniczysz w rozgrywce. Daję z siebie wszystko. Rozmawiam nawet z ludźmi, co do których nie mam szacunku. A Ty umywasz ręce od faktów i dajesz na Papugę. Jeśli jesteś w mieście, to oczekuję od Ciebie gry tu i teraz i podporządkowania się interesowi miasta.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 18:21:04 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 18:21:04 GMT 1
TOTAL DELUSIONAL Ale Tylko potwierdza się że jesteś z Conte w mafii, Albo Conte absolutnie źle się czyta. Tak czy siak snajper we mnie nie strzeli Krzycz sobie o to ile chcesz, prosta piła Jeśli chcesz wygrać dlaczego zgodziłbyś się na lincz na Pekayo który może być oczywistym mafiozą, a następnie zlinczowanie siebie? Nie widzisz, że dla miastowego to jest totalnie nieopłacalny ruch dla MIASTA, natomiast dla mafiozy znającego kolory jest to oczywista okazja dla ustawki? Możesz mnie obrażać, ale fakty są takie, że stawianie swojego życia na szali przy warunku zawieszającym to jest coś całkowicie niemiastowego. Ja i Papuga to zrobiliśmy inaczej. Zaproponowaliśmy najpierw siebie. Jesteś w stanie umrzeć dzisiaj dla miasta? Jeśli Ci na nim zależy? JEŻELI PEKAYO jest winny, to mamy nadal dwa lincze, a jeżeli Pekayo winny, to ty na 99% niewinny, mogę umrzeć, a lepiej byś ty prowadził miasto do zwycięstwa w sytuacji w mafiozy Pekayo. Co w tym niezwykłego?
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 18:21:32 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 18:21:32 GMT 1
Jeżeli Pekayo winny, ja umieram w linczu, a silniejsi miastowi gracze, potencjalnie ty ale też inni, mogą nakurwiac ostatnich mafiozow!
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 18:22:36 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 18:22:36 GMT 1
Nie ma absolutnie żadnego sensu bym dzisiaj umierał bo jestem super niewinny, ale jestem gotowy dać się zabić przed meczowka w wypadki twojej niewinności by w mieście zostały same Try Hardy
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 18:22:55 GMT 1
To nie jest prawda. Przypominam jeszcze raz, to są posty o Konduktorze wykonane przez Wujka w ciągu, Konduktora wtedy nie było. Nie mógł się zacząć wyszarzać. To co mówi Wujek, to jest wierutne kłamstwo.To Ty byłeś również zdania, żeby walnąć kogoś konkretnie. Tutaj jest moment, w którym zacząłeś 'grać': Ale nie ma mowy o żadnym wyszarzeniu. Nie ma mowy w ogóle o tym, że coś się mogło zmienić w danych. Mogła się zmienić Twoja percepcja, ale nazywasz to teraz wyszarzeniem i spychasz odpowiedzialność na ludzi, którzy go zlinczowali, jakbyś sam się do tego nie przyłożył bardzo mocno, żeby ostatecznie umyć ręce. Uważam, że bardzo dużo zrobiłeś, żeby Konduktor zleciał, natomiast w decydującym momencie poszedłeś w bok i teraz traktujesz to jako argument za sobą. Moim zdaniem jest to manipulacja. Ciężko mi uwierzyć, że robisz to z dobrą intencją. Twoje zachowanie było mocno analizowane już po linczu i zgodnie uznane za bardzo niekorzystne dla Ciebie.Dałem w bok bo zacząłem mieć wątpliwości co do Konduktora, Ty przewrażliwiony capie. Konkretów chciałeś? Analizy na 2 strony A4 z telefonu? Nie, byku. Oczekiwałem, że będziemy w tym momencie operować wyłącznie na faktach i nazywać rzeczy wprost. Nie spodobało mi się, że nazwałeś działanie 'wyszarzeniem'. Nie mogło być wyszarzenia, bo nie było Konduktora. Jeśli jesteś w mieście, to powinieneś mieć zdecydowanie lepszy przegląd pola. Problem polega na tym, że właśnie Conte też się wykazał takim samym oderwaniem od rzeczywistości i nie mam pojęcia co o tym myśleć. Jeśli chcesz współpracować, to proszę, przeczytaj co pisałem o Pekayo, Foce, mordach, linczu, strzale i optymalności tego rozwiązania. I o tym, że jako miasto powinniśmy iść razem i współpracować.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 18:23:13 GMT 1
Nie wiem czy zostałeś tak omamiony przez Conte czy po prostu każdą rzecz, która ma podważać Twoją supermiejską grę odbierasz na tyle personalnie, że się odgryzasz niewspółmiernie mocno. Wydaje mi się, że to drugie i chyba za dużo ostatnie grałeś w mafii i zapomniałeś, że w mieście nie każdy atak musi powodować parkinsona emocjonalnego. Ten post jest całkowicie pozbawiony emocji i znajdują się w nim wyłącznie fakty. Nie zgadzasz się z tym? Bo autentycznie tamte pytania zadawałem z perspektywy "Ty-raczej miasto" i po prostu byłem ciekaw Twojej mapy myśli. Ty to odebrałeś na tyle personalnie, że postanowiłeś potraktować jako śmiertelny atak. I jeśli mam Conte za mafią, to mi się nie dodaje, że Ty teraz też będziesz prowadzić nagonkę na mnie. Imo powinieneś wyjść na dwór, wziąć kilka łyków powietrza, przyjąć nieco pokory i odpowiedzieć, jak osoba z dobrą wolą, a nie jak jakiś dzieciuch.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 18:24:00 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 18:24:00 GMT 1
W każdej jebanej meczowce przejebałem miastu edycję. Fajnie byłoby odpaść wcześniej jako miastowy a zarazem pomoc miastu lol
Tylko ze jak Volv mnie zajebał XD to wiaosmo jak się skończyło
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 18:24:52 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 18:24:52 GMT 1
Tutaj nie ma żadnego sensu mnie zabijać, bo jestem mocnym stronnictwem wbrew porządków rzeczy a zarazem jestem wyjebanie niewinny i póki co mam siłę i energię, tylko nie mogę pisać pod wieczór dzień w dzień
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 18:25:20 GMT 1
Żako KongijskiePapug. Jedyna rzecz jakiej od Ciebie oczekuję, to wytłumaczenie się z tej kreacji i wszystkiego co z nią związane. Moment wyboru postaci, moment przed grą, moment wejścia do gry kreacją i moment, w którym od niej odszedłeś. Plis. Chciałbym Cię uniewinnić, ale jedna rzecz mi zgrzyta.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 18:25:39 GMT 1
Ten post jest całkowicie pozbawiony emocji i znajdują się w nim wyłącznie fakty. Nie zgadzasz się z tym? Bo autentycznie tamte pytania zadawałem z perspektywy "Ty-raczej miasto" i po prostu byłem ciekaw Twojej mapy myśli. Ty to odebrałeś na tyle personalnie, że postanowiłeś potraktować jako śmiertelny atak. I jeśli mam Conte za mafią, to mi się nie dodaje, że Ty teraz też będziesz prowadzić nagonkę na mnie. Imo powinieneś wyjść na dwór, wziąć kilka łyków powietrza, przyjąć nieco pokory i odpowiedzieć, jak osoba z dobrą wolą, a nie jak jakiś dzieciuch. Absolutnie nie potraktowałem tego jako śmiertelnego ataku, ani ataku w ogóle. Operuję tylko i wyłącznie na tym, czy to było mafijne, czy nie. Czy miało odzwierciedlenie w rzeczywistości, czy nie. Nie zależy mi w ogóle na swojej pozycji w tym momencie. Nie obracaj więc, proszę, tej sytuacji, tylko skup się na tym, co chciałem przekazać, tak jak ja się skupiam na tym, co Ty chciałeś przekazać. Nie ma z mojej strony ani złej woli, ani emocji w tym momencie. Emocje były wyłącznie w stronę gracza Foka w odpowiednim momencie.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 18:27:27 GMT 1
Jeśli chcesz wygrać dlaczego zgodziłbyś się na lincz na Pekayo który może być oczywistym mafiozą, a następnie zlinczowanie siebie? Nie widzisz, że dla miastowego to jest totalnie nieopłacalny ruch dla MIASTA, natomiast dla mafiozy znającego kolory jest to oczywista okazja dla ustawki? Możesz mnie obrażać, ale fakty są takie, że stawianie swojego życia na szali przy warunku zawieszającym to jest coś całkowicie niemiastowego. Ja i Papuga to zrobiliśmy inaczej. Zaproponowaliśmy najpierw siebie. Jesteś w stanie umrzeć dzisiaj dla miasta? Jeśli Ci na nim zależy? JEŻELI PEKAYO jest winny, to mamy nadal dwa lincze, a jeżeli Pekayo winny, to ty na 99% niewinny, mogę umrzeć, a lepiej byś ty prowadził miasto do zwycięstwa w sytuacji w mafiozy Pekayo. Co w tym niezwykłego? Bo Pekayo mógł zepsuć miastu grę. Nie można pozwolić Ci dojść do sytuacji w której znając kolor Pekayo jesteś beneficjentem tego wyprzedzenia faktów. To bardzo proste zagranie, ale może być skuteczne. Jako miastowy powinieneś się zaoferować dzisiaj, albo w ogóle nie podnosić tego tematu.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 18:28:13 GMT 1
Mogę się zgodzić na lincz na Pekayo i snajperze w Conte.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 18:28:31 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 18:28:31 GMT 1
Szaleństwo to co piszesz
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 18:29:05 GMT 1
Mogę się zgodzić na lincz na Pekayo i snajperze w Conte. Uważasz, że Foka jest niewinna?
|
|