|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 17:55:38 GMT 1
No kurwa. Dojechałem do Konduktora, bezpośrednio go atakowałem, by osttecznie zobaczyć w nim coś miastowego i nie posłać na niego głosu. Co prawda nie broniłem go, ale miałem ograniczone możliwości techniczno-towarzyskie. Dopierdalałem się do Bolka i badałem go. Wchodziłem w interakcje z każdym. I to bezpośrednie. Rękawy mam upierdolone w gównie aż po same pachwiny. Ty się nawet nie spociłeś. Tak żeś kurwa konduktora dojechał że ja musiałem go z Baylanem linczować, gdzie ty żeś puścił głos w bok. No właśnie wy podłapaliście mój temat. A gdy Konduktor zaczął się uszarzać, to wy trzymaliście głos sztywniutko. A ja dojrzałem w nim opcję miastową. Wy nie.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 17:55:46 GMT 1
Ja po prostu dziś nie gram. ale jak ktoś mi w takiej edycji wytyka że ja czegoś nie robię to niech wypierdala.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 17:55:58 GMT 1
Ani razu się nie zgodziłem się na swoją śmierć. Na jedyna śmierć na jaką się zgodziłem to śmierć w linczu, jeżeli zostanie zlinczowany Pekayo XD Monti widzę chcesz mnie bait owac do giga dramy i bym pokazał negatywne emocje poprzez takie blatant kłamanie Ale trzymam normalność na wodzy, nie będę się dawał w twoje giereczki Widzisz, problem z takim warunkiem zawieszającym jest to, że jako mafia możesz się na nim wypozycjonować. A istnieje uniwersum w którym Pekayo zagrał jak szkodnik, i na tej podstawie chcesz się uniewinnić. Zaden z Was nie możę dożyć jutra.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 17:56:04 GMT 1
Tak żeś kurwa konduktora dojechał że ja musiałem go z Baylanem linczować, gdzie ty żeś puścił głos w bok. No właśnie wy podłapaliście mój temat. A gdy Konduktor zaczął się uszarzać, to wy trzymaliście głos sztywniutko. A ja dojrzałem w nim opcję miastową. Wy nie. Ta kurwa podłapaliśmy twój temat.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 17:57:13 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 17:57:13 GMT 1
Ani razu się nie zgodziłem się na swoją śmierć. Na jedyna śmierć na jaką się zgodziłem to śmierć w linczu, jeżeli zostanie zlinczowany Pekayo XD Monti widzę chcesz mnie bait owac do giga dramy i bym pokazał negatywne emocje poprzez takie blatant kłamanie Ale trzymam normalność na wodzy, nie będę się dawał w twoje giereczki Widzisz, problem z takim warunkiem zawieszającym jest to, że jako mafia możesz się na nim wypozycjonować. A istnieje uniwersum w którym Pekayo zagrał jak szkodnik, i na tej podstawie chcesz się uniewinnić. Zaden z Was nie możę dożyć jutra. TOTAL DELUSIONAL Ale Tylko potwierdza się że jesteś z Conte w mafii, Albo Conte absolutnie źle się czyta. Tak czy siak snajper we mnie nie strzeli Krzycz sobie o to ile chcesz, prosta piła
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 17:57:34 GMT 1
Jak ja nawet nie pamiętam co ty uważałeś w tej chwili z którego gracza na którego próbowałeś zmienic.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 17:58:22 GMT 1
Tyle z twojej gry pamietam ze zrobiles najbardziej losową rzecz jaka była.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 17:58:44 GMT 1
Jak ktoś tu kurwa omija grę to Papuga, Bolek albo ty, a nie ja. Moje omijanie gry, to szerokie spojrzenie i badanie śladów od osób, które teoretycznie się wjebały na minę? Moje omijnie to stawanie okoniem względem przyjętego nurtu? Moje omijanie to napierdalanie w mocnych graczy? Moje omijanie to wbijanie w kluczowych fragmentach gry i podejmowanie niewygodnych dla mnie temtów, z który indywidualnie nie mm żadnych korzyści? Zrozum gościu, że ja kurw poświecałem swoją dupę, żeby dociekać kwestii, które mnie mierziły. A Ty se jedynie z kanapy zmieniałeś pilotem kanały sportowe.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 17:59:58 GMT 1
Jutro cię dojade i módl się żebyś napisał cokolwiek miastowego do tej pory.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 18:00:38 GMT 1
Jak ja nawet nie pamiętam co ty uważałeś w tej chwili z którego gracza na którego próbowałeś zmienic. Wraz z Brajanem jako pierwsi docisnęliśmy Konduktora. W zasadzie to ja jako pierwszy dałem spoilera, że go podejrzewam. Gdy grał podejrzanie, to trzymałem to podejrzenie. Gdy zaczął grać bardziej miastowo, to zdjąłem z niego podejrzenia. Wy waliliście w niego no matter what.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 18:01:11 GMT 1
Jutro cię dojade i módl się żebyś napisał cokolwiek miastowego do tej pory. Myślę, że jeśli jakimś cudem przeżyjesz lincz, to dojedziesz mnie o 22.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 18:02:20 GMT 1
Jutro cię dojade i módl się żebyś napisał cokolwiek miastowego do tej pory. To na kogo dzisiaj chcesz dać, skoro mnie zostawiasz sobie na jutro?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 18:03:20 GMT 1
Dziś chyba dam na Papuge, ale nie jestem w stanie tłumaczyć ani narzucać nic miastu.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 18:04:04 GMT 1
Nie starałeś się przesunąć gry nawet o centymetr do przodu. Twoje najbardziej miastowe posty, to w zasadzie miastowe regułki, które dla teoretyka są łatwe do zagrania w mafii.
Jeżeli chodzi o przełożenie tego na bieżącą rozgrywką, to nagle kryjesz się za plecami innych.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 18:04:52 GMT 1
Nie starałeś się przesunąć gry nawet o centymetr do przodu. Twoje najbardziej miastowe posty, to w zasadzie miastowe regułki, które dla teoretyka są łatwe do zagrania w mafii. Jeżeli chodzi o przełożenie tego na bieżącą rozgrywką, to nagle kryjesz się za plecami innych. Za czyimi plecami się kryje, w którym momencie?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 18:05:26 GMT 1
Pekyuya PöZamierzasz coś dziś grać? Dać jakieś wnioski? Cokolwiek? Bo nie wiem czy chce mi się tracić czas na Ciebie.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 18:06:01 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 18:06:01 GMT 1
Podbijam.
Lewkon, ty chcesz umrzeć dzisiaj tak?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 18:09:06 GMT 1
Nie starałeś się przesunąć gry nawet o centymetr do przodu. Twoje najbardziej miastowe posty, to w zasadzie miastowe regułki, które dla teoretyka są łatwe do zagrania w mafii. Jeżeli chodzi o przełożenie tego na bieżącą rozgrywką, to nagle kryjesz się za plecami innych. Za czyimi plecami się kryje, w którym momencie? Twoje posty sprzed wczorajszego linczu. Same pytania i jednolinijkowce. Strony 6 i 7 i 8. I ogólnie cały dzień. A we mnie dałeś, bo Bolek też dał.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 18:10:43 GMT 1
Baylan Skoll Bayland - Głos na Konduktora w G1 – wytłumacz - głos na Szmeterlin w G2 – wytłumacz Brajan, my w sumie prawie od początku byliśmy ziomy. Teraz mogę już powiedzieć, że broniłem Cię, żeby mieć Cię jak najdłużej w grze, a nie dlatego, że miałem Cię za obv miasto. Powiedz mi dwie rzeczy. Czym tak bardzo wkurwiła Cię analiza Konduktora, że wytyczyłeś mu prywatną vendettę i doprowadzając do zlinczowania. Bo imo to było takie branie losowej wypowiedzi i dopisywanie do niej mafijnej teorii. Moim zdaniem było to łatwe do wypunktownia, nikt nawet na poważnie nie podchwycił tematu. Skąd ten wkurw? Nie rozumiem tego pytania. Byłeś przy tym, sam reagowałeś na to. Dyskutowaliśmy. Jako miastowy powinieneś mieć pełne overview na temat tego, co się działo, w jakiej kolejności, bo odznaczyłeś swój stempel i miałeś pewność co do chronologii wydarzeń. Rozumiem, że możesz robić reset, ale jednocześnie mam wrażenie, że popełniasz błąd poznawczy. W jaki sposób zaznaczasz wytłumaczenie z głosu na Konduktorze, kiedy sam tego Konduktora jechałeś od góry do dołu? Nazwałeś też jego analizę tendencyjną, doskonale zdajesz sobie sprawę z tego, jaka była jej jakość.
Królewskość daje mi powątpiewanie w potencjalne zaradzanie temu. Jeżeli utrzyma sie jak się utrzyma, i nie pójdzie żadna masówka, to lincz będzie plus minus losowy, czyli chyba będzie spoko. A to nie będzie masówki na Konduktorze? ad 1 też ciekawe w kontekście analizy - czy to dojrzewająca myśl, czy sposobność która się pojawiła? w międzyczasie mnie nie było, moim zdaniem jest daleka droga od 'ot taka luźna myśl i półki może być czerwony' do 'jazda z baylanem' ad 3 też totalne zaprzeczenie tego co dzisiaj zagrał ad 4 totalne zaprzeczenie analizy, jaka tu była dziś obserwacja? No i brawo Brajan. Celnie moim zdaniem.
Noni w sumie zgadzam sie w chuj ze Konduktor przez wieksza czesc dnia budowal klimat ze cos tam ma ale na konkrety przyjdzie pora. A tutaj po kilku godzinach wyjezdza z analiza na 5 stron A4 z 30ma cytatami.
Więcej nawet nie dodaję, przecież BYŁEŚ WÓWCZAS, tymczasem teraz zachowujesz się, jakby tego nie było, dlaczego?
Jednoczesnie piszesz, ze nie miales mnie za obv miasto, tylko chciales mnie dociagnac, tymczasem:
Kurwa. Moze robie blad ale biore niewinnosc Brajana na siebie. Przewaznie moj pierwszy rzeczywisty townread sie zgadza i wierze ze tym razem sie nie jebnalem Bo ja Ci wytłumaczę - nie atakowałem tego Konduktora za analizę, tylko sposób w jaki do niej doszedł. Liczyły się intencje. I dobrze o tym wiesz. To co teraz robisz uznaję za próbę manipulacji.
Ogólnie co Ty taki agresywny i arogancki byłeś na początku? Dlaczego w tej edycji jesteś takim gburem, dość mocno zaangażowanym, a koniec końców walisz w gościa, który co prawda stworzył "słabą" analizę na Ciebie, ale dawał potem miastowe wajby. I nie był broniony. Trochę tak, jakbyś dostał tę analizę w prezencie i mógł izi dać w niego łatwy do wytłumaczenia głos. Tłumaczyłem co najmniej trzy razy swoje założenia na tę grę i powód takiej gry. Dlaczego zadajesz pytania w totalnym oderwaniu od tego? Ostatni raz w trakcie wczorajszej dyskusji z Papugą. Skąd ta wybiórczość?Czy na Szmeterlin poszedłeś tylko za moim wcześniejszym głosem? Czy miałeś swoje indywidualne przesłanki? Powinieneś dobrze wiedzieć, że nie poszedłem za Tobą w Szmeterling, bo nie rejestrowałem wówczas Twojego ataku na niej. I powinieneś o tym wiedzieć doskonale, bo sam się o to wkurwiłeś:
czy wujek ma najbardziej nieracjonalne głosy ze wszystkich? takie bez uzasadnienia i w ogóle? mógł wiedzieć, że oberwie od bolka z konciarzem? A to akurat jako pierwszy zaatakowalem Anne i uargumentowalem wnkilku pubktach. Klamco Ty
Poszedłem za swoim planem rozgrywki i kooperacją z Ziemią. AMS była niewiadomą, tak jak niewiadomą jest Foka.Niepokoi mnie to, że w dalszej perspektywie linczu puszczasz bąki w kierunku Conte i Bolka, ale jak przychodzi gorętszy moment to jakoś tak dziwnie względem nich łagodniejesz. Tak jakbyś się bał, że mogą Ci dojebać na ostatniej prostej. Czemu tak? Poświęciłem dzisiaj dużo czasu, żeby to wytłumaczyć. Czy nie widziałeś postów, w których piszę o racjonalności twardego statementu na Fokę i Pekayo? I o tym, że z pozostałych graczy da się coś wyciągnąć, poszukać, pogadać, zastanowić się? Jeśli Pekayo jest w mafii, to do meczówek jest trochę czasu, a mafia musi mordować. Nie widzę sensu w tym, żeby dzisiaj linczować Conte/Bolka biorąc pod uwagę fakt, że mordy będą oczywistą wskazówką. Niby są niemordowalni, ale można zobaczyć i porównać z mordem na Drzewku.
Wchodzić w interakcje, komentować, wymagać twardego kierunku i statementów - tak. Linczować dzisiaj, przy Foce i Pekayo w grze? Nie. I to wszystko już było. Było nawet dzisiaj.
Więc jestem ekstremalnie zdziwiony tymi pytaniami, bo mam wrażenie, że gramy w inną grę. Ciężko mi Ci zaufać w stu procentach po tym co zrobiłeś, bo oczekiwałbym, że jak jesteś niewinny, to powinieneś mieć podobny pogląd na rozgrywkę. Tymczasem w imię porządkowania gry poszedłeś w stronę wyłuszczenia czegoś, na co albo sam powinieneś znać odpowiedź - i już znałeś, albo było bardzo merytorycznie i dokładnie tłumaczone.
Rozmijamy się w efforcie moim zdaniem i to mnie martwi.
Jeśli jesteś w mieście, to powinieneś zdawać sobie sprawę z opłacalności pójścia w Fokę i Pekayo. Obawiam się, że jeśli tego nie rozumiesz, to możesz być z jednym z nich w mafii.
Dla miastowego nie może być dziś ratunku dla Pekayo.
W świetle powyższego martwi mnie, że Pekayo swoją zagrywką zniszczył miasto, a w mafii może być Foka z Wujkiem. Foka chce pojechać na ewentualnej niewinności Pekayo, a Wujek robi reset, żeby móc się ustawić pod grę tak jak mu będzie wygodnie. Nie ma mojej zgody na to. Kto nie linczuje dziś Pekayo jest szkodnikiem, albo w mafii i stawiam sprawę jasno. Nie ma zgody na odwrót.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 18:10:48 GMT 1
Na razie sobie zostawiam Ziemię, bo i tak nie chcę jej dziś linczować. Ale nie uniewinniam Broń Boże.
|
|