|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 19:14:31 GMT 1
Mało to było podkreślone?
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 19:14:32 GMT 1
Kurwa ty jesteś jebnięty, że nie wiesz, że ja ratowałem Baylana wtedy? Ale dlaczego Konduktorem?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:14:44 GMT 1
To po co pytasz mnie? Był twoim top niewinnym, chyba wynikło to z jakiegoś zastanowienia się nad jego działaniami. Owszem, widziałem w nim dobre intencje przede wszystkim, otwartość na dyskusję i zbieżność myśli. Powiedzmy w tym momencie cała trójka tych przymiotów jest zaburzona. Natomiast przecież pytanie było o jego myśli.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 19:15:48 GMT 1
Kurwa ty jesteś jebnięty, że nie wiesz, że ja ratowałem Baylana wtedy? Ale dlaczego Konduktorem? Namówił argumentami. Nie mówię, że to jego wina, ale tak było.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 19:16:14 GMT 1
Był twoim top niewinnym, chyba wynikło to z jakiegoś zastanowienia się nad jego działaniami. Owszem, widziałem w nim dobre intencje przede wszystkim, otwartość na dyskusję i zbieżność myśli. Powiedzmy w tym momencie cała trójka tych przymiotów jest zaburzona. Natomiast przecież pytanie było o jego myśli. Nie interesują cię motywacje innych graczy?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:17:42 GMT 1
De facto były tam przecież cztery opcje. Konduktor, Foka, Pekayo, Drzewko.
Drzewko postował niewinnie. Jest niewinnym.
Konduktor postował winnie i z zaburzeniami własnej percepcji. Raczej było to gremialnie zauważane.
Pekayo i Foka byli nie do oceny, bo ich nie było. Byli przemykaczami. Uznałem, że trzeba dać im szansę. Szkoda, że tak, bo może teraz byłoby o wiele łatwiej.
Jakbym wiedział, że Pekayo to Lewkoń, to nigdy bym Ci, Pekayo, szansy nie dał. Na taką nie zasługujesz.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:18:12 GMT 1
Owszem, widziałem w nim dobre intencje przede wszystkim, otwartość na dyskusję i zbieżność myśli. Powiedzmy w tym momencie cała trójka tych przymiotów jest zaburzona. Natomiast przecież pytanie było o jego myśli. Nie interesują cię motywacje innych graczy? mafiacorner.boards.net/user/411/recentmyślisz?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:19:34 GMT 1
Żeby przeżyć dłużej, żeby zamiast mnie mógł paść mafioza. To jest wkalkulowane w udział w edycji.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 19:20:32 GMT 1
No i pewnie zostanę dziś zlinczowany, co z tego?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:20:34 GMT 1
Niestety, widzę delikatne szanse, że on jest niewinny, tylko po prostu tym razem nie zepsuł edycji mafii, ale miastu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 19:20:54 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 19:20:54 GMT 1
Kurwa ty jesteś jebnięty, że nie wiesz, że ja ratowałem Baylana wtedy? Ale dlaczego Konduktorem? Kurwa xd
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 19:20:57 GMT 1
Ale dlaczego Konduktorem? Namówił argumentami. Nie mówię, że to jego wina, ale tak było. Słabo było tam z tymi argumentami.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:21:36 GMT 1
Nie wiem co mam z tym zrobić, Żako Kongijskie, Ziemia, chodźcie tu. Ziemia, jakie są powody Twojej zwyczajowej nieobecności w newralgicznych godzinach? Kolega Foka bardzo obficie się z tego tłumaczy, Ty w ogóle. Ciekawi mnie różnica w postawie.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:22:18 GMT 1
Ale dlaczego Konduktorem? Kurwa xd To znaczy, jeśli jest w mafii, to zagrałby dokładnie tak jak teraz też, ma w tym doświadczenie. Hobbit dostał identyczny prikaz w Śródziemnej i prawie mu się udało.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 19:22:47 GMT 1
Namówił argumentami. Nie mówię, że to jego wina, ale tak było. Słabo było tam z tymi argumentami. To zrób rozpiske, który argument był słaby i dlaczego.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 19:23:02 GMT 1
To znaczy, jeśli jest w mafii, to zagrałby dokładnie tak jak teraz też, ma w tym doświadczenie. Hobbit dostał identyczny prikaz w Śródziemnej i prawie mu się udało. Jaki to prikaz?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:23:38 GMT 1
Dalej myślę, że trzeba oczyścić te tematy przed jutrem, bo inaczej to będzie zawsze strzelba Pawłowa, która wystrzeli w finale, ale jestem literalnie przerażony liczbą antymiastowych akcji które się tu odbywają.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:23:53 GMT 1
To znaczy, jeśli jest w mafii, to zagrałby dokładnie tak jak teraz też, ma w tym doświadczenie. Hobbit dostał identyczny prikaz w Śródziemnej i prawie mu się udało. Jaki to prikaz? Taki od mądrzejszych.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 19:26:47 GMT 1
Słabo było tam z tymi argumentami. To zrób rozpiske, który argument był słaby i dlaczego. Foka, Drzewo, Konduktor, ale Konduktora naprawdę bym nie chciał dziś linczować, jest tu bo miały być 3 typy.Brak Papugi przy linczu jest zastanawiający, ale jednak wolę też zobaczyć jak to dalej będzie progresowało. Ziemia chyba zapowiadała, że jej nie będzie i zagłosuje tak jak Papuga. ja proponuję odejść od Foki i Pacyfisty dzisiaj, no nie leżą mi w mafii na ten moment, chcę linczu, który może coś popchnąć do przodu i robi się ambaras: a) Drzewca kurwa nie ma, co jest dobrą taktyką jakby był w mafii; b) Konduktor się też rozmył, a Wy uważacie, ze może coś dać, ale on kurwa zadał sto pytań, mówił NIE TERAZ NIE TERAZ NIE TERAZ a potem wysmażył tę analizę przypominam, dwa najmocniejsze tematy jeszcze w okolicach 11 dzisiaj wg mnie i ja nawet nie czytam jej merytorycznie, ale patrzę jakie tam były chęci i konsekwencja, a konsekwencji moim zdaniem nie ma wczoraj się zapierał rękoma i nogami, a dzisiaj taki twist? jednocześnie chyba Ziemię jebał za podobny twist dzisiaj czyli tak, Konduktor jest brudny, wg mnie raczej brud mafijny, ale myślicie, że dalej się będzie wjebywał? czy dojdzie do sytuacji, że wjebie się tak bardzo, że to będzie aż absurdalne jak w jego grze 1 vs 1 i tak przejedzie no martwi mnie to przypominam, dwa najmocniejsze tematy jeszcze w okolicach 11 dzisiaj wg mnie Drzewko coś kontroluje mimo nieobecności Konduktor całkiem wyjebane Drzewko kontroluje za Konduktora? nie wiem, kurwa, zastanowiłbym się naprawdę mocno nad tym, czy jesteśmy w stanie nagle przełknąć, że polowa miasta se wychodzi przy linczu i wjbn, chłopaki, no ja naprawdę czuję, że Foka i Pekayo to może być dwóch półglonów miastowych, naprawdę wolałbym coś mocnego pamiętacie jak się skończyła wajcha z Aldony? Konduktor niedaleko leży od tamtej baby Który jest dobry?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:28:43 GMT 1
To zrób rozpiske, który argument był słaby i dlaczego. Foka, Drzewo, Konduktor, ale Konduktora naprawdę bym nie chciał dziś linczować, jest tu bo miały być 3 typy.Brak Papugi przy linczu jest zastanawiający, ale jednak wolę też zobaczyć jak to dalej będzie progresowało. Ziemia chyba zapowiadała, że jej nie będzie i zagłosuje tak jak Papuga. ja proponuję odejść od Foki i Pacyfisty dzisiaj, no nie leżą mi w mafii na ten moment, chcę linczu, który może coś popchnąć do przodu i robi się ambaras: a) Drzewca kurwa nie ma, co jest dobrą taktyką jakby był w mafii; b) Konduktor się też rozmył, a Wy uważacie, ze może coś dać, ale on kurwa zadał sto pytań, mówił NIE TERAZ NIE TERAZ NIE TERAZ a potem wysmażył tę analizę przypominam, dwa najmocniejsze tematy jeszcze w okolicach 11 dzisiaj wg mnie i ja nawet nie czytam jej merytorycznie, ale patrzę jakie tam były chęci i konsekwencja, a konsekwencji moim zdaniem nie ma wczoraj się zapierał rękoma i nogami, a dzisiaj taki twist? jednocześnie chyba Ziemię jebał za podobny twist dzisiaj czyli tak, Konduktor jest brudny, wg mnie raczej brud mafijny, ale myślicie, że dalej się będzie wjebywał? czy dojdzie do sytuacji, że wjebie się tak bardzo, że to będzie aż absurdalne jak w jego grze 1 vs 1 i tak przejedzie no martwi mnie to przypominam, dwa najmocniejsze tematy jeszcze w okolicach 11 dzisiaj wg mnie Drzewko coś kontroluje mimo nieobecności Konduktor całkiem wyjebane Drzewko kontroluje za Konduktora? nie wiem, kurwa, zastanowiłbym się naprawdę mocno nad tym, czy jesteśmy w stanie nagle przełknąć, że polowa miasta se wychodzi przy linczu i wjbn, chłopaki, no ja naprawdę czuję, że Foka i Pekayo to może być dwóch półglonów miastowych, naprawdę wolałbym coś mocnego pamiętacie jak się skończyła wajcha z Aldony? Konduktor niedaleko leży od tamtej baby Który jest dobry? To jest złe pytanie. Znowu oceniasz przez wynik. Powinieneś zadać pytanie 'który był dobry'. Oceniany był tamten moment, a nie rozgrywka trzy dni później.
|
|