|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 18:58:07 GMT 1
Przecież rozpisałem, że tak nie było. A jeśli jesteś z Ziemią razem w mafii, to w ogóle nie byłeś zagrożony, bo Ziemia w każdej chwili miała wyjście pod postacią Szmeterling. Przecież mnie nie interesuje Twoja rozpiska. Ja tam wtedy byłem, rozmawiałem, szukałem mafii. Ty robisz suchy rzut oka, a ja mam o wiele lepszy pogląd. Zdecydowanie mogłem tam polecieć i cała dyskusja po linczu opierała się na tym, czy Wujek nie przewidział, że Drzewo mnie będzie ratować ostatecznie i mafia zagrała na remis. Bo to, że Drzewo tam okazało się kawalerią USA też było niespodziewane. Był moim wrogiem wówczas, a ja jego. Literalnie widziałem w nim kandydata do linczu. Więc uważam, że operujesz na czymś, co nie ma odzwierciedlenia w kontekście. Takie patrzenie przez lupę i pryzmat oczekiwanego efektu. Dlatego też mam Cię za mafię.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 18:59:20 GMT 1
Przecież rozpisałem, że tak nie było. A jeśli jesteś z Ziemią razem w mafii, to w ogóle nie byłeś zagrożony, bo Ziemia w każdej chwili miała wyjście pod postacią Szmeterling. Przecież mnie nie interesuje Twoja rozpiska. Ja tam wtedy byłem, rozmawiałem, szukałem mafii. Ty robisz suchy rzut oka, a ja mam o wiele lepszy pogląd. Zdecydowanie mogłem tam polecieć i cała dyskusja po linczu opierała się na tym, czy Wujek nie przewidział, że Drzewo mnie będzie ratować ostatecznie i mafia zagrała na remis. Bo to, że Drzewo tam okazało się kawalerią USA też było niespodziewane. Był moim wrogiem wówczas, a ja jego. Literalnie widziałem w nim kandydata do linczu. Więc uważam, że operujesz na czymś, co nie ma odzwierciedlenia w kontekście. Takie patrzenie przez lupę i pryzmat oczekiwanego efektu. Dlatego też mam Cię za mafię. Twoje odczucia nie mają pokrycia w faktach.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 19:00:39 GMT 1
Zrób swoją rozpiskę i udowodnij, że rzeczywiście byłeś zagrożony.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:02:17 GMT 1
Po co mam robić rozpiskę czegoś, co jest napisane chronologicznie?
Przecież tu nie trzeba robić rozpiski, bo wszystko widać. To co jest dodane do rozpiski to jest opinia.
Opinią można manipulować.
Zrobiłeś dokładnie to - założyłeś tezę i dodałeś do niej posty. Po co mam to robić? Zerowa wartość.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 19:02:43 GMT 1
Antonio ConteDlaczego zagłosowałeś na aktywnego Konduktora, a nie mnie, albo Fokę? Nie chodzi mi o samo głosowanie, ale także pchanie linczu, lobbowanie.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 19:03:54 GMT 1
Ja już na piwku z dwójki brajan konduktor wolałbym na konduktora Ale może nie zagłosuje w ogóle
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:04:15 GMT 1
Prawdopodobnie dlatego, że tak się gra w mafię. Pcha się lincz i lobbuje na rzecz zawodnika, którego ma się za mafię. Albo, żeby ocalić zawodnika, którego ma się za mafię mniej.
Ciekawe, że grając w mafię od kilkunastu lat jeszcze tego nie rozumiesz.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 19:05:14 GMT 1
Węszyłeś wokół linczu na Drzewie, a ono mimo to chciało cię ratować. Poszedłeś w Konduktora, bo on by nie pomógł ci zlinczować Drzewa, ale Drzewo mogło ci pomóc z Konduktorem.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:05:18 GMT 1
Ja już na piwku z dwójki brajan konduktor wolałbym na konduktora Ale może nie zagłosuje w ogóle Nom, prawie półtorej godziny przed linczem. W wykonaniu niewinnego. Rozważane były w międzyczasie inne opcje. Miasto było wołane na ratunek i do dyskusji. Szkoda, że wtedy Cię nie było. Może byś pomógł?
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 19:05:33 GMT 1
Prawdopodobnie dlatego, że tak się gra w mafię. Pcha się lincz i lobbuje na rzecz zawodnika, którego ma się za mafię. Albo, żeby ocalić zawodnika, którego ma się za mafię mniej. Ciekawe, że grając w mafię od kilkunastu lat jeszcze tego nie rozumiesz. Conte miał Konduktora za mafię?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:08:00 GMT 1
Węszyłeś wokół linczu na Drzewie, a ono mimo to chciało cię ratować. Poszedłeś w Konduktora, bo on by nie pomógł ci zlinczować Drzewa, ale Drzewo mogło ci pomóc z Konduktorem. Poszedłem w Konduktora, bo miałem go za potencjalną mafię. Już dwie osoby z tamtego linczu nie żyją i są niewinne. Uważasz, że oni nie mieli Konduktora za potencjalną mafię? Widzisz, to jest drastyczna różnica między mafią, a miastem. Miasto błądzi, szuka, zastanawia się, żeby w końcu coś wybrać, bo coś wybrać trzeba. To jest gra prawdopodobieństw. Natomiast mafia wybiera sobie odpowiednie założenie i je pcha, nie zważając na luki. Zręczny mafioza te luki obuduje. Natomiast gracz Twojej klasy - niestety będzie je omijał. A potem droga dziurawa i wiadomo, że jedzie się gdzieś, gdzie psy dupą szczekają.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 19:08:15 GMT 1
Czuły punkt?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:08:23 GMT 1
Prawdopodobnie dlatego, że tak się gra w mafię. Pcha się lincz i lobbuje na rzecz zawodnika, którego ma się za mafię. Albo, żeby ocalić zawodnika, którego ma się za mafię mniej. Ciekawe, że grając w mafię od kilkunastu lat jeszcze tego nie rozumiesz. Conte miał Konduktora za mafię? Zapytaj go. Nie odpowiadam za Conte, nie wiem co myślał wtedy naprawdę.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:08:36 GMT 1
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 19:09:33 GMT 1
Conte miał Konduktora za mafię? Zapytaj go. Nie odpowiadam za Conte, nie wiem co myślał wtedy naprawdę. Zapytałem. Czytaj dokładniej.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:09:46 GMT 1
Zapytaj go. Nie odpowiadam za Conte, nie wiem co myślał wtedy naprawdę. Zapytałem. Czytaj dokładniej. I jaki wniosek?
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 19:10:14 GMT 1
Jeszcze nie odpowiedział.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 19:10:44 GMT 1
To po co pytasz mnie?
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 19:11:58 GMT 1
To po co pytasz mnie? Był twoim top niewinnym, chyba wynikło to z jakiegoś zastanowienia się nad jego działaniami.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 19:14:09 GMT 1
Kurwa ty jesteś jebnięty, że nie wiesz, że ja ratowałem Baylana wtedy?
|
|