|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:09:51 GMT 1
Nikt mi kurwa nie pomaga poza Brajanem. Same kurwa okonie. A potem bedziecie mnie wyzywac od chujowego miasta. Czuję się tak samo.
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 20:10:20 GMT 1
Żako Kongijskie Papugot - głos na Baylana w G1 – wytłumacz Uważałem, że wbrew temu co mówi, gra na rozbijanie miasta, a nie na jego konsolidowanie, jego gra "kreacyjna" kłóciła mi się z rzeczami które mówił w temacie. To jak np. uważał że Conte jest jedynym, który chce rozmawiać, a potem wyzywał mnie albo Ziemię od idiotów. Uważam, że od wczorajszego wieczora przekalibrował trochę podejście do tej rozgrywki i jest jednym z najbardziej zaangażowanych w tę rozgrywkę graczy, daję mu za to kredyt zaufania.- głos na Petulę w G2 – wytłumcz Byłem w mafii z Lewkoniem edycję temu, byłem na celowniku niewinnego Lewkonia dwie edycje temu. Ta gra to imo mafijne przemykanie.Papugot, tak uczciwie. Skąd pomysł na tę kreację? Kiedy w głowie zaświtała Ci ta wizja? Dlaczego ciągnąłeś ją przez bite 24 godziny? Szczerze, to o taką kreację podejrzewałbym jakiegoś autyściaka-awangardę. Byłem w szoku, gdy dowiedziałem się, że to Ty grasz Żako. Kreacja wyniknęła z tego, że ja w głębi serca jestem erpegowym świrem, a do tej pory za każdym razem jak próbowałem coś grać kreacyjnie (Murlok, Smasher), bardzo szybko zbierałem za to cięgi. Chciałem kreację, która będzie oryginalna, zabawna i trudna do rozjebania albo wyciągnięcia mnie. Na nieszczęście musiałem z niej trochę wyjść, bo po prostu pisanie tych cytowanych postów z telefonu to by była jakaś tragedia. Bawiłem się świetnie będąc w tej kreacji, uważam że nie zaszkodziłem nią miastu a każdy mój kreacyjny wkład był w jakimś stopniu merytoryczny. To przecież nie było tak, że 24 godziny pisałem jakieś gówno tylko przemycałem spostrzeżenia.Dlaczego tak mocno punktowałeś moje granie, będąc w kreacji? Dlaczego nie potrafiłeś widzieć we mnie dobrej woli, biorąc pod uwagę nasze 1 vs 1, naszą wspólną grę w mafii i to, że lubisz przyrównywać moją grę do wcześniejszych występów. Nie wiedziałem kim jesteś. Myślałem że ty to ten na A co poleciał w pierwszym mordzie. Nie pamiętam już teraz konkretnie co mi się nie podobało, musiałbym wrócić do przełomu d1/d2 i sprawdzić, natomiast zdążyłem cię już ze dwa razy od tej pory uniewinnić. Raz miękko, wczoraj coś takiego napisałem, że dajesz mi tasiemcowe wajby, i potem z minutę przed twoją serią pytań. Co do tej serii pytań mam co prawda swoje pytania, ale to po kolei.Dlaczego postanowiłeś wyjść z kreacji od razu z pianą na pysku w kierunku Baylanda? Aż tak Cię wkurwił? No bo ja takiego plottwista kreacyjnej koncepcji kompletnie nie rozumiałem. Potem wygrażałeś się, że jutro nadejdzie czas Baylanda, a koniec końców dałeś w Pacyfistę w G2. Dlaczego? Wkurwił mnie w chuj w tym momencie jak wrzucił mnie do mafii z Foką. Wczoraj było kilka momentów, gdzie nasze myśli poszły podobnym torem, zaczęły się nawiązywać jakieś zalążki dyskusji, a potem nie dość, że mnie wrzucił do składu mafijnego, znowu osrał kolejnego gracza, to jeszcze zarzucił mi wyjebanie na miasto bardzo nieładnie. No i się uruchomiłem, stwierdziłem, że nie chce mi się grać w toksycznym środowisku i wolę jutro paść, ale żeby mój read padł zaraz potem. W pacyfistę dałem bo był raczej pewną mafią dla mnie już od wczoraj, a Bakłazan, mimo że wkurwiający, jednak jest i gada. No i wczoraj po mordzie sobie pogadaliśmy sensowniej, wyjaśniliśmy co i jak, więc tym bardziej w niego przecież nie da.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 20:10:20 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 20:10:20 GMT 1
ZiemiaZiemia. Chcialas liste mafijna. To podaje Conte i Petula W odwodzie Bolek i Ty. Zadowolona?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:10:27 GMT 1
Jeżeli dla was z poziomem intencji Papugi i Bolka jest wszystko ok to gratuluje.
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 20:10:57 GMT 1
Jeżeli dla was z poziomem intencji Papugi i Bolka jest wszystko ok to gratuluje. Ale cie kurwa zaraz zniszcze
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:11:07 GMT 1
Dawaj.
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 20:12:43 GMT 1
No mój twardy statement jest taki że daję ci kredyt zaufania, pacyfista do piachu Ziemia raczej niewinna, i (z duszą na ramieniu) na teraz Wujkowi też daję cleara ale chciałbym ten jego wkład zobaczyć PRZED linczem bo inaczej to cofam A jeżeli jakimś cudem Pacyfista niewinny to chyba szedłbym w kierunku Bolek - Conte Foka niewinna chyba ale jakby poleciała od Snajpera to nie byłoby tragediiCo ty taki spokojny? W ogóle z tych postów co mnie oznaczaliście jak mnie nie było, ten jest najbardziej bekowy Typ NAJBARDZIEJ ODŁĄCZONY emocjonalnie od miasta w tej edycji zarzuca komuś spokój
nie zasłużyłeś na stanowisko, które uprawniałoby cię do oceniania, kto jest obok rozgrywki a kto nie, bo od wczoraj uprawiasz propagandę, a nie grę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 20:12:54 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 20:12:54 GMT 1
Żako Kongijskie Papugot - głos na Baylana w G1 – wytłumacz Uważałem, że wbrew temu co mówi, gra na rozbijanie miasta, a nie na jego konsolidowanie, jego gra "kreacyjna" kłóciła mi się z rzeczami które mówił w temacie. To jak np. uważał że Conte jest jedynym, który chce rozmawiać, a potem wyzywał mnie albo Ziemię od idiotów. Uważam, że od wczorajszego wieczora przekalibrował trochę podejście do tej rozgrywki i jest jednym z najbardziej zaangażowanych w tę rozgrywkę graczy, daję mu za to kredyt zaufania.- głos na Petulę w G2 – wytłumcz Byłem w mafii z Lewkoniem edycję temu, byłem na celowniku niewinnego Lewkonia dwie edycje temu. Ta gra to imo mafijne przemykanie.Papugot, tak uczciwie. Skąd pomysł na tę kreację? Kiedy w głowie zaświtała Ci ta wizja? Dlaczego ciągnąłeś ją przez bite 24 godziny? Szczerze, to o taką kreację podejrzewałbym jakiegoś autyściaka-awangardę. Byłem w szoku, gdy dowiedziałem się, że to Ty grasz Żako. Kreacja wyniknęła z tego, że ja w głębi serca jestem erpegowym świrem, a do tej pory za każdym razem jak próbowałem coś grać kreacyjnie (Murlok, Smasher), bardzo szybko zbierałem za to cięgi. Chciałem kreację, która będzie oryginalna, zabawna i trudna do rozjebania albo wyciągnięcia mnie. Na nieszczęście musiałem z niej trochę wyjść, bo po prostu pisanie tych cytowanych postów z telefonu to by była jakaś tragedia. Bawiłem się świetnie będąc w tej kreacji, uważam że nie zaszkodziłem nią miastu a każdy mój kreacyjny wkład był w jakimś stopniu merytoryczny. To przecież nie było tak, że 24 godziny pisałem jakieś gówno tylko przemycałem spostrzeżenia.Dlaczego tak mocno punktowałeś moje granie, będąc w kreacji? Dlaczego nie potrafiłeś widzieć we mnie dobrej woli, biorąc pod uwagę nasze 1 vs 1, naszą wspólną grę w mafii i to, że lubisz przyrównywać moją grę do wcześniejszych występów. Nie wiedziałem kim jesteś. Myślałem że ty to ten na A co poleciał w pierwszym mordzie. Nie pamiętam już teraz konkretnie co mi się nie podobało, musiałbym wrócić do przełomu d1/d2 i sprawdzić, natomiast zdążyłem cię już ze dwa razy od tej pory uniewinnić. Raz miękko, wczoraj coś takiego napisałem, że dajesz mi tasiemcowe wajby, i potem z minutę przed twoją serią pytań. Co do tej serii pytań mam co prawda swoje pytania, ale to po kolei.Dlaczego postanowiłeś wyjść z kreacji od razu z pianą na pysku w kierunku Baylanda? Aż tak Cię wkurwił? No bo ja takiego plottwista kreacyjnej koncepcji kompletnie nie rozumiałem. Potem wygrażałeś się, że jutro nadejdzie czas Baylanda, a koniec końców dałeś w Pacyfistę w G2. Dlaczego? Wkurwił mnie w chuj w tym momencie jak wrzucił mnie do mafii z Foką. Wczoraj było kilka momentów, gdzie nasze myśli poszły podobnym torem, zaczęły się nawiązywać jakieś zalążki dyskusji, a potem nie dość, że mnie wrzucił do składu mafijnego, znowu osrał kolejnego gracza, to jeszcze zarzucił mi wyjebanie na miasto bardzo nieładnie. No i się uruchomiłem, stwierdziłem, że nie chce mi się grać w toksycznym środowisku i wolę jutro paść, ale żeby mój read padł zaraz potem. W pacyfistę dałem bo był raczej pewną mafią dla mnie już od wczoraj, a Bakłazan, mimo że wkurwiający, jednak jest i gada. No i wczoraj po mordzie sobie pogadaliśmy sensowniej, wyjaśniliśmy co i jak, więc tym bardziej w niego przecież nie da. A nie bylo to typowa kreacja pod uniemozliwienie chujowego wejscia?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:13:59 GMT 1
W ogóle z tych postów co mnie oznaczaliście jak mnie nie było, ten jest najbardziej bekowy Typ NAJBARDZIEJ ODŁĄCZONY emocjonalnie od miasta w tej edycji zarzuca komuś spokój
nie zasłużyłeś na stanowisko, które uprawniałoby cię do oceniania, kto jest obok rozgrywki a kto nie, bo od wczoraj uprawiasz propagandę, a nie gręDlaczego odbierasz moją grę jako uprawianie propagandy?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:14:26 GMT 1
I czego oczekujesz ode mnie po tym co ty grasz.
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 20:15:43 GMT 1
A nie bylo to typowa kreacja pod uniemozliwienie chujowego wejscia? Nie Zobacz sobie na poprzednią edycję, przecież Centrystą na początku się kreowałem a i tak błyskawicznie się wjebałem Uważam, że Papug to mój highlight kreacyjny, który będę długo wspominał z łezką w oku
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:16:03 GMT 1
W ogóle kurwa reagujesz jakby sensem mojej rozgrywki dzisiaj było wjebanie cie w lincz. Po co miałbym to robic?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:17:46 GMT 1
Tak cię zabolało że uważam że masz zerowy wpływ na grę?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:19:41 GMT 1
Papuga to jest człowiek, ktory potrafi znokautować niewinnością, a w tej grze robi nic. Dziwne, że tak myślisz, bo dla mnie jest to najbardziej miastowy gracz w rozgrywce.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:20:31 GMT 1
Papuga to jest człowiek, ktory potrafi znokautować niewinnością, a w tej grze robi nic. Dziwne, że tak myślisz, bo dla mnie jest to najbardziej miastowy gracz w rozgrywce. Bo ty nie wiesz gdzie on ma sufit.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 20:23:06 GMT 1
Conte szuka winnych gdzie inni szukają niewinnych
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 20:24:37 GMT 1
Conte mafia
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:24:37 GMT 1
O kurwa. Umknęło mi to. Ziemia Co Ty na to? Rozwiązanej zagadki? Kiedy wyszła tożsamość Pacyfisty i/lub Anny? Chyba nie w d0?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 20:24:37 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 20:24:37 GMT 1
A nie bylo to typowa kreacja pod uniemozliwienie chujowego wejscia? Nie Zobacz sobie na poprzednią edycję, przecież Centrystą na początku się kreowałem a i tak błyskawicznie się wjebałem Uważam, że Papug to mój highlight kreacyjny, który będę długo wspominał z łezką w oku No ale ta kreacja byla wyjatkowa. Nieporownywalna do zadnej innej ktora poznalem jako aktywny gracz. Porownanie z dupy imo.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:25:15 GMT 1
Naprawde masz mnie za mafie?
|
|