|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 20:25:44 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 20:25:44 GMT 1
O kurwa. Umknęło mi to. Ziemia Co Ty na to? Rozwiązanej zagadki? Kiedy wyszła tożsamość Pacyfisty i/lub Anny? Chyba nie w d0? Dlaczego uniewinnniales Anne myslac ze to lewkon i dlaczego na nia glosowales kiedy okazalo sie ze to nie lewkon?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:26:05 GMT 1
Ziemia uniewinniała Szmeterling na podstawie tożsamości, myślała, że to Lewkoń. Potem zaatakowała Petulę i dodała coś w stylu, że skoro Petula to Lewkoń to tym bardziej mafia. Ostatecznie zagłosowała na Szmeterling, którą forsowałem przez pierwszą połowę dnia. Ciekawe. Widzę ten post Pekayo też. To zwróć uwagę też na to: jeśli zakładasz że dziś ma lecieć pacyfista, to nie jest ten sam plan co żako jak to nazwałeś, bo to de facto mój plan, a mowa w nim o linczowaniu niedoszłego snajpera dopiero jutro bardzo po łebkach uważam przeczytałeś te posty za co mógłbym Cię uniewinnić? To nie jest pierwszy raz, jak Ziemia czyta albo bardzo wybiórczo, albo nie rejestruje informacji. Tylko jak to o niej świadczy? Totalne roztrzepanie miastowego, czy mafia, która jest ztunelowana na swoim kontekście rozgrywki? Jezus Maria, dajcie mi wszyscy spokój. Tak, nie rejestruję informacji, ta gra mnie męczy, trzaskacie od kurwy postów i nie pomaga mi to prawie nikogo uniewinnić.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 20:26:45 GMT 1
Naprawde masz mnie za mafie? Niestety
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:27:16 GMT 1
Naprawde masz mnie za mafie? Niestety Co zrobisz jak będę niewinny?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 20:27:16 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 20:27:16 GMT 1
Ciekawe. Widzę ten post Pekayo też. To zwróć uwagę też na to: To nie jest pierwszy raz, jak Ziemia czyta albo bardzo wybiórczo, albo nie rejestruje informacji. Tylko jak to o niej świadczy? Totalne roztrzepanie miastowego, czy mafia, która jest ztunelowana na swoim kontekście rozgrywki? Jezus Maria, dajcie mi wszyscy spokój. Tak, nie rejestruję informacji, ta gra mnie męczy, trzaskacie od kurwy postów i nie pomaga mi to prawie nikogo uniewinnić. Taka rozgrywka. Nie zwalaj winy na nia. Tylko dostosuj sie jesli jestes miastem. Co sadzisz o mafii Pacyfista Conte?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 20:27:29 GMT 1
Ale głos w lewkonia
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 20:28:08 GMT 1
Co zrobisz jak będę niewinny? Nic bo nie jestes
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:28:33 GMT 1
Nie wiem co mam z tym zrobić, Żako Kongijskie , Ziemia , chodźcie tu. Ziemia, jakie są powody Twojej zwyczajowej nieobecności w newralgicznych godzinach? Kolega Foka bardzo obficie się z tego tłumaczy, Ty w ogóle. Ciekawi mnie różnica w postawie. No przecież jestem. Dzisiaj cały dzień byłem na uczelni i pisałem z telefonu. Musiałem skupiać się na dwóch rzeczach naraz, co nie przychodzi mi łatwo. A jakbym nie czytał na uczelni, to nigdy bym was nie dogonił, bo napierdalacie tyle postów, że chyba musiałbym nauczyć się jakieś techniki speedreadingu i osiągnąć umysłową Nirvanę, żeby nadgonić w godzinę (dopiero teraz jestem na kompie).
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:30:37 GMT 1
moim zdaniem mafia to Bolek i Papuga. Wujas, Ziemia, co o tym sądzicie? Nie powinna to być Papuga. Bolek może. Zastanawiam się, dlaczego akurat te dwie osoby.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:31:09 GMT 1
Ale Foka imo bardziej miastowa niż mafijna. No właśnie moim zdaniem też. Szczerze, to jestem na takim etapie, że jeśli Pacyfista jest zielony, to truuuudno będzie znaleźć dwie mafie. Jedną prędzej.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:32:00 GMT 1
Nikt mi kurwa nie pomaga poza Brajanem. Same kurwa okonie. A potem bedziecie mnie wyzywac od chujowego miasta. Nie zrobię tego ja, nikogo tutaj nie mam za chujowe miasto.
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 20:32:46 GMT 1
ale z ciebie kurwa podstępna w tej edycji, robisz dokładnie to wobec mnie co Monti pisze, czyli pchasz agendę ale to pokażę jak na dłoni później, najpierw odpowiem Wujowi A skąd ty wiesz, że ja pcham agendę a nie po prostu cię podejrzewam? Bardzo proste pytanie - jedyne co robisz z moją grą to 1) wyciągasz jakieś rzeczy z dupy i robisz na nich twisty 2) dorzucasz do tego własną narrację opartą kurwa na fundamentach z piasku 3) pchasz agendę mającą mnie zdyskredytować Papuga to jest człowiek, ktory potrafi znokautować niewinnością, a w tej grze robi nic. to jest ewidentny pokaz punktu nr 3. Zdążyło mnie uniewinnić pół rozgrywki, łącznie z Bakłążanem, z którym się napierdalałem na gołe klaty wczoraj, a Conte sadzi takiego kurwa bąka Roboczo uniewinniam Brajana i te Papuge. kurwa gdzie ona jest jak jest potrzebna? Nie ma jej i czemu cie to nie martwi? Papugi nie ma bo jechała samochodem I NAPISAŁA TO W TEMACIE, WIEDZIAŁ TO BAKŁAŻAN, NAPISAŁ W TEMACIE. Conte robi co? Podsyca ogień pod zajaranym własnymi pytaniami Wujasem, bo kurwa każdy ma być w rozgrywce jak Conte sobie zażyczy. Tymczasem Conte: Ja po prostu dziś nie gram. ale jak ktoś mi w takiej edycji wytyka że ja czegoś nie robię to niech wypierdala. no to jest kurwa śmiech na sali i szczyt hipokryzji xDD No i oczywiście zauważenie milion razy, że Papug OmIjA rOzGrYwKę, kolejny buzzword, który Conte sobie przywłaszczył w tej grze i strzela nim jak z karabinku: Jak ktoś tu kurwa omija grę to Papuga, Bolek albo ty, a nie ja. Co to kurwa znaczy w ogóle? Jestem pod grą kiedy tylko mogę, to jest absurdalny zarzut i powinieneś sam to wiedzieć. Pchanie Agendy punkt kolejny - PAPUGA NA NIC NIE WPŁYWA Dla mnie tamta twoja edycja to był swego rodzaju zawód. Najbardziej lubiałem cię jako Kawalca gdzie oddałeś mi jednak decyzyjność i się pomyliłem gdy ty miałeś rację, ale jednak walczyłeś. Smasher był tak pasywny jak się dało. Teraz widzę, że chcesz pokazać wpływ, którego nie masz. tutaj taki smakowity kąsek, jeszcze z porównaniem do Kawalca, który koncertowo przepierdolił rozgrywkę, żeby mi się smutno zrobiło że nie jestem jak ja wtedy i kropka postawiona stwierdzeniem "NIE MASZ WPŁYWU" Ty Papuga naco ty wpływasz teraz? to jest kurwa tak absurdalne pytanie, zresztą już to pisałem. A na co ty kurwa wpływasz? jedyne co dzisiaj robisz, to torpedujesz moje zaangażowanie w tę rozgrywkę, grasz wielkiego, sflaczałego chuja swoją drogą cała ta dyskusja to był creme de la creme i twistowanie wszystkiego, co powiem, na moją niekorzyść, plus oczywiście wołanie reszty kumpli, żeby mu przyklasnęli: Gdzie są Bolas i Wujek gdy robię taki pressing na ich podejrzanym? Odniesienia do poprzednich edycji są po to żebyś zrozumiał, że mam pewne wymagania wobec ciebie, których teraz nie spełniasz. to bardzo ironiczne swoją drogą xD Ty myślisz, że ja ci na ambicję wjeżdzam żeby cię pobudzic? no tak, wyluzowany Conte wjeżdża na psychę zestresowanemu mafiozie - Papudze, chuj że dokładnie to samo przerabiał 12 godzin wcześniej z Bakłażanem i miał prawo się wpienić, drugi raz gadając o tym samym, WIELKI CONTE I czego oczekujesz ode mnie po tym co ty grasz. tu to już takie typowe splunięcie, ha tfu ty biedaku mafiozo, czego ty ode mnie chcesz, chujowo grasz i zasługujesz tylko na lincz, jakby jeszcze ktoś miał wątpliwości Jeżeli dla was z poziomem intencji Papugi i Bolka jest wszystko ok to gratuluje. no i zwieńczenie tego strumienia fekaliów wjazdem na inteligencję, to juz taki low blow nie wiem czemu mający służyć, ale kurwa nie ucz się tego nawet jak jesteś w mafii. Do tej pory lubiłem grać z tobą w mieście, a na to jest usprawiedliwienie tylko jeśli jesteś przebrzydłym mafiakiem no, w każdym razie macie streszczenie całego dnia gry WIELKIEGO CONTE, jakby ktoś miał wątpliwości jeszcze, jak potężny wpływ na rozgrywkę ma nasz ananasek w tej edycji
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 20:33:08 GMT 1
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:33:19 GMT 1
Ziemia Ziemia. Chcialas liste mafijna. To podaje Conte i Petula W odwodzie Bolek i Ty. Zadowolona? O tyle zadowolona, że moja grupka wygląda bardzo podobnie, tylko że mam Ciebie zamiast siebie (z oczywistych powodów).
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:34:36 GMT 1
Dziwne, że tak myślisz, bo dla mnie jest to najbardziej miastowy gracz w rozgrywce. Bo ty nie wiesz gdzie on ma sufit. Ale jak to kshaq, to powinieneś widzieć, że sytuacja jest jak z Baylanem... jego gra w tej edycji jest o niebo lepsza od jego gry w poprzedniej edycji jako mafia. Nie wiem, czemu zauważyłeś to u Baylana (i to przede mną!), a nie widzisz tego u Papugi.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:35:24 GMT 1
Rozwiązanej zagadki? Kiedy wyszła tożsamość Pacyfisty i/lub Anny? Chyba nie w d0? Dlaczego uniewinnniales Anne myslac ze to lewkon i dlaczego na nia glosowales kiedy okazalo sie ze to nie lewkon? 1. Bo jak na Lewkonia była to gra miastowa, w mojej opinii. Bardzo odróżniająca się od poprzedniej gry, jako mafiozo. 2. Bo straciłem powód do uniewinniania tego gracza. Jestem na 100% pewny, że już to tłumaczyłem. Chociaż zapewne nie tobie.
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 20:35:35 GMT 1
Nie Zobacz sobie na poprzednią edycję, przecież Centrystą na początku się kreowałem a i tak błyskawicznie się wjebałem Uważam, że Papug to mój highlight kreacyjny, który będę długo wspominał z łezką w oku No ale ta kreacja byla wyjatkowa. Nieporownywalna do zadnej innej ktora poznalem jako aktywny gracz. Porownanie z dupy imo. no to chyba tym bardziej zajebista, nie? no stary, nie mam jak inaczej ci tego udowodnić, albo mi uwierzysz, albo nie kreację przecież ustalam PRZED losowaniem, czy w mieście, czy w mafii grałbym taką samą kreacją a uważam, że w mafii miałbym wręcz większy problem, bo rzeczywiście mam problem z wejściami i nie wiedziałbym jak papuga zutylizować dobrze, tutaj imo wszedłem na totalnym luzie musisz mi uwierzyć na słowo i tyle, nie mam nigdzie pamiętniczka gdzie zapisuję swoje pomysły na kreacje z opisem na 300 słow xd
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:36:26 GMT 1
Jezus Maria, dajcie mi wszyscy spokój. Tak, nie rejestruję informacji, ta gra mnie męczy, trzaskacie od kurwy postów i nie pomaga mi to prawie nikogo uniewinnić. Taka rozgrywka. Nie zwalaj winy na nia. Tylko dostosuj sie jesli jestes miastem. Co sadzisz o mafii Pacyfista Conte? Może być, nawet bym się nie zdziwił. I jakbyś nie zauważył, to się dostosowuję, tylko że nie jestem w stanie zaabsorbować wszystkich informacji jak gracze tak spamują.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 20:37:21 GMT 1
Conte może być w tej mafii niestety.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:38:23 GMT 1
Jak w pewnym momencie musiałem przeczytać 39 stron postów to myślałem, że pierdolnę w ścianę. Ale jakbym nie zrobił tego pobieżnie, to nigdy nie byłbym na bieżąco.
|
|