|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:38:28 GMT 1
Papuga jest niewinna, ale ja w mafii nie jestem. Na intelekt jej nigdzie nie wjechałem. A jak chcecie od mnie bardziej zaangażowanej gry to stać mnie na to dopiero jutro. Dziś mogłem siedzieć ciecho a się wpierdoliłem bo poczułem, że miasto jest zbyt nieokreślone.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 20:38:44 GMT 1
Natomiast moim warunkiem sine qua non jest to, że jeśli padnę w mordzie dzisiaj, Conte niewinny, Papaya czerwona, to patrzycie na Fokę nowym okiem i absolutnie nie ma prawa dojechać do końca na obecnych warunkach.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 20:39:46 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 20:39:46 GMT 1
Dobra. Niewinnosc Papugi biore na siebie. Do tego dodaje Brajana.
Odpowiedzi Ziemi tez wydaja mi sie miastowe i dobrze uargumentowane.
Foka dla tez miala dzis miastowy wajb.
Zostaje trojka Petula Conte Bolek.
Walimy w Petule czy Conte?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:40:09 GMT 1
Moje zdanie w zasadzie się nie zmieniło. Walimy w Pacyfistę. Foka moim zdaniem niewinna, widzę argument jeśli Pacyfista jest winny ale nie jestem w 100% przekonany. Wujek/Bolek/Conte moje pole eliminacji, innych uniewinniam.
I nie, ostatnie posty Wujka go dla mnie nie uniewinniły.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 20:40:47 GMT 1
Papuga jest niewinna, ale ja w mafii nie jestem. Na intelekt jej nigdzie nie wjechałem. A jak chcecie od mnie bardziej zaangażowanej gry to stać mnie na to dopiero jutro. Dziś mogłem siedzieć ciecho a się wpierdoliłem bo poczułem, że miasto jest zbyt nieokreślone. Ale przecież było nieokreślone przez Ciebie. Rozmawialiśmy o Wujku, Papayi, Foce, a Ty wleciałeś z Papugą. Co to ma być za interwencja? Przecież to jest oderwanie, Papuga nie miała szansy dziś zlecieć, jaki to jest Twój wsad w grę? Co to pomogło w braku określenia?
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 20:40:59 GMT 1
I jeszcze Conte mnie tam pytał, jaki miałby cel w tym, żeby mnie teraz pchać do linczu, no i to jest proste pytanie - jak Pacyfista jest w mafii, to jeszcze dwie osoby są potrzebne do wepchnięcia niewinne pod lincz i imo to jest przygotowywanie sobie gruntu pod zrobienie tego nie dziś, ale jutro albo pojutrze, razem z nie wiem, kurwa, Ziemią albo Bolkiem
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:40:59 GMT 1
A skąd ty wiesz, że ja pcham agendę a nie po prostu cię podejrzewam? Bardzo proste pytanie - jedyne co robisz z moją grą to 1) wyciągasz jakieś rzeczy z dupy i robisz na nich twisty 2) dorzucasz do tego własną narrację opartą kurwa na fundamentach z piasku 3) pchasz agendę mającą mnie zdyskredytować Papuga to jest człowiek, ktory potrafi znokautować niewinnością, a w tej grze robi nic. to jest ewidentny pokaz punktu nr 3. Zdążyło mnie uniewinnić pół rozgrywki, łącznie z Bakłążanem, z którym się napierdalałem na gołe klaty wczoraj, a Conte sadzi takiego kurwa bąka Nie ma jej i czemu cie to nie martwi? Papugi nie ma bo jechała samochodem I NAPISAŁA TO W TEMACIE, WIEDZIAŁ TO BAKŁAŻAN, NAPISAŁ W TEMACIE. Conte robi co? Podsyca ogień pod zajaranym własnymi pytaniami Wujasem, bo kurwa każdy ma być w rozgrywce jak Conte sobie zażyczy. Tymczasem Conte: Ja po prostu dziś nie gram. ale jak ktoś mi w takiej edycji wytyka że ja czegoś nie robię to niech wypierdala. no to jest kurwa śmiech na sali i szczyt hipokryzji xDD No i oczywiście zauważenie milion razy, że Papug OmIjA rOzGrYwKę, kolejny buzzword, który Conte sobie przywłaszczył w tej grze i strzela nim jak z karabinku: Jak ktoś tu kurwa omija grę to Papuga, Bolek albo ty, a nie ja. Co to kurwa znaczy w ogóle? Jestem pod grą kiedy tylko mogę, to jest absurdalny zarzut i powinieneś sam to wiedzieć. Pchanie Agendy punkt kolejny - PAPUGA NA NIC NIE WPŁYWA Dla mnie tamta twoja edycja to był swego rodzaju zawód. Najbardziej lubiałem cię jako Kawalca gdzie oddałeś mi jednak decyzyjność i się pomyliłem gdy ty miałeś rację, ale jednak walczyłeś. Smasher był tak pasywny jak się dało. Teraz widzę, że chcesz pokazać wpływ, którego nie masz. tutaj taki smakowity kąsek, jeszcze z porównaniem do Kawalca, który koncertowo przepierdolił rozgrywkę, żeby mi się smutno zrobiło że nie jestem jak ja wtedy i kropka postawiona stwierdzeniem "NIE MASZ WPŁYWU" Ty Papuga naco ty wpływasz teraz? to jest kurwa tak absurdalne pytanie, zresztą już to pisałem. A na co ty kurwa wpływasz? jedyne co dzisiaj robisz, to torpedujesz moje zaangażowanie w tę rozgrywkę, grasz wielkiego, sflaczałego chuja swoją drogą cała ta dyskusja to był creme de la creme i twistowanie wszystkiego, co powiem, na moją niekorzyść, plus oczywiście wołanie reszty kumpli, żeby mu przyklasnęli: Gdzie są Bolas i Wujek gdy robię taki pressing na ich podejrzanym? Odniesienia do poprzednich edycji są po to żebyś zrozumiał, że mam pewne wymagania wobec ciebie, których teraz nie spełniasz. to bardzo ironiczne swoją drogą xD Ty myślisz, że ja ci na ambicję wjeżdzam żeby cię pobudzic? no tak, wyluzowany Conte wjeżdża na psychę zestresowanemu mafiozie - Papudze, chuj że dokładnie to samo przerabiał 12 godzin wcześniej z Bakłażanem i miał prawo się wpienić, drugi raz gadając o tym samym, WIELKI CONTE I czego oczekujesz ode mnie po tym co ty grasz. tu to już takie typowe splunięcie, ha tfu ty biedaku mafiozo, czego ty ode mnie chcesz, chujowo grasz i zasługujesz tylko na lincz, jakby jeszcze ktoś miał wątpliwości Jeżeli dla was z poziomem intencji Papugi i Bolka jest wszystko ok to gratuluje. no i zwieńczenie tego strumienia fekaliów wjazdem na inteligencję, to juz taki low blow nie wiem czemu mający służyć, ale kurwa nie ucz się tego nawet jak jesteś w mafii. Do tej pory lubiłem grać z tobą w mieście, a na to jest usprawiedliwienie tylko jeśli jesteś przebrzydłym mafiakiem no, w każdym razie macie streszczenie całego dnia gry WIELKIEGO CONTE, jakby ktoś miał wątpliwości jeszcze, jak potężny wpływ na rozgrywkę ma nasz ananasek w tej edycji Dlaczego ty widzisz w mojej grze tylko to co robiłem w sprawie twojej?
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 20:41:00 GMT 1
Dobra. Niewinnosc Papugi biore na siebie. Do tego dodaje Brajana. Odpowiedzi Ziemi tez wydaja mi sie miastowe i dobrze uargumentowane. Foka dla tez miala dzis miastowy wajb. Zostaje trojka Petula Conte Bolek. Walimy w Petule czy Conte? W Conte.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:41:55 GMT 1
Papuga jest niewinna, ale ja w mafii nie jestem. Na intelekt jej nigdzie nie wjechałem. A jak chcecie od mnie bardziej zaangażowanej gry to stać mnie na to dopiero jutro. Dziś mogłem siedzieć ciecho a się wpierdoliłem bo poczułem, że miasto jest zbyt nieokreślone. Ale przecież było nieokreślone przez Ciebie. Rozmawialiśmy o Wujku, Papayi, Foce, a Ty wleciałeś z Papugą. Co to ma być za interwencja? Przecież to jest oderwanie, Papuga nie miała szansy dziś zlecieć, jaki to jest Twój wsad w grę? Co to pomogło w braku określenia? Uważałem, że miasto nie wie kogo ma zlinczowąć. Miałem swój typ.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:42:39 GMT 1
Dobra. Niewinnosc Papugi biore na siebie. Do tego dodaje Brajana. Odpowiedzi Ziemi tez wydaja mi sie miastowe i dobrze uargumentowane. Foka dla tez miala dzis miastowy wajb. Zostaje trojka Petula Conte Bolek. Walimy w Petule czy Conte? W Conte. Zaraz, a ty nie typowałeś Baylan/Ziemia? Czy mi się pojebało? Właśnie tu leży problem, nie pamiętam szczegółów rozgrywki.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 20:42:43 GMT 1
Ale przecież było nieokreślone przez Ciebie. Rozmawialiśmy o Wujku, Papayi, Foce, a Ty wleciałeś z Papugą. Co to ma być za interwencja? Przecież to jest oderwanie, Papuga nie miała szansy dziś zlecieć, jaki to jest Twój wsad w grę? Co to pomogło w braku określenia? Uważałem, że miasto nie wie kogo ma zlinczowąć. Miałem swój typ. Jak kurwa nie wie, jak oczekiwałem, żeby wiedziało od samego rana dając od siebie kurwa krew i pot? Dałeś swój typ i bailando, co to ma być? Oczekiwałem statementu, a nie żółtych papierów.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 20:42:45 GMT 1
Jestem tak niewinny, jak tylko można być.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:43:20 GMT 1
Mam wrażenie, że postuję o wiele więcej, niż zwykle, a jakimś cudem są gracze mający 2x tyle postów.
Maniaki wy.
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 20:43:35 GMT 1
Bardzo proste pytanie - jedyne co robisz z moją grą to 1) wyciągasz jakieś rzeczy z dupy i robisz na nich twisty 2) dorzucasz do tego własną narrację opartą kurwa na fundamentach z piasku 3) pchasz agendę mającą mnie zdyskredytować to jest ewidentny pokaz punktu nr 3. Zdążyło mnie uniewinnić pół rozgrywki, łącznie z Bakłążanem, z którym się napierdalałem na gołe klaty wczoraj, a Conte sadzi takiego kurwa bąka Papugi nie ma bo jechała samochodem I NAPISAŁA TO W TEMACIE, WIEDZIAŁ TO BAKŁAŻAN, NAPISAŁ W TEMACIE. Conte robi co? Podsyca ogień pod zajaranym własnymi pytaniami Wujasem, bo kurwa każdy ma być w rozgrywce jak Conte sobie zażyczy. Tymczasem Conte: no to jest kurwa śmiech na sali i szczyt hipokryzji xDD No i oczywiście zauważenie milion razy, że Papug OmIjA rOzGrYwKę, kolejny buzzword, który Conte sobie przywłaszczył w tej grze i strzela nim jak z karabinku: Co to kurwa znaczy w ogóle? Jestem pod grą kiedy tylko mogę, to jest absurdalny zarzut i powinieneś sam to wiedzieć. Pchanie Agendy punkt kolejny - PAPUGA NA NIC NIE WPŁYWA tutaj taki smakowity kąsek, jeszcze z porównaniem do Kawalca, który koncertowo przepierdolił rozgrywkę, żeby mi się smutno zrobiło że nie jestem jak ja wtedy i kropka postawiona stwierdzeniem "NIE MASZ WPŁYWU" to jest kurwa tak absurdalne pytanie, zresztą już to pisałem. A na co ty kurwa wpływasz? jedyne co dzisiaj robisz, to torpedujesz moje zaangażowanie w tę rozgrywkę, grasz wielkiego, sflaczałego chuja swoją drogą cała ta dyskusja to był creme de la creme i twistowanie wszystkiego, co powiem, na moją niekorzyść, plus oczywiście wołanie reszty kumpli, żeby mu przyklasnęli: to bardzo ironiczne swoją drogą xD no tak, wyluzowany Conte wjeżdża na psychę zestresowanemu mafiozie - Papudze, chuj że dokładnie to samo przerabiał 12 godzin wcześniej z Bakłażanem i miał prawo się wpienić, drugi raz gadając o tym samym, WIELKI CONTE tu to już takie typowe splunięcie, ha tfu ty biedaku mafiozo, czego ty ode mnie chcesz, chujowo grasz i zasługujesz tylko na lincz, jakby jeszcze ktoś miał wątpliwości no i zwieńczenie tego strumienia fekaliów wjazdem na inteligencję, to juz taki low blow nie wiem czemu mający służyć, ale kurwa nie ucz się tego nawet jak jesteś w mafii. Do tej pory lubiłem grać z tobą w mieście, a na to jest usprawiedliwienie tylko jeśli jesteś przebrzydłym mafiakiem no, w każdym razie macie streszczenie całego dnia gry WIELKIEGO CONTE, jakby ktoś miał wątpliwości jeszcze, jak potężny wpływ na rozgrywkę ma nasz ananasek w tej edycji Dlaczego ty widzisz w mojej grze tylko to co robiłem w sprawie twojej? bo to było jakieś 3/4 twojego wkładu w grę dzisiaj poza tym mnie wkurwiłeś po trzecie przy postach skierowanych do mnie mam najlepszą perspektywę po czwarte bardzo ten wycinek bardzo dobrze przekazywał, co chciałem przekazać jak się z nim nie zgadzasz, to odpowiedz na zarzuty w nim zawarte
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:43:52 GMT 1
Cofam uniewinnienie dla Baylana.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:44:24 GMT 1
Uważałem, że miasto nie wie kogo ma zlinczowąć. Miałem swój typ. Jak kurwa nie wie, jak oczekiwałem, żeby wiedziało od samego rana dając od siebie kurwa krew i pot? Dałeś swój typ i bailando, co to ma być? Oczekiwałem statementu, a nie żółtych papierów. Powiedz mi po chuj ja miałbym się wpierdalać teraz przed szereg będąc w mafii?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:44:27 GMT 1
Jestem tak niewinny, jak tylko można być. Dobra, jak niewinny, to tłumacz się z gry wokół snajpera.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 20:44:40 GMT 1
Na niekorzyść Konte świadczy to, że totalnie ominął akcję Pekuji. W ogóle wyjebane na to miał.
Ale teraz mogę szukać już potwierdzenia, a tak nie powinno się robić.
Generalnie boję się, że bez Konte tutaj będzie milczenie w opór, ale zdaję sobie sprawę, że muszę reagować w kontekście tego, że jak nic nie powiem, to faktycznie tam strategicznie mogło być pomyślane, żeby mnie wjebać po nim.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 20:45:18 GMT 1
Jestem tak niewinny, jak tylko można być. Dobra, jak niewinny, to tłumacz się z gry wokół snajpera. Już się wytłumaczyłem.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 20:45:19 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 20:45:19 GMT 1
Jak kurwa nie wie, jak oczekiwałem, żeby wiedziało od samego rana dając od siebie kurwa krew i pot? Dałeś swój typ i bailando, co to ma być? Oczekiwałem statementu, a nie żółtych papierów. Powiedz mi po chuj ja miałbym się wpierdalać teraz przed szereg będąc w mafii? No zostales wywolany do tablicy. Musiales cos zrobic tak czy siak. A ze nie byles w stanie tego wyciagnac to osobna kwestia.
|
|