|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 20:49:52 GMT 1
Przecież byście mnie dziś nie linczowali, jakbym się nie przyznał, że jestem snajperem, zastanówcie się.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:49:58 GMT 1
A dla ciebie to jest jakieś pojebane, że chce przeżyc?
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 20:50:10 GMT 1
Przecież byście mnie dziś nie linczowali, jakbym się nie przyznał, że jestem snajperem, zastanówcie się. Że NIE jestem snajperem.
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 20:50:25 GMT 1
Wujek Dobra Rada pytanie do ciebie jeszcze wrzuciłeś posty z pytaniami do tych osób: - Żako - Baylan - Bolek - Conte - foka Dlaczego akurat do tych? Dlaczego nic do Ziemi np? Ile z tych osób masz obecnie w swojej liście niewinnych?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 20:50:42 GMT 1
A dla ciebie to jest jakieś pojebane, że chce przeżyc? nie chodzi o to, to rozumiem, nie podoba mi się sposób dlaczego dzisiaj nie masz czasu?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 20:50:51 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 20:50:51 GMT 1
Optymalne byloby zlinczowanie Petuli, ja bym chcial Conte, a kusi mnie fikolek na Bolku. Jak zyc?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 20:51:06 GMT 1
Przecież byście mnie dziś nie linczowali, jakbym się nie przyznał, że jestem snajperem, zastanówcie się. Że NIE jestem snajperem. byłeś wtedy kurwa do odjebania i się tym ratowałeś mafiuszko
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 20:51:35 GMT 1
GŁOSUJEMY NA PEKANYĘ NIE AKCEPTUJĘ SPRZECIWU
SNAJPER WYBIERA MIĘDZY FOKĄ A CONTE JA SUGERUJĘ FOKĘ
NAD CONTE JESZCZE PRZYSIĄDĘ
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:52:09 GMT 1
Pragne jeszcze ze teraz wszyscy graja aktywnie. Wszyscy poza Foka i Bolkiem. Jak na moje standardy gram bardzo aktywnie, po prostu Wy jesteście wariatami. A już szczególnie Baylan. Z samych jego postów w tej rozgrywce można by książkę napisać.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 20:52:18 GMT 1
A ja nadal się zastanawiam, co zrobimy, jeśli snajperem po prostu był Akainu i zjebał z brakiem testamentu. niewiele to zmienia w ogólnym rozrachunku zakładając mafię dla Pekunyi
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 20:52:21 GMT 1
byłeś wtedy kurwa do odjebania i się tym ratowałeś mafiuszko Dziś, mówię o dziś. Pisałeś, że to aksjomat, że muszę żyć.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 20:52:26 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 20:52:26 GMT 1
Wujek Dobra Rada pytanie do ciebie jeszcze wrzuciłeś posty z pytaniami do tych osób: - Żako - Baylan - Bolek - Conte - foka Dlaczego akurat do tych? Dlaczego nic do Ziemi np? Ile z tych osób masz obecnie w swojej liście niewinnych? Bo na Ziemie ogolnie nie mialem nic poza tym o co juz ja konkretnie pytalem. Na Petule mi sie juz nie chcialo. Lista niewinnych to Ty i Brajan (z zastrzezeniem ze w razie czego to on mnie w chuja robi, nie Ty)
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:52:37 GMT 1
...Nie rozumiem. Przecież sam żeś pisał, żeby snajper w ciebie strzelił. W jaki sposób miałby w rezultacie tego paść mafioza? Liczyłem, że to ktoś ogarnięty i nie strzeli. ...Okej, nie chce mi się tego dalej drążyć. Nie rozumiem, ale nieważne.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:52:53 GMT 1
A dla ciebie to jest jakieś pojebane, że chce przeżyc? nie chodzi o to, to rozumiem, nie podoba mi się sposób dlaczego dzisiaj nie masz czasu? Jest rzecz, która uzależnia mnie bardziej niż mafia i to nią się zajmowałem większość dnia.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 20:53:02 GMT 1
Pragne jeszcze ze teraz wszyscy graja aktywnie. Wszyscy poza Foka i Bolkiem. Jak na moje standardy gram bardzo aktywnie, po prostu Wy jesteście wariatami. A już szczególnie Baylan. Z samych jego postów w tej rozgrywce można by książkę napisać. to ostatnia taka rozgrywka, powrót do przeszłości, fajnie czasem zagrać bez kajdan
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 20:53:37 GMT 1
byłeś wtedy kurwa do odjebania i się tym ratowałeś mafiuszko Dziś, mówię o dziś. Pisałeś, że to aksjomat, że muszę żyć. nom, bo założenie było takie, że jesteś snajper, snajpera nie można odwalić snajper nie jesteś
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:53:44 GMT 1
A ja nadal się zastanawiam, co zrobimy, jeśli snajperem po prostu był Akainu i zjebał z brakiem testamentu. niewiele to zmienia w ogólnym rozrachunku zakładając mafię dla Pekunyi Ale nie będzie można odstrzelić foki, i będziesz się z nią jutro męczył. Na ile myślisz, że rzeczywiście jest w mafii, a na ile cię po prostu wkurza?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:53:52 GMT 1
Kurwa walic w tego petuye.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 20:55:09 GMT 1
niewiele to zmienia w ogólnym rozrachunku zakładając mafię dla Pekunyi Ale nie będzie można odstrzelić foki, i będziesz się z nią jutro męczył. Na ile myślisz, że rzeczywiście jest w mafii, a na ile cię po prostu wkurza? 60% że jest w mafii ale dla strategicznego ułożenia rozgrywki trzeba ją odwalić na 70% szczególnie jeśli Petanya będzie niewinny
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 20:55:27 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 20:55:27 GMT 1
Reka mi zaczyna drzec, krople potu oswietlaja moje zakola, serce kolaczem
|
|