|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 20:55:53 GMT 1
będzie dobrze młodziak
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 29, 2023 20:56:43 GMT 1
Nie będzie.
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 20:56:51 GMT 1
Wujek Dobra Rada pytanie do ciebie jeszcze wrzuciłeś posty z pytaniami do tych osób: - Żako - Baylan - Bolek - Conte - foka Dlaczego akurat do tych? Dlaczego nic do Ziemi np? Ile z tych osób masz obecnie w swojej liście niewinnych? Bo na Ziemie ogolnie nie mialem nic poza tym o co juz ja konkretnie pytalem. Na Petule mi sie juz nie chcialo. Lista niewinnych to Ty i Brajan (z zastrzezeniem ze w razie czego to on mnie w chuja robi, nie Ty) No to ci powiem czemu służyło to pytanie bo ogólnie sam wjazd na plus, press spoko, ale jeżeli Balyana i mnie masz w niewinnych, to się zastanawiam, po co były te pytania do nas tzn ja nie mam nic przeciwko pytaniom o kreację, ale to było bardzo "flashy" zagranie, to wrzucanie ładnie sformatowanych postów z oznaczeniami, jeszcze w naszą stronę, gdzie niewiele w zasadzie przez cały dzień się zmieniło jeżeli miałeś nas za niewinnych przed tymi postami i po tych postach też masz a na mnie niewinnego już raz mafiak pisał analizę, żeby się upewnić że jestem niewinny, no i się zastanawiam, na ile to rzeczywiście trochę rozbuchane drążenie, a na ile zamierzony przerost formy nad treścią
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 20:57:42 GMT 1
Bo na Ziemie ogolnie nie mialem nic poza tym o co juz ja konkretnie pytalem. Na Petule mi sie juz nie chcialo. Lista niewinnych to Ty i Brajan (z zastrzezeniem ze w razie czego to on mnie w chuja robi, nie Ty) No to ci powiem czemu służyło to pytanie bo ogólnie sam wjazd na plus, press spoko, ale jeżeli Balyana i mnie masz w niewinnych, to się zastanawiam, po co były te pytania do nas tzn ja nie mam nic przeciwko pytaniom o kreację, ale to było bardzo "flashy" zagranie, to wrzucanie ładnie sformatowanych postów z oznaczeniami, jeszcze w naszą stronę, gdzie niewiele w zasadzie przez cały dzień się zmieniło jeżeli miałeś nas za niewinnych przed tymi postami i po tych postach też masz a na mnie niewinnego już raz mafiak pisał analizę, żeby się upewnić że jestem niewinny, no i się zastanawiam, na ile to rzeczywiście trochę rozbuchane drążenie, a na ile zamierzony przerost formy nad treścią czytaleś moje odpowiedzi do Wujka?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 20:58:01 GMT 1
Znając moje szczęście, Pekyuya spadnie niewinny, a snajperem był Akainu. Albo jeszcze lepiej: snajperką była Anna, którą własnoręcznie zlinczowałem.
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 20:58:20 GMT 1
No to ci powiem czemu służyło to pytanie bo ogólnie sam wjazd na plus, press spoko, ale jeżeli Balyana i mnie masz w niewinnych, to się zastanawiam, po co były te pytania do nas tzn ja nie mam nic przeciwko pytaniom o kreację, ale to było bardzo "flashy" zagranie, to wrzucanie ładnie sformatowanych postów z oznaczeniami, jeszcze w naszą stronę, gdzie niewiele w zasadzie przez cały dzień się zmieniło jeżeli miałeś nas za niewinnych przed tymi postami i po tych postach też masz a na mnie niewinnego już raz mafiak pisał analizę, żeby się upewnić że jestem niewinny, no i się zastanawiam, na ile to rzeczywiście trochę rozbuchane drążenie, a na ile zamierzony przerost formy nad treścią czytaleś moje odpowiedzi do Wujka? przeleciałem tylko wzrokiem bo wysrywałem psa wtedy jak miałem te strony włączone gadaliście o tym już?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 20:58:28 GMT 1
ziemia ja nie lubię takich wyprzedzających alibi
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 20:58:43 GMT 1
czytaleś moje odpowiedzi do Wujka? przeleciałem tylko wzrokiem bo wysrywałem psa wtedy jak miałem te strony włączone gadaliście o tym już? przeczytaj bo to imo ważne i oceń reakcje
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 20:58:57 GMT 1
ok, zara zerknę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 20:59:02 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 20:59:02 GMT 1
Znając moje szczęście, Pekyuya spadnie niewinny, a snajperem był Akainu. Albo jeszcze lepiej: snajperką była Anna, którą własnoręcznie zlinczowałem. A cczemuu Ty zakladassz tak czarne scenariusze?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:59:08 GMT 1
czytaleś moje odpowiedzi do Wujka? przeleciałem tylko wzrokiem bo wysrywałem psa wtedy jak miałem te strony włączone gadaliście o tym już? Nie jest ci głupio, że mnie tak wpierdalasz przed linczem na podstawie obrażenia się o to co napisałem o tobie?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 20:59:49 GMT 1
Bo jak chciałeś walić analize na mnie i oczekiwałeś odpowiedzi to był czas wcześniej.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 21:00:00 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 21:00:00 GMT 1
Bo na Ziemie ogolnie nie mialem nic poza tym o co juz ja konkretnie pytalem. Na Petule mi sie juz nie chcialo. Lista niewinnych to Ty i Brajan (z zastrzezeniem ze w razie czego to on mnie w chuja robi, nie Ty) No to ci powiem czemu służyło to pytanie bo ogólnie sam wjazd na plus, press spoko, ale jeżeli Balyana i mnie masz w niewinnych, to się zastanawiam, po co były te pytania do nas tzn ja nie mam nic przeciwko pytaniom o kreację, ale to było bardzo "flashy" zagranie, to wrzucanie ładnie sformatowanych postów z oznaczeniami, jeszcze w naszą stronę, gdzie niewiele w zasadzie przez cały dzień się zmieniło jeżeli miałeś nas za niewinnych przed tymi postami i po tych postach też masz a na mnie niewinnego już raz mafiak pisał analizę, żeby się upewnić że jestem niewinny, no i się zastanawiam, na ile to rzeczywiście trochę rozbuchane drążenie, a na ile zamierzony przerost formy nad treścią Ciebie i Baylanda chcialem sprawdzic. Na Ziemie nie mialem w sumie nic konkretnego poza tym o czym z nim juz gadalem, wiec nie chcialo mi sie na sile pisac o nim. Ale szacun za spostrzegawczosc.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 21:00:05 GMT 1
jak jesteś niewinny to u Dantego w piekle byś wylądował w kręgu z Garym biczującym Łasucha
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 29, 2023 21:00:20 GMT 1
Pekyuya Pö - [*] - winny
Testament:
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 21:00:29 GMT 1
przeleciałem tylko wzrokiem bo wysrywałem psa wtedy jak miałem te strony włączone gadaliście o tym już? Nie jest ci głupio, że mnie tak wpierdalasz przed linczem na podstawie obrażenia się o to co napisałem o tobie? nigdzie cię nie wpierdalam, po prostu punktuję twoje chujowe zagrywki, dzisiaj i tak leci Pacyfista mam nie pisać przed linczem nic żeby ci smutno nie było?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 21:00:29 GMT 1
Jezu, dobrze.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 21:00:36 GMT 1