|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 22:45:01 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 22:45:01 GMT 1
Ogółem jeżeli snajper nie żyje, i to był Aikanu, to przegramy przez te autystyczne zasady z dupy Reda, który z jakiegos powodu nie odsłania roli przy mordach xddd bo bedzie szedl lincz na mafie, mafia sclaimuje snajpera, i porobione nie no, snajper powinien był strzelać wczoraj albo dziś. jeśli nie strzeli jutro, a ktoś zclaimuje, to jest pewna mafia. dalej się nie da odsuwać. uważam że nie ma tu gracza o takich zapędach.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 29, 2023 22:45:44 GMT 1
I ja monciarza specjalnie jebałem bo trzeba pressowac high-standing graczy ;d ale to teatrzyk dla gojów. zreszta, sam Monciak mnie tego uczył empirycznie w discordowej - pressing musi byc taki, zeby sie komus niedobrze zrobiło. i to daje dobre wyniki eeech
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 29, 2023 22:46:13 GMT 1
Ogółem jeżeli snajper nie żyje, i to był Aikanu, to przegramy przez te autystyczne zasady z dupy Reda, który z jakiegos powodu nie odsłania roli przy mordach xddd bo bedzie szedl lincz na mafie, mafia sclaimuje snajpera, i porobione nie no, snajper powinien był strzelać wczoraj albo dziś. jeśli nie strzeli jutro, a ktoś zclaimuje, to jest pewna mafia. dalej się nie da odsuwać. uważam że nie ma tu gracza o takich zapędach. Ok, jestem gotowy przyjac takie zalozenie, ktore w sumie rozwiazuje problem, STONKS
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 29, 2023 22:46:23 GMT 1
ide spac byki
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 29, 2023 22:46:34 GMT 1
sauna dojebała
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 29, 2023 22:46:56 GMT 1
3 kandydatów i 2 lincze, no to wygralismy na 66,6%,
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 22:56:30 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 22:56:30 GMT 1
Dobranoc, foczko.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 1:38:33 GMT 1
Teza:Mafia już wczoraj wiedziała, że snajpera najprawdopodobniej nie ma w rozgrywce.
Wniosek:Wszystkie te osoby, które poświęcały czas i wątrobe na analizy gdzie ma strzelić snajper i robiły to naturalnie są niewinne.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 1:41:25 GMT 1
Teza:Pekayo się obsrał i wyszedł z pseudoclaimem, bo nie było nikogo z mafii z kim mógłby o tym pogadać. Wniosek:Do sprawdzenia kogo nie było w tym czasie.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 1:57:39 GMT 1
Pekayo bardzo się łączy z Bolkiem.
Nie łączy się z Ziemią.
Średnio łączy się z Wujkiem i średnio z Foką. Słabo się łączy z Conte.
Dzisiaj Bolek.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 30, 2023 2:19:46 GMT 1
Ja pierdole Monti
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 9:42:33 GMT 1
nie wiem, dla mnie to wygląda tak:
baylan -- po prostu niewinny, gra super inaczej niż w poprzedniej edycji jako mafia (podobnie jak żako, które właśnie padło ofiarą mordu), dobrze wygląda z pekayo, ultraaktywny po aktywnej grze jako mafia (odpalił się, bo w końcu wylosował miasto; moim zdaniem stwierdzenie żako o "ściągnięciu kagańca" jest tutaj trafne) conte -- nie ma dla mnie opcji, że jedyna pozostająca przy życiu mafia tinfoiluje, że kshaq to nie kshaq, kiedy kshaq został wyznaczony przez mafię na bycie ofiarą mordu; na 100% pochodzi to od miastowego, który nie wiedział, że żako jest mordowane, i który naprawdę próbował rozwikłać tajemnicę żako, kiedy inni już sobie uniewinnili tego gracza
to moje dwa giga uniewinnienia
foka -- no niestety raczej gra niewinnie; szczególnie z racji komentarzy nt. snajpera, o których pisał już baylan
zostaje wujek i bolek
bolek gorzej wygląda, jak wiemy, że pacyfista jest czerwony
ergo, najpierw bolek, potem moim zdaniem wujek, chyba że wyciągnie coś na fokę
baylan i conte ~nigdy mafia w mojej opinii
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 9:55:46 GMT 1
Brajan,
jesteś w stanie uniewinnić Ziemię? Bo ja mam z nią duży problem.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 10:13:38 GMT 1
Dzisiaj ostatni normalny lincz z dominowaniem miasta
co wy na to by kazdy zaglosowal na ciemno zgodnie ze swoim sumeniem? Ostatnia taka szansa
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 10:15:42 GMT 1
i panna mi zrobila zdj jak wczoraj siedze w restauracji i zamiast siedziec to siedze i gram w mafie XD tak w kontekscie Montiowego - nie gram, nie ma mnie, nie staram sie. tak czy siak to co robil Monti jest dobre i miastowe, chociaz podłe, a przynajmniej tak robil w Discordowej i dawało to dobre efeky. Wszystkich miastowych (i nie tylko), trzeba dociskac maksymalnie jak sie tylko da
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 10:37:54 GMT 1
Co do Bolka w mafii nie pasuje mi to, ze tenze gracz zawsze ma jakis plan, a tutaj nie ma - a cala jego gra miastowa sprowadza sie do bycia zamordowany szybko - chociaz moglby to symulowac - bo nie zagral tak by zostac zamordowanym ;d a ta wczorajsza reakcja ze na niego ostry susfuck daje mu immunitet od mordu, no prosze - no ale byl pijany i nie w temacie - wiec ciezko rzec
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 10:39:04 GMT 1
Co do Wuja w mafii - no dla mnie duza solidna mocna mafia. z wszystkimi sobie rozmawia, ale z tego co widze na dobrych emocjach, nie daje sie na swiecznik, rzuca te komentarze i uwagi, niby giereczki i pressing, zawsze wie co powiedziec i jak powiedziec, czysty jak łza, mało emocji, no ostatnio ciagle tak grali wybitni mafiozi a miastowych takich z reka na sercu szuakc - no dla mnie totalnie plausible mafia
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 10:40:32 GMT 1
Conte - wyluzowany i zdystansowany gracz, niby choroba, ale do tych wszystkich chorób i pijanstw podchodzilbym z dystansem po Taco-śniezycia-mnie-atakuje-Hemingway, tak czy siak tez sobie to wyobrazam ze moglby tak totalnie zagrac jak mafioza, bo wlasnie w taki sposob grla w Srodziemnorskiej, kurcze, a to krzyzowanie z Pegaya ze Pegayo probowal go wrzucic pod kolej nijak mi nie pasuje, bo i tak szansa na to byla praktycznie nierealna, ale sytuacji z Papuga nie umiem skomentowac, no ale jestem tutaj w stanie zaufac Baylandowi i guess
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 10:41:38 GMT 1
Ziemia - malo go widze, ciagle czuje od niego dystans i reczny. Ciagle mi nie odpowiedział na pytanie z dnia pierwszego ;d imho czysta definicja kurwidolka
nie przejmuje sie losem miasta nie przejmuje sie gra sucha i prosta racjonalizacja rzeczy no tak go odczuwam
Bolka ktorego tez malo widzialem w grez bo sie z nim najwidocnziej mijalem, widzialem duzo wiecej niz ziemie xd
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 10:42:18 GMT 1
Kurde, niech każdy sobie zada pytanie.
Jak zagralibyście w mafii, mając za jedynego partnera takiego Pacyfistę?
Bo imo tu aż się prosi o tryhardowanie, walenie w Petulę i wyrabianie sobie na tym pozycji. Ja bym tak na pewno spróbował. Po drugim dniu partner Petayo powinien poczuć w sumie wolną amerykankę.
No i wtedy mi się w chuj gryzą Conte i Bolek jako mafijni.
|
|