foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 10:42:30 GMT 1
Odrzucajac conte, to zostaja 3 sprawdzenia, jezlei tam bylby snajper i kogos sclearowal strzalem i sam siebie to wiadomo, wygranko jest nasze snajpera pewnie w ogole nie ma, a mamy 2 kille, i niestety widze ze bedzie albo szukanie po kurwidolku, albo po genialnym mafiozie (wuja) wiec sie robi ciezko ;d
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 10:43:09 GMT 1
Kurde, niech każdy sobie zada pytanie. Jak zagralibyście w mafii, mając za jedynego partnera takiego Pacyfistę? Bo imo tu aż się prosi o tryhardowanie, walenie w Petulę i wyrabianie sobie na tym pozycji. Ja bym tak na pewno spróbował. Po drugim dniu partner Petayo powinien poczuć w sumie wolną amerykankę. No i wtedy mi się w chuj gryzą Conte i Bolek jako mafijni. Bolek w discordowej robił wszystko by uratować współ-mafioze, a mial mafioze jeszcze gorszego, i to poziomy gorszego, niż Lewkoń
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 10:44:03 GMT 1
Co do meczówki 4 osobowej:
Przypominam plan stworzony jeszcze miseiace tmeu, bodaj w kwietniu? Czy cos kolo tego. A moze ciut poznije
Conte zna ten plan
W meczówce 4 osobowej wybieramy 1 pewnego niewinnego
i wszyscy głosujemy tak jak glosuje ten 1 pewny niewinny
pozwala to uniknac wszystkich problemów meczówki 4 osobowej, remisów, i takich tam
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 10:44:11 GMT 1
Ja prędzej jestem w stanie uniewinnić Fokę niż Ziemię.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 10:44:54 GMT 1
W 4 osobowej meczówce nalezy wybrac total cleara i ten clear absolutnie ma totalne wladztwo nad miastem i prebiegiem dyskusji
nie mozey tam niestety isc w nkaurwianie, rozpierdol, klotnie, konfrontacje i robienie Pinsa + Rimbaund z jednym graczem komentujacym a 4 w odwodzie ;d
to slepa droga
wiec wszystkich prosez, by byli na to gotowie w 4-way
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 10:45:45 GMT 1
bo wybranie tego cleara daje nam znowu 33% szans w 4-way, tak samo jak w 3-way i nie widze zadnego powodu by robic inaczej, niz glosowac za taką osobą, a nie walic indywidualnie, gdzie wystarczy mafiozie przekonac 1 osobe z 3 do swojego zdania
|
|
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 11:31:44 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 11:31:44 GMT 1
Foka, skupiasz się na mechanizmie.
Zrób proszę, ten jeden raz, Pikachu, stare dobre czasy, detektywistyczna robotę i powiedz kto jest winny. Danych jest mnóstwo. Dlaczego to zawsze ja muszę robić taka orkę? W dyskordowej funfla rozpracowałem na bazie minut jego wypowiedzi. Teraz Twoja kolej.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 11:32:53 GMT 1
Brajan, jesteś w stanie uniewinnić Ziemię? Bo ja mam z nią duży problem. nie wiem, dlaczego - postuję bardzo miastowo - wyglądam świetnie przy czerwonym pacyfiście (poczytaj nasze interakcje, zwłaszcza wtedy, kiedy pacyfista wpadł) - chciałem zabić pacyfistę pomimo claimu, zamiast dać mu żyć i utrudnić w ten sposób rozgrywkę miastu, a potem zasłonić się ideą, że to było optymalne
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 11:34:14 GMT 1
Ziemia - malo go widze, ciagle czuje od niego dystans i reczny. Ciagle mi nie odpowiedział na pytanie z dnia pierwszego ;d imho czysta definicja kurwidolka nie przejmuje sie losem miasta nie przejmuje sie gra sucha i prosta racjonalizacja rzeczy no tak go odczuwam Bolka ktorego tez malo widzialem w grez bo sie z nim najwidocnziej mijalem, widzialem duzo wiecej niz ziemie xd jakby naprawdę mi nie zależało to już dawno wypiąłbym się na rozgrywkę, dawałbym minimum wysiłku, nie czytałbym przegapionych stron
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 11:35:50 GMT 1
nie wiem, dlaczego masz taki problem z uniewinnieniem mnie, wujek, serio
mam wrażenie że powinieneś już od dawna mieć mnie za niewinnego
moim zdaniem gram bardziej niewinnie niż jako maximus
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 11:38:06 GMT 1
ten moment kiedy mam 254 posty i ktoś mi mówi że mnie nie widać
jakieś chore są te standardy
każdego dnia głosowałem i o każdym graczu w grze wypowiedziałem się już wiele razy
miałem mocny nacisk na annę, którą zlinczowałem, mocny nacisk na baylana i wujka w d0, dużo interakcji z pacyfistą
mam bardzo dużo contentu, więc te oskarżenia są naprawdę nie na miejscu i mają chyba tylko o tyle sens, że gram z wariatami którzy napierdzielają po 200 postów na dzień
moim zdaniem nieuniewinnienie mnie na tym etapie to głupota
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 11:39:46 GMT 1
mogę wam rozpisać swój cały plan na grę jako mafiozo, bo wydaje mi się, że wiem, jak bym wtedy grał, ale wydaje mi się to bezsensowne
tak jak już napisałem, mam dwa giga uniewinnienia i jedno przyzwoite uniewinnienie, więc ze swojej perspektywy wiem, gdzie linczować, i tam naciskam
jeśli foka jest winna, to teraz jest moment na to, żeby mnie przekonać; ja mam ją za miastową
baylana i conte nawet nie rozważam
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 11:50:30 GMT 1
Foka, skupiasz się na mechanizmie. Zrób proszę, ten jeden raz, Pikachu, stare dobre czasy, detektywistyczna robotę i powiedz kto jest winny. Danych jest mnóstwo. Dlaczego to zawsze ja muszę robić taka orkę? W dyskordowej funfla rozpracowałem na bazie minut jego wypowiedzi. Teraz Twoja kolej. Przecież ja rozpracowalem Funfla i zrobilem to pierwszy w calej edycji!
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 11:51:04 GMT 1
Moja najbardziej udana edycja, nomen omen mocno dzieki temu ze w trakcie Nawjazniejszego Linczu tam miales big-brain i walnelismy w Egze.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 11:51:42 GMT 1
nie wiem, dlaczego masz taki problem z uniewinnieniem mnie, wujek, serio mam wrażenie że powinieneś już od dawna mieć mnie za niewinnego moim zdaniem gram bardziej niewinnie niż jako maximus Ach, czyli jestes Maximusem. Hmm, to robi swoje.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 11:52:40 GMT 1
No to Ziemie cala bedzie trzeba czytac skoro czlowiek jest unbiased i nie ma stereotypow nt. gracza, hehe.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 11:53:23 GMT 1
Foka, skupiasz się na mechanizmie. Zrób proszę, ten jeden raz, Pikachu, stare dobre czasy, detektywistyczna robotę i powiedz kto jest winny. Danych jest mnóstwo. Dlaczego to zawsze ja muszę robić taka orkę? W dyskordowej funfla rozpracowałem na bazie minut jego wypowiedzi. Teraz Twoja kolej. Wiesz, tutaj są problemy. W pracy jestem. Potem bouldering. Potem sesja rpg. Potem spanie. Potem praca. A potem giga-wielki-projekt musze napisac bo bede mial powazne problemy w pewnej kwesti zyciowej, wiec te dwa dni dla mnie to orando żyicowe na maksa ;d
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 11:54:56 GMT 1
Tak czy siak mam BIG-BRAIN-POMYSŁ!
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 11:55:16 GMT 1
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 11:56:18 GMT 1
ten moment kiedy mam 254 posty i ktoś mi mówi że mnie nie widać jakieś chore są te standardy każdego dnia głosowałem i o każdym graczu w grze wypowiedziałem się już wiele razy miałem mocny nacisk na annę, którą zlinczowałem, mocny nacisk na baylana i wujka w d0, dużo interakcji z pacyfistą mam bardzo dużo contentu, więc te oskarżenia są naprawdę nie na miejscu i mają chyba tylko o tyle sens, że gram z wariatami którzy napierdzielają po 200 postów na dzień moim zdaniem nieuniewinnienie mnie na tym etapie to głupota
|
|