|
Post by Bolek i Lolek on Oct 30, 2023 14:21:34 GMT 1
Jak wygląda sytuacja?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 30, 2023 14:22:38 GMT 1
Bo jeśli macie zamiar mnie zlinczować, to zlinczujcie dzisiaj. Ja bardziej niewinnie zagrać nie potrafię, a widze, że co najmniej dwóch graczy ma mnie za głównego podejrzanego. I to zapewne dwóch niewinnych graczy.
Stawiam na to, że winny będzie chciał dzisiaj przeforsowac inna kandydature, po to by jutro naturalnie mnie zlinczować.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 30, 2023 14:23:32 GMT 1
A poza wszystkim jestem skacowany, niewyspany, i mam w chuj nieprzeczytanego tematu.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 14:34:15 GMT 1
Czytam sobie sobotni moment, gdy poszły trąby na Petulę i mi się przypomniało zdziwienie Conte, skąd Pacyfista wiedział, że ma urodziny. Ktoś mi podpowie o co mogło chodzić? Bo to jest mocno pojebana akcja, jak tak teraz patrzę na jej całą otoczkę. Conte był mocno zdziwiony, skąd Petula mogła wiedzieć, że ma urodziny. Conte, kto może znać datę Twoich urodzin i skąd? Bolek i LolekKojarzysz o co mogło w tym chodzić?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 14:34:47 GMT 1
I czy Petula jako osoba, która grała tą kreacją, jest dobrym aktorem?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 30, 2023 14:37:13 GMT 1
no jakbym miał stawiać, to sobie na mafijnym Pshemo napisał do Lewkonia że ma urodziny, ten to sprzedał na forum publicznym i zrobili w ogół tego coś co miało ich usprawiedliwić ;p
a jeśli to jakaś mniej spiskowa teoria, to pewnie Lewkon i Pshemo maja konto gdzies na jakims wspolnym forum gdzie wyskakuje kto ma danego dnia urodziny ;D
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 14:37:37 GMT 1
Bo jeśli macie zamiar mnie zlinczować, to zlinczujcie dzisiaj. Ja bardziej niewinnie zagrać nie potrafię, a widze, że co najmniej dwóch graczy ma mnie za głównego podejrzanego. I to zapewne dwóch niewinnych graczy. Stawiam na to, że winny będzie chciał dzisiaj przeforsowac inna kandydature, po to by jutro naturalnie mnie zlinczować. właśnie problem w tym, że moim zdaniem trochę przestałeś grać; w d0 miałem cię za niewinnego jakbyś zaczął teraz grać to mógłbyś się uniewinnić, o ile jesteś miastowym kogo typujesz za mafiozę?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 30, 2023 14:41:39 GMT 1
no jeśli nie robisz mnie Ziemio w chuja, to mafia jest w gronie Foka-Conte.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 14:51:43 GMT 1
Bolek.
Widzisz opcję dla Brajana w mafii?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 14:54:39 GMT 1
Bo Conte gra przezroczyście. Aż za bardzo.
Ziemia jednak na plus do miastowości, patrząc na całą otoczkę z Petulą. Bo nie zbił na tym takiego kapitału, jak Brajan, a cała ta wymiana zdań z Petulą chyba trudna do odegrania.
Foka daje w chuj miastowe wajby. Na minus otoczka z Petulą.
I zostałbyś Ty, bez jakiejkolwiek strategii, znużony, zniechęcony.
Albo pełen energii Brajan.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 14:56:51 GMT 1
Nie wiem też jak bardzo demotywująco działa bycie mafijnym duetem z Lewkoniem. Bo po Bolku i Conte to ewidentnie widać.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 14:58:20 GMT 1
I żeby nie było, to z całej tej otoczki okołoPetulowej wypadam ja i Conte.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 15:06:16 GMT 1
nie wiem co sądzić o tym Wuji
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 15:06:42 GMT 1
generalnie niby taka kmina to jest zabezpieczanie tyłów, ale jest taki moment rozgrywki, że trzeba się na czymś oprzeć
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 15:07:29 GMT 1
jeszcze to wczorajsze Bolek jest niewinny, hmm
faktycznie, jakby go dziś ratować, przepchnąć z nim kogoś w agendzie, a jutro wpierdolić pod tory
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 15:08:29 GMT 1
Fokę odrzucam, jak tak gra w mafii to ja pierdolę tę grę, nie ma sensu już nad tym siedzieć
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 15:08:58 GMT 1
wiec wystarczy faktycznie uniewinnić jednego z grona Bolek - Conte - Wujek, albo chociaż pod kątem gry zrobić ranking opłacalności
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 15:10:26 GMT 1
nie no, Conte miał mnóstwo momentów w tej grze, kiedy zagrał tak, że sobie ZASZKODZIŁ, to jest absolutnie nieoczywiste, jeśli taką drogę obrał będąc w mafii, to ja winszuję, ale on mógłby mieć sto razy lepszą pozycję teraz
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 15:11:36 GMT 1
przy czym jednocześnie to szkodzenie sobie Conte było spójne i wydawało się miastowe
a o szkodzeniu sobie Wujka nie można tego powiedzieć
Wujek gra na szkodę, Bolek nie gra od D1
na niekorzyść obu wypada cała sekwencja Petankowa, Bolek był tam rozmemłany jak sto pięćdziesiąt, chciał linczować, nie dał głosu, Wujek to z tego Petanki chciał iść w Conte, a potem razem z nim atakował Ziemię
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 15:11:58 GMT 1
Foka, Ziemia, ja uniewinniam Conte, jeszcze go całego przeczytam, ale zaufacie mi?
|
|