foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 11:56:43 GMT 1
A jako Pikachu linczowalem samych miastowych i w samych miastowych wykonywalem detekywią robotę
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 11:57:05 GMT 1
mogę wam rozpisać swój cały plan na grę jako mafiozo, bo wydaje mi się, że wiem, jak bym wtedy grał, ale wydaje mi się to bezsensowne tak jak już napisałem, mam dwa giga uniewinnienia i jedno przyzwoite uniewinnienie, więc ze swojej perspektywy wiem, gdzie linczować, i tam naciskam jeśli foka jest winna, to teraz jest moment na to, żeby mnie przekonać; ja mam ją za miastową baylana i conte nawet nie rozważam Jak sie czujesz w ramach obecnej sytuacji miastowej i calej dynamiki jaka jest?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 11:57:31 GMT 1
Ten posting z góry Ziemie mi raczej tylko susuje.
Troche takiej wydumanej płaczliwosci.
Sporo racjonalizowania.
Sucho i sucho.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 11:58:12 GMT 1
Gdzie te twoje emocje z podsumowania poprzedniej gry, gdzie byles taki Silny i Chciales mocnego wygrania? Tak, kojarze ze tam tez miales sporo zwatpienia in-game w ostatnim dniu, bo wiedizales ze Cie nie posluchaja...
ale tutaj mamy 2 lincze! I zabitego mafioze. I mase miastowych.
Jest siła?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 12:17:32 GMT 1
mogę wam rozpisać swój cały plan na grę jako mafiozo, bo wydaje mi się, że wiem, jak bym wtedy grał, ale wydaje mi się to bezsensowne tak jak już napisałem, mam dwa giga uniewinnienia i jedno przyzwoite uniewinnienie, więc ze swojej perspektywy wiem, gdzie linczować, i tam naciskam jeśli foka jest winna, to teraz jest moment na to, żeby mnie przekonać; ja mam ją za miastową baylana i conte nawet nie rozważam Jak sie czujesz w ramach obecnej sytuacji miastowej i calej dynamiki jaka jest? lepiej niż wczoraj, dzisiaj się bardzo uspokoiło i czuję, że idziemy po zwycięstwo wczoraj była straszna nerwówka i dźganie siebie nawzajem nożami
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 12:18:18 GMT 1
Ten posting z góry Ziemie mi raczej tylko susuje. Troche takiej wydumanej płaczliwosci. Sporo racjonalizowania. Sucho i sucho. moja płaczliwość nie jest wydumana ale pewnie porozmawiamy o tym po rozgrywce, te posty były szczere racjonalizowanie to klasyczna rzecz z mojej strony, trochę też wymuszona przez fakt, że jestem często kwestionowany w tej edycji (zresztą tak jak zawsze)
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 12:20:45 GMT 1
Gdzie te twoje emocje z podsumowania poprzedniej gry, gdzie byles taki Silny i Chciales mocnego wygrania? Tak, kojarze ze tam tez miales sporo zwatpienia in-game w ostatnim dniu, bo wiedizales ze Cie nie posluchaja... ale tutaj mamy 2 lincze! I zabitego mafioze. I mase miastowych. Jest siła? nie wiem, co masz na myśli w ostatnim dniu czułem się zobowiązany do ratowania rozgrywki, bo czułem, że jestem w stanie ją uratować, jeśli inni gracze mnie posłuchają (i w sumie tak było) aktualnie nie widzę potrzeby ratowania czegokolwiek, wczoraj nawoływałem do linczu na pacyfiście i okazał się winny, dzisiaj podałem swoje typy i mocno bronię swoich uniewinnień żebyśmy przez przypadek nie przegrali nie widzę potrzeby chwytania wszystkich za kark bo nie widzę żeby ktoś chciał zrobić coś głupiego jeśli sobie przypomnisz, jak baylan zaproponował zlinczowanie mnie, to od razu się przeciwko temu postawiłem, bo uważałem to za idiotyczne interweniuję i gram ultra agresywnie tylko wtedy, gdy moim zdaniem jest to konieczne; jeśli kierunek, w którym idzie miasto, jest moim zdaniem ok, to nie będę wywracał łodzi do góry nogami
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 12:22:27 GMT 1
ciekaw jestem gdzie się schowały argumenty o tym, że nie mam prawa metowo uważać lewkonia za winnego, bo nie mam z wami wystarczającego doświadczenia
uznałem go za metowo winnego, spadł winny
uznałem żako za metowo niewinne, gdy dowiedziałem się, że to kshaq; spadł niewinny
uznałem baylana za metowo niewinnego i też powinien być niewinny
ale przecież nie mam prawa robić metowych odczytów......... hahahahahaha
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 12:23:34 GMT 1
baylan to w ogóle gra kompletnie inaczej niż w poprzedniej edycji; jakbym wiedział, że tak wygląda jego gra jako miasto, to w życiu bym go nie uniewinnił w poprzedniej edycji, bo tego nie można nawet porównać
aż jestem ciekaw, czemu nikt wtedy tego nie zauważył, ale może jego aktualna gra odbiega od normy
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 12:23:37 GMT 1
ale przecież nie mam prawa robić metowych odczytów......... hahahahahaha
-- kto tak napisal?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 12:24:42 GMT 1
trochę też wymuszona przez fakt, że jestem często kwestionowany w tej edycji (zresztą tak jak zawsze)
-- czy w mafi kazdy nie jest kwestionoway zawsze i wszedzie?
w sensie, druga gre raz z retoryka "JA TO JESTEM UWAZANY ZAWSZE ZA WINNEGO I ZAWSZE SIE MUSZE TLUMACZYC"
ja też xd ale mam wrazenie, że każdy też! isnt this point of mafia?
jezeli ktos by nie byl kwestionowany, to by bylo slabiutkie miasto wtedy, ze komus tak pozwala grac?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 12:25:26 GMT 1
bolek jest dla mnie mafijny bo mam wrażenie jakby się trochę poddał po wjebce pacyfisty
wujek jest dla mnie mafijny bo powinien mnie już dawno uniewinnić, a on tego nie robi, jakby potrzebował, żebym był rozważany jako winny
oczywiście nie mogą obaj być w mafii ale tak to widzę
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 12:26:02 GMT 1
ale przecież nie mam prawa robić metowych odczytów......... hahahahahaha -- kto tak napisal? miałem o tym kłótnię z kilkoma graczami, chyba nie z tobą
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 12:27:33 GMT 1
trochę też wymuszona przez fakt, że jestem często kwestionowany w tej edycji (zresztą tak jak zawsze)-- czy w mafi kazdy nie jest kwestionoway zawsze i wszedzie? w sensie, druga gre raz z retoryka "JA TO JESTEM UWAZANY ZAWSZE ZA WINNEGO I ZAWSZE SIE MUSZE TLUMACZYC" ja też xd ale mam wrazenie, że każdy też! isnt this point of mafia? jezeli ktos by nie byl kwestionowany, to by bylo slabiutkie miasto wtedy, ze komus tak pozwala grac? jestem zdania że jestem trudniejszy do uniewinnienia niż większość graczy, dlatego pod to orientuję swoją grę w ostatnich 4 grach jako miasto... w 3 z nich zostałem zlinczowany przez miasto, a w ostatniej edycji PRAWIE zlinczowało mnie miasto, co chyba mówi dość wiele
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 12:28:10 GMT 1
Bayland!
Pamietasz, ze w edycji discordowej, Bolek pisał dokladnie to samo o "obrzydzeniu edycja" jak tutaj, tylko wtedy w ramach meta-rakiet, ktore pozwolily na fajne uniewinnienia i dynamike gry, tak samo jak nasz durny spór tutaj pozwalal nam sie nawzajem wyclearowac?
Źle że robie parallel?
Czy bolek Mafijny pamietajac ze uzyl takiej samej retoryki i slow do stworzenia swojej narracji do swojego humoru i nastawienia do edycji, znowu by jej uzyl, znowu do praktycznie tego samego?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 12:28:48 GMT 1
trochę też wymuszona przez fakt, że jestem często kwestionowany w tej edycji (zresztą tak jak zawsze)-- czy w mafi kazdy nie jest kwestionoway zawsze i wszedzie? w sensie, druga gre raz z retoryka "JA TO JESTEM UWAZANY ZAWSZE ZA WINNEGO I ZAWSZE SIE MUSZE TLUMACZYC" ja też xd ale mam wrazenie, że każdy też! isnt this point of mafia? jezeli ktos by nie byl kwestionowany, to by bylo slabiutkie miasto wtedy, ze komus tak pozwala grac? jestem zdania że jestem trudniejszy do uniewinnienia niż większość graczy, dlatego pod to orientuję swoją grę w ostatnich 4 grach jako miasto... w 3 z nich zostałem zlinczowany przez miasto, a w ostatniej edycji PRAWIE zlinczowało mnie miasto, co chyba mówi dość wiele ok, przyjmuje argument bycia linczowanym, tak, to robi roznice, bo jest roznica byc sus-fucked i linczowanym, a nawet susowanym i bycia w miescie, makes sense for me
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 30, 2023 12:29:13 GMT 1
ale przecież nie mam prawa robić metowych odczytów......... hahahahahaha -- kto tak napisal? miałem o tym kłótnię z kilkoma graczami, chyba nie z tobą chyba nawet kojarze, chociaz to ledwie zapamietalem, ale dlatego ze nie kumalem, bo gadaliscie na roznych meta-poziomach o tozsamosciach i wyikajacych z tego rzeczach
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 13:59:20 GMT 1
Czytam sobie sobotni moment, gdy poszły trąby na Petulę i mi się przypomniało zdziwienie Conte, skąd Pacyfista wiedział, że ma urodziny.
Ktoś mi podpowie o co mogło chodzić? Bo to jest mocno pojebana akcja, jak tak teraz patrzę na jej całą otoczkę. Conte był mocno zdziwiony, skąd Petula mogła wiedzieć, że ma urodziny.
Conte, kto może znać datę Twoich urodzin i skąd?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 14:08:39 GMT 1
Bo mi tu się zaczyna upierdalać film, że najoptymalniej pod kątem mafijnego profitu w całej tej akcji z Petulą zagrał... Brajan.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 14:16:35 GMT 1
Tylko ten moment, gdy wyłapuje tożsamość Petuli jest w chuj prawilny.
|
|