|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 17:19:29 GMT 1
Jak gówno. Ale pod kątem emocjonalnym. Fizycznie jest dobrze.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 17:19:39 GMT 1
nie no, Conte miał mnóstwo momentów w tej grze, kiedy zagrał tak, że sobie ZASZKODZIŁ, to jest absolutnie nieoczywiste, jeśli taką drogę obrał będąc w mafii, to ja winszuję, ale on mógłby mieć sto razy lepszą pozycję teraz To prawda. Moim zdaniem mafia w gronie Bolek, Ziemia, Wujek. A jak oceniasz tę wymianę zdań między Ziemią a Petulą w momencie zdemaskowania Lewkonia?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 17:20:50 GMT 1
nie wiem, dlaczego masz taki problem z uniewinnieniem mnie, wujek, serio mam wrażenie że powinieneś już od dawna mieć mnie za niewinnego moim zdaniem gram bardziej niewinnie niż jako maximus Dlaczego akurat on miałby cię mieć za niewinnego, dlaczego innym nie stawiasz takiego wymagania?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 17:21:44 GMT 1
To prawda. Moim zdaniem mafia w gronie Bolek, Ziemia, Wujek. A jak oceniasz tę wymianę zdań między Ziemią a Petulą w momencie zdemaskowania Lewkonia? Muszę to przeczytać jeszcze raz i zaraz to zrobię. Cały w ogóle ten lincz potrzebuje nadrobić.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 17:27:13 GMT 1
rusz kurwa dupę
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 17:28:13 GMT 1
kurwa Baylan jak Ty nie widzisz mojej niewinności to albo coś Ci się z tą egzologią pojebało, albo nie chcesz widzieć, bo nie masz w tym profitu. mogło pojebać z egzologią, ale cała trójka Conte, Wujek, Bolek jak jest w mafii to gra dobre zawody i muszę się na czymś opierać, a Twoje interakcje z Pekayo wychodzą dramatycznie idę jeszcze poczytać temat od początku
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 17:28:51 GMT 1
jak chcesz się przydać Bolas to mi napisz czemu i jak Conte mnie robi w chuja
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 17:29:13 GMT 1
powinieneś mieć na to świetny pogląd jeśli jesteś niewinny i uważasz, że jest w mafii
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 30, 2023 17:39:44 GMT 1
no ale ja Ci nie będę udowadniał czegoś, do czego nie jestem przekonany
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 30, 2023 17:40:48 GMT 1
nie wiem kto jest w mafii, wiem że nie jestem ja, a z graczy którzy zostali przy życiu najniewinniejsi wydają mi się Wujas i Ziemia (czyli mam dokładnie odwrotne odczyty niż Conte)
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 17:44:37 GMT 1
nie wiem, dlaczego masz taki problem z uniewinnieniem mnie, wujek, serio mam wrażenie że powinieneś już od dawna mieć mnie za niewinnego moim zdaniem gram bardziej niewinnie niż jako maximus Dlaczego akurat on miałby cię mieć za niewinnego, dlaczego innym nie stawiasz takiego wymagania? moim zdaniem wszyscy powinni mieć mnie za niewinnego tylko że wujek wydaje się mieć z tym największy problem i nieszczególnie rozumiem dlaczego
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 17:45:39 GMT 1
Strasznie boleśnie mi się czyta wczorajszy lincz xD
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 17:56:25 GMT 1
Foka będzie niewinna, bo wtedy Papuga by nie padł.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 18:10:15 GMT 1
Moim największym problemem z Ziemią jest fakt, że to jedyny przy życiu gracz, w którego wypowiedziach nie czuję człowieka tylko jakąś taką maszynę AI.
Owszem Conte nie pokazał duszy, ale wyczuwam w nim łagodne stany depresyjne i jakieś takie przygaszenie. Bolek też nic wielkiego nie pokazał, ale czuć ten arogancki wajb bufona. Foka to wiadomo, fiu-bździu w głowie i frywolny mental. Brajn to naspidowany, podekscytowany chadzik z College'u.
Tym bardziej, że gdy przypominam sobie Maximusa, to tak zdecydowanie widziałem człowieka. Tutaj tego mi brakuje. Ale może to ja już po prostu za bardzo fisiuje.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 18:14:55 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 30, 2023 18:14:55 GMT 1
Moim największym problemem z Ziemią jest fakt, że to jedyny przy życiu gracz, w którego wypowiedziach nie czuję człowieka tylko jakąś taką maszynę AI. Owszem Conte nie pokazał duszy, ale wyczuwam w nim łagodne stany depresyjne i jakieś takie przygaszenie. Bolek też nic wielkiego nie pokazał, ale czuć ten arogancki wajb bufona. Foka to wiadomo, fiu-bździu w głowie i frywolny mental. Brajn to naspidowany, podekscytowany chadzik z College'u. Tym bardziej, że gdy przypominam sobie Maximusa, to tak zdecydowanie widziałem człowieka. Tutaj tego mi brakuje. Ale może to ja już po prostu za bardzo fisiuje. Mówisz wszystkie moje jeden do jednego czutki
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 18:16:42 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 30, 2023 18:16:42 GMT 1
Foka będzie niewinna, bo wtedy Papuga by nie padł. Masz pomysł czemu papuga padł? On jest znany że swoich słabych finałów, czemu Mafia nie zabiła Bayana? Bayan konsoliduje I pomaga teraz, bez niego byłby infighting
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 18:17:25 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 30, 2023 18:17:25 GMT 1
Ok, mafia może nie chcieć infight bo podoba się im układ miasta, no ale papuga by nie wprowadził nic nowego do dynamiki miasta whatsoever
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 18:17:36 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 30, 2023 18:17:36 GMT 1
Dziwna decyzja
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 18:19:51 GMT 1
Foka będzie niewinna, bo wtedy Papuga by nie padł. Masz pomysł czemu papuga padł? On jest znany że swoich słabych finałów, czemu Mafia nie zabiła Bayana? Bayan konsoliduje I pomaga teraz, bez niego byłby infighting Nie no, wpuszczenie w Konciarza albo wręcz przeciwnie. Tylko to jest zagranie schroedingera.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 18:23:00 GMT 1
Nie widzę sensu rozpatrywać Ziemi, tam za dużo się działo dziwnych rzeczy na linii Ziemia - Pekayo i to jest bardzo trudne do odtworzenia. A do odtworzenia w wykonaniu dwóch graczy, którzy ledwo się znają?
Jeśli Ziemia to taki big brain mafiozo, to ciekawe, ale tam by leciał plejs za plejsem. A pamiętasz Foka jak to było w dyskordowej. Ostatecznie była mafia plejsowa, a nie stuplejsowa.
Z gry mi się Ziemia tak nie podoba, ale prawie nikt mi się już nie podoba z gry.
|
|