|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 18:26:26 GMT 1
Foka będzie niewinna, bo wtedy Papuga by nie padł. Masz pomysł czemu papuga padł? On jest znany że swoich słabych finałów, czemu Mafia nie zabiła Bayana? Bayan konsoliduje I pomaga teraz, bez niego byłby infighting Papuga był chyba dla każdego poza mną niewinny i typował mnie. Mafia mogła liczyć, że będę miał problemy po tym mordzie. + on by nie padł w linczu.
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 18:30:06 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 30, 2023 18:30:06 GMT 1
No to wszytko kieruję na Bolka i Wuja
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 18:30:58 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 30, 2023 18:30:58 GMT 1
Pamiętajcie by użyć opcji na forum szukaj która tylko uwzględnia posty dwóch graczy
Najlepiej z Pekayo
Można zobaczyć cała dynamikę między sobą dwóch graczy
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 18:31:41 GMT 1
Nie widzę sensu rozpatrywać Ziemi, tam za dużo się działo dziwnych rzeczy na linii Ziemia - Pekayo i to jest bardzo trudne do odtworzenia. A do odtworzenia w wykonaniu dwóch graczy, którzy ledwo się znają? Jeśli Ziemia to taki big brain mafiozo, to ciekawe, ale tam by leciał plejs za plejsem. A pamiętasz Foka jak to było w dyskordowej. Ostatecznie była mafia plejsowa, a nie stuplejsowa. Z gry mi się Ziemia tak nie podoba, ale prawie nikt mi się już nie podoba z gry. No to jest największy argument za jego miastowością. Te momenty. Ale na pewno nie całość gry, jak to on próbuje nam tutaj tłumaczyć.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 18:46:09 GMT 1
Bo ty nie wiesz gdzie on ma sufit. Ale jak to kshaq, to powinieneś widzieć, że sytuacja jest jak z Baylanem... jego gra w tej edycji jest o niebo lepsza od jego gry w poprzedniej edycji jako mafia. Nie wiem, czemu zauważyłeś to u Baylana (i to przede mną!), a nie widzisz tego u Papugi. Nie wiem, może dlatego, że on mnie wtedy oszukał. Moja gra wczoraj faktycznie była słaba.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 18:53:35 GMT 1
Dobra. Jeśli Bayland to mafia, to jest to występ po prostu wybitny. Jedyne w sumie co na niego bym mógł mieć to to, że najwięcej zyskał na akcji z Petulą, ale cała ta otoczka i sposób w jaki docisnął Lewkonia do ściany jest absolutnie naturalny.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 18:54:03 GMT 1
Reka mi zaczyna drzec, krople potu oswietlaja moje zakola, serce kolaczem Co cię wtedy tak niepokoiło? Nie byłeś zagrożony, miałem paść ja lub Petuya, poderzewałeś obu.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 18:59:45 GMT 1
Reka mi zaczyna drzec, krople potu oswietlaja moje zakola, serce kolaczem Co cię wtedy tak niepokoiło? Nie byłeś zagrożony, miałem paść ja lub Petuya, poderzewałeś obu. Nie no. To akurat było w żartobliwej formie. Ale czułem duży stres związany z kolorem Petuli.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 19:01:36 GMT 1
Dlaczego uważałeś, że padnie Ziemia?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 19:03:20 GMT 1
oczekuję od wszystkich, żeby mi teraz napisali swoje odczucie co do reakcji Foki po linczu, czy to jest w ogóle do odegrania w mafii imo naturalnie, no ciężko mi zmienić zdanie i powiedzieć, że jest w mafii, sorry Bakłażan Foka by nie miała po co mordować Papugę po takich postach.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 19:04:22 GMT 1
XDDD kurwa co tu się dzieje 10/10 edycja. Dlaczego uważasz tę edycję za 10/10? Dotychczas miałem wrażenie, że trochę ci nie odpowiada poziom agresji słownej i nadmierna ilość postów.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 19:32:10 GMT 1
To prawda. Moim zdaniem mafia w gronie Bolek, Ziemia, Wujek. A jak oceniasz tę wymianę zdań między Ziemią a Petulą w momencie zdemaskowania Lewkonia? Powiesz o które konkretnie strony chodzi?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 19:36:56 GMT 1
Od 88, przez kilka stron.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 30, 2023 19:51:21 GMT 1
Wujek kogo Ty w zasadzie na teraz najbardziej podejrzewasz?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 20:02:03 GMT 1
Od 88, przez kilka stron. Pod kątem wykonania było to miastowe, pod kątem strategicznym mafijne.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 20:06:32 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 20:06:32 GMT 1
Wujek kogo Ty w zasadzie na teraz najbardziej podejrzewasz? Ziemie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 20:08:13 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 20:08:13 GMT 1
A uniewinniam Brajana i Foke. Conte tez mi sie troche odczerwienil.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 20:09:51 GMT 1
Moim największym problemem z Ziemią jest fakt, że to jedyny przy życiu gracz, w którego wypowiedziach nie czuję człowieka tylko jakąś taką maszynę AI.Owszem Conte nie pokazał duszy, ale wyczuwam w nim łagodne stany depresyjne i jakieś takie przygaszenie. Bolek też nic wielkiego nie pokazał, ale czuć ten arogancki wajb bufona. Foka to wiadomo, fiu-bździu w głowie i frywolny mental. Brajn to naspidowany, podekscytowany chadzik z College'u. Tym bardziej, że gdy przypominam sobie Maximusa, to tak zdecydowanie widziałem człowieka. Tutaj tego mi brakuje. Ale może to ja już po prostu za bardzo fisiuje. naprawdę bardzo dziwne to dla mnie jest przecież w tej grze pisałem nawet o prywatnych przeżyciach, haha
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 20:10:26 GMT 1
przeczytałem cała ziemię, mam odczyt niewinny
idę przejrzeć maximusa, żeby sprawdzić, czy czegoś nie zauważyłem
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 20:10:35 GMT 1
A uniewinniam Brajana i Foke. Conte tez mi sie troche odczerwienil. Czym ja? Ja teraz czytam Bolka no i początek miał dobry. Teraz daje wajby ze swojej firmówki, czyli w momencie gdy jest podejrzewany gra na niezainteresowanego.
|
|