foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 14:28:24 GMT 1
jakbym grał w mafii tak jak dzisiaj mooduje to byłbym natchnionym zajebistym skurwolem
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 14:28:48 GMT 1
ale wiadomo, nie chodzi o to by byc na tkaiej pozycji jakiej jestem, tylko na takiej jakiej byl Garecjusz w swojej Karasiowej
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 14:29:17 GMT 1
ale to masa rozegranych giereczek jest wymagana ;d trafiajac raz na 20 gier przy unlucky rollsach, to trezba caly rok albo dwa grindowac albo grac na innych forumsac by wyrobic sobie mindset mafijny
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 14:35:33 GMT 1
Smuci mnie, jezeli cos ma mnie smucic, to ze Pan Skoll ma super pewnosc siebie tutaj i włodarzenie
a Pshemo-Conte w discordowej to był klebkiem nerwow i sie odbijal od wszystkiego co mogl
martwiace
|
|
|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 14:56:13 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 14:56:13 GMT 1
ja tam miałem pewność już przed moim mordem, sytuacja jest podobna tylko teraz ja decyduje
i staram się zrobić wszystko, żeby zwiększyć wiedzę, ale nie będę lamentował
zastanawiam się tylko jak takie rozważania świadczą o tobie, teoretycznie zero profitu, ale generalnie to by była taka mafia, zeroprofitowa
|
|
|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 15:02:13 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 15:02:13 GMT 1
antura, wracales do tej dyskordowej i nawet tego bolka przyuwazyles na zagraniu, wiec ja pamietasz doskonale albo sprawdzales pamietasz czy sprawdzales? czemu twoja meczowka jest inna niz wtedy? Pamiętasz jak on na wyjebce usiadł wtedy gdy ja decydowałem między nim a Funflem? To jest zupełnie inna historia teraz. co to znaczy? że wtedy nie grał?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 15:09:22 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 15:09:22 GMT 1
Conte, dlaczego większość mocnych testamentów jest na Twoją niekorzyść? I mówię większość, bo jest też ten Zmarzlika, ale to było D1.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 15:36:02 GMT 1
Foka, jaki jest najmocniejszy argument za moją winą?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 15:36:27 GMT 1
Conte, dlaczego większość mocnych testamentów jest na Twoją niekorzyść? I mówię większość, bo jest też ten Zmarzlika, ale to było D1. Bo gracze się czasem mylą
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 15:38:08 GMT 1
Foka to jest gracz, który nie potrafi mnie nawet teraz zaatakować. Wpadł już na kilku rzeczach, teraz nie chce się do tego odnosić. Liczy, że po prostu go uniewinnisz za reakcje.
Jakbyś miał inne wyobrażenie o naszej grze. To znaczy nie miałbyś wyobrażenia, że ja gram dobrze w mafii a miałbyś wyobrażenie, że on gra dobrze, to byś nawet nie miał dylematu.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 15:38:29 GMT 1
Problem jest taki, że on zagrał naprawdę dobrze, a ja trochę gorzej niż zwykle.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 15:40:53 GMT 1
Jak będzie już po decyzji i zagłosujesz na mnie a nie na niego, to ja cię nie będę obwiniał, ale po prostu zrozumiesz, że ja nie mogłem zagrać tak losowo, a on po prostu dobrze wiedział kiedy i ile być.
Bo to, że ja jestem w tej meczówce to jest fart, moje działania nie prowadziły do tego, żebym w niej był i prawie wyleciałem już przy linczu na Pekyuye i przy strzale snajpera wczoraj. Foka się przedostała do tego etapu względnie gładko.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 15:43:49 GMT 1
Pamiętasz jak on na wyjebce usiadł wtedy gdy ja decydowałem między nim a Funflem? To jest zupełnie inna historia teraz. co to znaczy? że wtedy nie grał? No wtedy tak to pamiętam, że raczej rzucał we mnie tekstami, że zjebie jak na niego nie poślę i że to powinno być oczywiste i że wierzy że wybiorę dobrze.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 15:44:54 GMT 1
oczekuję od wszystkich, żeby mi teraz napisali swoje odczucie co do reakcji Foki po linczu, czy to jest w ogóle do odegrania w mafii Mam słaba reakcje XD imho do odegrania To jest mafijny post.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 15:46:59 GMT 1
Ale mówiąc dokładnie Bolek starał się jak najmniej mówić o Funflu, jak najbardziej grey arena, jak najbardziej komentowanie W którym momencie później udało ci się uniewinnić Bolka i po czym? Bo z tego co pamiętam przepraszałeś go za to, że go nie wyratowałeś pomimo, że miałeś go za niewinnego.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 15:48:49 GMT 1
No papuga słaby kill imho Dlaczego Papuga to był słaby mord?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 15:57:50 GMT 1
Co do Wuja w mafii - no dla mnie duza solidna mocna mafia. z wszystkimi sobie rozmawia, ale z tego co widze na dobrych emocjach, nie daje sie na swiecznik, rzuca te komentarze i uwagi, niby giereczki i pressing, zawsze wie co powiedziec i jak powiedziec, czysty jak łza, mało emocji, no ostatnio ciagle tak grali wybitni mafiozi a miastowych takich z reka na sercu szuakc - no dla mnie totalnie plausible mafia Kolejny mafijny post. On generalnie grał tak, żeby o każdym móc powiedzieć, że go pressował, na każdego miał jakieś uniewinnienia a działań, które jakoś wpłynęły na miasto miał 0.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 15:58:22 GMT 1
A jak szukasz sensu między jego jednymi postami, a drugimi, to tego sensu nie ma.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:02:34 GMT 1
Co do meczówki 4 osobowej: Przypominam plan stworzony jeszcze miseiace tmeu, bodaj w kwietniu? Czy cos kolo tego. A moze ciut poznije Conte zna ten plan W meczówce 4 osobowej wybieramy 1 pewnego niewinnego i wszyscy głosujemy tak jak glosuje ten 1 pewny niewinny pozwala to uniknac wszystkich problemów meczówki 4 osobowej, remisów, i takich tam To też było pisane już po tym jak wcześniej zaproponował, że może odpaść, żeby nie było meczówki nieparzystej. On pisze rzeczy dlatego, że chce się uniewinnić, a nie dlatego, że tak uważa. Dlatego potem pisze rzeczy zupełnie do tego nie pasujące.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:03:10 GMT 1
I dlatego woli nie odpowiadać na pytania, po prostu nie wie jak miałby się z tego co pisał wytłumaczyć.
|
|