|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 16:20:59 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:20:59 GMT 1
zgubiły Cię też interakcje z Lewkoniem, widzę tam podobieństwo do interakcji z Hobbitem, generalnie uważam że to była mafia z odważną grą mimo wszystko i kudos dla Was
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:21:48 GMT 1
Czyli już podjąłeś decyzję?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 16:21:53 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:21:53 GMT 1
miałem nie ma robić revealu w sumie, dużo prowokowałem wczoraj i dzisiaj, szukałem reakcji, dodatkowych danych ale w tym momencie moje zdanie jest takie, że w tej mafii musisz być Conte
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:22:38 GMT 1
To teraz on się w ogóle rozsiądzie, a ty się zdziwisz.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 16:23:05 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:23:05 GMT 1
decyzja kiełkowała od rana, jeszcze wczoraj wieczorem MOCNO myślałem nad Foką, ale dzisiaj włożyłem bardzo dużo effortu żeby te klocki poukładać i według moich klocków w mafii być musisz
bo widzisz, mając tyle testamentów przeciwko, Ty też musiałeś oszukać każdego gracza
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 16:23:24 GMT 1
Przeciez on juz dal Reveal piszac ze ma 90-10 w stosunku Ty-ja i nie wiem czemu to wtedy wyjebal, jezeli to zginorowales a teraz udajesz ze tego nie widziales i tego nie wiem, nie przeczytales? to jakas delulu maks
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:23:33 GMT 1
I co zrobiłem w tym celu?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 16:24:31 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:24:31 GMT 1
oczywiście decyzję mogę zmienić, wiec zapraszam do dalszej dyskusji, przyspieszenia oczywiście nie będzie, chciałem sprawdzić reakcje i Antury była całkiem dobra, uważam że gros pracy wykonałem i nie pominąłem niczego, ale jeśli jesteś niewinny, to jest właśnie moment na Generała Rajmunda i wykazanie mi, że się mylę
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 16:24:37 GMT 1
a monti Skoll cala pierdolona gre baituje i wszystko robi shit-testami i wszystkie prawie jego posty są reaction-checkami
ja bym rzekl ze z perspektywy miastowego montiego to jest najwieksza u niego progresja, ze nie robi dzialan jak losowa masyna losujaca ze napierdala az trafi, ale teraz przynajmniej duzo dzialan juz z zamiarzenia traktuje baitowo i testowo
dlatego tak załosnie sie patrzylo na Montiego jak robil wajche na mnie dwa dni temu? ale w 5 minut spietral, to jedyny moment w calej edycji gdy jego bait byl marny. on tam powinein byl to przycisnac duzo dluzej i zobaczyc wiecej reakcji, a rzucil, i po chwili juz wycofal, idk,
|
|
|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 16:25:39 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:25:39 GMT 1
Przeciez on juz dal Reveal piszac ze ma 90-10 w stosunku Ty-ja i nie wiem czemu to wtedy wyjebal, jezeli to zginorowales a teraz udajesz ze tego nie widziales i tego nie wiem, nie przeczytales? to jakas delulu maks nie pisałem wtedy w która stronę ani nic raczej na to nie wskazywało, skąd pewność że na Twoją korzyść? no i 90-10 to nie było dalej raczej nie jest
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:26:01 GMT 1
oczywiście decyzję mogę zmienić, wiec zapraszam do dalszej dyskusji, przyspieszenia oczywiście nie będzie, chciałem sprawdzić reakcje i Antury była całkiem dobra, uważam że gros pracy wykonałem i nie pominąłem niczego, ale jeśli jesteś niewinny, to jest właśnie moment na Generała Rajmunda i wykazanie mi, że się mylę A jak ja mam zrobić Generała Rajmunda z człowiekiem, który mnie ignoruje i używa słów, których nie rozumiem?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 16:26:31 GMT 1
Przeciez on juz dal Reveal piszac ze ma 90-10 w stosunku Ty-ja i nie wiem czemu to wtedy wyjebal, jezeli to zginorowales a teraz udajesz ze tego nie widziales i tego nie wiem, nie przeczytales? to jakas delulu maks nie pisałem wtedy w która stronę ani nic raczej na to nie wskazywało, skąd pewność że na Twoją korzyść? no i 90-10 to nie było dalej raczej nie jest bo widac ogromna maniere w roznicy twojego stsounku do mnie i Conte, co ja dziecok jestem ze zero czutki mam?
zreszta, potem domniemanie napisalem cos slabeog wedlug ciebie i zmieniles to na 70-30
to jes tjak 1+1 please
|
|
|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 16:26:51 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:26:51 GMT 1
a monti Skoll cala pierdolona gre baituje i wszystko robi shit-testami i wszystkie prawie jego posty są reaction-checkami ja bym rzekl ze z perspektywy miastowego montiego to jest najwieksza u niego progresja, ze nie robi dzialan jak losowa masyna losujaca ze napierdala az trafi, ale teraz przynajmniej duzo dzialan juz z zamiarzenia traktuje baitowo i testowo dlatego tak załosnie sie patrzylo na Montiego jak robil wajche na mnie dwa dni temu? ale w 5 minut spietral, to jedyny moment w calej edycji gdy jego bait byl marny. on tam powinein byl to przycisnac duzo dluzej i zobaczyc wiecej reakcji, a rzucil, i po chwili juz wycofal, idk, to też był reaction-check, nie miałem zamiaru robić na Ciebie wajchy, przecież ja poświęciłem mnóstwo energii żeby nie było wątpliwości co do Pekayo aczkolwiek ze strzałem snajpera w Ciebie mówiłem poważnie
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:28:14 GMT 1
Jak ma wygrać Foka sposobem na ignorowanie oponenta w meczówce, to niech wygra i przynajmniej taka sytuacja się już nie powtórzy więcej.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 16:28:23 GMT 1
no spoko, jak sie zgodzilem na swoja smierc to mowilem powaznie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 16:28:43 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:28:43 GMT 1
chciałbym żebyście mieli teraz wyjebane na posty przeciwnika
tylko napisali co wy sądzicie o jego grze
od początku do końca
taki check z pamięci i świadomości rozgrywki
co było dobrze, co zapadło w pamięć, co było źle
oparcie na tym jak wygląda Wasz przegląd pola
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 16:28:46 GMT 1
ale Wuja zdecydowal ze gra swoja gre wiec coz, nie wyszlo zle, nie wyszlo dobrze, jest co jest
3 autystow w finale
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 16:29:32 GMT 1
chciałbym żebyście mieli teraz wyjebane na posty przeciwnika tylko napisali co wy sądzicie o jego grze od początku do końca taki check z pamięci i świadomości rozgrywki co było dobrze, co zapadło w pamięć, co było źle oparcie na tym jak wygląda Wasz przegląd pola Depresja. Ignorowanie moich pytań. Cofka. Mocne poklepywanie Ciebie i bycie twoja maskotką.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 16:29:49 GMT 1
O sprawe uniewiniiania ciebie to musialem mu X postów napisac ;d
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:30:33 GMT 1
Trafił szybko do mojego topu niewinnych, bo uznałem, że to wszystko jest zrobione na wielkim luzie i że pisał rzeczy dostatecznie oderwane od tego co się dzieje w grze, że w mafii nie będzie.
Tak jakby myślał po swojemu po prostu.
|
|