foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 16:30:45 GMT 1
granie niby tym chłodem i spokojem co juz pisalem, no ale to jest chlod wydumowany i mafiozowy, przeciez Pshemo-Conte zagral juz w edycji srodziemnorskiej gdzie poleciał zabawowo i hej ho nakurwiamy, to tutaj leci w druga skrajnosc
bo o wiele latwiej tak pisac i o wiele latwiej tak grac jako mafiozo, tu nawet nie ma rozmowy
wystarczy go porownac gdzie był szczerym prostym miastowym w edycji w discordowej - to tam totalna normalnosc, tutaj delulu
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 16:31:31 GMT 1
Jakby - najwieksza roznica w Conte jest taka, ze normalnie jak sie gra z Conte, to ja widze w nim tego usmiechajacego sie Pshemo, nawet jeżeli walczy, to taka ostra kurwa walka ale z duzym fun-factor ;d
no tutaj w ogóle nie ma usmiechu! W JEGO GRZE JEST ZERO USMIECHU
wiem ze to czesc jego kreacji, ale jezlei on nigdy nie wyszedl z kreajci to prosze ;d
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 16:32:31 GMT 1
tak czy siak Conte idealnie przeleciał ten moment ;d gdzie byl sus-fuckowany i był na topce oskarzonych
po prostu byl, cos tam ponarzekał ze sie zrzygal, czy to moze innego dnia było, ale no obeszlo go cieplym moczem, potem poszly inne sprawy i temaciki i temat jego sie oddalil chociaz wszyscy powtarzali conte conte conte w testamentach i pod koniec swoich gier
no STERYLNA MAFIA ;d
nie rozumiem czemu tutaj snajper nie walil ale moze Wuja wiedizal ze tutaj pojdzie jakis werdykt
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:32:35 GMT 1
No jak Elrond leciał zabawowo to ciekawe. I ciekawe skoro dla ciebie z nas dwóch to ja nie chcę rozmawiać.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:34:22 GMT 1
Przecież ja byłem oskarżony właśnie dlatego, że miałem ten gorszy dzień, a nie dlatego, że mnie tam nie było.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:35:46 GMT 1
Zresztą moje poczucie humoru było znacznie lepsze na początku a teraz jest znacznie gorsze. Co jest zrozumiałe patrząc na sytuację. To jest kłamstwo, że w mojej grze było zero uśmiechu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 16:35:58 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:35:58 GMT 1
byłeś oskarżany całą edycję
bardzo często też pytałeś o to co ktoś o tobie sądzi, a nie atakowałeś samemu
uważam że na tej podstawie były wybierane cele do mordu
pytałeś też o Pekayo w stosunku do Drzewka
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:38:04 GMT 1
byłeś oskarżany całą edycję bardzo często też pytałeś o to co ktoś o tobie sądzi, a nie atakowałeś samemu uważam że na tej podstawie były wybierane cele do mordu pytałeś też o Pekayo w stosunku do Drzewka Podasz mi ten fragment, w którym pytałem Drzewo o Pekayo? Gdy pytam o opinię na mój temat robię to po to, żeby ocenić, czy ktoś jest w mafii. Jakbym chciał zabijać drzewo i papugę to mógłbym to robić bez pytania ich o opinię. Sami ją chętnie wyrażali.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 16:38:17 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:38:17 GMT 1
w momencie jak mogło być tak, że zleci i Pekayo i Ty, wtedy pokazałeś największe zaangażowanie i emocje, wtedy bardzo się bałeś moim zdaniem że pójdziesz w linczu, a snajper żyje
wczoraj już wiedziałeś że snajper może testować, więc Twoja reakcja była optymalma
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:38:23 GMT 1
Nie bałbym się dwa dni podrząd mordować graczy, którzy mnie wskazują?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:39:05 GMT 1
nie bałbyś się, bo pierwszy mord był na graczu, który Ciebie nie wskazywał
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:39:21 GMT 1
w momencie jak mogło być tak, że zleci i Pekayo i Ty, wtedy pokazałeś największe zaangażowanie i emocje, wtedy bardzo się bałeś moim zdaniem że pójdziesz w linczu, a snajper żyje wczoraj już wiedziałeś że snajper może testować, więc Twoja reakcja była optymalma Co jest dla ciebie dziwnego w tym, że pokazałem emocje w sytuacji gdy jest 15 minut do końca i śmierdzi wajchą na mnie?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:39:33 GMT 1
bardzo sprytne to były mordy ogólnie rzecz biorąc, ale wykonalne
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:40:58 GMT 1
w momencie jak mogło być tak, że zleci i Pekayo i Ty, wtedy pokazałeś największe zaangażowanie i emocje, wtedy bardzo się bałeś moim zdaniem że pójdziesz w linczu, a snajper żyje wczoraj już wiedziałeś że snajper może testować, więc Twoja reakcja była optymalma Co jest dla ciebie dziwnego w tym, że pokazałem emocje w sytuacji gdy jest 15 minut do końca i śmierdzi wajchą na mnie? całe założenie było moim zdaniem oparte na tym, że Pekayo leci pierwszy, w momencie jak kolejność jest odwrócona, to przegrywacie grasz bardzo dobrze i tak, mogłeś mieć szanse na uciągnięcie tego ponadto Pekayo wymieniał Ciebie, ale nigdy w pierwszym szeregu, nigdy na start, najpierw ja, potem Ziemia, z Tobą dyskutował, ale ta dyskusja jest dla mnie sztuczna generalnie nie chciał Ci zrobić krzywdy
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:41:44 GMT 1
Założenie, że policzyłem sobie, że zamorduję Akainu pierwszego a potem mogę do końca gry mordować każdego kto mnie oskarża to naciągany absurd.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:41:59 GMT 1
Drzewo jaka opinia o Poyanku? proszę
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:42:54 GMT 1
bardzo defensywnym dla mnie zagraniem jest też dzisiejsze 'testamenty są przereklamowane'
nie są, zazwyczaj, szczególnie ostatnio
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 16:43:28 GMT 1
I sądzisz, że bym kalkulował mord na drzewie na podstawie jego opinii o Poyanku?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:43:29 GMT 1
Założenie, że policzyłem sobie, że zamorduję Akainu pierwszego a potem mogę do końca gry mordować każdego kto mnie oskarża to naciągany absurd. nie uważam, żeby takie było założenie od początku, ale zarówno mord na Drzewie, jak i mord na Papudze to był warunek sine qua non dla Ciebie, żeby dotrwać do tego momentu gra się tak żeby zmaksymalizować szanse na zwycięstwo
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 16:45:05 GMT 1
Nadal jestem twoim top1 celem? a co, czemu pytasz? Czyli masz za niewinnego, ale bez przekonania? W dolnej połowie stawki i bez przekonania, może po tym ujawnieniu tożsamości i dzisiejszym forumingu spadłby o oczko czy dwa Wiec na pewno nie jako niewinnego Ale nie czuje i nie rozumiem tego optymizmu wielkiego ze mamy go bardzo ciekawe w ogólnym spojrzeniu jest to: Pekunia linczujemy Conte?
|
|