|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 11:59:56 GMT 1
Bolek i LolekGeneralnie dojebałeś się mojej teorii, bo ona uwzględnia Ciebie. Traktujesz to bardzo personalnie. A tak naprawdę nawet nie znasz motywacji jakimi się kierowałem, tworząc tamtego posta. No słabo wypada Twoja reakcja, oj słabo.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 12:00:54 GMT 1
w taki, że najbardziej niewinnego gracza uznałeś za winnego? i dorobiłeś do tego teorię na kiju o domniemanej nadwiedzy. taki był gigachad na wejściu a następnego dnia na zawołanie wywala karty i w bottom3 ma *zwrotkę oskarżeń *glona *najpopularniejszy cel miasta co za zjazd a Ty drzewo w mafii czasem nie jesteś? ze podbijasz tak moje potknięcia?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 12:01:24 GMT 1
Bolek i Lolek Generalnie dojebałeś się mojej teorii, bo ona uwzględnia Ciebie. Traktujesz to bardzo personalnie. A tak naprawdę nawet nie znasz motywacji jakimi się kierowałem, tworząc tamtego posta. No słabo wypada Twoja reakcja, oj słabo. wyjebane w to mam jak wypada moja reakcja
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 12:02:00 GMT 1
i tak poświęciłem za dużo uwagi na grę od czasu jak się obudziłem. A za chwilę wychodzę.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 12:03:43 GMT 1
Dobra. Bolek raczej miasto.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 12:04:25 GMT 1
i żeby nie było, ja sobie zdaję sprawę z tego, że mafia jak zwykle będzie pewnie gdzieś w strefach średnich, a od mafijności gracza do tego by był w mafii daleka droga.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 12:04:34 GMT 1
W związku z tym słabo wypadło Drzewo.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 12:07:15 GMT 1
taki był gigachad na wejściu a następnego dnia na zawołanie wywala karty i w bottom3 ma *zwrotkę oskarżeń *glona *najpopularniejszy cel miasta co za zjazd a Ty drzewo w mafii czasem nie jesteś? ze podbijasz tak moje potknięcia? sprawa wygląda tak, że nawet kurwa czasem nie jestem czemu sie tak widowiskowo potykasz?
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 12:07:36 GMT 1
W związku z tym słabo wypadło Drzewo. i Wuja
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 12:07:58 GMT 1
bo jestem w mieście?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 12:08:24 GMT 1
i mam wyjebane na to czy się potknę i nie kalkuluję tego tylko pisze co aktualnie myślę?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 12:09:03 GMT 1
Ty za to jak była okazja żeby podważyć moją pozycję, bardzo szybko to zrobiłeś.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 12:10:43 GMT 1
W związku z tym słabo wypadło Drzewo. i Wuja Musiałem go sprawdzić, żeby mieć czyste sumienie. Nie uniewinniam na 100%, ale mogę go dać spokojnie w odstawkę. Ty po jego liście zmieniłeś zdanie o 180 stopni. Dlaczego?
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 12:18:20 GMT 1
Ty za to jak była okazja żeby podważyć moją pozycję, bardzo szybko to zrobiłeś. to Ty podważyłeś moją pozycję pierwszy może moja zwrotka podejrzeń jest tak samo miastowa jak Twoja w stronę wuja? czy inna miastowość jest Twoja a inna moja?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 27, 2023 12:19:13 GMT 1
Mam to potraktować jako pierwszą próbę? Nie, żaden Przyczajony lygrys. Ukryty Smok - podpowiem od razu - też nie. kim jest lygrys
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 12:21:10 GMT 1
Ty za to jak była okazja żeby podważyć moją pozycję, bardzo szybko to zrobiłeś. to Ty podważyłeś moją pozycję pierwszy może moja zwrotka podejrzeń jest tak samo miastowa jak Twoja w stronę wuja? czy inna miastowość jest Twoja a inna moja? A mi się wydaje, że zdecydowanie przereagowałeś tę listę Bolka. I różnica jest taka, że Ty chciałeś moich argumentów za jego winą, żebyś mógł przedsawić mi argumenty za jego niewinnością. A Bolek wcale nie miał mnie wcześniej za niewinnego. Porównanie mocno na wyrost.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 12:21:40 GMT 1
Ty za to jak była okazja żeby podważyć moją pozycję, bardzo szybko to zrobiłeś. to Ty podważyłeś moją pozycję pierwszy może moja zwrotka podejrzeń jest tak samo miastowa jak Twoja w stronę wuja? czy inna miastowość jest Twoja a inna moja? powiedz mi dlaczego Cię wkurwiło, że ustawiłem Cię na liście tam gdzie ustawiłem? a skoro za Tobą ustawiłem jak to piszesz - główny cel miasta, glona i zwrotkę w Wuję, to kto jest twoim zdaniem w mafii? a poza wszystkim nie da się podważyć czegoś czego nie ma.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 12:22:28 GMT 1
Mam to potraktować jako pierwszą próbę? Nie, żaden Przyczajony lygrys. Ukryty Smok - podpowiem od razu - też nie. kim jest lygrys To taki czterdziestoletni prawiczek z forum hiphopowego, który jest autorem wielu wspaniałych przemyśleń, zwłaszcza tych na temat seksu. Natomiast nigdy nie grał w mafię.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 12:22:35 GMT 1
oddaję głos na drzewo i spierdalam.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 12:22:55 GMT 1
Musiałem go sprawdzić, żeby mieć czyste sumienie. Nie uniewinniam na 100%, ale mogę go dać spokojnie w odstawkę. Ty po jego liście zmieniłeś zdanie o 180 stopni. Dlaczego? jak pierwszego dnia jest szefem to to widzę jak drugiego dnia jest ciumciokiem to to widzę nie widzę z kolei żebym zmieniał zdanie co do oceny jego winy lub jej braku bo tego sie nie podjąłem
|
|