|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 11:42:50 GMT 1
proszę bardzo: bolek i lolek conte baylan ziemia żako szmeterling akainu foka drzewo konduktor po (ale tu w sumie w ogóle nie wiem co myśleć) dobra rada W jaki sposób uważasz, że jestem najbardziej mafijny?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 11:43:19 GMT 1
przeczytanie 8-9 stron naprawdę nie zajmuje wiele czasu, a przy 12 graczach wyrobienie sobie opinii o większości czytając co stworzyli, nie trwa jakoś nie wiadomo jak długo Jesteś pewny swoich typów, harcerzyku? nie, nie jestem, ale nie mam powodu by swoich odczytów na innych graczy nie ujawniać, w tej grze to się zwyczajnie nie opłaca.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 11:44:15 GMT 1
dawaj konkrety. Gdzie stosuję nadwiedzę? patrz, ja zacząlem grać jakieś 45 minut temu i już w miarę orientuję się kto i jak gra i kto myśli, a kto udaje, że myśli.A Ty sobie chodzisz między przedziałami i nic zauważyć nie potrafisz? Może się minąłeś z powołaniem? Albo - inaczej - wiesz, że w tym pociągu wszyscy mają bilety, a tego, który go nie ma, nie chcesz zdekonspirować? Ogólnie cały Twój wstęp wygląda na taki, że z góry wiedziałeś kogo zaatakować, komu dowalić a kogo uniewinnić. Tak jakbyś to robił, mając w tym jakiś ukryty cel. I nie na zasadzie, że sprawdzasz reakcje (tutaj przy Conte wydaje mi się, że jedynie tak to wyglądało) tylko dajesz z grubej rury i piszesz ten śmierdzi, ten mafia, ten niewinny. Wytłumacz mi, co chciałeś tym ugrać? moim celem było to, by wyjaśnić czym motywowane są zachowania graczy, których podejrzewałem najbardziej po początku gry. TYLE
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 11:44:39 GMT 1
Szczerze to nie. Może tak rzuciłem na wyrost. Dam Ci dobrą radę, Wuju: nie rzucaj słów na wiatr, usiądź na spokojnie, przemyśl, napisz... Jeśli oczywiście jesteś w mafii, a chyba jesteś, nie? W mieście możesz rozprawiać nawet o 5G, jedzeniu psów i pedofili. W D0 czasem lubię. Wtedy patrzę, co się dzieje i koniec końców wyciągam z tego wnioski.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 11:45:05 GMT 1
Odwzorowałam zachowanie Bolka względem mnie z dnia wczorajszego. No ale Bolek po prostu wszedł w temat. A Tobie Bolek widzę zarzucił uaktywnienie w ramach jakiegoś konkretnego tematu. To po co taki pusty pstryczek? Pusty Bolek, pusty pstryczek.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 11:45:38 GMT 1
Ogólnie cały Twój wstęp wygląda na taki, że z góry wiedziałeś kogo zaatakować, komu dowalić a kogo uniewinnić. Tak jakbyś to robił, mając w tym jakiś ukryty cel. I nie na zasadzie, że sprawdzasz reakcje (tutaj przy Conte wydaje mi się, że jedynie tak to wyglądało) tylko dajesz z grubej rury i piszesz ten śmierdzi, ten mafia, ten niewinny. Wytłumacz mi, co chciałeś tym ugrać? moim celem było to, by wyjaśnić czym motywowane są zachowania graczy, których podejrzewałem najbardziej po początku gry. TYLE I czego dowiedziałeś się o Szmeterlin i Konduktorze? Jaki masz teraz ich obraz? Czy sposób patrzenia na Ziemię zmieniło Ci się po dzisiejszym poranku?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 11:46:38 GMT 1
Całego poranka nie doczytałem, u Ziemi jest jedna rzecz która mi się nie podoba tak ogółem.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 11:47:27 GMT 1
proszę bardzo: bolek i lolek conte baylan ziemia żako szmeterling akainu foka drzewo konduktor po (ale tu w sumie w ogóle nie wiem co myśleć) dobra rada W jaki sposób uważasz, że jestem najbardziej mafijny? w taki, że najbardziej niewinnego gracza uznałeś za winnego? i dorobiłeś do tego teorię na kiju o domniemanej nadwiedzy.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 11:51:58 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 11:51:58 GMT 1
W jaki sposób uważasz, że jestem najbardziej mafijny? w taki, że najbardziej niewinnego gracza uznałeś za winnego? i dorobiłeś do tego teorię na kiju o domniemanej nadwiedzy. A częściej nie myli się miastowy? Dlaczego ta teoria ma czerwienić Wuja? Pytam z ciekawości.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 11:54:01 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 11:54:01 GMT 1
Ale zdradzę Ci sekret, Bolku. Jestem z Wują w mafii. Moją winą miał pogrążyć Ciebie, niestety nas przejrzałeś.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 11:54:59 GMT 1
W jaki sposób uważasz, że jestem najbardziej mafijny? w taki, że najbardziej niewinnego gracza uznałeś za winnego? i dorobiłeś do tego teorię na kiju o domniemanej nadwiedzy. Hehehe, może miałem swoje powody, żeby to zrobić? Dlaczego odebrałeś to za mafijne zagranie?
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 11:55:07 GMT 1
W jaki sposób uważasz, że jestem najbardziej mafijny? w taki, że najbardziej niewinnego gracza uznałeś za winnego? i dorobiłeś do tego teorię na kiju o domniemanej nadwiedzy. taki był gigachad na wejściu a następnego dnia na zawołanie wywala karty i w bottom3 ma *zwrotkę oskarżeń *glona *najpopularniejszy cel miasta co za zjazd
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 11:55:43 GMT 1
Ale Wuja zajebiste pułapki zastawia.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 11:55:45 GMT 1
w taki, że najbardziej niewinnego gracza uznałeś za winnego? i dorobiłeś do tego teorię na kiju o domniemanej nadwiedzy. A częściej nie myli się miastowy? Dlaczego ta teoria ma czerwienić Wuja? Pytam z ciekawości. bo opiera się na kłamliwych przesłankach, po pierwsze zakłada że gram z kimś kto chujowo zaczął, a jeśli ktoś tu chujowo zaczął to właśnie Wujek, więc atakując Ciebie czy Szmeterlng musiałbym bronić jego? po drugie zakłada, że popisuję się nadwiedzą co jest absurdem ale też wygodnym argumentem by we mnie walnąć. po trzecie przesunięcie podejrzeń w stronę graczy z grona najbardziej niewinnie grających może dać przetrwać tym grającym bardziej mafijnie typu właśnie Wujek. generalnie nawet jeśli jego gra nie jest stricte mafijna, to jest szkodliwa.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 11:56:09 GMT 1
Ale zdradzę Ci sekret, Bolku. Jestem z Wują w mafii. Moją winą miał pogrążyć Ciebie, niestety nas przejrzałeś. Zacznij się powoli wysypywać ze swoich odczytów. Proszę.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 11:57:01 GMT 1
w taki, że najbardziej niewinnego gracza uznałeś za winnego? i dorobiłeś do tego teorię na kiju o domniemanej nadwiedzy. taki był gigachad na wejściu a następnego dnia na zawołanie wywala karty i w bottom3 ma *zwrotkę oskarżeń *glona *najpopularniejszy cel miasta co za zjazd Zajebiście mądry post. Bolek i Lolek z kłopotami.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 11:57:40 GMT 1
Bolek i Lolek idzie do pracy, a wy obserwujcie Akainu
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 11:58:07 GMT 1
A częściej nie myli się miastowy? Dlaczego ta teoria ma czerwienić Wuja? Pytam z ciekawości. bo opiera się na kłamliwych przesłankach, po pierwsze zakłada że gram z kimś kto chujowo zaczął, a jeśli ktoś tu chujowo zaczął to właśnie Wujek, więc atakując Ciebie czy Szmeterlng musiałbym bronić jego? po drugie zakłada, że popisuję się nadwiedzą co jest absurdem ale też wygodnym argumentem by we mnie walnąć. po trzecie przesunięcie podejrzeń w stronę graczy z grona najbardziej niewinnie grających może dać przetrwać tym grającym bardziej mafijnie typu właśnie Wujek. generalnie nawet jeśli jego gra nie jest stricte mafijna, to jest szkodliwa. Ale co jest mafijnego we mnie poza tą teorią na Twój temat? No konkrety, proszę.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 11:58:43 GMT 1
Bolek i Lolek idzie do pracy, a wy obserwujcie Akainu Mam go cały czas na oku. Nie musisz się martwić, mafiuszko.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 11:59:54 GMT 1
bo opiera się na kłamliwych przesłankach, po pierwsze zakłada że gram z kimś kto chujowo zaczął, a jeśli ktoś tu chujowo zaczął to właśnie Wujek, więc atakując Ciebie czy Szmeterlng musiałbym bronić jego? po drugie zakłada, że popisuję się nadwiedzą co jest absurdem ale też wygodnym argumentem by we mnie walnąć. po trzecie przesunięcie podejrzeń w stronę graczy z grona najbardziej niewinnie grających może dać przetrwać tym grającym bardziej mafijnie typu właśnie Wujek. generalnie nawet jeśli jego gra nie jest stricte mafijna, to jest szkodliwa. Ale co jest mafijnego we mnie poza tą teorią na Twój temat? No konkrety, proszę. teraz coraz mniej, ale jak wlazłem sobie po przespaniu nocy i przeczytałem co o mnie napisałeś to od razu mi się zapaliła lampka mafiozo.
|
|