|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 12:37:46 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 12:37:46 GMT 1
To zajebiste masz testy wuja
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 12:38:45 GMT 1
Ale widzisz przynajmniej ma testy, teraz można ocenić, czy to mafijne testy, czy miastowe. Dla mnie miastowe. Dlaczego tak ci one przeszkadzają?
Bo jeżeli miastowy sobie testuje w sposób nawet powiedzmy nieudolny, ale miejski, to czym tu się frustrować?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 12:39:06 GMT 1
No przecież testowałem tego dziada. Pisałem o tym przed chwilą. Aaa i to są wnioski z Twoich testów No wnioski są takie, że zareagował w miastowy dla siebie sposób. Więc na dzisiaj go sobie odkładam. Chyba jasno się wcześniej wyraziłem.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 12:39:30 GMT 1
To zajebiste masz testy wuja A dziękuję.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 12:41:09 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 12:41:09 GMT 1
Bo, kurwa, stojąc z boku można mieć w chuj lepsze wnioski niż wtedy, gdy jest się zaangażowanym w jakiś konflikt i sotrzejszą wymianę zdań. Ja tu nie widzę żadnej ostrej wymiany zdań i konfliktów. Pełne sobie dżentelmeńskie rozmawianie i jakieś takieś wstępne zaczepki i podchody. O, podchody to bardzo dobre słowo. Same podchody tutaj widzę. Przykry stan rzeczy. Pragniesz temu jakoś zaradzić? Możesz prowadzić przykładem, zachęcam.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 12:42:22 GMT 1
Nie rozumiem tego fetyszu konfliktów.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 12:43:04 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 12:43:04 GMT 1
Ale widzisz przynajmniej ma testy, teraz można ocenić, czy to mafijne testy, czy miastowe. Dla mnie miastowe. Dlaczego tak ci one przeszkadzają? Bo jeżeli miastowy sobie testuje w sposób nawet powiedzmy nieudolny, ale miejski, to czym tu się frustrować? Nie frustrują, po prostu nie działają
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 12:43:26 GMT 1
Królewskość daje mi powątpiewanie w potencjalne zaradzanie temu. Jeżeli utrzyma sie jak się utrzyma, i nie pójdzie żadna masówka, to lincz będzie plus minus losowy, czyli chyba będzie spoko.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 12:43:47 GMT 1
Co ciekawe, koledze Baylanowi bardzo zależało, żeby wiedzieć, kto gra Anną Marią Szmeterling, ale gdy dostał możliwość zgadnięcia z potwierdzeniem, nie próbuje. jutro pogadamy może Jutro to dla nas przyszłość, jak śpiewam w jednej z piosenek.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 12:44:35 GMT 1
Nie no, jutro to się trzeba zanurzyć w źródle wszystkich klasyków.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 12:45:48 GMT 1
Ale widzisz przynajmniej ma testy, teraz można ocenić, czy to mafijne testy, czy miastowe. Dla mnie miastowe. Dlaczego tak ci one przeszkadzają? Bo jeżeli miastowy sobie testuje w sposób nawet powiedzmy nieudolny, ale miejski, to czym tu się frustrować? Nie frustrują, po prostu nie działają Jak kolejka? Jesteś mi gotowa odpowiedzieć na pytanie?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 12:48:31 GMT 1
Ale widzisz przynajmniej ma testy, teraz można ocenić, czy to mafijne testy, czy miastowe. Dla mnie miastowe. Dlaczego tak ci one przeszkadzają? Bo jeżeli miastowy sobie testuje w sposób nawet powiedzmy nieudolny, ale miejski, to czym tu się frustrować? Nie frustrują, po prostu nie działają Skąd wiesz, że nie działają?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 12:49:03 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 12:49:03 GMT 1
Ale widzisz przynajmniej ma testy, teraz można ocenić, czy to mafijne testy, czy miastowe. Dla mnie miastowe. Dlaczego tak ci one przeszkadzają? Bo jeżeli miastowy sobie testuje w sposób nawet powiedzmy nieudolny, ale miejski, to czym tu się frustrować? Nie frustrują, po prostu nie działają Skąd wiesz, że nie działają? Może dzięki nim Wujek słusznie kogoś uniewinni i celnie kogoś zlinczuje Ogólnie co to za podejście w temacie X gra szkodliwie. Sztuczki/pułapki gracza Y nie działają. Za mało prawdziwych konfliktów, tylko podchody. Co Wy wszyscy, jacyś guru i nadzieja miasta? Konduktorzy? Ja jestem konduktorem i każdy pasażer jest inny, ale w d1 nie śni mi się żadnego wyzywać od szkodników i mówić mu, jaki ma mieć nogi rozłożone w fotelu PKP. Graj i daj grać, jak nie, to linczuj, a nie biadol jak baba na targu.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 12:49:22 GMT 1
Królewskość daje mi powątpiewanie w potencjalne zaradzanie temu. Jeżeli utrzyma sie jak się utrzyma, i nie pójdzie żadna masówka, to lincz będzie plus minus losowy, czyli chyba będzie spoko. A to nie będzie masówki na Konduktorze?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 12:49:45 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 12:49:45 GMT 1
Królewskość daje mi powątpiewanie w potencjalne zaradzanie temu. Jeżeli utrzyma sie jak się utrzyma, i nie pójdzie żadna masówka, to lincz będzie plus minus losowy, czyli chyba będzie spoko. To tak tylko chciałeś sobie pobiadolić dla biadolenia, popisać dla pisania?
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 12:49:46 GMT 1
Nie frustrują, po prostu nie działają Skąd wiesz, że nie działają? bo wynik testu wykazał moją wine?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 12:49:48 GMT 1
Królewskość daje mi powątpiewanie w potencjalne zaradzanie temu. Jeżeli utrzyma sie jak się utrzyma, i nie pójdzie żadna masówka, to lincz będzie plus minus losowy, czyli chyba będzie spoko. A to nie będzie masówki na Konduktorze? Nie będzie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 12:50:30 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 12:50:30 GMT 1
Królewskość daje mi powątpiewanie w potencjalne zaradzanie temu. Jeżeli utrzyma sie jak się utrzyma, i nie pójdzie żadna masówka, to lincz będzie plus minus losowy, czyli chyba będzie spoko. A to nie będzie masówki na Konduktorze? Oczywiście, że nie będzie masówki na mnie, zabraniam. Jak już to snajper, ku tradycji.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 12:52:38 GMT 1
Skąd wiesz, że nie działają? bo wynik testu wykazał moją wine? Ja pierdolę. Co Ty taki przewrażliwiony i nadinterpretujący? Test był głównie wymierzony w Bolka i imo zareagował w sposób miastowy. Dodałem, że Ty w związku z tym wypadłeś źle. Gdzie w swoich wnioskach napisałem, że po teście wyszła mi Twoja wina?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 12:52:58 GMT 1
Nie no, Bolek - piszę to z przykrością - jest jednak niewinny. Nie będę sabotować poczynań miasta, nawołując dziś do linczu na nim.
|
|