|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 12:53:06 GMT 1
Drzewo z jednej strony mówisz, że lincz na tobie ci nie przeszkadza, z drugiej irytujesz się oskarżeniami Wuja, albo tym, że Bolek dał cię 4tego na liście od końca co nawet nie jest taką niską pozycją.
Która strona jest prawdziwa? I skąd ten dualizm.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 12:54:10 GMT 1
całość tworzy prawdziwy obraz, jak sobie dodasz dwa do dwóch to wszystko ładnie się złoży
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 12:54:31 GMT 1
Nie no, Bolek - piszę to z przykrością - jest jednak niewinny. Nie będę sabotować poczynań miasta, nawołując dziś do linczu na nim. Po czym poznałaś?
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 12:55:15 GMT 1
bo wynik testu wykazał moją wine? Ja pierdolę. Co Ty taki przewrażliwiony i nadinterpretujący? Test był głównie wymierzony w Bolka i imo zareagował w sposób miastowy. Dodałem, że Ty w związku z tym wypadłeś źle. Gdzie w swoich wnioskach napisałem, że po teście wyszła mi Twoja wina? oki, ja uważam że wypadłem właściwie
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 12:55:47 GMT 1
Ja pierdolę. Co Ty taki przewrażliwiony i nadinterpretujący? Test był głównie wymierzony w Bolka i imo zareagował w sposób miastowy. Dodałem, że Ty w związku z tym wypadłeś źle. Gdzie w swoich wnioskach napisałem, że po teście wyszła mi Twoja wina? oki, ja uważam że wypadłem właściwie No i git. Bóg nas osądzi.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 12:56:09 GMT 1
Królewskość daje mi powątpiewanie w potencjalne zaradzanie temu. Jeżeli utrzyma sie jak się utrzyma, i nie pójdzie żadna masówka, to lincz będzie plus minus losowy, czyli chyba będzie spoko. To tak tylko chciałeś sobie pobiadolić dla biadolenia, popisać dla pisania? Co?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 12:56:18 GMT 1
Nie no, Bolek - piszę to z przykrością - jest jednak niewinny. Nie będę sabotować poczynań miasta, nawołując dziś do linczu na nim. Dlaczego Ci przykro, że niewinny? Skąd taka zmiana stanowiska?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 12:57:19 GMT 1
Królewskość daje mi powątpiewanie w potencjalne zaradzanie temu. Jeżeli utrzyma sie jak się utrzyma, i nie pójdzie żadna masówka, to lincz będzie plus minus losowy, czyli chyba będzie spoko. A to nie będzie masówki na Konduktorze? Zakładam, że w tak małej grze nie pójdzie masówka na najłatwiejszy cel i to emocjonalnie czuje od graczy - że nawet ciśną tego Konduktora jak sie tylko da, ale chyba nie wykorzystają sposobności by tak łatwo go wyrzucić. Zresztą, zazwyczaj nie kończyło się to dobrze, więc może życzeniowo sobie myślę.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 12:57:45 GMT 1
Wcześniej mocno przestrzeliłam z tożsamością, złe założenie. Teraz układa się to w inną, spójną, korzystniejszą dla Bolka całość, choć nie nazwę go już mędrcem, a co najwyżej bucem. 😉
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 12:59:11 GMT 1
Nie no, Bolek - piszę to z przykrością - jest jednak niewinny. Nie będę sabotować poczynań miasta, nawołując dziś do linczu na nim. Dlaczego Ci przykro, że niewinny? Skąd taka zmiana stanowiska? Szczerze, Wuju?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 12:59:51 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 12:59:51 GMT 1
To tak tylko chciałeś sobie pobiadolić dla biadolenia, popisać dla pisania? Co? Wbijasz w temat, żeby pobiadolić, że wszyscy mają ten sam styl, nie ma ostrych wymian zdań i konfliktów. Poświęciłeś trzy posty na to. Sugeruję, żebyś temu zaradził, pokazując nam, jak mamy grać, a Ty na to, że raczej temu nie zaradzisz i elo. Nic z tego wbicia w temat nie wynikło, a aktywność odhaczona.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 13:00:36 GMT 1
Dlaczego Ci przykro, że niewinny? Skąd taka zmiana stanowiska? Szczerze, Wuju? Tak, poproszę.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 13:01:05 GMT 1
Wbijasz w temat, żeby pobiadolić, że wszyscy mają ten sam styl, nie ma ostrych wymian zdań i konfliktów. Poświęciłeś trzy posty na to. Sugeruję, żebyś temu zaradził, pokazując nam, jak mamy grać, a Ty na to, że raczej temu nie zaradzisz i elo. Nic z tego wbicia w temat nie wynikło, a aktywność odhaczona. Punkt dla Gryfindoru.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 13:02:09 GMT 1
Foka to albo nie królewska albo co najwyżej uchatka. Bardzo mocna gra obok gry.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 13:02:20 GMT 1
Zgadzam się, że biadolenie Foki było typowo mafijne. To nasza sprawa, jaki znamy świat.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 13:03:11 GMT 1
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 27, 2023 13:04:48 GMT 1
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 13:05:39 GMT 1
I jakoś zaczynam od kilku stron czuć jakąś niewerbalną nic porozumienia z Conte. Antoni, czujesz podobnie?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 13:06:58 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 13:07:25 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 13:07:25 GMT 1
Też macie tak, że niektóre uwagi Conte są dla Was wyjątkowo celne i trafne? W sensie: tak jakby ponadprzeciętnie trafne. Nawet nie niektóre, a duża część działalności. Potrzebuję z kimś skontrować myśli
|
|