|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 13:08:35 GMT 1
Też macie tak, że niektóre uwagi Conte są dla Was wyjątkowo celne i trafne? W sensie: tak jakby ponadprzeciętnie trafne. Nawet nie niektóre, a duża część działalności. Potrzebuję z kimś skontrować myśli No to samo poczułem przed chwilą. Że z jednej strony się z nim w chuj zgadzam i zaczyna wyciągać mi słowa z ust. Ale z drugiej boję się, że jestem brany pod chuj. A już raz zostałem tak wydymany.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 13:10:24 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 13:10:24 GMT 1
Też macie tak, że niektóre uwagi Conte są dla Was wyjątkowo celne i trafne? W sensie: tak jakby ponadprzeciętnie trafne. Nawet nie niektóre, a duża część działalności. Potrzebuję z kimś skontrować myśli No to samo poczułem przed chwilą. Że z jednej strony się z nim w chuj zgadzam i zaczyna wyciągać mi słowa z ust. Ale z drugiej boję się, że jestem brany pod chuj. A już raz zostałem tak wydymany. Też z nim miałem takie momenty. Zwłaszcza jak podbijał coś, co ja zachowałem dla siebie. No z głowy mi wyciągał. Szczerze się zastanawiam, czy to taki progres miastowy, czy coś innego Jeszcze nie wiem. Też wyjdzie z czasem.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 13:11:41 GMT 1
Oczekuję więcej konkretów od Zajebiście Mądrego Drzewa. Wiem, że powiedzenie czegokolwiek w pradawnym języku Entów zajmuje bardzo dużo czasu, a Wy nie mówicie nigdy niczego, co nie jest warte wielu godzin poświęconych na wypowiedzenie tego, ale mógłbyś, Fangornie, pokusić się o swoją listę graczy od najbardziej miastowych do najbardziej podejrzanych.
I nie mów, że to nie Wasza wojna. Jesteście wszakże częścią miasta. Czyż nie?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 13:12:50 GMT 1
Oczekuję więcej konkretów od Zajebiście Mądrego Drzewa. Wiem, że powiedzenie czegokolwiek w pradawnym języku Entów zajmuje bardzo dużo czasu, a Wy nie mówicie nigdy niczego, co nie jest warte wielu godzin poświęconych na wypowiedzenie tego, ale mógłbyś, Fangornie, pokusić się o swoją listę graczy od najbardziej miastowych do najbardziej podejrzanych. I nie mów, że to nie Wasza wojna. Jesteście wszakże częścią miasta. Czyż nie? A dlaczego akurat od niego? Przecież, moim zdaniem, dał dużo konkretów na ostatnich stronach. I po co ten bold w takim kontekście?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 13:12:56 GMT 1
Podajcie przykład takich uwag, ja mam bardziej poczucie, że gram poniżej swojej normy, bo popijam wino na kaca i średnio mi się cokolwiek chce. A co do Wuja to nie wiem czy poczułem wspólnotę, ale sposób w jaki zastawiasz pułapki i jesteś z nich zadowolony wydał mi się zbyt pocieszny na mafię, więc notowania skoczyły.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 13:13:14 GMT 1
Mentalnością. Dałam w którymś poście piłkarskie porównanie.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 13:16:40 GMT 1
Oczekuję więcej konkretów od Zajebiście Mądrego Drzewa. Wiem, że powiedzenie czegokolwiek w pradawnym języku Entów zajmuje bardzo dużo czasu, a Wy nie mówicie nigdy niczego, co nie jest warte wielu godzin poświęconych na wypowiedzenie tego, ale mógłbyś, Fangornie, pokusić się o swoją listę graczy od najbardziej miastowych do najbardziej podejrzanych. I nie mów, że to nie Wasza wojna. Jesteście wszakże częścią miasta. Czyż nie? A dlaczego akurat od niego? Przecież, moim zdaniem, dał dużo konkretów na ostatnich stronach. I po co ten bold w takim kontekście? Przyszedł mi akurat na myśl LOTR i Fangorn. A nick wyboldowalam z przyczyn, których - ze względu na wczesną porę - pozwolę sobie nie ujawniać.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 13:16:56 GMT 1
A nie zaczęliście mnie cenić przypadkiem akurat dlatego, że obu was przed chwilą trochę uniewinniłem?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 13:18:30 GMT 1
Podajcie przykład takich uwag, ja mam bardziej poczucie, że gram poniżej swojej normy, bo popijam wino na kaca i średnio mi się cokolwiek chce. A co do Wuja to nie wiem czy poczułem wspólnotę, ale sposób w jaki zastawiasz pułapki i jesteś z nich zadowolony wydał mi się zbyt pocieszny na mafię, więc notowania skoczyły. Pocieszny Wuja. 😃 W punkt. Powiem jak Twój przyjaciel - Zibi: brawo.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 13:19:04 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 13:19:04 GMT 1
A nie zaczęliście mnie cenić przypadkiem akurat dlatego, że obu was przed chwilą trochę uniewinniłem? Nie zrozum mnie opacznie, ja Cię przesadnie nie cenię, wręcz przeciwnie, trochę się nawet obawiam
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 13:19:45 GMT 1
Podajcie przykład takich uwag, ja mam bardziej poczucie, że gram poniżej swojej normy, bo popijam wino na kaca i średnio mi się cokolwiek chce. A co do Wuja to nie wiem czy poczułem wspólnotę, ale sposób w jaki zastawiasz pułapki i jesteś z nich zadowolony wydał mi się zbyt pocieszny na mafię, więc notowania skoczyły. wujek podejrzana wcześniejsza gra, dobra odpowiedź w interakcji ale nie uniewinniająca konduktor moim zdaniem nadal miasto, jak mafiozo to jestem chujowy w tą gręTak silna opinia już teraz? Bo rzucić sobie hasło x mafia lub miasto to zrozumiałe. Ale sugerować własną chujowość po złym typie na tym etapie? Drzewo z jednej strony mówisz, że lincz na tobie ci nie przeszkadza, z drugiej irytujesz się oskarżeniami Wuja, albo tym, że Bolek dał cię 4tego na liście od końca co nawet nie jest taką niską pozycją. Która strona jest prawdziwa? I skąd ten dualizm. Nie no, Bolek - piszę to z przykrością - jest jednak niewinny. Nie będę sabotować poczynań miasta, nawołując dziś do linczu na nim. Po czym poznałaś?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 13:19:47 GMT 1
Cenić, uważać moje posty za jakościowe. Skrót myślowy.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 13:21:15 GMT 1
A nie zaczęliście mnie cenić przypadkiem akurat dlatego, że obu was przed chwilą trochę uniewinniłem? Tu nie chodzi o cenienie. Tu chodzi o wspólny tok myślenia w danym momencie. I ja mam dwojakie odczucia. Bo z jednej strony mogę uznać, że masz miastowy sposób rozumowania. Ale z drugiej musze uważać czy przypadkiem nie bierzesz mnie pod włos i próbujesz kupić moją sympatię.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 13:22:28 GMT 1
Ale skoro spodobały ci się najbardziej moje pytania zadawane innym graczom, a nie uniewinnienie ciebie. To, w jaki sposób zadając pytania innym graczom, pytania, które nie dotyczą ciebie, miałbym celować akurat w twoją sympatię?
Nic nie próbuję kupić. Po prostu jak dostrzegam anomalie to pytam, komunikuję.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 13:25:45 GMT 1
A co sądzicie o AKAKANU i tym Dersu Uzale z lapońskich lasów? Prawie nikt o nich nie pisze. Odpowiadać po kolei, raz, raz, jak to mawia Bolek.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 13:25:58 GMT 1
Z tym braniem pod chuj chodzi mi głównie o całą tę sytuację z Drzewem, a nie faktem zadawania pytań.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 13:26:26 GMT 1
Że trochę zacząłeś mnie tłumaczyć przed nim.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 13:26:55 GMT 1
Co ten Wuja teraz wygaduje?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 13:27:05 GMT 1
I miałem już podobną sytuację w jednej z poprzednich edycji, gdzie mafiozo też mnie bronił, mając podobny tok myślenia. I tak kupił sobie moją sympatię.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 13:27:10 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 13:27:10 GMT 1
A nie zaczęliście mnie cenić przypadkiem akurat dlatego, że obu was przed chwilą trochę uniewinniłem? Tu nie chodzi o cenienie. Tu chodzi o wspólny tok myślenia w danym momencie. I ja mam dwojakie odczucia. Bo z jednej strony mogę uznać, że masz miastowy sposób rozumowania. Ale z drugiej musze uważać czy przypadkiem nie bierzesz mnie pod włos i próbujesz kupić moją sympatię. Ja szczerze mówiąc nie widziałem, by Conte brał kogoś pod włos. Mi chodzi o to, że wyjątkowa trafność spostrzeżeń bywa podejrzana. Wiesz, dobra mapa gry, uważne śledzeniu tematu, cenne wnioski i obserwacje, no czytasz i syn koleżanki Twojej matuli. Kiedyś fajne określenie widziałem - "mapa gry sięgająca ponad sufit miastowego". Tak, może to być bardzo dobry miastowy, ale też zręczny mafioza. Ale, jak wspominałem, to wyjdzie w praniu, zwłaszcza wraz z odkrywaniem kolorów
|
|