|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 26, 2023 21:57:53 GMT 1
No to Konduktor leci na harem. Ciao.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 21:57:58 GMT 1
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 21:58:40 GMT 1
Wyjebane na Ciebie Papuga. Na ramieniu już nie siądziesz. Dlaczego tak obchodzi cię opinia Papugi? Dlaczego tak Cię obchodzi, czy obchodzi mnie opinia Papugi? Nie wolno nazywać wejścia najlepszego gracza tej gry chujowym. Szczególnie, jak jest tak dobre.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 26, 2023 21:58:49 GMT 1
Konduktor, co masz na swoją obronę?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 21:59:34 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 21:59:34 GMT 1
Konduktor, co masz na swoją obronę? Nie mam nic.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 22:00:50 GMT 1
Dlaczego tak obchodzi cię opinia Papugi? Dlaczego tak Cię obchodzi, czy obchodzi mnie opinia Papugi? Nie wolno nazywać wejścia najlepszego gracza tej gry chujowym. Szczególnie, jak jest tak dobre. Bo to anomalia. Interesują mnie anomalie. Po co ci Papuga teraz? Jeszcze nie masz kłopotów. Jeszcze nie potrzebujesz wsparcia, nie linczujesz nikogo. Więc po co ci Papuga?
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 26, 2023 22:02:22 GMT 1
Wyjebane na Ciebie Papuga. Na ramieniu już nie siądziesz. Dlaczego tak obchodzi cię opinia Papugi? Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:02:32 GMT 1
Dlaczego tak Cię obchodzi, czy obchodzi mnie opinia Papugi? Nie wolno nazywać wejścia najlepszego gracza tej gry chujowym. Szczególnie, jak jest tak dobre. Bo to anomalia. Interesują mnie anomalie. Po co ci Papuga teraz? Jeszcze nie masz kłopotów. Jeszcze nie potrzebujesz wsparcia, nie linczujesz nikogo. Więc po co ci Papuga? Literalnie napisałem, że mam wyjebane na Papugę. Naucz się czytać, to może przestaniesz wystawiać graczy pokroju Mosesa na prawym wahadle.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 22:03:27 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 22:03:27 GMT 1
Dlaczego tak Cię obchodzi, czy obchodzi mnie opinia Papugi? Nie wolno nazywać wejścia najlepszego gracza tej gry chujowym. Szczególnie, jak jest tak dobre. Bo to anomalia. Interesują mnie anomalie. Po co ci Papuga teraz? Jeszcze nie masz kłopotów. Dlaczego Papuga w jakiś sposób miałaby pomóc na potencjalne kłopoty Baylana? W sensie: dlaczego jakoś powiązałeś kłopoty Baylana z wywoływaniem przez niego papugi?
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 26, 2023 22:03:39 GMT 1
Interesuje mnie czemu wyraziłeś potrzebę wrzucania innych w szufladki tak szybko Hmm, zapytałeś jednak o to, czemu jesteście fatalni, a nie czemu Baylando ma potrzebę szufladkować. To interesuje Cię, czemu jesteś fatalny w oczach Baylana, czy nie? zobacz, zadałeś mi głupie pytanie i Twoje notowania spadają lepiej uważaj jak zaczepiasz zajebiście mądre drzewo
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:03:41 GMT 1
Konduktor, co masz na swoją obronę? Nie mam nic. Mogłeś napisać, że Ziemia jeszcze gorsza. Ziemia spoko?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 22:04:08 GMT 1
Ale powiedziałeś to z frustracją, czyli jednak chciałbyś żeby siadła na tym ramieniu.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:04:49 GMT 1
Bo to anomalia. Interesują mnie anomalie. Po co ci Papuga teraz? Jeszcze nie masz kłopotów. Dlaczego Papuga w jakiś sposób miałaby pomóc na potencjalne kłopoty Baylana? W sensie: dlaczego jakoś powiązałeś kłopoty Baylana z wywoływaniem przez niego papugi? To pacjent z Tworek, ja już wiem kto nim gra, arabski imigrant z dzielnicy Jeżyce. Najlepiej nie zwracać uwagi, bo w mieście tylko popsuje. Chyba, że jest w mafii, ale to może załatwić snajper.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 22:05:03 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 22:05:03 GMT 1
Hmm, zapytałeś jednak o to, czemu jesteście fatalni, a nie czemu Baylando ma potrzebę szufladkować. To interesuje Cię, czemu jesteś fatalny w oczach Baylana, czy nie? zobacz, zadałeś mi głupie pytanie i Twoje notowania spadają lepiej uważaj jak zaczepiasz zajebiście mądre drzewo A możesz odpowiedzieć na pytanie? Według mnie było bardzo mądre
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 22:05:15 GMT 1
Dobra, to może tyle tytułem wstępu. Teraz proszę Wujka Dobrą Radę o - cóż za zaskoczenie - radę: co robić dalej, jak grać, na co zwrócić uwagę? Uwolnić głowę, zaufać Papudze, otworzyć umysł, stanąć z boku, dojechać Brayana. To taka rada na D0 Czym się różni uwolnienie głowy od otwarcia umysłu?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:05:29 GMT 1
Ale powiedziałeś to z frustracją, czyli jednak chciałbyś żeby siadła na tym ramieniu. Nie mówiłem nic wtedy. Miałem zamknięte usta. Możliwie, że zastukałem palcami szybciej o klawiaturę. Myślisz, że tak?
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 26, 2023 22:06:09 GMT 1
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:06:26 GMT 1
Poza tym takie dorodne Żako Kongijskie na ramieniu się dorodnie prezentuje. Prezencja jest istotna.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 26, 2023 22:07:10 GMT 1
zobacz, zadałeś mi głupie pytanie i Twoje notowania spadają lepiej uważaj jak zaczepiasz zajebiście mądre drzewo A możesz odpowiedzieć na pytanie? Według mnie było bardzo mądre myślisz, że możesz mnie na czymś złapać?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 22:07:45 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 22:07:45 GMT 1
Mogłeś napisać, że Ziemia jeszcze gorsza. Ziemia spoko? Nie mam jednoznacznego odczytu na Ziemię.
|
|