|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 22:08:02 GMT 1
Pani Szmeterlin dołącza do niewinnej Papugi. Witam na pokładzie. Pierwsze godziny, a tylu niewinnych w całym mieście, nie widziałam tego jeszcze.
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 26, 2023 22:09:26 GMT 1
Dlaczego Papuga w jakiś sposób miałaby pomóc na potencjalne kłopoty Baylana? W sensie: dlaczego jakoś powiązałeś kłopoty Baylana z wywoływaniem przez niego papugi? To pacjent z Tworek, ja już wiem kto nim gra, arabski imigrant z dzielnicy Jeżyce. Najlepiej nie zwracać uwagi, bo w mieście tylko popsuje. Chyba, że jest w mafii, ale to może załatwić snajper.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 26, 2023 22:09:47 GMT 1
opowiadaj konduktorze, czego chciałbyś dowieść tym, że pytam o fatalność a tłumaczę się szufladkowaniem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 22:10:35 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 26, 2023 22:10:35 GMT 1
Uwolnić głowę, zaufać Papudze, otworzyć umysł, stanąć z boku, dojechać Brayana. To taka rada na D0 Czym się różni uwolnienie głowy od otwarcia umysłu? Niczym. Nie chciałem stosować powtórzeń.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 26, 2023 22:10:52 GMT 1
jakiś mafijny proces tam się może kitrać?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 22:12:11 GMT 1
Czym się różni uwolnienie głowy od otwarcia umysłu? Niczym. Nie chciałem stosować powtórzeń. Nabierzesz wprawy. Pierwszych postów cierpki jeszcze smak...
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 22:12:20 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 26, 2023 22:12:20 GMT 1
Konduktor przy linach. Zajebiście Mądre drzewo napiera. Aż żal iść spać.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 22:12:59 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 26, 2023 22:12:59 GMT 1
Niczym. Nie chciałem stosować powtórzeń. Nabierzesz wprawy. Pierwszych postów cierpki jeszcze smak... Jest Pani piękną kobietą.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:13:33 GMT 1
Drzewo w dosiadzie na Konduktorze, ale dopiero po tym, jak Konduktor dostał Force Choke od Baylana i Wujka.
Hm. Ale dawaj Drzewo, kibicuję. Mogę Ci trochę ziemi z szufladki podsypać.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 22:14:03 GMT 1
Bo to anomalia. Interesują mnie anomalie. Po co ci Papuga teraz? Jeszcze nie masz kłopotów. Dlaczego Papuga w jakiś sposób miałaby pomóc na potencjalne kłopoty Baylana? W sensie: dlaczego jakoś powiązałeś kłopoty Baylana z wywoływaniem przez niego papugi? No jak szukasz sojusznika, to przeważnie potrzebujesz go po coś. Nie widzę powodu, dla którego miałby Baylan szukać sojusznika, ani jeszcze nikogo nie linczujemy, ani on sam nie musi się bronić. A reaguje tak, jakby mu jednak zależało, intryguje mnie, dlaczego mu zależy? Ja też cię Baylanie rozpoznałem, spokojnie.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 22:14:59 GMT 1
Zresztą cwaniaku, skoro w mieście tylko psuję to po co mnie było poprzednim razem mordować?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 22:16:12 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 22:16:12 GMT 1
opowiadaj konduktorze, czego chciałbyś dowieść tym, że pytam o fatalność a tłumaczę się szufladkowaniem Opowiadam! 1. Baylan określa m. in. Ciebie jako fatalnego. 2. Dopytujesz, czemu ma Cię za fatalnego. 3. Baylan robi uno reverse card i pyta, czemu Cię to interesuje. 4. W odpowiedzi nie stwierdzasz jednak, że nie interesuje Cię ta Twoja fatalność, tylko szufladkowanie w wykonaniu Baylana. Ja jako miastowy, chciałbym dopytać, czemu ktoś ma mnie za fatalnego, i czy ta fatalność oznacza mafijność czy złe typy w wykonaniu miastowego czy też może określa walory estetyczne. Żeby ocenić intencje. Taka odpowiedź dałaby Ci coś od Baylana. Zapytałeś jednak "czemu szufladkujesz ludzi". Pytanie to wydało mi się mniej miastowe i mniej drążące. Chciałbym poznać Twój tok rozumowania i co naprawdę Cię interesuje.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 26, 2023 22:16:18 GMT 1
Drzewo w dosiadzie na Konduktorze, ale dopiero po tym, jak Konduktor dostał Force Choke od Baylana i Wujka. Najpierw sugerowałeś mi fatalność a teraz podpinke?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:16:36 GMT 1
Dlaczego Papuga w jakiś sposób miałaby pomóc na potencjalne kłopoty Baylana? W sensie: dlaczego jakoś powiązałeś kłopoty Baylana z wywoływaniem przez niego papugi? No jak szukasz sojusznika, to przeważnie potrzebujesz go po coś. Nie widzę powodu, dla którego miałby Baylan szukać sojusznika, ani jeszcze nikogo nie linczujemy, ani on sam nie musi się bronić. A reaguje tak, jakby mu jednak zależało, intryguje mnie, dlaczego mu zależy? Ja też cię Baylanie rozpoznałem, spokojnie.Zaproponowałem Papudze ramię, nie dupę. Daj już spokój z tymi komunałami. To niedobrze. Pamiętaj, że jak jesteś w mafii, to ja doprowadzę, do Twojego linczu. Taki sobie ustaliłem cel na serię miastowych rozgrywek. Jak się boisz to dawaj, morduj.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:17:02 GMT 1
Drzewo w dosiadzie na Konduktorze, ale dopiero po tym, jak Konduktor dostał Force Choke od Baylana i Wujka. Najpierw sugerowałeś mi fatalność a teraz podpinke? Tak. Dokładnie to.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:17:39 GMT 1
Ale powinieneś docenić, że nawet takim fatalnym kibicuję. Nie ma już słabych drużyn w Europie.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 22:18:21 GMT 1
Poziom energetyczny Baylanda adekwatny.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:18:30 GMT 1
Zresztą cwaniaku, skoro w mieście tylko psuję to po co mnie było poprzednim razem mordować? Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje dobrą godzinę i nawet zepsuty miastowy może na złych estymatorach mafiozę pierdolnąć. Jesteś w mieście, czy mafii?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 22:19:21 GMT 1
W mieście, ale sam musisz do tego dojść.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:21:30 GMT 1
W mieście, ale sam musisz do tego dojść. Dobrze, jakbyś był w mafii i powiedział, że jesteś w mafii, to nie byłoby wyzwania. Mam parę takich celów w ogóle: a) Zlinczować Pshema-mafiozę; b) Zlinczować w D1 lowridera-mafiozę; c) Zwajchować z niewinnego na winnego w ostatnich 15 minutach; d) Zostać zamordowanym w D1 (bo już zapomniałem jak to jest).
|
|