miałem wrażenie, że do czasu revealu wujka kreował fokę jako bardzo niewinnego do mordu
a po wujku już nie musiał i nagle zaczął drążyć wokół niej
Jak sam zauważyłeś w d1, można było napisać całą analizę na gościa, że podejrzany.
Ale koniec końców imo decydujący estymator -> zbyt pojebana intensywność/siła przebicia - gość dzieli i rządzi w tej edycji, zagląda w każdy zakamarek, jest pod tym względem takim odpowiednikiem Grubola z poprzedniej (a nawet tier wyżej, bo brak limitu postów, pewnie też bym tak porąbanie aktywnie zagrał gdyby nie limit). Tacy gracze nie są w mafii. No jak on będzie, to oczywiście zamykam mordę i kolejna nauczka, ale to już byłby taki mafioza, że serio gra traci dla mnie sens, jeśli Baylana za taką grę nie da się uniewinnić
Umysł Mafiozy nie jest w stanie aż do tego stopnia tak lecieć w chuja z samym sobą, żeby TAK NAPIERDALAĆ jak robi to Baylan.
Post by Żako Kongijskie on Oct 31, 2023 9:49:21 GMT 1
no imo to będzie raczej Conte, foka nic nie gra za bardzo teraz ale to klasyczne dla Antury chyba, żeby tak poshitpostować, trochę wjechać jeszcze na psyche decydentom w końcówce xD W każdym razie dla mnie brzmi to naturalnie, w przeciwieństwie do robotycznego Conte
Testamenty przedśmiertne chujowe bo nikt tego nawet nie czyta, poza tym jak na bieżąco dajesz z wątroby to po co testament przedśmiertny? Dlatego ja jestem fanem pośmiertnych, można się zastanowić i wskazać drogę miastu, ostatnie pożegnanie. Ewentualnie może jakoś to pogodzić? Np czas do 24 albo 12 następnego dnia na testament?
Testamenty przedśmiertne chujowe bo nikt tego nawet nie czyta, poza tym jak na bieżąco dajesz z wątroby to po co testament przedśmiertny? Dlatego ja jestem fanem pośmiertnych, można się zastanowić i wskazać drogę miastu, ostatnie pożegnanie. Ewentualnie może jakoś to pogodzić? Np czas do 24 albo 12 następnego dnia na testament?
może jeszcze z 10 razy z rzędu miasto dostanie po ryju to rozważą pośmiertne......
imo trochę przeczy idei, że umierasz = koniec gry
zobacz dla mafii jakie chujowe by to było, zabijasz jakiegoś ogara, a on siada z monsterkiem (pzdr lowrider) i daje słowo objawione nazajutrz
i myślę, że 12 godzin nie zmieni twojego postrzegania, że "nikt nie czyta"
jak ktoś jest mocny i udowodni to poprzednimi edycjami + poda argumenty, to każdy przeczyta przedśmiertny
jakbym ja podał mafię w moim testamencie w trzech edycjach z rzędu, to w następnej grze byś nie czytał dokładniej mojego?
Last Edit: Oct 31, 2023 12:46:00 GMT 1 by Konduktor
imo trochę przeczy idei, że umierasz = koniec gry
zobacz dla mafii jakie chujowe by to było, zabijasz jakiegoś ogara, a on siada z monsterkiem (pzdr lowrider) i daje słowo objawione nazajutrz
i myślę, że 12 godzin nie zmieni twojego postrzegania, że "nikt nie czyta"
jak ktoś jest mocny i udowodni to poprzednimi edycjami + poda argumenty, to każdy przeczyta przedśmiertny
jakbym ja podał mafię w moim testamencie w trzech edycjach z rzędu, to w następnej grze byś nie czytał dokładniej mojego?
Post by Melania Trump on Oct 31, 2023 13:09:20 GMT 1
A co innego ma robić? Próbowałby nagonić na Baylana to dostałby wpierdol. Od ostatniej swojej meczówki nauczył się że nie może naganiać na kogoś od kogo za mocno oberwie ( oberwał w ten sposób od Boromira w drugiej meczówce) więc musi na kogoś teoretycznie słabszego naganiać.