|
Post by Sidor on Nov 9, 2023 21:27:58 GMT 1
O tym naszym boju będzie się kiedyś śpiewać ballady przy obozowych ogniskach.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 9, 2023 21:29:53 GMT 1
Szkoda tylko, że Częstochowa w dziesiątkę.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 9, 2023 21:31:40 GMT 1
Miasto! Historycznie, po raz pierwszy w tej formule! Brawo, Przemo! Jeśli jesteś w mafii, to bardzo opanowany z ciebie człowiek Ten post był niczym wyjście Neuera z bramki.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 9, 2023 21:40:47 GMT 1
Jestem bardzo opanowanym, niesamowicie spokojnym człowiekiem.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 9, 2023 21:41:08 GMT 1
Nie jestem jednak w mafii. 🙂
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 9, 2023 21:41:47 GMT 1
Nie wiem Antura jak na moje pokazał z 15% siebie w tej potyczce. Dziwi mnie to. No ale cóż. Ty pokazałeś więcej człowieka.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 9, 2023 21:41:53 GMT 1
To Ci gwarantuję z pełną odpowiedzialnością za te słowa.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 9, 2023 21:43:19 GMT 1
Nie wiem Antura jak na moje pokazał z 15% siebie w tej potyczce. Dziwi mnie to. No ale cóż. Ty pokazałeś więcej człowieka. Jestem bardziej ludzki, Antura to taki robot, cyborg.
|
|
|
Post by Volverin on Nov 9, 2023 22:04:37 GMT 1
Zlinczowany został maiar, Mafia
Wygrywa Miasto!
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 9, 2023 22:04:48 GMT 1
To jak Sidor, jesteś w tej mafii. Zmienić już nie mogę. Ale i tak bym tego nie zrobił po tym jak się przyznasz.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 9, 2023 22:04:58 GMT 1
O KURWA
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 9, 2023 22:06:53 GMT 1
Logika mówiła, że w mafii jest Sidor, intuicja, że Antura. Dobrze, że zaufałem intuicji i że Sidor był tak charyzmatyczny dzisiaj, bo trochę po prostu jego sympatyczny gameplay mnie kusił.
|
|
|
Post by Antura on Nov 9, 2023 22:09:52 GMT 1
Właśnie wracam z randeczki, props Pshemo
|
|
|
Post by bobek on Nov 9, 2023 22:18:16 GMT 1
gratki pshemo
|
|
|
Post by bobek on Nov 9, 2023 22:18:27 GMT 1
rozpierdoliłeś mnie na łopatki
|
|
|
Post by Sidor on Nov 9, 2023 23:05:40 GMT 1
Ja chyba również?
Absolutnie wyjątkowa, nieprzewidywalna rozgrywka. Dziwny wybór mafii, niesamowity spokój Pshemo, charyzmatyczny finisz piszącego te słowa... Szkoda tylko, że nie doszło do debaty oksfordzkiej.
Dzięki za grę. Gloria victis!
|
|
|
Post by Antura on Nov 10, 2023 5:31:46 GMT 1
I dlaczego ty się zastanawiasz nad tym jak odpowiedzieć na posta. Mieszkaniec odpowiada po prostu a nie się zastanawia. Odpowiadając na tego posta: * Mema wrzuciłem bo mam vajbika na MU na wrzucanie memów w wydaniu mafii teraz. * Ten mem to leciutko zmieniona forma tego mema: i.ibb.co/zrtxQ3J/1669923828212.png* Jako, że jestem ENTP, to mocno z tym koreluje. * Jako że gram wiele różnych styli, często dość losowo, dużo chaosu, i tak dalej - to wynika właśnie z tej reguły tutaj pokazanej. * Outside mafia/miasto, chociaż wiem, że tutaj zapewne baitowałeś - odpowiadanie na jakiekolwiek wiadomości, to nie jest po prostu "odpowiedź". Zawsze przyjmujemy jakiś styl, jakąś akcyjność, jakąś treść.
|
|
|
Post by Antura on Nov 10, 2023 5:35:07 GMT 1
Czemu ty wrzuciłeś mema, w którym się przyznajesz do bycia w mafii w pierwszym poście? A to już pisałem na priw, ale cały mój mini-plejs polegał na tym, że od razu przyznaje się do bycia w Mafii. Bo wiedziałem, że nie mam czasu na te gre za dużo (więc chęć śmierci 1 dnia), a dodatkowo 1 dzień w przypadku zlinczowania mafiozy nie ma w sumie większej różnicy, wyłączając tylko natychmiastowe zwycięstwo w przypadku strzału miastowego w miastowego. Niemniej, przyznanie się do mafii mogłobyć nadal użyte jako forma baitu i jako forma pressu na Ciebie Pshemo, taka otwarta furteczka, chociaż fakt, że nie zczaiłeś tego od razu, że się przyznaję - było mega dziwne. Napisał to potem Kacper - nadal nie zczaiłeś. I dopiero jak zacząłeś czytać posty od zera, to sobie to dodałeś wreszcie. Dziwnie za późno. Tak czy siak - i tak to nie mialo znaczenia w przypadku takiej śmierci Kacperka i takim go przypressowaniu, bo ja chcialem wyleciec wręcz natychmiastowo, a Kacperek w zamierzeniu moim mial sobie dociagnąć, a jak sie okazało że to Kacperek leci w dniu 1, a moje przyznanie sie do mafii w ogóle nie zostało zrozumiane... to cóż, to juz nawet stwierdzilem, że postów pisac nie bede, zwłaszcza ze lepiej sobie posiedziec w restauracji z panną, niż robić fikołki z telefonu ;d
|
|
|
Post by Volverin on Nov 10, 2023 11:16:23 GMT 1
Nagranie z losowania: youtu.be/wFhzIIEyjhs?si=kRSk80bS8E4xq4itW przyszłości będę korzystał z jakiegoś generatora liczb losowych, bo rzeczywiście "badania dowodzą", że ChatGPT ma swoje biasy przy losowaniu
|
|
|
Post by Sidor on Nov 10, 2023 15:00:46 GMT 1
Bob, Antura, czemu uniewinniliście Przemysława, a nie mnie, skoro byłem mocno przekonany do niewinności Antury, a Przemka bezpardonowo atakowałem? Niewykluczone, że i tak dałbym się złamać aktywnością drugiego z nich (przy nienawistnym milczeniu owiec Antury), ale w punkcie wyjścia sytuację mielibyście niewątpliwie lepszą.
|
|