|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 0:02:34 GMT 1
Ja myślę, że kol. Hemingway. EC jawi się jako tak oczywisty, podręcznikowy mafioza, że pewnie okaże się miastowym. EC już nie żyje. A szanowny towarzysz Pan Zamieć jest dość nietykalny z braku laku, albo braku miastowości. Dziś poleciał? Nie sprawdzałem jeszcze. Winny?
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 0:02:47 GMT 1
Przeczytać pozostałych graczy. Idę spać. Dobranoc. Nie jestem przekonany. W pojedynkach jeden na jeden skuteczność sędziów wynosi 43%, a cmentarza 16%. Takie są efekty czytania postów. Z całą pewnością lepiej losować. Czyli hipotetycznie nas opłacałoby sie zabić n1, bo no overthinking?
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 0:03:20 GMT 1
EC już nie żyje. A szanowny towarzysz Pan Zamieć jest dość nietykalny z braku laku, albo braku miastowości. Dziś poleciał? Nie sprawdzałem jeszcze. Winny? Czysty jak łza. Zresztą, dwie ostatnie godziny przed linczem to moja jednoosobowa konna szarża. W tłum, który uciekał w popłochu i nic nie wyszło. Nic się nie wydarzyło.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 8, 2023 0:03:23 GMT 1
W mafii są Antura i Kacperek.
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 0:05:41 GMT 1
Problem solution. To teraz możesz znaleźć mafię na MU.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 0:11:12 GMT 1
To nie jest pojedynek. Zresztą jako sędzia trafiłem w swoim pojedynku, w poprzednim 2v2 też trafiłem. I teraz też trafię i zrobię to bez losowania. Not scared of repeating Monti case? What's the Monti case? Above all, he's scared of playing naturally, honestly and offensive and tries to hide it behind apparent self-confidence and brash statements.
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 0:12:39 GMT 1
Not scared of repeating Monti case? What's the Monti case? Above all, he's scared of playing naturally, honestly and offensive and tries to hide it behind apparent self-confidence and brash statements. Suicide by self-voting, then miss-shot into town.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 0:14:18 GMT 1
Dziś poleciał? Nie sprawdzałem jeszcze. Winny? Czysty jak łza. Zresztą, dwie ostatnie godziny przed linczem to moja jednoosobowa konna szarża. W tłum, który uciekał w popłochu i nic nie wyszło. Nic się nie wydarzyło. Tak właśnie myślałem. W FBI nazywają to orgią dowodów. Jak wszystko układa się aż nazbyt łatwo, nachalnie i łopatologicznie w spójną całość, coś raczej nie gra.
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 0:14:44 GMT 1
S., grasz w następnych edycjach Volvowych?
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 0:17:39 GMT 1
A orgia bezsensu to będzie tutaj. K. na no-effort-mode. P. na stoicism-mode. S. na not-playing-mode. A. na
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 0:21:30 GMT 1
What's the Monti case? Above all, he's scared of playing naturally, honestly and offensive and tries to hide it behind apparent self-confidence and brash statements. Suicide by self-voting, then miss-shot into town. Eh, and recently he took offense to my joking suggestion that a powerful telescope or even a microscope is needed to examine his thoughts. 😉
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 0:22:16 GMT 1
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 0:22:45 GMT 1
S., grasz w następnych edycjach Volvowych? ❓
|
|
|
Post by bobek on Nov 8, 2023 8:09:19 GMT 1
dzień dobry kol. Antura i kol. Sidor i kol. Pshemo
|
|
|
Post by bobek on Nov 8, 2023 8:09:52 GMT 1
Antura to jednak ma potrzebe wymyślenia mafii na nowo
|
|
|
Post by bobek on Nov 8, 2023 8:10:56 GMT 1
a Sidor już dawno wymyślił
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 8:41:43 GMT 1
Antura to jednak ma potrzebe wymyślenia mafii na nowo Miałem ostatnio okazję rozmawiać z kol. Antura i muszę przyznać, że zaintrygowało mnie, gdy ten wypalił nagle, że kiedyś odpierdalał, a teraz nie odpierdala, bo... zrozumiał świat. 🙂
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 8:44:31 GMT 1
Może nie powinienem sugerować się tym, co piszecie, ale to, co piszecie, utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że moje założenia sprzed gry były słuszne.
Przemysław i Kacper w mafii.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 8:44:59 GMT 1
Sto procent.
|
|
|
Post by bobek on Nov 8, 2023 9:37:26 GMT 1
Antura to jednak ma potrzebe wymyślenia mafii na nowo Miałem ostatnio okazję rozmawiać z kol. Antura i muszę przyznać, że zaintrygowało mnie, gdy ten wypalił nagle, że kiedyś odpierdalał, a teraz nie odpierdala, bo... zrozumiał świat. 🙂 sam zrozumiał czy mu pomagałeś?
|
|