|
Post by bobek on Nov 8, 2023 9:38:06 GMT 1
Może nie powinienem sugerować się tym, co piszecie, ale to, co piszecie, utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że moje założenia sprzed gry były słuszne. Przemysław i Kacper w mafii. mieliśmy nie pisać o grze
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 10:14:46 GMT 1
Miałem ostatnio okazję rozmawiać z kol. Antura i muszę przyznać, że zaintrygowało mnie, gdy ten wypalił nagle, że kiedyś odpierdalał, a teraz nie odpierdala, bo... zrozumiał świat. 🙂 sam zrozumiał czy mu pomagałeś? Pomogła mu w tym ponoć literatura stoicka. Myślałem, że chodzi może o jakieś pisma Zenona z Kitionu, Chryzypa z Soloi, Zenona z Tarsu, Diogenesa, Marka Aureliusza czy też Młodego Seneki, ale kol. Antura wymienił jedynie jakiegoś współczesnego kołcza.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 10:18:32 GMT 1
Wszystko jest chyba jasne. Nic się już raczej nie zmieni.
W związku z powyższym mam dwie propozycje: Albo przyspieszmy rozgrywkę, albo zorganizujmy - w tym wyczekiwaniu na Ligę Mistrzów i wieczorne głosowanie - debatę oksfordzką na jakiś ciekawy temat.
|
|
|
Post by Sidor on Nov 8, 2023 10:18:50 GMT 1
Może nie powinienem sugerować się tym, co piszecie, ale to, co piszecie, utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że moje założenia sprzed gry były słuszne. Przemysław i Kacper w mafii. mieliśmy nie pisać o grze Brawo.
|
|
|
Post by bobek on Nov 8, 2023 10:25:54 GMT 1
jestem za debatą oksfordzką
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 10:31:45 GMT 1
sam zrozumiał czy mu pomagałeś? Pomogła mu w tym ponoć literatura stoicka. Myślałem, że chodzi może o jakieś pisma Zenona z Kitionu, Chryzypa z Soloi, Zenona z Tarsu, Diogenesa, Marka Aureliusza czy też Młodego Seneki, ale kol. Antura wymienił jedynie jakiegoś współczesnego kołcza. 😱😱😱
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 10:32:23 GMT 1
Lubię absurdyzm, ale bez przesady.
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 10:33:39 GMT 1
S., grasz w następnych edycjach Volvowych? ❓ Brzmi jak odpowiedź przecząca. Jeżeli nie wiesz, może to i dobrze
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 10:34:30 GMT 1
Może nie powinienem sugerować się tym, co piszecie, ale to, co piszecie, utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że moje założenia sprzed gry były słuszne. Przemysław i Kacper w mafii. 🤔🤔🤔
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 10:36:13 GMT 1
Jeżeli upraszczamy gierkę, Kacper i Sidor w mafii
Jest w tym jakaś logika
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 10:36:28 GMT 1
jestem za debatą oksfordzką Jako widz?
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 10:37:09 GMT 1
Może nie powinienem sugerować się tym, co piszecie, ale to, co piszecie, utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że moje założenia sprzed gry były słuszne. Przemysław i Kacper w mafii. mieliśmy nie pisać o grze Miasto? Biorąc pod uwagę pożar na MU, przydałby się Sojusz Ostatniej Szansy.
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 10:38:34 GMT 1
Antura to jednak ma potrzebe wymyślenia mafii na nowo W mafii chodzi o coś więcej niż o mafię wink wink
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 10:39:15 GMT 1
P., cała gra w manierze?
|
|
|
Post by bobek on Nov 8, 2023 10:56:46 GMT 1
jestem za debatą oksfordzką Jako widz? nie doceniasz mnie, miałbym wiele mądrego do powiedzenia w niektórych tematach!
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 8, 2023 11:00:52 GMT 1
Jaka cała, ja dziś jeszcze nic nie napisałem.
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 11:01:51 GMT 1
Jaka cała, ja dziś jeszcze nic nie napisałem. [br Ja pewnie za godzinę idę spać i pewnie wstaje za 10h więc rozumiesz
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 11:02:38 GMT 1
nie doceniasz mnie, miałbym wiele mądrego do powiedzenia w niektórych tematach! To dawaj temat, nie chciałeś dać strategii, to teraz się możesz wykazać
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Nov 8, 2023 11:04:50 GMT 1
Jaka cała, ja dziś jeszcze nic nie napisałem. [br Ja pewnie za godzinę idę spać i pewnie wstaje za 10h więc rozumiesz Czyli mówisz, że zostawiasz mnie tu samego z dwoma mafiakami na cały dzień?
|
|
|
Post by maiar on Nov 8, 2023 11:07:33 GMT 1
[br Ja pewnie za godzinę idę spać i pewnie wstaje za 10h więc rozumiesz Czyli mówisz, że zostawiasz mnie tu samego z dwoma mafiakami na cały dzień? I właśnie w tym kłopot a i mój ubaw. W takim dwa na dwa w sumie nieważne w kogo trafisz, to i tak ci się uda
|
|